Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nie wiem, jak Lilka, ale ja się cieszę!!!:multi: Pzdr. Quote
lady_m Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie wiem, jak Lilka, ale ja się cieszę!!!:multi: Pzdr. Ty tez bedziesz? Super :multi::multi: Quote
bety Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 lady_m napisał(a):Ty tez bedziesz? Super :multi::multi: Stała ekipa będzie. ;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Oj, będzie nas troszkę, znajomi i nieznajomi...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):Uuu, to współczuwam bardzo.... A. dzięki:lol: lady_m napisał(a):Lila ostatnio pytalas mnie o Bialystok.... Jednak chyba przyjade ;) Hurrrrraaaaaaaaa!!!!!To jest dobra wiadomość!:multi::lol: bety napisał(a):Stała ekipa będzie. ;) Pzdr Nie inaczej...;) Super!:multi: Asiaczek napisał(a):Oj, będzie nas troszkę, znajomi i nieznajomi...:evil_lol: Pzdr. Już sie nie mogę doczekać....:lol::multi: Quote
Matagi Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jedziesz do Sopotu? A. A gdzie tam:placz::cool1:-pracuję:p Mogłam wprawdzie cos pokombinować,ale mam jeszcze nie gotowe psy:shake: Hoshi po moim potraktowaniu go pianką do moich włosów:p,uczuleniu i wyłysieniu dopiero odrasta,powinien być ok.na Białystok dopiero.Hanka kończy linienie,a,że nie zgubiła wszystkiego i odrasta też będzie w porządku dopiero na Białystok...ale spodziewam sie cieczki,więc ...nie wiem...:shake:Baba zaś golusieńka po dzieciach,odrośnie gdzieś na wrzesień...może:roll: A akity...na emeryturze wystawowej....choć czasami mnie korci....:roll:;) Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Matagi napisał(a):A gdzie tam:placz::cool1:-pracuję:p Mogłam wprawdzie cos pokombinować,ale mam jeszcze nie gotowe psy:shake: Hoshi po moim potraktowaniu go pianką do moich włosów:p,uczuleniu i wyłysieniu dopiero odrasta,powinien być ok.na Białystok dopiero.Hanka kończy linienie,a,że nie zgubiła wszystkiego i odrasta też będzie w porządku dopiero na Białystok...ale spodziewam sie cieczki,więc ...nie wiem...:shake:Baba zaś golusieńka po dzieciach,odrośnie gdzieś na wrzesień...może:roll: A akity...na emeryturze wystawowej....choć czasami mnie korci....:roll:;) Szkoda, ale emerytów też trzeba pokazywać....;) A. Quote
Matagi Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):Szkoda, ale emerytów też trzeba pokazywać....;) A. I dlatego mnie korci...;):eviltong: Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Matagi napisał(a):I dlatego mnie korci...;):eviltong: idziesz w dobrą stronę....;):lol: A. Quote
Iza. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Matagi napisał(a):A gdzie tam:placz::cool1:-pracuję:p Mogłam wprawdzie cos pokombinować,ale mam jeszcze nie gotowe psy:shake: Hoshi po moim potraktowaniu go pianką do moich włosów:p,uczuleniu i wyłysieniu dopiero odrasta,powinien być ok.na Białystok dopiero.Hanka kończy linienie,a,że nie zgubiła wszystkiego i odrasta też będzie w porządku dopiero na Białystok...ale spodziewam sie cieczki,więc ...nie wiem...:shake:Baba zaś golusieńka po dzieciach,odrośnie gdzieś na wrzesień...może:roll: A akity...na emeryturze wystawowej....choć czasami mnie korci....:roll:;) Wiec zglaszasz ktores na Bialystok ? :cool3: Bo bardzo bym chciala jakiegos szybowca poznac :cool3::loveu: Quote
Matagi Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Iza. napisał(a):Wiec zglaszasz ktores na Bialystok ? :cool3: Bo bardzo bym chciala jakiegos szybowca poznac :cool3::loveu: Jasne,że zgłoszę;) Maks i Spark napisał(a):Witanko, milego dnia :p A. Hej!:multi::lol: Quote
Iza. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Matagi napisał(a):Jasne,że zgłoszę;) No to dobrze :cool3: A w ogole to sie witam :p Quote
Iwona&Wiki Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Matagi'] http://i30.tinypic.com/2ik73b5.jpg I gdzie tu ona do szyby podobna?:crazyeye: Ufff... dogrzebałam się:multi: No wspaniale Eśka wygląda:loveu: Ty Lilka, to czarodziejka jesteś: z miejsca odmłodziłaś dziewczę o kilka dobrych lat:lol: i piknie wysmukliłaś - jeszcze trochę, a będzie miała talię niczym baletnica:eviltong: Jak nic - gabinet odnowy zakładaj!:eviltong::lol: Pierwsza w ogonku stanę, bo kilku lat i paru cm w talii też chętnie bym się pozbyła:evil_lol::lol: Podobna, podobna:evil_lol: Tak jak nasza Tarta do akity:evil_lol::lol::lol: Quote
Matagi Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć :) A. Dzien dobry:lol: Iwona&Wiki napisał(a):Ufff... dogrzebałam się:multi: No wspaniale Eśka wygląda:loveu: Ty Lilka, to czarodziejka jesteś: z miejsca odmłodziłaś dziewczę o kilka dobrych lat:lol: i piknie wysmukliłaś - jeszcze trochę, a będzie miała talię niczym baletnica:eviltong: Jak nic - gabinet odnowy zakładaj!:eviltong::lol: Pierwsza w ogonku stanę, bo kilku lat i paru cm w talii też chętnie bym się pozbyła:evil_lol::lol: I kurację ziemniaczaną też chcesz przejść?;):evil_lol::diabloti: Podobna, podobna:evil_lol: Tak jak nasza Tarta do akity:evil_lol::lol::lol: Noo właśnie:evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
M&S Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):Słoneczne dzień dobry :lol: A. Cześć, żyjecie? A. Quote
Matagi Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć, żyjecie? A. Cześć!:lol: Żyjemy,żyjemy!Napawam się niepracowaniem:eviltong:Wpadłam na moment tylko,więc nie piszę nic więcej dzisiaj,jutro coś tu wstawię i pomarudzę troszkę...:eviltong: Pozdrówka wszystkim:loveu: Quote
M&S Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Matagi napisał(a):Cześć!:lol: Żyjemy,żyjemy!Napawam się niepracowaniem:eviltong:Wpadłam na moment tylko,więc nie piszę nic więcej dzisiaj,jutro coś tu wstawię i pomarudzę troszkę...:eviltong: Pozdrówka wszystkim:loveu: To napawaj się w spokoju :lol: Pozdr. A. Quote
bety Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 No dobra leniuchu, gdzie tu są jakieś fotki hę. :mad: Znowu się obijasz moja droga.:diabloti: A ja tak się starałam dla Ciebie w weekend :shake::eviltong::evil_lol: Pzdr Quote
Matagi Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć, miłego dnia :) dzięki za PW A. Cześć!:lol: Nie ma za co-do usług;) bety napisał(a):No dobra leniuchu, gdzie tu są jakieś fotki hę. :mad: Znowu się obijasz moja droga.:diabloti: A ja tak się starałam dla Ciebie w weekend :shake::eviltong::evil_lol: Pzdr Nie obijam się:shake: Przygotowania kulinarne czynię-wystawa tuż tuż;) Dziś zrobiony smalczyk został,ogóreczki na małosolne również wylądowały w garze kamionkowym,kupione zostały jednorazówki jedzeniowe i inne takie pierdoły...:eviltong: I ja Ci ,moja droga,jestem baaardzoooo dźwięczna za Twe starania:multi:,a skoro ja zdjęciów nie mam.....to może wstawisz tut efekty swej pracy,co...plisssss:lol::loveu:noooo....nie bądź wiśnia....;) Quote
Recommended Posts