Matagi Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Noooo, postępy widzę w odnawianiu bazy komputerowej u Lilki!:lol: Pzdr. A co!:eviltong::lol: Maks i Spark napisał(a):Helo w sobotę :p A. Dzień dobry w pracowitą sobotę:lol: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Hm, widać, że klienci dzisiaj nie za bardzo dopisują, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, widać, że klienci dzisiaj nie za bardzo dopisują, co?:evil_lol: Pzdr. Kolejek nie ma.....:roll::evil_lol:wszyscy wyjechali zapewne....a ja tu siedzę.... .i... .:sleep: Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale chyba zaraz koniec pracy, prawda? Pzdr. Skończyłam o 15.00:multi: Gadałam pare minut temu z A.S.-przekazałam o co prosiłaś,poszuka tego maila;) i zajmie się tym sam,albo znajdzie kogoś ,kto będzie za to odpowiedzialny;). Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Matagi napisał(a):Skończyłam o 15.00:multi: Gadałam pare minut temu z A.S.-przekazałam o co prosiłaś,poszuka tego maila;) i zajmie się tym sam,albo znajdzie kogoś ,kto będzie za to odpowiedzialny;). Bardzo dziękuję za pomoc.:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Bardzo dziękuję za pomoc.:lol: Pzdr. Do usług-polecam się na zaś;):lol: Quote
Matagi Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):Doberek :) A. Hielołłłłłłłłłłłl:lol: Quote
Matagi Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witam się :) A. :lol: Hej! Quote
Matagi Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Matagi - dostałaś mój mail? Pzdr. Tak,tak!:lol:JUż przedaresowałam;) Quote
Asiaczek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Bardzo dziękuję Tobie i Sama Wiesz Komu za pomoc:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Bardzo dziękuję Tobie i Sama Wiesz Komu za pomoc:lol: Pzdr. Bardzo proszę:lol: Quote
Matagi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']Doberek :) A. A dobry,dobry;) Jakoś pustawo w zdjątka tutaj....trza coś powstawiać-jutro:eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wstaw dzisiaj, jutro będziesz miała wolne.:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Matagi napisał(a):Jakoś pustawo w zdjątka tutaj....trza coś powstawiać-jutro:eviltong: Dobry pomysł, jestem za ;) A. Quote
Matagi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Wstaw dzisiaj, jutro będziesz miała wolne.:evil_lol: Pzdr. Maks i Spark napisał(a):Dobry pomysł, jestem za ;) A. Jutrooooo-dzisiaj jakoś nie mam nabożeństwa...;) Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Matagi napisał(a):Jutrooooo-dzisiaj jakoś nie mam nabożeństwa...;) No to niech będzie jutro :p A. Quote
bety Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Matagi napisał(a):Jutrooooo-dzisiaj jakoś nie mam nabożeństwa...;) Już minęła połowa jutra - gdzie fotki? :diabloti: Pzdr Quote
Matagi Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witanko w piąteczek :) A. Hej!:lol: bety napisał(a):Już minęła połowa jutra - gdzie fotki? :diabloti: Pzdr Iiiii taaam...:evil_lol:ja właśnie zjadłam śniadanko:evil_lol:Czyżbyś zapomniała,że u mnie dzień zaczyna sie ciut poźniej niż u wszystkich...;):evil_lol: A zdjęcia trzeba zrobić ażeby coś wstawić:evil_lol:właśnie ucapiłam Hoshiego na fotelu;)Później pójdę do ogrodu,obfocę w końcu Eskę vel Torbę czyli Sumkę,bo inaczej Edyta mnie ubije,jak nic:roll:;). A zaraz idę sprzątać,gotować i inne "takietam" robić;) Zdjęcia wstawię wieczorową porą. Quote
bety Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Matagi napisał(a):Hej!:lol: Iiiii taaam...:evil_lol:ja właśnie zjadłam śniadanko:evil_lol:Czyżbyś zapomniała,że u mnie dzień zaczyna sie ciut poźniej niż u wszystkich...;):evil_lol: A zdjęcia trzeba zrobić ażeby coś wstawić:evil_lol:właśnie ucapiłam Hoshiego na fotelu;)Później pójdę do ogrodu,obfocę w końcu Eskę vel Torbę czyli Sumkę,bo inaczej Edyta mnie ubije,jak nic:roll:;). A zaraz idę sprzątać,gotować i inne "takietam" robić;) Zdjęcia wstawię wieczorową porą. Nie zapomniłam że Ty "popołudniowy ptaszek" jezdeź ;) - ale muszę Cię zmobilizować kobiełko. :diabloti::lol: Pzdr Quote
Recommended Posts