Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Noooo, postępy widzę w odnawianiu bazy komputerowej u Lilki!:lol:

Pzdr.

A co!:eviltong::lol:

Maks i Spark napisał(a):
Helo w sobotę :p

A.

Dzień dobry w pracowitą sobotę:lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm, widać, że klienci dzisiaj nie za bardzo dopisują, co?:evil_lol:

Pzdr.

Kolejek nie ma.....:roll::evil_lol:wszyscy wyjechali zapewne....a ja tu siedzę.... .i... .:sleep:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale chyba zaraz koniec pracy, prawda?

Pzdr.

Skończyłam o 15.00:multi:
Gadałam pare minut temu z A.S.-przekazałam o co prosiłaś,poszuka tego maila;) i zajmie się tym sam,albo znajdzie kogoś ,kto będzie za to odpowiedzialny;).

Posted

Matagi napisał(a):
Skończyłam o 15.00:multi:
Gadałam pare minut temu z A.S.-przekazałam o co prosiłaś,poszuka tego maila;) i zajmie się tym sam,albo znajdzie kogoś ,kto będzie za to odpowiedzialny;).

Bardzo dziękuję za pomoc.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wstaw dzisiaj, jutro będziesz miała wolne.:evil_lol:

Pzdr.

Maks i Spark napisał(a):
Dobry pomysł, jestem za ;)

A.

Jutrooooo-dzisiaj jakoś nie mam nabożeństwa...;)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Witanko w piąteczek :)

A.

Hej!:lol:

bety napisał(a):
Już minęła połowa jutra - gdzie fotki? :diabloti:
Pzdr

Iiiii taaam...:evil_lol:ja właśnie zjadłam śniadanko:evil_lol:Czyżbyś zapomniała,że u mnie dzień zaczyna sie ciut poźniej niż u wszystkich...;):evil_lol:
A zdjęcia trzeba zrobić ażeby coś wstawić:evil_lol:właśnie ucapiłam Hoshiego na fotelu;)Później pójdę do ogrodu,obfocę w końcu Eskę vel Torbę czyli Sumkę,bo inaczej Edyta mnie ubije,jak nic:roll:;).
A zaraz idę sprzątać,gotować i inne "takietam" robić;) Zdjęcia wstawię wieczorową porą.

Posted

Matagi napisał(a):
Hej!:lol:

Iiiii taaam...:evil_lol:ja właśnie zjadłam śniadanko:evil_lol:Czyżbyś zapomniała,że u mnie dzień zaczyna sie ciut poźniej niż u wszystkich...;):evil_lol:
A zdjęcia trzeba zrobić ażeby coś wstawić:evil_lol:właśnie ucapiłam Hoshiego na fotelu;)Później pójdę do ogrodu,obfocę w końcu Eskę vel Torbę czyli Sumkę,bo inaczej Edyta mnie ubije,jak nic:roll:;).
A zaraz idę sprzątać,gotować i inne "takietam" robić;) Zdjęcia wstawię wieczorową porą.

Nie zapomniłam że Ty "popołudniowy ptaszek" jezdeź ;) - ale muszę Cię zmobilizować kobiełko. :diabloti::lol:
Pzdr