M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Matagi napisał(a):Hielołłłłłłłłł:lol::lol::lol: Co prawda następnego dnia;),ale ciężko z czasem-praca mnie wezwała:lol:wychodzę po 9.00 ,wracam przed 19.00....aby do niedzieli dotrwać-będzie troszkę rozrywki;):lol: ..to zarobiona jesteś.... A. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Matagi napisał(a):Yhy:-(dom,praca,dom,zakupy,kuchnia w domu i kiedyś później wyrko z szybalonkami:loveu:jeszcze dwa dni....:cool1: A będziesz w niedzielę w Wwie ? A. Quote
Matagi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):..to zarobiona jesteś.... A. Yhy:-(dom,praca,dom,zakupy,kuchnia w domu i kiedyś później wyrko z szybalonkami:loveu:jeszcze dwa dni....:cool1: Quote
Matagi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):A będziesz w niedzielę w Wwie ? A. Oczywiście,że TAK!:multi: Dlatego piszę,że jeszcze dwa dni;)W piątek pracuję,w sobotę pracuję,później troszkę poimprezuję /kolega z Litwy przyjeżdża;)/,a w niedzielę skoro świt zasuwamy do Wawy:lol:. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Matagi napisał(a):Oczywiście,że TAK!:multi: Dlatego piszę,że jeszcze dwa dni;)W piątek pracuję,w sobotę pracuję,później troszkę poimprezuję /kolega z Litwy przyjeżdża;)/,a w niedzielę skoro świt zasuwamy do Wawy:lol:. To fajnie, liczę na spotkanie oko w oko ;), ja będę dzika i swobodna :lol: tą razą....o której chodzicie? A. Quote
bety Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Matagi napisał(a):Oczywiście,że TAK!:multi: Dlatego piszę,że jeszcze dwa dni;)W piątek pracuję,w sobotę pracuję,później troszkę poimprezuję /kolega z Litwy przyjeżdża;)/,a w niedzielę skoro świt zasuwamy do Wawy:lol:. No to ja już widzę to Wasze przybycie na wystawę po imprezie. :cool3: Będzie "wejście smoka". :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Matagi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):To fajnie, liczę na spotkanie oko w oko ;), ja będę dzika i swobodna :lol: tą razą....o której chodzicie? A. Będzie oko w oko;) Ja też będę bez swoich ogonów.Szyby wchodzą jakoś po 11.00....:roll:chyba;) Ale ja będę dużoooo wcześniej,ok.8.00;) Quote
Matagi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 bety napisał(a):No to ja już widzę to Wasze przybycie na wystawę po imprezie. :cool3: Będzie "wejście smoka". :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr A już taaaam:evil_lol: nie marudź,tylko przybywaj skoro świt ;):lol: Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Matagi napisał(a):Będzie oko w oko;) Ja też będę bez swoich ogonów.Szyby wchodzą jakoś po 11.00....:roll:chyba;) Ale ja będę dużoooo wcześniej,ok.8.00;) Ja będę trochę póżniej, ale tak żeby na baski zdążyć, a potem wilcze.... A. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bety napisał(a):No to ja już widzę to Wasze przybycie na wystawę po imprezie. :cool3: Będzie "wejście smoka". :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Myślisz, że będzie zionąć ogniem....:crazyeye::evil_lol: A. Quote
bety Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Matagi napisał(a):A już taaaam:evil_lol: nie marudź,tylko przybywaj skoro świt ;):lol: Skoro świt,:roll: ja już w nocy stanę pod bramą żeby najlepsze miejsce zająć. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
bety Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):Myślisz, że będzie zionąć ogniem....:crazyeye::evil_lol: A. No z Lilką to wszystko jest możliwe :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bety napisał(a):No z Lilką to wszystko jest możliwe :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Fakt. Bo gdyby przyjąć tezę, że zadzwoni do Niej upierdliwa pani-anonim lub jeżeli zajrzy do Jej Galerii Jej nieulubiona czytelniczka, to kto wie...?:diabloti: pzdr. Quote
Matagi Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 bety napisał(a):Skoro świt,:roll: ja już w nocy stanę pod bramą żeby najlepsze miejsce zająć. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr O,bardzo rozsądnie:cool3::evil_lol:!Kaloszki weź,tam zawsze błocko;) Quote
bety Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Matagi napisał(a):O,bardzo rozsądnie:cool3::evil_lol:!Kaloszki weź,tam zawsze błocko;) Kaloszki na wieś wywiozłam :evil_lol:. A z jakąś godzinkę temu nad moim osiedlem przeszła burza - ciekawe czy nad wystawą też. :roll: A teraz świeci pikne słoneczko. Pzdr Quote
Matagi Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Fakt. Bo gdyby przyjąć tezę, że zadzwoni do Niej upierdliwa pani-anonim lub jeżeli zajrzy do Jej Galerii Jej nieulubiona czytelniczka, to kto wie...?:diabloti: pzdr. Ha!:lol:Właśnie sobie uświadomiłam,że durna baba nie dzwoniła do mnie od wtorku-może się zepsuła:roll::diabloti:???. A tą drugą moją "ulubioną":diabloti: babę to spotkam w niedzielę....:mad::diabloti:już się doczekać nie mogę:evil_lol: Quote
Matagi Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 bety napisał(a):Kaloszki na wieś wywiozłam :evil_lol:. A z jakąś godzinkę temu nad moim osiedlem przeszła burza - ciekawe czy nad wystawą też. :roll: A teraz świeci pikne słoneczko. Pzdr To był błąd:eviltong: Gadałam przed chwilą z baseciarzami,nic nie mówili o deszczu -słonko im przyświeca,żrą ciasto:placz:,a ja w pracy:placz: Quote
bety Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Matagi napisał(a):To był błąd:eviltong: Gadałam przed chwilą z baseciarzami,nic nie mówili o deszczu -słonko im przyświeca,żrą ciasto:placz:,a ja w pracy:placz: Fajnie pracujesz ... na dogo. :evil_lol: Pzdr Quote
Matagi Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 bety napisał(a):Fajnie pracujesz ... na dogo. :evil_lol: Pzdr Nooooooooo:evil_lol: Z doskoku zaglądam na dogo,laptopa mam cały czas włączonego,dogo wrzucone,a jak klient wchodzi to zrzucam na pasek i tyla....co mi będą podglądywać,nie?;):eviltong: Dziś jakoś mniejszy ruch u mnie niż wczoraj,więc troszku luzu nie zaszkodzi;) Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Uprzejmie donoszę, że nad Gwardią burza straszyła, ale nic jej z tego nie wyszło, słońce prażyło, ale teraz u mnie pada....i burzy sie troszeczkę A. Quote
Matagi Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Maks i Spark napisał(a):Uprzejmie donoszę, że nad Gwardią burza straszyła, ale nic jej z tego nie wyszło, słońce prażyło, ale teraz u mnie pada....i burzy sie troszeczkę A. A w Białymstoku troszke pokapało /akurat na tyle,żebym nie musiała ogrodu podlewać;):evil_lol:/ i świeci słonko.Jaka ma byc pogoda na niedzielę? Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Matagi napisał(a):A w Białymstoku troszke pokapało /akurat na tyle,żebym nie musiała ogrodu podlewać;):evil_lol:/ i świeci słonko.Jaka ma byc pogoda na niedzielę? Dokładnej pogody jeszcze nie znam, ale pewnie będzie podobna... A. Quote
M&S Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Matagi napisał(a):Dzień dybry z pracy:lol:Aby do 15.00....:roll: zleci, już 10.00 :p A. Quote
Matagi Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hello, fajnego dnia :lol: A. Dzień dybry z pracy:lol:Aby do 15.00....:roll: Quote
Recommended Posts