Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):
Hielołłłłłłłłł:lol::lol::lol:
Co prawda następnego dnia;),ale ciężko z czasem-praca mnie wezwała:lol:wychodzę po 9.00 ,wracam przed 19.00....aby do niedzieli dotrwać-będzie troszkę rozrywki;):lol:

..to zarobiona jesteś....

A.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Yhy:-(dom,praca,dom,zakupy,kuchnia w domu i kiedyś później wyrko z szybalonkami:loveu:jeszcze dwa dni....:cool1:

A będziesz w niedzielę w Wwie ?

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
..to zarobiona jesteś....

A.

Yhy:-(dom,praca,dom,zakupy,kuchnia w domu i kiedyś później wyrko z szybalonkami:loveu:jeszcze dwa dni....:cool1:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
A będziesz w niedzielę w Wwie ?

A.

Oczywiście,że TAK!:multi: Dlatego piszę,że jeszcze dwa dni;)W piątek pracuję,w sobotę pracuję,później troszkę poimprezuję /kolega z Litwy przyjeżdża;)/,a w niedzielę skoro świt zasuwamy do Wawy:lol:.

Posted

Matagi napisał(a):
Oczywiście,że TAK!:multi: Dlatego piszę,że jeszcze dwa dni;)W piątek pracuję,w sobotę pracuję,później troszkę poimprezuję /kolega z Litwy przyjeżdża;)/,a w niedzielę skoro świt zasuwamy do Wawy:lol:.

To fajnie, liczę na spotkanie oko w oko ;), ja będę dzika i swobodna :lol: tą razą....o której chodzicie?

A.

Posted

Matagi napisał(a):

No to ja już widzę to Wasze przybycie na wystawę po imprezie. :cool3: Będzie "wejście smoka". :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

Maks i Spark napisał(a):
To fajnie, liczę na spotkanie oko w oko ;), ja będę dzika i swobodna :lol: tą razą....o której chodzicie?

A.

Będzie oko w oko;) Ja też będę bez swoich ogonów.Szyby wchodzą jakoś po 11.00....:roll:chyba;) Ale ja będę dużoooo wcześniej,ok.8.00;)

Posted

bety napisał(a):
No to ja już widzę to Wasze przybycie na wystawę po imprezie. :cool3: Będzie "wejście smoka". :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

A już taaaam:evil_lol: nie marudź,tylko przybywaj skoro świt ;):lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Będzie oko w oko;) Ja też będę bez swoich ogonów.Szyby wchodzą jakoś po 11.00....:roll:chyba;) Ale ja będę dużoooo wcześniej,ok.8.00;)

Ja będę trochę póżniej, ale tak żeby na baski zdążyć, a potem wilcze....

A.

Posted

bety napisał(a):
Pzdr

Myślisz, że będzie zionąć ogniem....:crazyeye::evil_lol:

A.

Posted

Matagi napisał(a):
A już taaaam:evil_lol: nie marudź,tylko przybywaj skoro świt ;):lol:

Skoro świt,:roll: ja już w nocy stanę pod bramą żeby najlepsze miejsce zająć. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Myślisz, że będzie zionąć ogniem....:crazyeye::evil_lol:

A.

No z Lilką to wszystko jest możliwe :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
No z Lilką to wszystko jest możliwe :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Fakt. Bo gdyby przyjąć tezę, że zadzwoni do Niej upierdliwa pani-anonim lub jeżeli zajrzy do Jej Galerii Jej nieulubiona czytelniczka, to kto wie...?:diabloti:

pzdr.

Posted

bety napisał(a):
Skoro świt,:roll: ja już w nocy stanę pod bramą żeby najlepsze miejsce zająć. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

O,bardzo rozsądnie:cool3::evil_lol:!Kaloszki weź,tam zawsze błocko;)

Posted

Matagi napisał(a):
O,bardzo rozsądnie:cool3::evil_lol:!Kaloszki weź,tam zawsze błocko;)

Kaloszki na wieś wywiozłam :evil_lol:.
A z jakąś godzinkę temu nad moim osiedlem przeszła burza - ciekawe czy nad wystawą też. :roll: A teraz świeci pikne słoneczko.

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fakt. Bo gdyby przyjąć tezę, że zadzwoni do Niej upierdliwa pani-anonim lub jeżeli zajrzy do Jej Galerii Jej nieulubiona czytelniczka, to kto wie...?:diabloti:

pzdr.

Ha!:lol:Właśnie sobie uświadomiłam,że durna baba nie dzwoniła do mnie od wtorku-może się zepsuła:roll::diabloti:???.
A tą drugą moją "ulubioną":diabloti: babę to spotkam w niedzielę....:mad::diabloti:już się doczekać nie mogę:evil_lol:

Posted

bety napisał(a):
Kaloszki na wieś wywiozłam :evil_lol:.
A z jakąś godzinkę temu nad moim osiedlem przeszła burza - ciekawe czy nad wystawą też. :roll: A teraz świeci pikne słoneczko.

Pzdr

To był błąd:eviltong:
Gadałam przed chwilą z baseciarzami,nic nie mówili o deszczu -słonko im przyświeca,żrą ciasto:placz:,a ja w pracy:placz:

Posted

Matagi napisał(a):
To był błąd:eviltong:
Gadałam przed chwilą z baseciarzami,nic nie mówili o deszczu -słonko im przyświeca,żrą ciasto:placz:,a ja w pracy:placz:

Fajnie pracujesz ... na dogo. :evil_lol:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Fajnie pracujesz ... na dogo. :evil_lol:
Pzdr

Nooooooooo:evil_lol: Z doskoku zaglądam na dogo,laptopa mam cały czas włączonego,dogo wrzucone,a jak klient wchodzi to zrzucam na pasek i tyla....co mi będą podglądywać,nie?;):eviltong: Dziś jakoś mniejszy ruch u mnie niż wczoraj,więc troszku luzu nie zaszkodzi;)

Posted

Uprzejmie donoszę, że nad Gwardią burza straszyła, ale nic jej z tego nie wyszło, słońce prażyło, ale teraz u mnie pada....i burzy sie troszeczkę

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Uprzejmie donoszę, że nad Gwardią burza straszyła, ale nic jej z tego nie wyszło, słońce prażyło, ale teraz u mnie pada....i burzy sie troszeczkę

A.

A w Białymstoku troszke pokapało /akurat na tyle,żebym nie musiała ogrodu podlewać;):evil_lol:/ i świeci słonko.Jaka ma byc pogoda na niedzielę?

Posted

Matagi napisał(a):
A w Białymstoku troszke pokapało /akurat na tyle,żebym nie musiała ogrodu podlewać;):evil_lol:/ i świeci słonko.Jaka ma byc pogoda na niedzielę?

Dokładnej pogody jeszcze nie znam, ale pewnie będzie podobna...

A.