Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wyślij mi zmniejszone fotki szczeniorków, to wstawię.
A z tą neostrada to rzeczywiście "masz fajnie"...:mad:

Co do gwarka, to zostaw mu imię. A co szkodzi, że ptaszkowa nazywa się jak ptaszek? Komu to przeszkadza, Wam? E, chyba nie...

Lila, nie zadzwonię to Ciebie dzisiaj wieczorkiem, bo wychodzi ze mnie zmęczenie Łotwą. Nie gniewkaj się. I bardzo dzięki za info.

Pzdr.

Ojjjjjjjj,Asiu!:lol:Wszelkie przesyłanie czy też odbieranie zdjęć to koszmar:angryy:Lezie i lezie i ...końca nie ma:mad:To blueconnect:cool1:Poczekam na tę zaxc*&^ą neostradę i wstawię.Jutro znowu zadzwonię na zafajdaną błękitną linię i się pokłócę,kiedyś może włączą:roll:.
A gwarka chyba nie przechrzczę;),zostanie Dudkiem.Siedzi to to na jajkach i do Darka woła...TATO:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Ok,nie gniewam się,sama jestem zdechła,bo raz:praca,dwa:angina:p
Za info nie ma co dziękować-do usług;)
I teraz najważniejsze:
GRATULACJE ZA ŁOTWĘ!!!:multi::lol::multi::lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
qurcze...ale wychodzi mi,że spotkać najwcześniej możemy się w Białymstoku...jeżeli przyjedziesz z GR;)

Bialystok to jeszcze odlegle terminy jak dla mnie - zobaczymy ;)

A - gratuluje jajek :evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Ojjjjjjjj,Asiu!:lol:Wszelkie przesyłanie czy też odbieranie zdjęć to koszmar:angryy:Lezie i lezie i ...końca nie ma:mad:To blueconnect:cool1:Poczekam na tę zaxc*&^ą neostradę i wstawię.Jutro znowu zadzwonię na zafajdaną błękitną linię i się pokłócę,kiedyś może włączą:roll:.
A gwarka chyba nie przechrzczę;),zostanie Dudkiem.Siedzi to to na jajkach i do Darka woła...TATO:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Ok,nie gniewam się,sama jestem zdechła,bo raz:praca,dwa:angina:p
Za info nie ma co dziękować-do usług;)
I teraz najważniejsze:
GRATULACJE ZA ŁOTWĘ!!!:multi::lol::multi::lol:

Eh, żebym to ja bliżej mieszkała, to przyszłabym "na siorbatkę", zgrała foteczki, poszła do siebie i wstawiła. A tak, to nijak nie mogę pomóc...

Darek sprawcą pojawienia się jajek pod Dudkiem? Jesoooo, co to się u Was dzieje....sodomia z gomorią...:cool1::diabloti:

Pzdr.

Posted

lady_m napisał(a):
Bialystok to jeszcze odlegle terminy jak dla mnie - zobaczymy ;)

A - gratuluje jajek :evil_lol:

To zobaczaj;):lol:
A dziękujem:p:evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Eh, żebym to ja bliżej mieszkała, to przyszłabym "na siorbatkę", zgrała foteczki, poszła do siebie i wstawiła. A tak, to nijak nie mogę pomóc...

Darek sprawcą pojawienia się jajek pod Dudkiem? Jesoooo, co to się u Was dzieje....sodomia z gomorią...:cool1::diabloti:

Pzdr.

Ach,żeby,żeby:roll::evil_lol: Dobrze by to było....:lol:

A widzisz,pisałam do czego to doszło...:crazyeye:
Świat sie pomylił,jak śpiewa Perfekcyjna córka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hm...TATO....:evil_lol::diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Ach,żeby,żeby:roll::evil_lol: Dobrze by to było....:lol:

A widzisz,pisałam do czego to doszło...:crazyeye:
Świat sie pomylił,jak śpiewa Perfekcyjna córka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hm...TATO....:evil_lol::diabloti:

BTW - bardzo przeze mnie lubiana...

pzdr.

Posted

Postaram się wstawić kilka zdjęć,na ile mi cierpliwości starczy;)

Shiba,która jeździła koleją:evil_lol:

no i niestety,koniec na dziś,idzie burza,pioruny walą jak diabli...wyłączam laptopa-zdjęcia jutro wstawię,mam dużoooo-i Dudka i shibowe i nowej białostockiej akitki..jest trochę tego;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mam nadzieję, że żyjecie i jesteście cali i zdrowi. Bo dzisiaj w radio usłyszałam, że wczoraj nad B-stokiem był pogrom z jasnego nieba...
:diabloti:
Pzdr.

Żyjemy i wszystko okiej:lol:Jakoś nad nami było w miarę spokojnie,poszło troszkę bokiem:lol:

Posted

Nowa,białostocka akitka:lol:
Zdjęcia zrobiłam dwa tygodnie temu kiedy Maji przyszła do mnie do pracy:

ostatnie zdjęcie troszku...nietego:oops:

Posted

Lilka,

suuuper z ta produkcja:cool2:

Chlopak na poczatku nie bedzie szczesliwy:diabloti:, za to futra dostanie:lol:
Uwazaj na slonce, bo naolejonego moze usmazyc!

Sluchaj, ta Maji mi sie podoba, ona ma potencjal!

Serwus
Darius

Posted

Darius napisał(a):
Lilka,

suuuper z ta produkcja:cool2:

Chlopak na poczatku nie bedzie szczesliwy:diabloti:, za to futra dostanie:lol:
Uwazaj na slonce, bo naolejonego moze usmazyc!

Sluchaj, ta Maji mi sie podoba, ona ma potencjal!

Serwus
Darius

Będę uważała,pamiętam;)
A Maji oprócz potencjału ma też fajnego dziadka;)

Posted

[quote name='Matagi']A to dla Iwony/Tajgeta/ ze Szczecina:lol:;

Sliczna shibka :)

Tak sie ostatnio zastanawiam czy wszystkie shiby sa tak CIEKAWE!!! bo moj jak nie zobaczy jakie auto kto i jak wsiada czy wysiada to sie z miejsca nieruszy:eek: list, paczka jest obadana obwachana włacznie z włazeniem do paczki jak jest mozliwosc! On uwaza ze wszystko co przynosi listonosz nalezy do niego :diabloti: włacznie z torba listonosza, i samym listonoszem :evil_lol: A ostatnio to mnie załamuje bo łaze godz, dwie a ten smark nie moze sie zdecydowac na miejsce w ktorym mogłby sie załatwic ( grubsza sprawa) ja wiem ze wolałby isc do sasiada w pomidory ale sasiad ma hodowle podhalanow i chyba nowofunladow, wiec ryzyko duze. wiem bo ostatnio łatałam dziure w płocie bo cwaniak znalazł :mad: i załatwiał swoje sprawy za płotem, a psiaki sasiada dostawały szału :shake: strach pomyslec czego moze nauczyc Quesciu swoja nowa kolezanke :placz:

Pochwale sie ;) miał byc hokkaido ale zdecydowałam sie na samoyeda :loveu:
jeszcze z hodowca.

Zoja :p

Posted

[quote name='andromeda']Sliczna shibka :)

Tak sie ostatnio zastanawiam czy wszystkie shiby sa tak CIEKAWE!!! bo moj jak nie zobaczy jakie auto kto i jak wsiada czy wysiada to sie z miejsca nieruszy:eek: list, paczka jest obadana obwachana włacznie z włazeniem do paczki jak jest mozliwosc! On uwaza ze wszystko co przynosi listonosz nalezy do niego :diabloti: włacznie z torba listonosza, i samym listonoszem :evil_lol: A ostatnio to mnie załamuje bo łaze godz, dwie a ten smark nie moze sie zdecydowac na miejsce w ktorym mogłby sie załatwic ( grubsza sprawa) ja wiem ze wolałby isc do sasiada w pomidory ale sasiad ma hodowle podhalanow i chyba nowofunladow, wiec ryzyko duze. wiem bo ostatnio łatałam dziure w płocie bo cwaniak znalazł :mad: i załatwiał swoje sprawy za płotem, a psiaki sasiada dostawały szału :shake: strach pomyslec czego moze nauczyc Quesciu swoja nowa kolezanke :placz:

Pochwale sie ;) miał byc hokkaido ale zdecydowałam sie na samoyeda :loveu:
jeszcze z hodowca.

Zoja :p

WSZYSTKIE shiby są tak ciekawskie i wszystkie są zdania,że WSZYSTKO należy do nich.Szibek na zdjęciu to kawałek rodziny:jego tatusiem jest Bibi,a mamusią Perła spod Łodzi.Samoyedek śliczny!!!

Posted

andromeda napisał(a):
A Dudek/ Dutkowa to jak to jajeczko zniosła. Chyba musiała miec kontakt z kawalerem. Czy gwarki maja inaczej :evil_lol:

Hihiiii:lol:Dudkowa jaja zniosła normalnie,ptaki tak mają;) Ale żeby z tego jaja coś się wykluło,to trzeby by samca było wsadzić Dudkowej do klatki wcześniej,wtedy jajo było by/zapewne?;)/ zapłodnione:lol:.Samca w Białymstoku nie ma,Dudek jest jedynym gwarkiem w moim mieście.

Posted

No to z tych jajków to tylko jajecznica być może. No i wciąż dręczy mnie pytanie- czy też niebiesko -zielona w ciapki?

Dawaj maluchy. Gdzie one?

Posted

Kacedy napisał(a):
No to z tych jajków to tylko jajecznica być może. No i wciąż dręczy mnie pytanie- czy też niebiesko -zielona w ciapki?

Dawaj maluchy. Gdzie one?

Dudek dziś pobiła swoje jajka,więc wiem,że w środku takie same jak kurzacze:evil_lol::eviltong:
A maluchy chrapią po popołudniowych harcach ogrodowych;)Teraz dałam fotki Keiko,wieczorem wstawię szybalonki.Qurcze....tydzień temu chłopczyk pojechał do Krakowa a już za 10 dni dziewczynki też pojadą....smutno będzie...:-(one teraz takie fajne:loveu::lol:.Ech....taka kolej rzeczy...:roll: