Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Calibri]:p[/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][FONT=Calibri][/FONT][/FONT]

[FONT=Calibri][FONT=Calibri]Pzdr [/FONT][/FONT]

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Matagi - chyba dobrze pilnowali, bo nikogo o dziwnych poglądach tutaj nie było jak Ciebie ie było...

Pzdr.

Hiihiii,faktycznie dobrze pilnowali:evil_lol:albo tej tam rozum na miejsce wrócił:diabloti:

Posted

Kasia!:lol: dzięki za Hanusine foteczki:multi::lol: Hanka ,jak widać na zdjęciach,tak przed oceną w piłkę grała,że w trakcie oceny drzemała....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Kasia!:lol: dzięki za Hanusine foteczki:multi::lol: Hanka ,jak widać na zdjęciach,tak przed oceną w piłkę grała,że w trakcie oceny drzemała....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie za ma co, u mnie w blogasie znajdziesz jeszcze kilka zdjątek Hanki podczas oceny + inne szyby ze Szczecina.
Pzdr

Posted

Matagi napisał(a):
Hiihiii,faktycznie dobrze pilnowali:evil_lol:albo tej tam rozum na miejsce wrócił:diabloti:

Hm...Matagi ja bym z tym powrotem "rozumu" to powatpiewala, ale ze co jakis czas znika z dogo to , moze nie placi rachunkow za internet :evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']http://img81.imageshack.us/img81/9710/dsc07301.jpg
slodkosci:loveu::multi:
chcialabym zeby moj kudlaty byl taki wyluzowany na wystawie:-(

Moje szyby na wystawach nie denerwują się,ba,mam wrażenie,że Hance wręcz się podobają,ale jak to humorzasta shiba-zaraz się nudzi:cool1:Ożywia się tylko widząc piłkę,nie interesuje jej noszenie-piłka musi być w ruchu,a Hanka na nią poluje,sama wali ją łapami , goni,gryzie i kopie dalej. Aaaa i jeszcze się Hanka podnieca jak gdzieś obok zapowiada sie jakis łomot-czyli słychać szczekanie i warczenie.Zawsze ma nadzieję,że załapie się na jakieś gryzionko:evil_lol:.Jej super "inteligentny":diabloti: braciszek chyba nie ma zdania co do wystaw,musiałby pomyśleć,a to....skomplikowane.:diabloti:Jemu jest oki jak jest na wystawie a jak nie,to też dobrze:evil_lol:.
Ale do końca życia będę pamiętała ich pierwszą wystawę na hali:evil_lol: rodzeństwo powiedziało,że nie będą chodzić po hali,nawet nie życzą sobie tam wchodzić chyba,że znajdę im ...deskorolkę ,na której wjadą:evil_lol:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Hm...Matagi ja bym z tym powrotem "rozumu" to powatpiewala, ale ze co jakis czas znika z dogo to , moze nie placi rachunkow za internet :evil_lol:

Płaci,płaci-sprzeda bólkita i płaci-musi mieć net dla ogłoszeń ,bo jak inaczej sprzedać takie "piękne inaczej":cool1:

Posted

Matagi napisał(a):
Moje szyby na wystawach nie denerwują się,ba,mam wrażenie,że Hance wręcz się podobają,ale jak to humorzasta shiba-zaraz się nudzi:cool1:Ożywia się tylko widząc piłkę,nie interesuje jej noszenie-piłka musi być w ruchu,a Hanka na nią poluje,sama wali ją łapami , goni,gryzie i kopie dalej. Aaaa i jeszcze się Hanka podnieca jak gdzieś obok zapowiada sie jakis łomot-czyli słychać szczekanie i warczenie.Zawsze ma nadzieję,że załapie się na jakieś gryzionko:evil_lol:.Jej super "inteligentny":diabloti: braciszek chyba nie ma zdania co do wystaw,musiałby pomyśleć,a to....skomplikowane.:diabloti:Jemu jest oki jak jest na wystawie a jak nie,to też dobrze:evil_lol:.
Ale do końca życia będę pamiętała ich pierwszą wystawę na hali:evil_lol: rodzeństwo powiedziało,że nie będą chodzić po hali,nawet nie życzą sobie tam wchodzić chyba,że znajdę im ...deskorolkę ,na której wjadą:evil_lol:

kurka to moze wlasnie jest problem mojego Borysa:roll:...u nas wystawy wsie na hali:shake:. Suka jakos to znosi...ale Borys to obraz nedzy, rozpaczy, smutku i depresji zaawansowanej:shake:. A jak biegamy koleczka to moj bialas robi ucieczke w kierynku wyjscia za kazdym razem jak sie do niego zblizamy.
Moze Lila podpowiesz jak mlodego rozruszac? Masz takie doswiadczenie:modla:
Pytalam hodowcow Borysa...ale zaproponowali zeby go oddac do nich i oni go wyszkola:roll:. Nie podchodzi mi ta propozycja bo czuje sie jakbym zawiodla jako wlasciciel psa. Zreszta jak sie spotykamy na wystawie to hodowcy koniecznie chca go wystawiac... bo ja nie mam doswiadczenia:roll:

Posted

Lolka, Twoj pies czy tez nie???
Nie wpedzaj sie w depresje, pogadaj z doswiadczonymi wystawcami, potrenuj z chlopakiem. Zadzwon do trenerow, jedz na training. Zaloze sie, ze jak potrenujesz, to chlopaka rzeczywiscie wystawisz. Bez paniki, istnieja tricki!
Moj rudzielec nie cierpi takich rzeczy, jak poprosze i zasugeruje, to tez to przezyje.

Serwus
Darius

Posted

andromeda napisał(a):
A jak poszło szybowcom w Szczecinie ?

To ja częściowo odpowiem za gospodynię :eviltong: - HANKA - BOB :lol:, a resztę niech Lilka nasmaruje, bo ja przy szybach byłam w przelocie.
Pzdr

Posted

lolka75 napisał(a):
kurka to moze wlasnie jest problem mojego Borysa:roll:...u nas wystawy wsie na hali:shake:. Suka jakos to znosi...ale Borys to obraz nedzy, rozpaczy, smutku i depresji zaawansowanej:shake:. A jak biegamy koleczka to moj bialas robi ucieczke w kierynku wyjscia za kazdym razem jak sie do niego zblizamy.
Moze Lila podpowiesz jak mlodego rozruszac? Masz takie doswiadczenie:modla:
Pytalam hodowcow Borysa...ale zaproponowali zeby go oddac do nich i oni go wyszkola:roll:. Nie podchodzi mi ta propozycja bo czuje sie jakbym zawiodla jako wlasciciel psa. Zreszta jak sie spotykamy na wystawie to hodowcy koniecznie chca go wystawiac... bo ja nie mam doswiadczenia:roll:

Niech Ci hodowcy ...spadają na drzewo:p
Ja bym poszukała jakiejś hali niedaleko domu /hala sportowa,dworzec byle co,aby czasami było tam mało ruchu/ i pochodziłabym tam z psiakiem.Na miejscu, na początku zaczęłabym tam z psem się bawić/na smyczy albo ringówce/ jego ukochanymi zabawkami,ze sobą brałabym te najsmaczniejsze dla niego smakołyki i co chwila mu podtykała pod nos.Psa trzeba bardzo rozbawić,niech zapomni gdzie jest.Jak się wyluzuje można z nim zrobić kółeczko,ale w biegu gadać do niego i machać mu jakąś zabawką.Wiem,że dla "widzów":evil_lol: będzie to ...ciekawie wyglądało,ale pal ich sześć-pies ważniejszy;).Ja latałam na dworzec PKS w godzinach kiedy był najmniejszy ruch,uprzedziłam ochroniarzy,że nie mam kukunamuniu:evil_lol: tylko muszę psy przygotować do wystawy i było ok.Spróbować warto!;):lol:

Posted

andromeda napisał(a):
A jak poszło szybowcom w Szczecinie ?

A dobrze!:lol:
Było rodzinnie ,ponieważ reszta shib nie dojechała;).
W klasie młodzieży była siostrzyczka Questa,która otrzymała:ocenę doskonałą, tytuł Zw.Mł.i NJwR.
Hanka poszła w pośredniej i :doskonała,CWC,NDSwR,CACIB i BOB - dawali,to wzieliśmy:evil_lol:-mogli nie przyznać;).Na finały nie zostaliśmy,całonocna podróż pociągiem zrobiła swoje,byliśmy zmęczeni,a i do pozostania nie zachęcała też czarna chmura wisząca nad nami...:lol:

Posted

Matagi napisał(a):
A dobrze!:lol:
Było rodzinnie ,ponieważ reszta shib nie dojechała;).
W klasie młodzieży była siostrzyczka Questa,która otrzymała:ocenę doskonałą, tytuł Zw.Mł.i NJwR.
Hanka poszła w pośredniej i :doskonała,CWC,NDSwR,CACIB i BOB - dawali,to wzieliśmy:evil_lol:-mogli nie przyznać;).Na finały nie zostaliśmy,całonocna podróż pociągiem zrobiła swoje,byliśmy zmęczeni,a i do pozostania nie zachęcała też czarna chmura wisząca nad nami...:lol:

Taaaak, udało Wam się jej uniknąć...?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Taaaak, udało Wam się jej uniknąć...?

Pzdr.

Yhy;) jak zaczęło padać,to już biesiadowaliśmy u naszych przyjaciół;):lol:

Posted

... a my staliśmy na środku stadionu i mokliśmy...
Na klatki naruciłam pelerynkę p/deszczową nr 1, a na siebie - pelerynkę p/deszczową nr 2. I jeszcze rozpięłam nad moja osobą parasol! Nie było tak źle (mówię o sobie)...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
... a my staliśmy na środku stadionu i mokliśmy...
Na klatki naruciłam pelerynkę p/deszczową nr 1, a na siebie - pelerynkę p/deszczową nr 2. I jeszcze rozpięłam nad moja osobą parasol! Nie było tak źle (mówię o sobie)...

Pzdr.

Ojejkuuuuuuuuuu!:-o Ale warto było!;):lol: Ja jako najbardziej "mokrą"wystawę pamiętać będę Sopot 3 lata temu,ojjjj,mokro byłoooooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
I dlatego planuję nabyc droga kupna namiocik, ale jakos ciagle coś stoi na przeszkodzie...

pzdr.

I to jest dobry zamiar!:lol:Ja mam,ale wielka to stodoła i jak jedzie jedna szyba.....to mi się nie chce go rozstawiać:shake:Też planuje zakup namiotu-takiego co się błyskawicznie rozstawia i składa,ale zawsze jest co innego do kupienia i ....bardziej potrzebnego....ale kupię,obiecuję sobie...;):lol:

Ps.A dodzwoniłaś się do K?

Posted

Matagi napisał(a):
I to jest dobry zamiar!:lol:Ja mam,ale wielka to stodoła i jak jedzie jedna szyba.....to mi się nie chce go rozstawiać:shake:Też planuje zakup namiotu-takiego co się błyskawicznie rozstawia i składa,ale zawsze jest co innego do kupienia i ....bardziej potrzebnego....ale kupię,obiecuję sobie...;):lol:

Ps.A dodzwoniłaś się do K?

Tak.
I transport tez juz mam ugadany!
Tfu, tfu, tfu, może jednak jakoś uda się ten plan?;)

pzdr.

Posted

[quote name='lady_m']Hej Lila!
Juz dawno Cie nie widzialam :cool3:[/quote]

Ano dawno...:cool3:trzeba by to zmienić;) qurcze...ale wychodzi mi,że spotkać najwcześniej możemy się w Białymstoku...jeżeli przyjedziesz z GR;) Bo ja tak chyba nigdzie się poza Warszawą nie wybieram,...jesienią i owszem;)

Posted

A ja,jak już tu zalazłam:evil_lol:,to powiem Wam,że:mam zdjęcia szczeniorków i insze też mam,ale wstawię jak mi goopia tepsa odda to co zabrała,czyli neostradę:angryy:Nawet miesiąca nie pochodziła u mnie ta "doskonałość",kiedy wzięli i odłączyli:mad:.Twierdzą,że zrezygnowałam po ostatniej fakturze:angryy:A ja jeszcze ani jednej faktury nie dostałam:mad:,dopiero 3 tygodnie temu podpisałam umowę:pTo moje trzecie podejście do neostrady...:cool1:

Aaaaa jeszcze jedno;) :
od dwunastu lat mam gwarka Dudka,który od soboty ...znosi jajka:roll::evil_lol:Są już trzy:lol:Mój Dudek okazał sie babą:evil_lol:Zastanawiam się jak mam teraz go /ją wołać?Dudzia?:razz: Dudka?:razz:Do czego to doszło...:-o:crazyeye:

Posted

[quote name='Matagi']A ja,jak już tu zalazłam:evil_lol:,to powiem Wam,że:mam zdjęcia szczeniorków i insze też mam,ale wstawię jak mi goopia tepsa odda to co zabrała,czyli neostradę:angryy:Nawet miesiąca nie pochodziła u mnie ta "doskonałość",kiedy wzięli i odłączyli:mad:.Twierdzą,że zrezygnowałam po ostatniej fakturze:angryy:A ja jeszcze ani jednej faktury nie dostałam:mad:,dopiero 3 tygodnie temu podpisałam umowę:pTo moje trzecie podejście do neostrady...:cool1:

Aaaaa jeszcze jedno;) :
od dwunastu lat mam gwarka Dudka,który od soboty ...znosi jajka:roll::evil_lol:Są już trzy:lol:Mój Dudek okazał sie babą:evil_lol:Zastanawiam się jak mam teraz go /ją wołać?Dudzia?:razz: Dudka?:razz:Do czego to doszło...:-o:crazyeye:[/quote]
Wyślij mi zmniejszone fotki szczeniorków, to wstawię.
A z tą neostrada to rzeczywiście "masz fajnie"...:mad:

Co do gwarka, to zostaw mu imię. A co szkodzi, że ptaszkowa nazywa się jak ptaszek? Komu to przeszkadza, Wam? E, chyba nie...

Lila, nie zadzwonię to Ciebie dzisiaj wieczorkiem, bo wychodzi ze mnie zmęczenie Łotwą. Nie gniewkaj się. I bardzo dzięki za info.

Pzdr.