Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już prawie nie boli....:diabloti:
Asiaczku,Darku,Iza:lol:
Pójdę do tych dochtorów,pójdę,ale nie jutro;).
Muszę się dowiedzieć tu i tam gdzie pójść najlepiej....i szybko to załatwić,to mnie wkurzać zaczyna ,te łupanie...był mądry nefrolog w Białymstoku,ale umarł:-(znajdę nowego i pójdę-raz kozie śmierć:evil_lol::diabloti:.
Kofani jesteście!:loveu:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, wybierasz się do tego pana dochtora jak jakaś sójka za morze... A tu naprawde trzeba działać i się poleczyć!
Bo inaczej, kto nam zrobi smalczyk i ogóreczki na wystawę, co?:evil_lol:

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, wybierasz się do tego pana dochtora jak jakaś sójka za morze... A tu naprawde trzeba działać i się poleczyć!
Bo inaczej, kto nam zrobi smalczyk i ogóreczki na wystawę, co?:evil_lol:

pzdr.

.......i sałatkę z grzybków ;)

A tak poważnie - Lilka Tobie to by się przetrzepanie skóry przydało :mad: - biegiem marsz do lekarza i bez wykrętów. Nerki to nie są żarty. :shake:

Chyba będziemy musieli się zjechać w Białymstoku i Lilkę siłą zaciągnąć do lekarza. :roll:

Pzdr

Posted

Matagi napisał(a):
Okej,okej:lol:Pójdę do dochtorów,w tym tygodniu postaram się.
A niamku niamku wystawowe będzie na bank!:lol:

Się zobaczy z tymi dochtorami i z tym żarełkiem...
Zadbaj o siebie, dobra kobito!:lol:

Pzdr.

Posted

Jak ten czas szybko leci.....jutro małe babiszony kończą 5 tygodni...:lol:
Wczoraj Darek wsadził towarzystwo do ekologicznej torby na zakupy i poszedł do ogrodu wypasać szybalony:evil_lol:

:angryy:Tu miały być zdjęcia,ale magiczny szejk wypiął się i zdjęcia będą później:angryy::p

Posted

Hej, Lilka, sliczne dzieki za Infos:lol:

Jako ze nie chcesz dawac zdjec dzieciakow, za kare ode mnie Puchatek:

Chlopak jest taki w swojej 6-cio letniej Paniusi zakochany, ze na napuszonych samcow w ogole nie zwracal uwagi. Jasne, do hodowli nic, ja bym jednak wzial do siebie:lol: Slodki Puchacz.

Serwus
Darius

Posted

Ja poproszę o więcej takich puchatków bo takie są najfajniejsze, bo te krótkokłakie paskudy są nieciekawe. :eviltong::lol:
Pzdr

Posted

Darek!:lol: Fajny kudłatek,oj fajny...:loveu:
Kaśka!:lol: Chcesz w pędzel?:evil_lol: Ja Ci dam nieciekawe:mad::evil_lol:
Tak,ja też chcę takich więcej:multi:

Posted

bety napisał(a):
Pewnie, że nieciekawe :eviltong:, zdania nie zmienię o "łysolcach" :eviltong::evil_lol: Wolę kudłate i już. :lol::lol::lol: A z pędzlem to do mnie przyjedź to mi okna pomalujesz. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Te okna,to Ci chyba ...zamaluję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.A pędzel zrobię z kołtunów kudłatej Gabiśki:diabloti: O!:eviltong:

Posted

[quote name='Matagi']Darek!:lol: Fajny kudłatek,oj fajny...:loveu:
Kaśka!:lol: Chcesz w pędzel?:evil_lol: Ja Ci dam nieciekawe:mad::evil_lol:
Tak,ja też chcę takich więcej:multi:

Pewnie, że nieciekawe :eviltong:, zdania nie zmienię o "łysolcach" :eviltong::evil_lol: Wolę kudłate i już. :lol::lol::lol: A z pędzlem to do mnie przyjedź to mi okna pomalujesz. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

Matagi napisał(a):
Jak ten czas szybko leci.....jutro małe babiszony kończą 5 tygodni...:lol:
Wczoraj Darek wsadził towarzystwo do ekologicznej torby na zakupy i poszedł do ogrodu wypasać szybalony:evil_lol:

:angryy:Tu miały być zdjęcia,ale magiczny szejk wypiął się i zdjęcia będą później:angryy::p

...każda wymówka jest dobra...:evil_lol:
Wyśli mnie te fotki, a ja wstawię tam, gdzie chcesz. Serio serio...

Pzdr.

Posted

To,co Baba lubi najbardziej:diabloti:

luuuuu...córeczkę w berecik:diabloti:

noo....co jadłeś?melduj!:mad:

nie przyznam się co!:eviltong:~

oooo...torbę można na przykład jeść...;)

Posted

Z tej ostatniej serii to pierwsze zdjecie jest absolutnie suuuuper:multi:
Latwa dziewczynka...:loveu:

Serwus
Darius

PS. Czego Baba leje dzieciom?? Za dwa lata jak spotka swojego synka to jej odda z procentami:evil_lol:

Posted

[quote name='adriatom']No super ! Więcej ! Pozdrowienia od Kameyo ! Jest troszeczkę starsza ale tak samo słodka i zabawna.

Kameyo jest fantastyczna:lol: to taka mała,ciekawska dziewczynka z rezolutną minką:lol: Bardzo mi się podoba,niech rośnie zdrowo!:lol: Śledzę na bieżąco Waszą galerię /dało się chyba zauważyć:roll::evil_lol:/ i również dopominam się o fotki;):lol:.

Posted

[quote name='Darius']Z tej ostatniej serii to pierwsze zdjecie jest absolutnie suuuuper:multi:
Latwa dziewczynka...:loveu:

Serwus
Darius

PS. Czego Baba leje dzieciom?? Za dwa lata jak spotka swojego synka to jej odda z procentami:evil_lol:

http://img13.imageshack.us/img13/1151/ssa47254.jpg
mi się najbardziej podoba jej spojrzenie...taki dzidziuś....:loveu:
A czy łatwa-wyjdzie w praniu:evil_lol:.z nimi to różnie:roll::evil_lol::Baba poddaje się TYLKO Bibkowi,ona go pierze,on ją też!:diabloti:Każdego innego zabija wzrokiem i chce zeżreć.Na Litwie tak goniła samca,że jak jej skończyła się smycz i leciała w powietrzu,to ugryzła mnie w ...tyłek bez skrupółów,bo jej trafił pod ząb.Hanka poszła w ślady babci Yoko,matki Baby.Quref z niej i tyla-chciała koniecznie wydać się za ojca,wkładała do jego klatki łapy i ...szturchała go w łeb w wiadomym celu...:evil_lol: Była tak namolna,że tatuś burczał na nią:diabloti:.Jakie te małe będą życie pokaże...;)

A Baba dzieci leje,bo....lubi:evil_lol:Ona swoim dzieciom od małego wbija w łeb swoje racje,ma "dar przekonywania":diabloti::mad:,jest bardzo sugestywna ...;)Hankę I Hosziego też prała i co?oddali jej?:roll: a gdzie tam....Babowe na górze.....:mad:

Posted

No, Matagi, wreszcie popisałaś się z fotkami. Sa superowe!!!! Maleństwa rosną, biegają, eh... :loveu::loveu::loveu:

Torba = namiastka kojca, jak zawsze najbezpieczniejsza
http://img23.imageshack.us/img23/4473/ssa47113.jpg

Piknik na dworzu
http://img23.imageshack.us/img23/6766/ssa47160.jpg

Słodyczka, taka śpiąca...
http://img132.imageshack.us/img132/7620/ssa47227.jpg

Jeeeeee......
http://img13.imageshack.us/img13/1151/ssa47254.jpg

Pzdr.