Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No więc Baba poprzestała na trójcy:lol:-tradycyjnie;)
Gratulacje przekazałam,ale nie wiem czy słyszała ,zajęta wylizywaniem i polerowaniem dzieciów;):evil_lol:

No i......czas na pierwsze fotki,robione komórką,ale wychodza całkiem niezłe;):

Baba szykuje:evil_lol: łoże porodowe:

Posted

[quote name='Iza.']Gratulacje jeszcze raz :multi:

Fajowe maluszki :loveu:

One jak urosną to tez będą się tak różniły kolorami, czy to się wyrówna ?

http://img168.imageshack.us/img168/157/zdjcie067a.jpg
łoł jaka chata wieeeelka :cool3:

Dziękujemy:lol:
Jasna będzie czerwona,jak Hanka,a ciemniejsze bliźniaki będa takie jak Baba-mocno czerwone ,możliwe,że z lekkim sezamem na plecach,ale ta czerwień jest taka jak u wiewiórki zimą;)

Posted

Darius napisał(a):
Lilka,

gratulacje dla babci:evil_lol:
Czytalem i czekalem z niecierpliwoscia. :lol:
Pozwala Baba Ci do dzieciakow...?

Serwus
Darius

Dziękuję bardzo!:multi::lol:

Jasne,że pozwala:lol:ja jej praktycznie to te dzieci wyciągałam-takie klocki:lol:Wszystkie moje psy pozwalają na wszystko-same tnę pazury,czyszczę /jak muszę/ radary,zdejmuję kamień z zębów i ....grzebię w tyłkach:evil_lol::diabloti:. Luz blues:diabloti:

Posted

Jakie super kluski!!!! GRATULACJE!!!
No to teraz mów mi Wuju :)

Ps. Pozawiązuj im czerwone sznureczki jako ochronę przed "urokami wszelkimi":diabloti:.

Posted

TAJGETA napisał(a):
SŁODZAKI:multi:
Lilka teraz imionka dla maluchów wymyslaj:razz:

Na to jeszcze czas przyjdzie...zobaczymy jakie charakterki będą....a może prababcia coś podpowie....:roll:;):lol:

Posted

Uwielbiam takie kruszynki, babelki, słodziaczki mogłabym sie wpatrywac w kluseczki godzinami. Zawsze tak mam jak przychodza na swiat maciupkie kiciulce. jednego to nawet wychowałam i wykarmiłam biedak myslał ze jest człowiekiem :p

Posted

[quote name='Matagi']A może Krzysztof też ....baba?:diabloti: Bo rodził ,na bank!:evil_lol::diabloti::evil_lol:
Hiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiii....haaaaaaaaaahaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Psiakrew, gdzie ja tu jestem??? Kogut w kurniku????????

Wszystko, co sie czolga, to nie moja dzialka! Odchowalem swojego smarkacza, wystarczy. Psy, koty i dzieci jak sa w pionie, to moge zaczac wychowywac:loveu:

Lilka, jeszcze raz - GRATULACJE

Darius

Posted

[quote name='Kacedy']Jakie super kluski!!!! GRATULACJE!!!
No to teraz mów mi Wuju :)

Ps. Pozawiązuj im czerwone sznureczki jako ochronę przed "urokami wszelkimi":diabloti:.

No tak!:lol:Zawlokłaś Hirka przed monitor?:evil_lol:Niech zobaczy komu "wujkuje":evil_lol:Mam nadzieję,że nie będzie się tarzał ze śmiechu przed monitorem;):diabloti:

Posted

[quote name='Darius']Krzysztof,

ja podejrzewam, ze jestesmy w niewlasciwym towarzystwie!

One wszystkie rodzily!!!

Rany, zwiewam....:diabloti:

A może Krzysztof też ....baba?:diabloti: Bo rodził ,na bank!:evil_lol::diabloti::evil_lol:
Hiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiii....haaaaaaaaaahaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No proszę,jednak Baba postawiła na swoim i jak zwykle na przekór Wszystkim nie urodziła czarnego shibowca...:eviltong:

G R A T U L A C J E!!!!!!

Dla Lilki i Baby!!!!!!

Posted

[quote name='Darius']Psiakrew, gdzie ja tu jestem??? Kogut w kurniku????????

Wszystko, co sie czolga, to nie moja dzialka! Odchowalem swojego smarkacza, wystarczy. Psy, koty i dzieci jak sa w pionie, to moge zaczac wychowywac:loveu:

Lilka, jeszcze raz - GRATULACJE

Darius

Dziękuję bardzo!:lol: I nie marudź;):evil_lol:

Posted

Musha,Szybowiec,Bety:lol::lol::lol:
Dziękujemy baaaardzoooo!:loveu:

Goopie posty:mad:,skaczą i czasami zatraca się sens tego ,co zostało napisane,kolejnośc raczej to rzecz ważna;)

Czy zauważyliście,moi drodzy,że wstawiłam zdjęcia:evil_lol:;):eviltong:
Nie marudźcie więc,na jakiś czas bedzie:eviltong::diabloti:;)

Posted

[quote name='Matagi']Musha,Szybowiec,Bety:lol::lol::lol:
Dziękujemy baaaardzoooo!:loveu:

Goopie posty:mad:,skaczą i czasami zatraca się sens tego ,co zostało napisane,kolejnośc raczej to rzecz ważna;)

Czy zauważyliście,moi drodzy,że wstawiłam zdjęcia:evil_lol:;):eviltong:
Nie marudźcie więc,na jakiś czas bedzie:eviltong::diabloti:;)

Ha ha ha jaka naiwna - teraz to tym bardziej będziemy marudzić o zdjęcia małych klusek. :eviltong::lol:

Pzdr

Posted

Gratulacje, gratulacje, gratulacje. Nich się zdrowo chowają. Naajwiększe gratulacje od honorowego szybowca Kubka.
To kiedy wpaść z aparatem na sesję zdjęciową? Zdjęcia na stronę o hodowli jak znalazł :evil_lol:. Do pracy Lilka :lol: