Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza.']To już niedługo :multi: Trzymam kciuki:multi:

http://img201.imageshack.us/img201/5451/zdjcie023a.jpg
haha mina genialna :lol: Ona tak tylko na złoto leci ? :cool3::evil_lol:

TYLKO na złoto!:lol:Jak ktoś ma srebro,to owszem,kłapie zębami,ale niespecjalnie jest zainteresowana.Jak jej dawaliśmy mosiężny breloczek/błyszczał bardzo po polerowaniu/,to wzięła "na ząb" i olała.:diabloti:
Baba to jubiler:diabloti:.Oszusta nie oszukasz:shake::evil_lol:.

Posted

Matagi napisał(a):
TYLKO na złoto!:lol:Jak ktoś ma srebro,to owszem,kłapie zębami,ale niespecjalnie jest zainteresowana.Jak jej dawaliśmy mosiężny breloczek/błyszczał bardzo po polerowaniu/,to wzięła "na ząb" i olała.:diabloti:
Baba to jubiler:diabloti:.Oszusta nie oszukasz:shake::evil_lol:.

hahaha dobre, dobre :evil_lol:
Trzeba jakoś wykorzystać te jej umiejętności, szkoda, żeby się tak marnowały :cool3::evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Zgadza się!Tam mieszka Okii-na górze/stół/,na dole Ojo,stale i zawsze zamieszkuje tam gwarek Dudek /troszkę go widać na ciemnym zdjęciu/.
Czasami tam też urzęduje Darek,którego rano budzi Dudek drąc się:"Ojo" albo...."tato":diabloti: Daruś chyba tego nie lubi......:evil_lol:,słysze jak czasami opieprza gwarka,tłumaczy mu,że wcale nie jest jego tatą....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale kto to wie....w dzisiejszych czasach....:roll::evil_lol:

...jatez nie bylabym pewna...:diabloti:

pzdr.

Posted

to dobrze, ze ostatnio nie nosze kolczyków (zlote!); musialam je zdjac do operacji, a i pierscionków tez jakos nie zakładam.
A uwielbiam złoto. potrafie zrozumiec Babe.:loveu:

no to rzeczywiscie niedługo poród. 2.5.2009 - wystawa w łodzi...no, ale 1.5.09 bede trzymała kciuki i wyczekiwała info od Was.:lol:

pzdr.

Posted

Dzisiaj pół dnia spędziłam w zaprzyjaźnionej hodowli Dudi Dog`s gdzie mieszkają moje kochane bassety:loveu:i spaniele .Fociłam baleroniki,spanielki mają dopiero trzy tygodnie i są malutkie,im zdjęcia zrobię jak podrosną:lol:.

Sześć tygodni temu...

a to dzisiaj:loveu:

Posted

A to ciotka małych baleroników ARIA Dudi Dog`s /możliwe,że dziś właśnie wyjdzie za mąż:evil_lol: za CHARLIEGO /

relax....

małe bassety również pobierają nauki...
CARUSO:loveu:

CYRANO:loveu:

Posted

Bassety sa rozbrajajace:loveu::evil_lol:
Ale ja nie wiem nic o tej rasie a mam malutkie pytanka:roll:
Czy bassety miewaja klopoty z tymi zajebistymi dlugasnymi ucholami? I czy te odchylone powieki nie sprawiaja klopotow. Strasznie mi sie podobaja basseciki.... a maluchy to sam mniod:loveu:

a i tak kiedys bede miala shibe.... samojedy i shiba...to moje marzenie:loveu:. Na razie monsz;) nie chce sie zgodzic.... ale umiem fochy stroic i glosno wzdychac:diabloti:. Shiba jest mi niezbedna do zycia:loveu:
w zwiazku z tym zglaszam sie z apelem o wieksza (zdecydowanie) ilosc fotek mojej ukochanej Babeczki i jej druzyny:evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
Bassety sa rozbrajajace:loveu::evil_lol:
Ale ja nie wiem nic o tej rasie a mam malutkie pytanka:roll:
Czy bassety miewaja klopoty z tymi zajebistymi dlugasnymi ucholami? I czy te odchylone powieki nie sprawiaja klopotow. Strasznie mi sie podobaja basseciki.... a maluchy to sam mniod:loveu:

a i tak kiedys bede miala shibe.... samojedy i shiba...to moje marzenie:loveu:. Na razie monsz;) nie chce sie zgodzic.... ale umiem fochy stroic i glosno wzdychac:diabloti:. Shiba jest mi niezbedna do zycia:loveu:
w zwiazku z tym zglaszam sie z apelem o wieksza (zdecydowanie) ilosc fotek mojej ukochanej Babeczki i jej druzyny:evil_lol:

Bassety są rozbrajające,przewrotne,przebiegłe i prześmieszne:evil_lol:Przez długie lata miałam w domu balerony,ostatnia odeszła Balbina -4 lata temu:-(Kłopoty z uszami są ,niestety.Młodsze bassety raczej nie mają problemów z uszami,ale starsze niestety tak.Tak samo z oczkami-często są problemy z trzecią powieką,ale co tam-da się żyć!;):evil_lol:Życie z bassetami jest piękne i niezwykłe-nie znasz dnia ani godziny-Twój basset zadba o to,abyś się nie nudził ,i w dzień i w nocy...:diabloti::diabloti::diabloti:
Kręć drugą połowę,kręć!!!!:evil_lol:Niedługo Baba wyda na świat swoje potomstwo,nie wiem ile ich tam ,ale każdy zostanie obfocony i przedstawiony w A.B.:lol:Noo i niedługo,bo 1 maja wystawa w Dobrym Mieście,aparat zabieramy,więc jakies fotki będą;)

Posted

[quote name='Asiaczek']no nic, tylko sie rozpłakac...:evil_lol:
http://img527.imageshack.us/img527/4697/aria6.jpg

pzdr.
Nooo nie....:evil_lol:Ty też twierdzisz,że Aria jest nieszczęśliwa na tym zdjęciu?
Jej właściciele twierdzą,że Arietka ma depresyjne spojrzenie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Na tym zdjęciu Aria wygląda z okna campera/Dudi Dog`sy jeżdżą nim na wystawy-zazdraszczam im wieeeeelce:loveu:/,a kośc dostała po ocenie.

Posted

Matagi napisał(a):
Nooo nie....:evil_lol:Ty też twierdzisz,że Aria jest nieszczęśliwa na tym zdjęciu?
Jej właściciele twierdzą,że Arietka ma depresyjne spojrzenie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Na tym zdjęciu Aria wygląda z okna campera/Dudi Dog`sy jeżdżą nim na wystawy-zazdraszczam im wieeeeelce:loveu:/,a kośc dostała po ocenie.

ja nie twierdze, ze jest nieszczesliwa, tylko ze wyglada tak, ze usiasc i plakac...razem z nia;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
ja nie twierdze, ze jest nieszczesliwa, tylko ze wyglada tak, ze usiasc i plakac...razem z nia;)

pzdr.

Hiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiii haaaahaaaaa:evil_lol::loveu::evil_lol::loveu:

Posted

Życie z bassetami to jest pełnia życia :loveu:. Nikt tak piękni i uroczo nie nauczy Cię odkładać wszystko na swoje miejsce, stawiać mydła i kosmetyków wysoko, chować papieru toaletowego poza zasięgiem cudnego pyska. A jaki porządek w kuchni, nie ma mowy o zostawieniu czegokolwiek na blacie. Basset znakomicie wytrenuje Twój refleks, bo inaczej nici ze śniadania lub kolacji. Najwspanialsze jest usypianie, bo miejsce basseta jest oczywiście w Twoim łóżku a one tak cudownie równomiernie oddychają leżąc na podusi. Można spokojnie wyrzucić wszelkie tabletki usypiające. I cała masa innych atrakcji :lol:

Posted

joi napisał(a):
Życie z bassetami to jest pełnia życia :loveu:. Nikt tak piękni i uroczo nie nauczy Cię odkładać wszystko na swoje miejsce, stawiać mydła i kosmetyków wysoko, chować papieru toaletowego poza zasięgiem cudnego pyska. A jaki porządek w kuchni, nie ma mowy o zostawieniu czegokolwiek na blacie. Basset znakomicie wytrenuje Twój refleks, bo inaczej nici ze śniadania lub kolacji. Najwspanialsze jest usypianie, bo miejsce basseta jest oczywiście w Twoim łóżku a one tak cudownie równomiernie oddychają leżąc na podusi. Można spokojnie wyrzucić wszelkie tabletki usypiające. I cała masa innych atrakcji :lol:

YES!!!:loveu:Nic dodać,nic ująć!:loveu:

Posted

a w dodatku basset to najlepsza i najmniej toksyczna antykoncepcja...
Aria im bardziej jest szczęśliwa, tym ma większa depresję w oczach.
Jeżeli ktoś kiedyś będzie szukał twarzy do reklamy antydepresantów to Aria jest gotowa.
Pozdrowienia.

Posted

dudi dog`s napisał(a):
a w dodatku basset to najlepsza i najmniej toksyczna antykoncepcja...
Aria im bardziej jest szczęśliwa, tym ma większa depresję w oczach.
Jeżeli ktoś kiedyś będzie szukał twarzy do reklamy antydepresantów to Aria jest gotowa.
Pozdrowienia.

buhahahaha.... moje samojedy to tez dobra antykoncepcja:roflt:...moze nie przez to ze sie uwalaja w wyrku ale przez to ze sie natarczywie gapia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Od kilku dni czytam, ogladam (choc fotek malutko :evil_lol:)no i postanowiłam wkleic kilka zdjec, bo to podobno foto-blog :razz:

mały akrobata
"]

jako prawdziwy facet uuuwielbia ogladac autka...
"]

na tej gorce zawsze pieknie pozuje :loveu:

tu tak niuchał ze wypłoszył sarenke ( prawie zawału dostałam)

moczenie łapek, taplanko w bagienku. moj zboj ma nature szopa pracza:shake:

zawsze usmiechniety :loveu:

to tyle...