Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darius napisał(a):
Gratulacje ode mnie:thumbs::thumbs::thumbs:

Uwazej, zebys nie przytyla....:drinking::rofl::evilgrin:

PS. Wells byl zawsze austriacki.... :evilbat:

Serwus...
D....

Nie może być:grins::krolik::splat:

Dziękujem!:lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje dla WIELKIEJ HODOWCZYNI!!!!!!!!!!!!!:multi:,Oby tak dalej z osiągnięciami potomków/także w drugiej rasie co rządzi akitami/:evil_lol:.Trzymamy kciuki i łapki za jutrzejszy dzień.:smilecol:

Posted

[quote name='Szybowiec']Gratulacje dla WIELKIEJ HODOWCZYNI!!!!!!!!!!!!!:multi:,Oby tak dalej z osiągnięciami potomków/także w drugiej rasie co rządzi akitami/:evil_lol:.Trzymamy kciuki i łapki za jutrzejszy dzień.:smilecol:

Ojjjjjjjjjj:evil_lol:Chcesz Ty w berecik dostać;):evil_lol:
Szybalony teraz rozpoczną "dorosłe wystawianie",zobaczymy co zwojują:roll:
Dzieki,Ewa!:lol:

Posted

[quote name='Matagi']Ojjjjjjjjjj:evil_lol:Chcesz Ty w berecik dostać;):evil_lol:
Szybalony teraz rozpoczną "dorosłe wystawianie",zobaczymy co zwojują:roll:
Dzieki,Ewa!:lol:
Gratulacje :cunao: :laola:
A co do Twoich "szybalonów" - to Baba i Hanka mogą nieźle namieszać w gronie tzw. pewniaków:eviltong:

Posted

[quote name='kslawin']Gratulacje :cunao: :laola:
A co do Twoich "szybalonów" - to Baba i Hanka mogą nieźle namieszać w gronie tzw. pewniaków:eviltong:

Baba i świta wita!:lol::multi:
Za gratki dziękujemy ślicznie!!!:multi::loveu:
Namieszają,mówisz;).....Baba,to jak baba...humory posiada:evil_lol:zobaczymy....ale chyba Baba w tym sezonie wystawowym za bardzo "nie powalczy"-w końcu grudnia przyjedzie/mam nadzieję;)/ do nas Babowy małżonek,jedyny,który potrafi sobie z nią poradzić:evil_lol:,więc jak dobrze pójdzie,to sekutnica przez pierwszą połowe roku będzie nieczynna wystawowo.:lol:.Czarny Hoshi i Hanka są takie jakie są,potrafią sie podobać i ....pokazać,szczególnie Hoshi,to urodzony showman;),Hanka zaś jest ciekawska i wszystko ją interesi,każda wystawa to dla niej cos ciekawego;)np.nie potrafiła zrozumieć dlaczego inne shiby biegają ,a ona musi stać=>dlaczego tak sie dzieje?:roll::evil_lol:ona na wystawach nawet nie zauważa,że ją macają,grzebia w gębie,gapi sie wokoło ...jakby pamiętnik czy co pisała/ a wiadomo to:roll:[SIZE=2]/,z szybami nic nie wiadomo....jak i z wystawami;)Będzie co będzie:roll:,a najważniejsze ,że radocha będzie:multi:Kocham klimaty wystawowe,nawet jak dostane po doopie;):loveu:

Posted

[quote name='bety']GRATKI dla Yoritomo i trzymamy kciuki za jutro :cool3: (hm ciekawe jak będę pisać na komputrze - a muszę pisać :evil_lol:)
Pzdr

Dzięki,dzięki,Kasiu!:loveu::lol:
Zawiąż kciukasy .....Gabiśce i Inari:evil_lol:niech trzymają one za Ciebie,a Ty pisz!:diabloti:A Beata tez niech sie nie opierdziela-rączki zacisnięte!;):evil_lol:

Posted

bety napisał(a):
Hoshi to jest to :lol: to "czarny koń" wśród szybowców i nasz ulubieniec :eviltong: od maleńkości :cool3:
Pzdr

Hiiihiiii i od maleńkości oswajany z wystawami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/jak Pawlak z karabinem:diabloti:/ Ten PIERWSZEJ "ichniej" wystawy to kuźwa do śmierci nie zapomnę.....deskorolka please:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

WELLS :
YORITOMO Matagiinu PL:
I dosk.CAC,NDPwR,CACIB i BOB !!!:loveu::multi::loveu::multi:
Mój mały wnuczek /16 października skończył 2 lata/ kroczy wielkimi krokami ku Interchampionatowi!;):lol:

Jestem taka szczęśliwa.....:laola::laola:

Posted

[quote name='Matagi']WELLS :
YORITOMO Matagiinu PL:
I dosk.CAC,NDPwR,CACIB i BOB !!!:loveu::multi::loveu::multi:
Mój mały wnuczek /16 października skończył 2 lata/ kroczy wielkimi krokami ku Interchampionatowi!;):lol:

Jestem taka szczęśliwa.....:laola::laola:

GRATULACJE
SUPER CHŁOPAK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widać nasze 8 łap i cztery ręce z kciukami się przydały :lol::cool3:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']

GRATULACJE

SUPER CHŁOPAK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widać nasze 8 łap i cztery ręce z kciukami się przydały :lol::cool3:
Pzdr

Jasne,że się przydały:lol::lol::lol:,bo jeszcze.....
BOG IV :multi::loveu::multi::loveu:

Dziękuję dziewczyny!!!:lol::lol::lol:

Posted

Darius napisał(a):
Lilka,

serdeczne, serdeczne gratulacje z drugiej strony Odry:lol:

Byle wiecej takich wnuczat.

Serwus
Darius

Dziękuję bardzo!:lol::multi::loveu:

Zainstalowałam dziaiaj apiać skyp`a:p Nie da się niestety gadać-moja prędkość jest zabójcza -256 kilo:angryy::placz::p

Posted

Matagi napisał(a):
Dziękuję bardzo!:lol::multi::loveu:

Zainstalowałam dziaiaj apiać skyp`a:p Nie da się niestety gadać-moja prędkość jest zabójcza -256 kilo:angryy::placz::p

Rozwiazanie jest proste - gadaj wolniej:scream_3:

Teraz wlaze do wanny (mam Akite, ktory uwielbia lazic przez blota, to potem tak wygladam!), pozniej sprobuje zadzwonic. Tylko poslij mi mailem namiary.

Serwus
Darius

Posted

Czesc ludkowie:lol:

Lubicie sprosne zdjecia? Jasli nie, prosze blog opuscic.
Jesli tak - przyjrzyjcie sie, jak moj chlopak (20) i nasza ruda radosc razem drzemia:

Serwus
Darius

Posted

Witam!!!
Lila gratulacje za dwa CACIBY:lol:twojego wnuczka
Jakoś się przebiłem przez kilka twoich stron
Darek
powiedz czy już są może kalendarze na 2009 w klubie?

Posted

[quote name='Darius']Hmmm, w ktorym klubie?:lol:
Bo sa dwa w FCI
Akita Club e.V."
www.japan-akita.de

Szczerze - z Japan-Verein jest na pewno cos, jeszcze nie mam. Z AC - nie mam pojecia.
Daj kontakt, sprobuje sie dowiedziec.

Serwus
Darius
Mam na myśli ten pierwszy czyli Akita Club eV
jesli masz możliwość to sprawdź czy jest tam sunia po NIKKOTOSHIM i po BU

Posted

Dziękuję Lila!!!! za Yoritomo!!!!! i za kibicowanie Tobie i wszystkim Twoim Przyjaciołom!!!!:loveu: Austria zdobyta:terazpol: a MIKOŁAJ Yoritomo:x-mas: wreszcie w pozycji nieoficjalnej. Tyle na gorąco po powrocie. Pozdrawiam Janek:laola:

Posted

Musha napisał(a):
Witam!!!
Lila gratulacje za dwa CACIBY:lol:twojego wnuczka
Jakoś się przebiłem przez kilka twoich stron
Darek
powiedz czy już są może kalendarze na 2009 w klubie?

Dzięki,Krzysiek!:lol:

Aby się "nie przebijać",trzeba tu częściej zaglądać i pisać;)

Posted

zubiri napisał(a):
Dziękuję Lila!!!! za Yoritomo!!!!! i za kibicowanie Tobie i wszystkim Twoim Przyjaciołom!!!!:loveu: Austria zdobyta:terazpol: a MIKOŁAJ Yoritomo:x-mas: wreszcie w pozycji nieoficjalnej. Tyle na gorąco po powrocie. Pozdrawiam Janek:laola:

To ja bardzo dziękuję Tobie ,Janie !!!!:Rose:
Jak odpoczniesz,to poproszę o skany katalogu z jednego i drugiego dnia.Interesują mnie akity i shiby.I zdjęcia,Janie,zdjęcia,poproszę na maila.:lol:
Jeszcze raz wieeeelkie gratulacje!!!:multi::loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeszcze raz gratuluje takiego synka!!! Dwa CACIB'y w weekend to superowa sprawa!!!

Pzdr.

Dzięki,Asiu,dzięki!:multi::lol:I vice versa;)Twoje baseczki też pokazały austriakom swoją klasę;):loveu: