Matagi Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Darius napisał(a):Gratulacje ode mnie:thumbs::thumbs::thumbs: Uwazej, zebys nie przytyla....:drinking::rofl::evilgrin: PS. Wells byl zawsze austriacki.... :evilbat: Serwus... D.... Nie może być:grins::krolik::splat: Dziękujem!:lol: Quote
Szybowiec Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Gratulacje dla WIELKIEJ HODOWCZYNI!!!!!!!!!!!!!:multi:,Oby tak dalej z osiągnięciami potomków/także w drugiej rasie co rządzi akitami/:evil_lol:.Trzymamy kciuki i łapki za jutrzejszy dzień.:smilecol: Quote
Matagi Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Szybowiec']Gratulacje dla WIELKIEJ HODOWCZYNI!!!!!!!!!!!!!:multi:,Oby tak dalej z osiągnięciami potomków/także w drugiej rasie co rządzi akitami/:evil_lol:.Trzymamy kciuki i łapki za jutrzejszy dzień.:smilecol: Ojjjjjjjjjj:evil_lol:Chcesz Ty w berecik dostać;):evil_lol: Szybalony teraz rozpoczną "dorosłe wystawianie",zobaczymy co zwojują:roll: Dzieki,Ewa!:lol: Quote
kslawin Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Matagi']Ojjjjjjjjjj:evil_lol:Chcesz Ty w berecik dostać;):evil_lol: Szybalony teraz rozpoczną "dorosłe wystawianie",zobaczymy co zwojują:roll: Dzieki,Ewa!:lol: Gratulacje :cunao: :laola: A co do Twoich "szybalonów" - to Baba i Hanka mogą nieźle namieszać w gronie tzw. pewniaków:eviltong: Quote
Matagi Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='kslawin']Gratulacje :cunao: :laola: A co do Twoich "szybalonów" - to Baba i Hanka mogą nieźle namieszać w gronie tzw. pewniaków:eviltong: Baba i świta wita!:lol::multi: Za gratki dziękujemy ślicznie!!!:multi::loveu: Namieszają,mówisz;).....Baba,to jak baba...humory posiada:evil_lol:zobaczymy....ale chyba Baba w tym sezonie wystawowym za bardzo "nie powalczy"-w końcu grudnia przyjedzie/mam nadzieję;)/ do nas Babowy małżonek,jedyny,który potrafi sobie z nią poradzić:evil_lol:,więc jak dobrze pójdzie,to sekutnica przez pierwszą połowe roku będzie nieczynna wystawowo.:lol:.Czarny Hoshi i Hanka są takie jakie są,potrafią sie podobać i ....pokazać,szczególnie Hoshi,to urodzony showman;),Hanka zaś jest ciekawska i wszystko ją interesi,każda wystawa to dla niej cos ciekawego;)np.nie potrafiła zrozumieć dlaczego inne shiby biegają ,a ona musi stać=>dlaczego tak sie dzieje?:roll::evil_lol:ona na wystawach nawet nie zauważa,że ją macają,grzebia w gębie,gapi sie wokoło ...jakby pamiętnik czy co pisała/ a wiadomo to:roll:[SIZE=2]/,z szybami nic nie wiadomo....jak i z wystawami;)Będzie co będzie:roll:,a najważniejsze ,że radocha będzie:multi:Kocham klimaty wystawowe,nawet jak dostane po doopie;):loveu: Quote
bety Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 GRATKI dla Yoritomo i trzymamy kciuki za jutro :cool3: (hm ciekawe jak będę pisać na komputrze - a muszę pisać :evil_lol:) Pzdr Quote
bety Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Hoshi to jest to :lol: to "czarny koń" wśród szybowców i nasz ulubieniec :eviltong: od maleńkości :cool3: Pzdr Quote
Matagi Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='bety']GRATKI dla Yoritomo i trzymamy kciuki za jutro :cool3: (hm ciekawe jak będę pisać na komputrze - a muszę pisać :evil_lol:) Pzdr Dzięki,dzięki,Kasiu!:loveu::lol: Zawiąż kciukasy .....Gabiśce i Inari:evil_lol:niech trzymają one za Ciebie,a Ty pisz!:diabloti:A Beata tez niech sie nie opierdziela-rączki zacisnięte!;):evil_lol: Quote
Matagi Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 bety napisał(a):Hoshi to jest to :lol: to "czarny koń" wśród szybowców i nasz ulubieniec :eviltong: od maleńkości :cool3: Pzdr Hiiihiiii i od maleńkości oswajany z wystawami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/jak Pawlak z karabinem:diabloti:/ Ten PIERWSZEJ "ichniej" wystawy to kuźwa do śmierci nie zapomnę.....deskorolka please:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matagi Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 WELLS : YORITOMO Matagiinu PL: I dosk.CAC,NDPwR,CACIB i BOB !!!:loveu::multi::loveu::multi: Mój mały wnuczek /16 października skończył 2 lata/ kroczy wielkimi krokami ku Interchampionatowi!;):lol: Jestem taka szczęśliwa.....:laola::laola: Quote
bety Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Matagi']WELLS : YORITOMO Matagiinu PL: I dosk.CAC,NDPwR,CACIB i BOB !!!:loveu::multi::loveu::multi: Mój mały wnuczek /16 października skończył 2 lata/ kroczy wielkimi krokami ku Interchampionatowi!;):lol: Jestem taka szczęśliwa.....:laola::laola: GRATULACJE SUPER CHŁOPAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widać nasze 8 łap i cztery ręce z kciukami się przydały :lol::cool3: Pzdr Quote
Matagi Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='bety']GRATULACJE SUPER CHŁOPAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widać nasze 8 łap i cztery ręce z kciukami się przydały :lol::cool3: Pzdr Jasne,że się przydały:lol::lol::lol:,bo jeszcze..... BOG IV :multi::loveu::multi::loveu: Dziękuję dziewczyny!!!:lol::lol::lol: Quote
Darius Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Lilka, serdeczne, serdeczne gratulacje z drugiej strony Odry:lol: Byle wiecej takich wnuczat. Serwus Darius Quote
Matagi Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Darius napisał(a):Lilka, serdeczne, serdeczne gratulacje z drugiej strony Odry:lol: Byle wiecej takich wnuczat. Serwus Darius Dziękuję bardzo!:lol::multi::loveu: Zainstalowałam dziaiaj apiać skyp`a:p Nie da się niestety gadać-moja prędkość jest zabójcza -256 kilo:angryy::placz::p Quote
Darius Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Matagi napisał(a):Dziękuję bardzo!:lol::multi::loveu: Zainstalowałam dziaiaj apiać skyp`a:p Nie da się niestety gadać-moja prędkość jest zabójcza -256 kilo:angryy::placz::p Rozwiazanie jest proste - gadaj wolniej:scream_3: Teraz wlaze do wanny (mam Akite, ktory uwielbia lazic przez blota, to potem tak wygladam!), pozniej sprobuje zadzwonic. Tylko poslij mi mailem namiary. Serwus Darius Quote
Darius Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Czesc ludkowie:lol: Lubicie sprosne zdjecia? Jasli nie, prosze blog opuscic. Jesli tak - przyjrzyjcie sie, jak moj chlopak (20) i nasza ruda radosc razem drzemia: Serwus Darius Quote
Musha Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Witam!!! Lila gratulacje za dwa CACIBY:lol:twojego wnuczka Jakoś się przebiłem przez kilka twoich stron Darek powiedz czy już są może kalendarze na 2009 w klubie? Quote
Darius Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Musha'] Darek powiedz czy już są może kalendarze na 2009 w klubie? Hmmm, w ktorym klubie?:lol: Bo sa dwa w FCI Akita Club e.V." www.japan-akita.de Szczerze - z Japan-Verein jest na pewno cos, jeszcze nie mam. Z AC - nie mam pojecia. Daj kontakt, sprobuje sie dowiedziec. Serwus Darius Quote
Musha Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Darius']Hmmm, w ktorym klubie?:lol: Bo sa dwa w FCI Akita Club e.V." www.japan-akita.de Szczerze - z Japan-Verein jest na pewno cos, jeszcze nie mam. Z AC - nie mam pojecia. Daj kontakt, sprobuje sie dowiedziec. Serwus Darius Mam na myśli ten pierwszy czyli Akita Club eV jesli masz możliwość to sprawdź czy jest tam sunia po NIKKOTOSHIM i po BU Quote
zubiri Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dziękuję Lila!!!! za Yoritomo!!!!! i za kibicowanie Tobie i wszystkim Twoim Przyjaciołom!!!!:loveu: Austria zdobyta:terazpol: a MIKOŁAJ Yoritomo:x-mas: wreszcie w pozycji nieoficjalnej. Tyle na gorąco po powrocie. Pozdrawiam Janek:laola: Quote
Matagi Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 http://www.akita-welt.de/dodatki/dogomania/Martin+Kari.jpg hiiiiiiihiiiiiiiiii:evil_lol: ciiiikawe kto był podglądaczem :roll: a ładnie to tak podglądywywać i do tego focić,co?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matagi Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Musha napisał(a):Witam!!! Lila gratulacje za dwa CACIBY:lol:twojego wnuczka Jakoś się przebiłem przez kilka twoich stron Darek powiedz czy już są może kalendarze na 2009 w klubie? Dzięki,Krzysiek!:lol: Aby się "nie przebijać",trzeba tu częściej zaglądać i pisać;) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jeszcze raz gratuluje takiego synka!!! Dwa CACIB'y w weekend to superowa sprawa!!! Pzdr. Quote
Matagi Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 zubiri napisał(a):Dziękuję Lila!!!! za Yoritomo!!!!! i za kibicowanie Tobie i wszystkim Twoim Przyjaciołom!!!!:loveu: Austria zdobyta:terazpol: a MIKOŁAJ Yoritomo:x-mas: wreszcie w pozycji nieoficjalnej. Tyle na gorąco po powrocie. Pozdrawiam Janek:laola: To ja bardzo dziękuję Tobie ,Janie !!!!:Rose: Jak odpoczniesz,to poproszę o skany katalogu z jednego i drugiego dnia.Interesują mnie akity i shiby.I zdjęcia,Janie,zdjęcia,poproszę na maila.:lol: Jeszcze raz wieeeelkie gratulacje!!!:multi::loveu: Quote
Matagi Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Jeszcze raz gratuluje takiego synka!!! Dwa CACIB'y w weekend to superowa sprawa!!! Pzdr. Dzięki,Asiu,dzięki!:multi::lol:I vice versa;)Twoje baseczki też pokazały austriakom swoją klasę;):loveu: Quote
Recommended Posts