Asiaczek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kobieto, chciałaś się uspokoić? To nie trzeba było brac żadnych tabletek!!! Eh, Ty, matka dzieciom a taka hm... goooopia... Tableteczki se wzięła, nawet nie wiesz jakie! Dobrze, że wiesz, że 4 i od kogo... Eh..... Pzdr. Quote
bety Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Asiaczek napisał(a):Kobieto, chciałaś się uspokoić? To nie trzeba było brac żadnych tabletek!!! Eh, Ty, matka dzieciom a taka hm... goooopia... Tableteczki se wzięła, nawet nie wiesz jakie! Dobrze, że wiesz, że 4 i od kogo... Eh..... Pzdr. Nic dodać, nic ująć :angryy::angryy::angryy: czyś Ty kobieto wszystkie rozumy postradała :mad::mad::mad: Eh Ty DURAKU - i nawet nikomu nie powiedziała że coś się z nią dzieje - no nie no tylko przez kolano i pasem po tyłku lać. :mad::angryy: Pzdr Quote
Matagi Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Asiaczek napisał(a):Kobieto, chciałaś się uspokoić? To nie trzeba było brac żadnych tabletek!!! Eh, Ty, matka dzieciom a taka hm... goooopia... Tableteczki se wzięła, nawet nie wiesz jakie! Dobrze, że wiesz, że 4 i od kogo... Eh..... Pzdr. Noooooo....goopia:cool3:ale nie do końca:eviltong:,wiem jakie to piguły-one sie nazywają tabletki uspokajające,można je kupić w aptece bez recepty.W składzie samo zielsko,czyli melisa,chyba chmiel i różne takie....hmmm....ja tych tabletek niczym chyba nie popiłam,dopiero chyba tym szampanem je popchnęłam,temu taki efekt,do tego tablety i alkohol na pusty żołądek....:-oojjjjjj goopia ja,goopia:oops: Quote
Matagi Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 bety napisał(a):Nic dodać, nic ująć :angryy::angryy::angryy: czyś Ty kobieto wszystkie rozumy postradała :mad::mad::mad: Eh Ty DURAKU - i nawet nikomu nie powiedziała że coś się z nią dzieje - no nie no tylko przez kolano i pasem po tyłku lać. :mad::angryy: Pzdr Nooo,ja mówiłam,że mam we łbie karuzelę,jak mnie Wito przed nosem tą flachą szampańską wywijał,to ja nie chciałam pić więcej i namawiałam Ciebie i Beatę:evil_lol:,ale wy się zaparłyście.Ja do picia już sie nie nadawałam:diabloti:,a Litwinom przykro było,że nikt nie chce pić ,chyba sami we dwa skończyli to pić:roll: Miałam nauczkę,nie bijta i nie krzyczta już na mnie,ja grzeczna;):lol: Quote
bety Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Matagi napisał(a):Nooo,ja mówiłam,że mam we łbie karuzelę,jak mnie Wito przed nosem tą flachą szampańską wywijał,to ja nie chciałam pić więcej i namawiałam Ciebie i Beatę:evil_lol:,ale wy się zaparłyście.Ja do picia już sie nie nadawałam:diabloti:,a Litwinom przykro było,że nikt nie chce pić ,chyba sami we dwa skończyli to pić:roll: Miałam nauczkę,nie bijta i nie krzyczta już na mnie,ja grzeczna;):lol: Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha - no nie mogę akurat już w to wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mnie i Beatę to można namawiać do usra....... śmierci - bo my "bezalkoholowe" jezdeźmy :p No chyba że masz cukierki nadziewane jakimś procentem :cool3: to inna wtedy jest gadka :evil_lol: Pzdr Quote
Matagi Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 bety napisał(a):Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha - no nie mogę akurat już w to wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ha ha ha:haha::evillaug::grins::obrazic: Mnie i Beatę to można namawiać do usra....... śmierci - bo my "bezalkoholowe" jezdeźmy :p No chyba że masz cukierki nadziewane jakimś procentem :cool3: to inna wtedy jest gadka :evil_lol: Pzdr zakupiem finlandię wobec tego na Białystok 2009:drink1:-w czekoladzie;) Quote
Matagi Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Ale ruch w tej galerii.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Grzebałam dzisiaj znowu w katalogach i wygrzebałam:roll:,zapomniałam,że mam różne takie,np.parka nocna porą;) albo taki misio,o którym mówili,że killer z niego:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 A ta parka, to kto? http://img374.imageshack.us/img374/3674/ssa40691anv8.jpg Misio? Killer? Ej, coś przekombinowałaś... http://img184.imageshack.us/img184/179/ssa40683aes6.jpg Pzdr. Quote
Matagi Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Jestem dziś zadowolona:bigcool::sweetCyb::happy1:!!!! Mój wnuczek dziś w Poznaniu potwierdził swoją klasę!:lol: Rok temu na poznańskiej wystawie uzyskał tytuł [B]Młodzieżowego Zwycięzcy Polski i Europy Środkowej i Wschodniej:multi:,[/B]a dziś jako dwulatek startował w klasie otwartej,i otrzymał znowu tytuł [B]Zwycięzca Polski[/B]!:lol: Dostał też kolejnego Caciba,uznano go za NDPwR,bój o rasę przegrał z Koną ! A tak kiedyś wyglądał:lol:: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/1433/ssa42759aqm8.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/1632/ssa42758amb2.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img377.imageshack.us/img377/7939/ssa42757akd6.jpg[/IMG][/URL] [COLOR=navy]CH.PL.MŁ.CH.PL.[B]YORITOMO Matagiinu PL[/B][/COLOR] Quote
kaskaSz Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Hej! Wnuczek się spisał! Gratuluje! A jak teraz wygląda? [SIZE=1]6 grudnia wybieram się do Białego z psem do spa dla psa, może coś słyszałaś o tym salonie?[/SIZE] Quote
Matagi Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Zdjęcia z wystawy dostanę jutro,ale możesz obejrzeć YORITOMO tutaj: [url=http://www.namitori.pl/]NAMITORI[/url] A o tym salonie nic nie słyszałam,mają jakąs www?Podaj mi jakies namiary,ciekawa jestem czyje to jest?;) Quote
kaskaSz Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ale śmiesznie, jak on był mały to miał inne kolory, a teraz ma inne :eviltong: A salon to jest ten www. spadlapsa. pl wpisz sobie w przeglądarke, bo dogo zaraz zagwiazdkuje :) Quote
Matagi Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Aaaaaaaa,już wiem czyje to jest:lol:Wiedziałam,że zakład tam jest,ale nie wiedziałam,że ..spa;).Znam Kasię ,strzyże tam też Gosia.Polecam!:lol: Quote
kaskaSz Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 A która lepiej? Ja chyba wolałabym trafić do tej Kasi, bo ona chyba dłużej robi psiaki i jest założycielką. A nie wiesz czy trymują westy dobrze? Quote
INU Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Matagi']Jestem dziś zadowolona:bigcool::sweetCyb::happy1:!!!! Mój wnuczek dziś w Poznaniu potwierdził swoją klasę!:lol: Rok temu na poznańskiej wystawie uzyskał tytuł [B]Młodzieżowego Zwycięzcy Polski i Europy Środkowej i Wschodniej:multi:,[/B]a dziś jako dwulatek startował w klasie otwartej,i otrzymał znowu tytuł [B]Zwycięzca Polski[/B]!:lol: Dostał też kolejnego Caciba,uznano go za NDPwR,bój o rasę przegrał z Koną ![/QUOTE] Gratualacje! :lol: A jakieś inne wyniki? :razz: Quote
kaskaSz Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dzięki Matagi bardzo mi pomogłaś i uspokoiłaś :loveu: Quote
Matagi Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='kaskaSz']A która lepiej? Ja chyba wolałabym trafić do tej Kasi, bo ona chyba dłużej robi psiaki i jest założycielką. A nie wiesz czy trymują westy dobrze?[/quote] Nie wiem,która lepiej:shake:Gosia specjalizuje się w sznaucerach,hoduje je od lat.Nie wiem jak z trymowaniem,ale zapewne ok,to solidne dziewczyny:lol: Quote
Matagi Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='INU']Gratualacje! :lol: A jakieś inne wyniki? :razz:[/quote] Dziękuję:lol: A wyniki i pełną stawkę zapewne zararaz wstawi Asia,to wystawa w jej mieście,i ona ma pierwszeństwo.Ja sobie stawki nie zapisywałam,mnie tylko interesował pies z mojej hodowli,owszem,podano mi też wyniki reszty akit,ale nie będe pisała,bo mogę się pomylić,niech zrobi to ten,kto tam był i miód na wystawie pił,O!;):lol: Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Matagi']Jestem dziś zadowolona:bigcool::sweetCyb::happy1:!!!! Mój wnuczek dziś w Poznaniu potwierdził swoją klasę!:lol: Rok temu na poznańskiej wystawie uzyskał tytuł [B]Młodzieżowego Zwycięzcy Polski i Europy Środkowej i Wschodniej:multi:,[/B]a dziś jako dwulatek startował w klasie otwartej,i otrzymał znowu tytuł [B]Zwycięzca Polski[/B]!:lol: Dostał też kolejnego Caciba,uznano go za NDPwR,bój o rasę przegrał z Koną ! [COLOR=navy]CH.PL.MŁ.CH.PL.[B]YORITOMO Matagiinu PL[/B][/COLOR][/quote] Brawo, to piekny wynik!!! Pzdr. Quote
slator63 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Dzień Dobry Babie, Akitom, Ich Przyjaciołom i Pańci Lilci mówi Kudłaty Tercet i ich Pan.;) Quote
grallinka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ooo Lilencjo to Ty w ogóle jeszcze żyjesz?:mad::mad: Quote
bety Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 grallinka napisał(a):ooo Lilencjo to Ty w ogóle jeszcze żyjesz?:mad::mad: Żyje, wczoraj z nią gadałam :cool3: no chyba że to był nagrany głos :roll: i w jakiś sposób składnie prowadzący rozmowę :evil_lol: Pzdr Quote
Musha Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Witam wszystkich może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest że niiiijaka pani LILKA:mad:nie wstawia żadnych zdjęć BABY ani AKIT toć to galeria jej kundelków a łona się opier.......:evil_lol: Quote
abigail Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Lila z pewnością ma się doskonale i duma ją rozpiera!!! Specjalnie dla niej, akitka z jej przydomkiem, wyżej wspomniana, tegoroczny Zwycięzca Polski YORITOMO Matgiinu PL:loveu: Gratulacje dla Hodowcy i Właściciela wystawcy:multi: może sie teraz cokolwiek odezwie...:diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 No, właśnie, odezwij sie! Bo.... Pzdr. Quote
Recommended Posts