Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Musha napisał(a):
no to Dog Panter lub Panter Dog wersja jak ci pasuje
o ile darek ma na myśli czołg z II W.Ś.

Nieeeeeeeee!:evil_lol: Pudło!:diabloti: Czołg teraźniejszy,nie drugowojenny!;) Nie ten kot!;)
A foteczki wstawiaj.Może Mańka zapodasz?Plissss:loveu:

Posted

Musha napisał(a):
Hiii , Hiiiiiii :eviltong: 2 razy poprawiałem a i tak wyszło mi Darek z małej litery:evil_lol:

O żesz Ty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !Poczekaj,Darek jak Cie złapie,to tez Ciebie....zminimalizuje!:mad: :mad: :mad:

Posted

:lol: [quote name='nieszkat']Będzie to Leopard dog

BINGO!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Inna nazwa to pies geopardzi,albo catahoula!:lol:

Witam w galerii Baby!I zapraszam do wstawienia fotek siostry Babowej-Keiko!:loveu: Jaskóła też mile widziana,toć to kuzynka!;)

Posted

Cudne Babowe fotki!
Shiby sa extra. Tyle temperamentu w takim małym ciele. To taka akita razy 100 w małym psiaku!
Na przedszkolu psim był Timon-shiba, który jako jedyny z Ida się bawił:) Ona chciałą go ustawic, ale mały ostro sie stawiał. Fajowy był.
Teraz jest akita ta pręgowana, zadziora z niej niezła;)

Rasy dziwaka nie znajdue, bo sie nie znam wcale:oops:

Posted

Matagi napisał(a):
Cieszę się,że sie podobają!:loveu:
A swojskie nazwy ma wiele akit:ja mam Tośka,drugi Tosiek jest u Abigail w Szczecinie,w Łodzi jest Andzia,w Łodzi mieszka też Maniek.Mój Okii nazwany został przez papugę Franka ...Łokciem:evil_lol: ,a nasza staruszka sznaucerka zwana jest Ciotka Irą,no i mieszka z nami kopaczka Ziuta!;) :evil_lol:

Przez kupę lat mój Mąż (ja tylko przez 2 lata) byliśmy sąsiadami Darka i Iśki - właścicieli hodowli Tajgeta;) - a co - pochwalę się:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='LAZY']Cudne Babowe fotki!
Shiby sa extra. Tyle temperamentu w takim małym ciele. To taka akita razy 100 w małym psiaku!
Na przedszkolu psim był Timon-shiba, który jako jedyny z Ida się bawił:) Ona chciałą go ustawic, ale mały ostro sie stawiał. Fajowy był.
Teraz jest akita ta pręgowana, zadziora z niej niezła;)

Rasy dziwaka nie znajdue, bo sie nie znam wcale:oops:

Haha!Świat jest mały!:evil_lol: Właścicielem Timona jest Paweł,brat forumowej Abigail:lol: .To młodszy o 2 lata brat Baby.Do Szczecina zawiózł Timona z Łodzi forumowy Muscha.:lol: Wstawiłam wcześniej tutaj zdjęcie małego Timona z ciasteczkiem,Muscha tez cos wetknął/niech mu będzie:evil_lol: /.Mam gdzies w archiwum zdjęcia z rozdania dyplomów w szczecińskim przedszkolu,jak znajde to na bank wstawię.Może jest tam i Ida,bo psiaków jest kilka...:lol: A ,że mały sie stawiał to nie dziwota:lol: :evil_lol: .Jak idziemy po ulicy z akitami i z shibą,to ludzie sie pytaja o rasę.Pokazujemy akity,a o shibie moj darek mowi tak:"to taka akita,tylko jak była mała,to piła i paliła,dlatego nie wyrosła....":evil_lol: .Mówisz,że pręgusek zadziora;) ,widziałam zdjęcia tych maluchów,podobały mi sie baaardzo.Ciekawam jak wyglądaja teraz?
Lazy!:lol: jeżeli masz jakies fotki akitowe czy szybowcowe,to plissssssss,wstaw tutaj!:lol:

Posted

mila_2 napisał(a):
Przez kupę lat mój Mąż (ja tylko przez 2 lata) byliśmy sąsiadami Darka i Iśki - właścicieli hodowli Tajgeta;) - a co - pochwalę się:eviltong::eviltong::eviltong:

I znowu napiszę:świat jest mały!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Baba jest Tajgeta,Maniek jest Tajgeta,i Timon....itd....tajgetów tu multum!;) :lol: Ale do gadania i wstawiania zdjęć zapraszam tu wszystkich!!!!:multi: :lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
Że się tak wtrącę w te akitowe dywagacje rodzinne:lol:
Śliczne akity, a najpiękniejsze te maluszki, misie kochane:loveu:

Cieszę się,że sie podobają!:lol: Jeżeli jutro będzie słoneczko,to obfocę małe ,czterotygodniowe akiciątka!:lol:

Posted

Poszperałam i znalazłam:multi: :lol: :

może to ten pręgusek chodzi z Idą do szkoły?A jak nie ten,to zapewne ktoś z rodzeństwa...:lol:
Poniżej Timon na zakończeniu przedszkola i jego koledzy i koleżanki /Idy ni ma:shake: /

Posted

Idy nie ma:( Bo jak Ida kończyłą przedszkole to oin zaczynali:) Pręgusek chodzi do przedszkola teraz a my juz do dorosłej grupy, ale mam Tiomona ze mna:) Patrzcie i podziwiajcie jakiego dostałam całusa!

Posted

[quote name='LAZY']Idy nie ma:( Bo jak Ida kończyłą przedszkole to oin zaczynali:) Pręgusek chodzi do przedszkola teraz a my juz do dorosłej grupy, ale mam Tiomona ze mna:) Patrzcie i podziwiajcie jakiego dostałam całusa!

Łał....!!! Cała ta rodzina jest całuśna- po mamusi:lol: .A tatuś nie całuje tylko dziurkuje-na czym by nie leżał,nie pasuje mu:evil_lol: .Wszystko musi poprawić,najlepiej powycinać wzorki ząbkami...:evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']
Witam Lila i dzięki za zaproszenie! Widzę że macie cudowne zdjęcia róóóżnych zwierzątek, postaramy dołożyć swoje trzy grosze!!!!
Sorrki za dłuuugi czas reakcji ale byliśmy rodzinką na spotkaniu z Królową Śniegu....

Polskie góry i polska zima a tu w Szczecinie.... zima na zielono!
A teraz zwierzątka:
to a propos miłości akicio-szybowcowej

A to żeby było egzotycznie: Konie naszych górskich gospodarzy,
które mają podobno korzenie indiańskie- umaszczenie niezwykłe!

Mam nadzieję że moderator nie pogoni mnie za ten misz masz - kapustę z grochem!
A co do Timona...- jest na etapie "pochłaniania" Cd-ków... w nocy "oglądnął" dwa filmy :evil_lol: !!!!

Posted

Matagi napisał(a):
Łał....!!! Cała ta rodzina jest całuśna- po mamusi:lol: .A tatuś nie całuje tylko dziurkuje-na czym by nie leżał,nie pasuje mu:evil_lol: .Wszystko musi poprawić,najlepiej powycinać wzorki ząbkami...:evil_lol:

Matagi i nie tylko dziurkuje,jeszcze jezeli kogos lubi to go sobie zaznacza!!!!!!! czytaj ;sika mu na noge!!!!najlepiej do buta,jego synus ojis tez to ma.Z jednej z majowych wystaw wracalam w chlupoczacych butach!!

Posted

pola.1 napisał(a):
Matagi i nie tylko dziurkuje,jeszcze jezeli kogos lubi to go sobie zaznacza!!!!!!! czytaj ;sika mu na noge!!!!najlepiej do buta,jego synus ojis tez to ma.Z jednej z majowych wystaw wracalam w chlupoczacych butach!!

ALE I TAK BRUSA KOCHAM NAJBARDZIEJ NA SWIECIE!!!!

Posted

[quote name='Behemot']

Psiaczek jak psiaczek :loveu:, ale Ty... wooow.... prześliczna dziewczyna! :loveu:
Jesteś modelką?

:oops: :oops: :oops: Hihihi...siem zawstydziłam! Hihi...nie jeste modelką i być nie zamierzam:) Ja tylko "nudna" ksiegowa;)

Posted

[quote name='abigail'][quote name='Matagi']
Witam Lila i dzięki za zaproszenie! Widzę że macie cudowne zdjęcia róóóżnych zwierzątek, postaramy dołożyć swoje trzy grosze!!!!
Sorrki za dłuuugi czas reakcji ale byliśmy rodzinką na spotkaniu z Królową Śniegu....

Polskie góry i polska zima a tu w Szczecinie.... zima na zielono!
A teraz zwierzątka:
to a propos miłości akicio-szybowcowej

A to żeby było egzotycznie: Konie naszych górskich gospodarzy,
które mają podobno korzenie indiańskie- umaszczenie niezwykłe!

Mam nadzieję że moderator nie pogoni mnie za ten misz masz - kapustę z grochem!
A co do Timona...- jest na etapie "pochłaniania" Cd-ków... w nocy "oglądnął" dwa filmy :evil_lol: !!!!
Cześć Aga!:lol: Miło ,że tu zajrzałaś!!!!:loveu: Piękne zimowe zdjęcia wstawiłaś!Tak bym bardzo chciała wytknąć gdzies na chwilę,ale przedszkole mnie trzyma.....;) W Szczecinie wiosna,ale u nas dalej zima,nie taka piekna ,jak na twoich fotkach,ale obecna.Na chodnikach lodowisko,bo odwilże były,łazi sie ostroznie.U mnie w ogrodzie jest warstwa ok.30 cm.śniegu,ale na gorze jest skorupa,ostre to i psów nie wypuszczam,szkoda mi ich łapencji.Fajne te koniki,umaszczenie takie dereszowato-tarantowate,możliwe,że miały za przodkow indiańskie appaloosa,chciałabym takiego mieć......:roll: .
Na zdjęciu z Izumi Timon ma taka minkę.....powiedziałabym,że ma w oczach.....no ....takie tam...nie będe pewnej pani powielać!:evil_lol:
Ato,że Timonowi smakuja CD-ki to rodzinne!:evil_lol: Choć Baba woli telefony komorkowe/poszły 2 nówki:angryy: /,piloty ,okulary tyz sie nadały:angryy: .Poręcz od sofy napoczęła,ale chyba za sucha była,bo zaniechała:diabloti: .
Wklejaj tu Agnieszko zdjęcia,wszystkie fotki mile widziane.!:lol: