Toller Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dawno się tak nie uśmiałam :megagrin::megagrin: Quote
Matagi Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Toller']Dawno się tak nie uśmiałam :megagrin::megagrin: Hiihiii:evil_lol:a co ja mam powiedzieć:evil_lol: kiedy mam gadulca w domu i WIEM jak by to brzmiało w wykonaniu papugi:diabloti: Te "100 lat" Franek na przykład śpiewa jakby siedział pod budką z piwem pół dnia:evil_lol: Ten dowcip tak mnie zainspirował,że chyba zaczne czegoś Franka uczyć => teściowa czasami się pojawia:p Warto "zarobić" sobie kilka plusów przez ptaszka,bo przez psy jesteśmy u Szanownej Teściowej na minusie:cool1:/" ale po co wam tyle psów???!!!Ludzie maja po jednym,malutkim,a wy siedem teraz dziewięć[SIZE=2]!!!!/ Muszę stworzyć "nastrojowy";)repertuar:diabloti: Quote
lady_m Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dawno mnie tak brzuch nie bolal ze smiechu :lol: No nie wiem, jak Baba zareaguje na Czarnego Babulca w domu :diabloti: Quote
Matagi Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 lady_m napisał(a):Dawno mnie tak brzuch nie bolal ze smiechu :lol: No nie wiem, jak Baba zareaguje na Czarnego Babulca w domu :diabloti: No właśnie:diabloti: Znasz Babę i widziałaś Czarnego na żywca:evil_lol:Poznałas też jego charakterek:evil_lol:Ten gawniak ma 3 miesiące i do sikania zadziera łapę prawie na głowę teraz,a co będzie później?:roll:Baba KRÓLESTWA za darmo nie odda:shake::evil_lol::diabloti:,ojjjj nieeeeeee;) Quote
lady_m Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ano charakterek to on ma :roll: Musialam go strasznie dlugo trzymac na rekach zeby troche sie do mnie przekonal ;) Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Czyli co? Mam napisać, że: "Oj, będzie się działo...!"?:evil_lol: Pzdr. Quote
lady_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Czyli co? Mam napisać, że: "Oj, będzie się działo...!"?:evil_lol: Pzdr. Albo: "Lilka biegnij po tabletki z krzyzykiem!" :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Taaaa, a co po tych tabletkach...? Lilka ma Rodzinę...:evil_lol: pzdr. Quote
moon_light Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Halo halo !! A tu co taka cisza ?? :cool3: Jakieś zdjęcia psiejstwa by się przydały !!! :mad:;) Quote
lolka75 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Toller napisał(a):No WŁAŚNIE :mad: :razz: no wlasnie...tesknimy za Baba, jej akitami, jej dzieciarstwem i reszta:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ...albo Matagi jest chora... albo ma za dużo pracy przed Świętami... Moze jutro uda mi się do Niej zadzwonic, ale nie obiecuję... pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Szkuałam Matagi, aż znalazła, ale patrze, że i tu cisza, bo na gg też jej nie ma. Prosimy o jakieś wieści i fotki :) Quote
Asiaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ja też nie mam żadnych info od Matagi... pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ostatnio pisała tu na początku listopada... Asiaczek masz może do niej jakiś kontakt? Trochę się martwie...:roll: Quote
moon_light Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wszyyystko okej :) Nie martwcie. Obiecała mi wstawić jakieś zdjęcia, ale widzę że się ociąga ! :mad: Oj nieładnie :). Chcesz nas przetrzymać :razz: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Rozmawiałysmy i jest OK. ale troche ze zdrowiem nie tego... Poczekajmy... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ok, dzięki za wieści. Czekam na odzew od Matagi i zdrówka życzę! Quote
Musha Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Lilka !!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ty jesteś :mad::mad::mad:????????????????? dawaj na swoim forum jakieś zdjęcia [img=http://img215.imageshack.us/img215/9775/agothikaoh0.th.jpg]" class="ipsImage" alt=""> Quote
Musha Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [img=http://img215.imageshack.us/img215/9775/agothikaoh0.th.jpg] Zdjecie agothiki:)jak ty nie dajesz nic to chociaż ja ci cos wstawię no i nic nie widac to są skutki nie zaglądania do was od kilku miesięcy Quote
bety Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Asiaczek']LiiiiiiiLaaaaaa........:loveu: Pzdr. Oooooooooo Lilki to się chyba nie doczekamy tak szybko, jak ostatnio z nią gadałam (a to było parę dni temu) to wiem że zdrówko dalej u niej szwankuje. :shake: Tak więc moi mili troszkę cierpliwości - niech się Lilka poskłada do kooooopy :evil_lol: co byśmy z niej mieli pociechę na dłużej :cool3:. Póki co to wznoście modły :modla:, odprawiajcie czary :modla: albo co tam chcecie, żeby wreszcie Lilka się wykurowała i na nowo zabawiała nas swoim niezastąpionym dowcipem. :lol::lol::lol: LILKA WRACAJ DO ZDROWIA I TO MIGUSIEM!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wracaj, wracaj!!! Możesz wrócic do zdrowia, na DGM, do nas. Ale na pewno zrób to przed B-stokiem! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Na prośbe Lilki, wstawiam stawke szybowców z Kowna (20.01.2008 r.) PSY kl. mł. 793. NATURAL AKA NO KUMA SUKi kl. o 794. HIJIRI GO ZARA kl. ch 795. FUDOGATAKI GO ZARA. pZDR. Quote
Recommended Posts