Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Toller']Dawno się tak nie uśmiałam :megagrin::megagrin:

Hiihiii:evil_lol:a co ja mam powiedzieć:evil_lol: kiedy mam gadulca w domu i WIEM jak by to brzmiało w wykonaniu papugi:diabloti: Te "100 lat" Franek na przykład śpiewa jakby siedział pod budką z piwem pół dnia:evil_lol:
Ten dowcip tak mnie zainspirował,że chyba zaczne czegoś Franka uczyć => teściowa czasami się pojawia:p Warto "zarobić" sobie kilka plusów przez ptaszka,bo przez psy jesteśmy u Szanownej Teściowej na minusie:cool1:/" ale po co wam tyle psów???!!!Ludzie maja po jednym,malutkim,a wy siedem teraz dziewięć[SIZE=2]!!!!/ Muszę stworzyć "nastrojowy";)repertuar:diabloti:

Posted

lady_m napisał(a):
Dawno mnie tak brzuch nie bolal ze smiechu :lol:

No nie wiem, jak Baba zareaguje na Czarnego Babulca w domu :diabloti:

No właśnie:diabloti: Znasz Babę i widziałaś Czarnego na żywca:evil_lol:Poznałas też jego charakterek:evil_lol:Ten gawniak ma 3 miesiące i do sikania zadziera łapę prawie na głowę teraz,a co będzie później?:roll:Baba KRÓLESTWA za darmo nie odda:shake::evil_lol::diabloti:,ojjjj nieeeeeee;)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Lilka !!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzie ty jesteś :mad::mad::mad:?????????????????
dawaj na swoim forum jakieś zdjęcia [img=http://img215.imageshack.us/img215/9775/agothikaoh0.th.jpg]" class="ipsImage" alt="">

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']LiiiiiiiLaaaaaa........:loveu:
Pzdr.

Oooooooooo Lilki to się chyba nie doczekamy tak szybko, jak ostatnio z nią gadałam (a to było parę dni temu) to wiem że zdrówko dalej u niej szwankuje. :shake: Tak więc moi mili troszkę cierpliwości - niech się Lilka poskłada do kooooopy :evil_lol: co byśmy z niej mieli pociechę na dłużej :cool3:. Póki co to wznoście modły :modla:, odprawiajcie czary :modla: albo co tam chcecie, żeby wreszcie Lilka się wykurowała i na nowo zabawiała nas swoim niezastąpionym dowcipem. :lol::lol::lol:

LILKA WRACAJ DO ZDROWIA
I TO MIGUSIEM!!!!!!!!!