Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cofnijmy sie troche w czasie...

Czerwony wojownik ;)

Haneczka :loveu:

No i moj ulubieniec :loveu: :loveu: Model z niego byl prawdziwy... Ostatecznie jednak tylko dwa jego zdjecia moge wstawic :-(

Ja z czerwoniutkim rodzenstwem :loveu:

Buzi w uszko...

...buzi w nosek :loveu:

Posted

Komunikuję, że Czarnuszka podprowadzę w najszybszym, możliwym terminie. Mam nadzieję że moje Rude go nie zeżre :diabloti: prędzej ukocha miłością wielką:loveu::cool3:

• 4 weeks later...
Posted

I ja sie stesknilam za Baba i jej osobistymi wlasnosciami:-(...... Ostatnio na wystawie ogladalam szybowce i tak mi sie Babsko rude sliczne:loveu: przypomnialo. Babo gdzies ty??

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Lilką i jest cała i żywa! Ma jednak problemy z netem i stąd Jej milczenie. Ale może uda sie już niedługo temu zaradzić...
Lila przesyła wszystkim "chętnym" całuski i pozdrówka.:lol::loveu:
Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Coś te kłopoty się przedłuzaja...:cool3:

W każdym razie, Lila, jezeli masz możliwośc czytania, to zajrzyj do mojego FB. Mam tam fotki malutkiego szybowca, który przywędrował do nas, do Polski we wrzesniu...
Zapraszam!
Pzdr.

Posted

lolka75 napisał(a):
I ja sie stesknilam za Baba i jej osobistymi wlasnosciami:-(...... Ostatnio na wystawie ogladalam szybowce i tak mi sie Babsko rude sliczne:loveu: przypomnialo. Babo gdzies ty??

BABA śpi teraz w ...moim łóżku:evil_lol:Hanka i Hoshi biegaja po podwórku.We wtorek lub w środę komputerowi wróci rozum,napiszę wtedy co i jak.I oczywiście wstawie nowe zdjęcia:lol:.

Asiaczek napisał(a):
Dzisiaj rozmawiałam z Lilką i jest cała i żywa! Ma jednak problemy z netem i stąd Jej milczenie. Ale może uda sie już niedługo temu zaradzić...
Lila przesyła wszystkim "chętnym" całuski i pozdrówka.:lol::loveu:
Pzdr.

Buziale:loveu:

Asiaczek napisał(a):
Coś te kłopoty się przedłuzaja...:cool3:

W każdym razie, Lila, jezeli masz możliwośc czytania, to zajrzyj do mojego FB. Mam tam fotki malutkiego szybowca, który przywędrował do nas, do Polski we wrzesniu...
Zapraszam!
Pzdr.

Dzięki,dzieki!!!!:loveu::lol::multi:Już tam byłam i napisałam;):lol:I się gadzina nie wyłączył:diabloti:
Spadam,moi mili,do wtorku lub do środy:multi::lol:,papapa

Posted

Matagi - mam nadzieje, że wtorek-środa to ostateczny termin na zrobienie porządku z kompem... Bo jak nie - to proponuję zastosować zasadę "otwartych okienek"...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Matagi - mam nadzieje, że wtorek-środa to ostateczny termin na zrobienie porządku z kompem... Bo jak nie - to proponuję zastosować zasadę "otwartych okienek"...:evil_lol:
Pzdr.
Niedawno tak wydelegowałam mysz!:cool1::diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ostatnie news'y:
Lilka zyje, Jej języczek nie ucierpiał, bynajmniej, na awarii kompa...:evil_lol:
Pzdr.

Jasne,że żyję:diabloti: i mój języczek ma sie dobrze!:evil_lol:Bez niego ni ma zycia,musze prawie cały dzien z niego korzystać,bo mnie terrorysty żyć nie daja w spokoju :diabloti::evil_lol:.Od samego świtu Franek piłuje dzioba,albo śpiewa piosenki,albo telefonuje,albo "ubolewa" nad Babą /drze się"ojjj,Babo,Babo,hau,hau",mówi to jęczącym głosem/.Z drugiego pokoju Dudek /gwarek/ rozmawia przez telefon z OJO,Baba rozpycha mi sie w łóżku,a małe gnojki szybowcowe /na noc sa zamykane do dużej klatki/,czyli Hanka i Hoshi ,piorą sie między sobą i skrzeczą.I żeby spokój był ,musze co parę minut na tałatajstwo wrzeszczeć i upominać:diabloti:Tak,że mój język musi być sprawny:eviltong: