Asiaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ej, no... na głodne to one nie wyglądają... Już prędzej Baba wygląda jak na diecie.:evil_lol: Pzdr. Quote
lolka75 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 takie male wampiry to zawsze glodne:evil_lol: :loveu: Quote
lady_m Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cofnijmy sie troche w czasie... Czerwony wojownik ;) Haneczka :loveu: No i moj ulubieniec :loveu: :loveu: Model z niego byl prawdziwy... Ostatecznie jednak tylko dwa jego zdjecia moge wstawic :-( Ja z czerwoniutkim rodzenstwem :loveu: Buzi w uszko... ...buzi w nosek :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Aaaaa, widziałaś je "na żywo"? Jak ja Ci zazdroszczę...:p Pzdr. Quote
Toller Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Komunikuję, że Czarnuszka podprowadzę w najszybszym, możliwym terminie. Mam nadzieję że moje Rude go nie zeżre :diabloti: prędzej ukocha miłością wielką:loveu::cool3: Quote
lady_m Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ja sie nawet z nimi bawilam :diabloti: Machaly nawet na mnie malutkimi ogonkami swoimi :loveu: Quote
lolka75 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 chcialabym poprzytulac takie sreberka:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 lady_m napisał(a):Ja sie nawet z nimi bawilam :diabloti: Machaly nawet na mnie malutkimi ogonkami swoimi :loveu: Nie znęcaj się nade mną, dobrze?:mad::mad: Pzdr. Quote
Asiunia02 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Matagi czy ty zyjesz co tutaj tak cicho ?? Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Lila, co z Tobą? Żyjesz? Czy te Baby Cię zeżarły...? pzdr. Quote
Toller Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Obawiam sie że ją zjadło shibujące stworzenie, a może nawet i dwa shibowce? :razz: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No dobra. Jutro wezmę sprawy w moje ręce i zadzwonię do Lilki. I nie spróbuje nie odebrac!!!:mad::mad::mad: Pzdr. Quote
Asiunia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Zaczynam się martwic :) Chyba że na "wiosce" znów net nie działa :) Quote
lolka75 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 I ja sie stesknilam za Baba i jej osobistymi wlasnosciami:-(...... Ostatnio na wystawie ogladalam szybowce i tak mi sie Babsko rude sliczne:loveu: przypomnialo. Babo gdzies ty?? Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dzisiaj rozmawiałam z Lilką i jest cała i żywa! Ma jednak problemy z netem i stąd Jej milczenie. Ale może uda sie już niedługo temu zaradzić... Lila przesyła wszystkim "chętnym" całuski i pozdrówka.:lol::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Coś te kłopoty się przedłuzaja...:cool3: W każdym razie, Lila, jezeli masz możliwośc czytania, to zajrzyj do mojego FB. Mam tam fotki malutkiego szybowca, który przywędrował do nas, do Polski we wrzesniu... Zapraszam! Pzdr. Quote
Matagi Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 lolka75 napisał(a):I ja sie stesknilam za Baba i jej osobistymi wlasnosciami:-(...... Ostatnio na wystawie ogladalam szybowce i tak mi sie Babsko rude sliczne:loveu: przypomnialo. Babo gdzies ty?? BABA śpi teraz w ...moim łóżku:evil_lol:Hanka i Hoshi biegaja po podwórku.We wtorek lub w środę komputerowi wróci rozum,napiszę wtedy co i jak.I oczywiście wstawie nowe zdjęcia:lol:. Asiaczek napisał(a):Dzisiaj rozmawiałam z Lilką i jest cała i żywa! Ma jednak problemy z netem i stąd Jej milczenie. Ale może uda sie już niedługo temu zaradzić... Lila przesyła wszystkim "chętnym" całuski i pozdrówka.:lol::loveu: Pzdr. Buziale:loveu: Asiaczek napisał(a):Coś te kłopoty się przedłuzaja...:cool3: W każdym razie, Lila, jezeli masz możliwośc czytania, to zajrzyj do mojego FB. Mam tam fotki malutkiego szybowca, który przywędrował do nas, do Polski we wrzesniu... Zapraszam! Pzdr. Dzięki,dzieki!!!!:loveu::lol::multi:Już tam byłam i napisałam;):lol:I się gadzina nie wyłączył:diabloti: Spadam,moi mili,do wtorku lub do środy:multi::lol:,papapa Quote
Asiaczek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Matagi - mam nadzieje, że wtorek-środa to ostateczny termin na zrobienie porządku z kompem... Bo jak nie - to proponuję zastosować zasadę "otwartych okienek"...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Asiaczek']Matagi - mam nadzieje, że wtorek-środa to ostateczny termin na zrobienie porządku z kompem... Bo jak nie - to proponuję zastosować zasadę "otwartych okienek"...:evil_lol: Pzdr. Niedawno tak wydelegowałam mysz!:cool1::diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ale z kompem może byc troszkę ciężej...:lol: Pzdr. Quote
lolka75 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 bedzie Baba:multi::bigcool:, bedzie Baba:multi::bigcool::sweetCyb:. Jak sie cieszymy:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ostatnie news'y: Lilka zyje, Jej języczek nie ucierpiał, bynajmniej, na awarii kompa...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Ostatnie news'y: Lilka zyje, Jej języczek nie ucierpiał, bynajmniej, na awarii kompa...:evil_lol: Pzdr. Jasne,że żyję:diabloti: i mój języczek ma sie dobrze!:evil_lol:Bez niego ni ma zycia,musze prawie cały dzien z niego korzystać,bo mnie terrorysty żyć nie daja w spokoju :diabloti::evil_lol:.Od samego świtu Franek piłuje dzioba,albo śpiewa piosenki,albo telefonuje,albo "ubolewa" nad Babą /drze się"ojjj,Babo,Babo,hau,hau",mówi to jęczącym głosem/.Z drugiego pokoju Dudek /gwarek/ rozmawia przez telefon z OJO,Baba rozpycha mi sie w łóżku,a małe gnojki szybowcowe /na noc sa zamykane do dużej klatki/,czyli Hanka i Hoshi ,piorą sie między sobą i skrzeczą.I żeby spokój był ,musze co parę minut na tałatajstwo wrzeszczeć i upominać:diabloti:Tak,że mój język musi być sprawny:eviltong: Quote
Recommended Posts