Matagi Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Mam zrobione wczoraj ogrodowe zdjęcia,ale nie mam kiedy wstawić...:shake: cały czas jest coś /oprócz spania:evil_lol: :diabloti: /do roboty.Wczoraj dzieci Babowe dzielnie zniosły szczepienie,a dzisiaj były na pierwszej wycieczce w ZK.Pierwszy raz siedziały w voyagerze i zostały dziś zatatuowane:lol: .Małe szyby są wielkimi bohaterami!!!!:multi: :loveu: Jestem z nich dumna-podczas "dziurkowania" tylko wydały jednorazowy wrzask,a później....warczały:evil_lol: .Mały Shogun /tak oryginalnie go ochrzcił nowy właściciel:p / ugryzł mnie w palucha,jak mu wcierali tusz:evil_lol: .Shogun jutro jedzie do Łodzi,a tam przyjeżdża po niego nowy pan i jada do Płocka.Ojjjj,żal sie będzie nam rozstawać....:-( :-( :-( Quote
bety Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Matagi napisał(a):Shogun jutro jedzie do Łodzi,a tam przyjeżdża po niego nowy pan i jada do Płocka.Ojjjj,żal sie będzie nam rozstawać....:-( :-( :-( Nie płacz, nie płacz przecież najgorszy "małpiszon" zostaje u Ciebie :evil_lol: a Shoguna i tak pewnie będziesz miała na oku i słuchu ;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hahaha, dzielne Babiszonki!!! A jak zniosła szczepienie i tatuowanie Hania-Pilotka? No i dawaj te fotki!!!:mad: pzdr. Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='bety']Nie płacz, nie płacz przecież najgorszy "małpiszon" zostaje u Ciebie :evil_lol: a Shoguna i tak pewnie będziesz miała na oku i słuchu ;) Pzdr No niby tak....:roll: [quote name='Asiaczek']Hahaha, dzielne Babiszonki!!! A jak zniosła szczepienie i tatuowanie Hania-Pilotka? No i dawaj te fotki!!!:mad: pzdr. Przy szczepieniu wszystkie babiszony zachowały się jak nie shiby:diabloti: Zero reakcji:lol: Przy tatuowaniu Hanka miauknęła i tyle:evil_lol: [quote name='Toller-Fox']Coś nam skąpią fotek :mad: Zaraz coś wybiorę i wstawię,pare minutów trzeba poszczekać!;) Aaaaa,ja nie skąpa:shake: ,za to WSZYSTKIE SHIBY NA ŚWIECIE TO SKĄPIRADŁA!!!!:evil_lol: a niby to rasa japońska ,nie szkocka:roll: :evil_lol: Quote
lolka75 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 te Wasze psiaczki bede jeszcze gorszymi skompiradlami bo od tatunia Holendra....a wiem z autopsji ze Holendery to gorsi dusigrosze od Szkotow:diabloti: Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 lolka75 napisał(a):te Wasze psiaczki bede jeszcze gorszymi skompiradlami bo od tatunia Holendra....a wiem z autopsji ze Holendery to gorsi dusigrosze od Szkotow:diabloti: Nooo to mnie pocieszyłaś:roll: :evil_lol: :diabloti: Tatusiek Holender pilnował swojej chałupy,jak przestawiałam jego voyager,to chciał w powietrzu do niego wlazić:diabloti: a jak capnął piłke to mu we trójkę z gęby wyrywalismy,nie chciał chamut oddać:shake: :evil_lol: .Wszystkie piłki podziurkował,pazerniak:diabloti: Quote
Toller Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ty kobito tu nie gadaj, tylko dawaj fociszcza!! Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Hanka podglądaczka: kto zgadnie co robię?:diabloti: :evil_lol: S`HOSHI /Hoshi po jap.znaczy gwiazda/ shibuje:evil_lol: kto kogo pierze?Hanka Shoguna czy Shogun Hankę;) och!chyba mi troszke smutnoooooo.... idę szukac następnych fot.... Quote
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nic nie zapowiada przyszłych Szybowców-Drapieżników-Aniołecków... i co tam jeszcze chcecie!:evil_lol: A Hanka-Pilotka to chodząca Skromność i Niewinność... Pzdr. Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Toller-Fox']Ty kobito tu nie gadaj, tylko dawaj fociszcza!! A masz! A masz!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo podejrzana mina Hanki:diabloti: co by tu zmalować????:eviltong: ja jestem grzeczny!;) to Hanka rozrabia:diabloti: SHOGUN /pojechał dzis do nowego domku:-( / nie ma nic bardziej mniamuśnego niż suszony listek;) Quote
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Baaaardzo mi się podobają małe Szybowce. Bez dwóch zdań!:lol: Pzdr. Quote
Taq Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Super maluchy :loveu: , śliczności :loveu: , a Hanka jakie niwiniątko, pomyślaby by kto :eviltong:, ale ja znam taką niewinną minę :diabloti:. S`HOSHI jaki piękny, cudo :loveu:, chyba jednak czarne szybowce też mi się podobają :eviltong:. Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Fajne kwiatki pańcia miała....:p Hanka i stokrotka coś jest za tym żywopłotem:crazyeye: wieję!!!!:diabloti: SHOGUN w byłych kwiatkach:p mamuśka leci!!!!gońmy ją!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: /zdjęcia szybujących shib sa zawsze nieostre-te zarazy poruszja sie strasznie szybko =szybko szybujące szyby:diabloti: Ciężko jest zrobić dobre zdjęcie:shake: :p Quote
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A przełączyłaś aparat na funkcje "sport"?:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Startujący szybowiec SHOGUN:evil_lol: łopuchy też mamy w ogrodzie,a co!;) :p przystojniaczek:loveu: Hanka jest "schowana":evil_lol: Aaaaa mam cie Hanka!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 No i co się gapisz?:eviltong: wcale sie nie gapię:eviltong: -żrę pani kwiatki!:p Dobre!!!!:p :evil_lol: Jakaś durna...:shake: :roll: Nie chcecie sie ze mna bawić,nie to nie:p posiedze sobie...:lol: Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 :evil_lol: To ja też posiedzę!:p i poleżę!:eviltong: Ciekawe czego tam to moje dziecie szuka????:p Może to ...MOJE????:crazyeye: może sie jeszcze cos da połamać w tych kwiatkach?:diabloti: a nie za dużo sobie mała pozwalasz????:p :evil_lol: Quote
bety Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Matagi']No i co się gapisz? http://img112.imageshack.us/img112/5126/ssa44724alz3.jpg Mój ulubieniec - a na tym zdjęciu wygląda przesłodko :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Baba rzeczywiście łysiuteńka...:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Jak będziesz taka niegrzeczna,to za kołnierz i do domu!!!:diabloti: :evil_lol: Już będę grzeczna ,mamo Babo!!!:-( :lol: ale nie na pewnoooo,hihihi;) :evil_lol: od takiej mamuśki to..lepiej ...wiać!:diabloti: :evil_lol: jak ładnie przerabiamy ogródek "na nasze":eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
lolka75 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 http://img514.imageshack.us/img514/1383/ssa44739auh5 ale ma mine....:loveu: :lol: :evil_lol: Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 My jesteśmy zdolne shiby!:diabloti: a,co,nie???;) :diabloti: ciekawe czego to mama Baba grzebie w donicy z daturą?:crazyeye: nic nie rozumiem....:roll: jak nie rozumiesz,to ja ci wytłumaczę!!!!:diabloti: :evil_lol: :mad: Quote
Matagi Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 A my tylko ..liście i liście...:shake: ;) a gdzie banany????:roll: :evil_lol: może tam???:roll: :evil_lol: padam z głoduuuuuu;) :evil_lol: Mięczak-rzekła Hanka!:eviltong: :evil_lol: :diabloti: Ja zostanę niedługo PANIĄ DOMU!!!:eviltong: :lol: :diabloti: :evil_lol: Kaniec filma!Ot i to by było na tyla!Możliwe /jeżeli nie zapomne aparatu :p /,że po niedzielnej imprezie wstawie tu inne szybujące stwory-taaaakie duuuże:roll: :eviltong: . Quote
Toller Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mój zdecydowany faworyt to S`HOSHI :loveu: :loveu: Czarny jak diabełek, ogniki w oczach, no i przystoooojny :loveu: :cool3: ZAMAWIAM SOBIE NA PRZYSZŁOŚĆ WIĘCEJ JEGO FOTEK!!! Tylko Ty im chyba, Matagi, żreć pożądnie nie dajesz- bidule muszą skubać to kwiatki, to listki... :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts