Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kaskaSz napisał(a):
Łooo jakie śliczne szczeniaki :loveu:
A te medale to Wasze? :cool3:
Czemu to się telefony rozwala?
Pzdr.KAsia & Foxi

No,raczej do sąsiada nie latałam coby szczniakom zrobić zdjęcia z blaszakami:evil_lol: ;) Medale sa naszych psow.:lol:
A telefon sam wypadł z kieszeni i padł!:angryy: ;) Rzucam różnościami,ale telefonami nie...:shake: kto mnie zna,to wie,że ja telefony lubić!!!!:loveu: ;) :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, Piloty i Pilotka na razie przypominają małe miśki. Ale za tydzień-dwa - to już będą Szybowce pełną gębą...
Pzdr.

Za tydzień lub za dwa,to ja będe miała przechlapane:evil_lol: Babcia mowiła,że one juz jak zaczną zezować,to pokazuja swoje charakterki:diabloti: I są ruchliwe i ...rozmowne,nawet gestykulują:diabloti: :evil_lol:

lady_m napisał(a):
Sliczne male Babowe potomki! :multi:

Szkoda jedynie, ze tylko 3 takie male szczescia... 33 to by bylo cos :diabloti:

Tak,33:crazyeye: :diabloti: .A ja bym wylądowała w Choroszczy:evil_lol: Warszawa ma swoje Tworki,nie wiem jak w Gdańsku,ale tacy:stupid: w podlaskim to sa zamykani własnie w pewnym szpitalu w Choroszczy/niedaleko,tylko 9 km.od Białegostoku:evil_lol: /.Na początek wystarczą TRZY!!!!!:lol:

Posted

Jeeeeej nie wiedzialam, ze male shiby sa az tak uroocze!!! No zakochalam sie w tych kuleczkach!:loveu: :loveu:

Calusy dla Baby - dzielnej mamy :)

I teraz regularnie bede odwiedzac ten FB :evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):

Tak,33:crazyeye: :diabloti: .A ja bym wylądowała w Choroszczy:evil_lol: Warszawa ma swoje Tworki,nie wiem jak w Gdańsku,ale tacy:stupid: w podlaskim to sa zamykani własnie w pewnym szpitalu w Choroszczy/niedaleko,tylko 9 km.od Białegostoku:evil_lol: /.Na początek wystarczą TRZY!!!!!:lol:

Od przybytku glowa nie boli :diabloti:
My mamy przynajmniej lepiej, bo taki kompleks leczenia nerwic i chorob psychicznych mamy w centrum miasta prawie, ze... Nawet nie daleko mojej pracy, wiec jakby... :evil_lol:

Posted

Agasia napisał(a):
Jeeeeej nie wiedzialam, ze male shiby sa az tak uroocze!!! No zakochalam sie w tych kuleczkach!:loveu: :loveu:

Calusy dla Baby - dzielnej mamy :)

I teraz regularnie bede odwiedzac ten FB :evil_lol:

Tak,szybowce sa urocze i już rozmowne:evil_lol:
Nooo ja mysle,że regularnie!!!!:eviltong: :lol:

lady_m napisał(a):
Od przybytku glowa nie boli :diabloti:
My mamy przynajmniej lepiej, bo taki kompleks leczenia nerwic i chorob psychicznych mamy w centrum miasta prawie, ze... Nawet nie daleko mojej pracy, wiec jakby... :evil_lol:

Acha....;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']A to pierwsza wycieczka w ogrodzie::lol:

http://img373.imageshack.us/img373/4995/ssa44336abmp5.jpg
http://img396.imageshack.us/img396/5926/ssa44338abxb3.jpg

Raczej pierwsze leżakowanie;) :)
Czy może już turlają się:eviltong:? Cokolwiek to oznacza.:roll:
Wyglądają prześlicznie - takie tycie puchate kuleczki!:loveu:
A mała Hanka Białostoczanka,:loveu: to która, czy ta przy piłeczce?

No i oczywiście, jeszcze raz ogromne gratulacje:)
i dużo zdrówka cudnym maluchom, dzielnej mamuśce:)
i babuni oczywiście też:evil_lol:

Posted

:eviltong:

Iwona&Wiki napisał(a):
Raczej pierwsze leżakowanie;) :)
Czy może już turlają się:eviltong:? Cokolwiek to oznacza.:roll:
Wyglądają prześlicznie - takie tycie puchate kuleczki!:loveu:
A mała Hanka Białostoczanka,:loveu: to która, czy ta przy piłeczce?

No i oczywiście, jeszcze raz ogromne gratulacje:)
i dużo zdrówka cudnym maluchom, dzielnej mamuśce:)
i babuni oczywiście też:evil_lol:

To nie było leżakowanie tylko:shake: :eviltong: Shiby,w porównaniu z akitami to pershingi:diabloti: Takie małe kluski zasuwaja juz ,że hoho!!!:evil_lol: Turlaja się,mowisz....:lol: no własnie nie:shake: ,taka mała shiba wszystko juz wie co i gdzie,pomimo,że jeszcze slepowata i głuchowata,podąża do celu jakby z kompasem:evil_lol: .
Tak,Hanka jest przy pileczce,ja łatwo odróżnic od brata-ma jaśniejsze urajiro na policzkach:lol: .Mówisz Hanka-Białostoczanka....:roll: już jedna sławna Hanka była,co prawda z Łomży,ale to niedaleko...i chyba nie koniecznie bym chciala,żeby mała była tak pyskata jak łomzynianka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, one nie będą pyskate po żadnej Hance Łomżyniance, tylko... po MAMUSI!!!:evil_lol:
Pzdr.

Hmmmm.....;)

nice_girl napisał(a):
Fajne te Babulątka, bardzo fajne.

Dzisiaj mały czerwony na mnie naburczał!!!!:evil_lol:
lady_m napisał(a):
BABUSI chyba :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
OK. Niech będzie Mamusi-Babusi.:loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

może....

Posted

Lilka nadrobiłam zaległości w twoim temacie.
Relacja w porodu Babisiów niesamowita :)
Ty żeś się mamusi udała :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Lilka nadrobiłam zaległości w twoim temacie.
Relacja w porodu Babisiów niesamowita :)
Ty żeś się mamusi udała :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Taaaa,udałam się:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
BABA wredna maupa chce mi KONIECZNIE zabrać kolczyki!:angryy: Jak była w ciąży,to kłapała na mnie w powietrzu szczęką swą,a teraz,jak urodziła,to usiłuje mi ....odgryźć kolczyki!:mad: Wczoraj ,myslałam,że odgryzła kawałek,na szczęście/moje:evil_lol: / nie!Martyna też nosi,jej sie nie czepia i nie kłapie zębolami:shake: ,chce tylko moje:placz: .Moje złote,Martyny srebrne.....:roll:
I co ja mam sądzić o shibie?:razz: Może jej kupic w cholerę jakie złote kulki i wsadzić w te uchole?:crazyeye: Dziś sie wkurzyłam i zdjęłam,bo jak zasnę,to mi i ucho weźmie jak swoje:diabloti: :evil_lol: .Tak jeszcze sobie myślę.....żebym z nią była na jakiejkolwiek wsi gdzie sa krowy,urzędowo ,unijnie kolczykowane,w oba ucha , i ta menda mała by sie napatrzyła,-ale nie byłam na wsi /Białystok miastem wojewódzkim jest,krowów tu mało:eviltong: :cool1: ,choc władze...nie sądzę,żeby czytały mego FB:p /,więc skąd te zapędy do kolczykowania?:shake: Może nie tatuować,a kolczykować????:evil_lol:
Śpie dzis spokojnie,Babiszon uszu mnie nie urwie!;)

Posted

hehehehe
Ale ta Baba cwana :) Wie, że złoto w lepszej cenie. Jednak nie takie one głupie (szybowce), jak ludzie gadają :).

A może nie kolczykować, bo to troche niebezpieczne przy zabawach, ale OBRĄCZKOWAĆ, jak kurki które bardzo akiciorki lubią, szczególnie te sąsiadkowe.

Posted

Matagi napisał(a):
Taaaa,udałam się:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
BABA wredna maupa chce mi KONIECZNIE zabrać kolczyki!:angryy: Jak była w ciąży,to kłapała na mnie w powietrzu szczęką swą,a teraz,jak urodziła,to usiłuje mi ....odgryźć kolczyki!:mad: Wczoraj ,myslałam,że odgryzła kawałek,na szczęście/moje:evil_lol: / nie!Martyna też nosi,jej sie nie czepia i nie kłapie zębolami:shake: ,chce tylko moje:placz: .Moje złote,Martyny srebrne.....:roll:
I co ja mam sądzić o shibie?:razz: Może jej kupic w cholerę jakie złote kulki i wsadzić w te uchole?:crazyeye: Dziś sie wkurzyłam i zdjęłam,bo jak zasnę,to mi i ucho weźmie jak swoje:diabloti: :evil_lol: .Tak jeszcze sobie myślę.....żebym z nią była na jakiejkolwiek wsi gdzie sa krowy,urzędowo ,unijnie kolczykowane,w oba ucha , i ta menda mała by sie napatrzyła,-ale nie byłam na wsi /Białystok miastem wojewódzkim jest,krowów tu mało:eviltong: :cool1: ,choc władze...nie sądzę,żeby czytały mego FB:p /,więc skąd te zapędy do kolczykowania?:shake: Może nie tatuować,a kolczykować????:evil_lol:
Śpie dzis spokojnie,Babiszon uszu mnie nie urwie!;)

To w czystej postaci zazdrość!:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiunia02 napisał(a):
hehehehe
Ale ta Baba cwana :) Wie, że złoto w lepszej cenie. Jednak nie takie one głupie (szybowce), jak ludzie gadają :).

A może nie kolczykować, bo to troche niebezpieczne przy zabawach, ale OBRĄCZKOWAĆ, jak kurki które bardzo akiciorki lubią, szczególnie te sąsiadkowe.

Noooo,może to i dobry pomysł...:evil_lol: Tylko gdzie ja te obrączki założę:crazyeye: Na ogonki może....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A do kurek sąsiadowych dołączyły indorki:cool1: A jakie dźwięki wydają:roll: Jak jakie kosmity gadają:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Matagi - co u małych szybek i ich mamy? pewnie rozrabiają i niepozwalają Ci nic napisać :diabloti:. Czekm też na fotki a tu cisza i cisza :mad:.

Posted

[quote name='nane']

:loveu: dzień dobry :loveu:

Ooooo!:lol: Witam serdecznie!:multi: :loveu:

[quote name='Taq']Matagi - co u małych szybek i ich mamy? pewnie rozrabiają i niepozwalają Ci nic napisać :diabloti:. Czekm też na fotki a tu cisza i cisza :mad:.
Szybowce rosną!Rozrabiac,rozrabiają,ale kłopotliwe nie są!Piorą sie między sobą,obgryzają sobie fiutki i kuciapkę Hance:evil_lol: :diabloti: .Najbardziej mi sie podoba jak warcza i szczekają:diabloti: .Warczenie to takie trrrrrrrrrrrrrrrrrrr,a szczekają chrapliwie i cienko.Jeszcze nie potrafią naśladowac śpiewu mamusi:shake: :diabloti: -na szczęście:evil_lol: .Baba wygląda jak waciak-łysieje na maxa.I chyba przez te dzieci rozum jej odjęło -je dziwne rzeczy:crazyeye: .Przed chwila Martyna jadła sałatkę z grzybów i Baba sępiła namolnie.Jak dostała grzyba na widelcu to ze smakiem pożarła jednego,drugiego,az ja pogoniłam!:diabloti:
Jeżeli nie rozpada się,to dzieci poszybuja do ogrodu,a ja zrobie zdjęcia:lol: .To nie szybowce przeszkadzały mi w zaglądaniu tutaj-to wystawa białostocka zabrała mi sporo czasu...:eviltong: