Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patrzę ja patrzę i widzę,że w archiwum swoim mam ja różniste fajności:loveu: :lol: :

dookoła dżungla .....:lol:

no i co sie gapisz? akita jestem!:mad:

jesteśmy psami pracującymi!!!:evil_lol:

a po dobrze wykonanej pracy czas na relax i drzemkę...:evil_lol: :diabloti:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Eurasierka']

podejście drugie:
Dunker (gończy norweski) :razz: :razz: ??
(niebieskie oczy, kropki na grzbiecie)

Pudło!:eviltong: Masz jeszcze jedną szansę:lol:

PODPOWIEDŹ 2:nie trza rzucac beretem przez morze,przez góry trafniej!;)

Posted

[quote name='Eurasierka']:loveu: a ile kosztuje wypożyczenie takiej maszynki do pielenia w ogródku?... :evil_lol:

A to musiałabym sprawdzić w cenniku:evil_lol: Dysponujemy tez kopaczką :

zwaną inaczej glebogryzarką!:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Aaaa,powinnam dodać,że to nie Słowacy "wydumali" cudaka,ale produkują i całkiem dobrze im idzie....chyba powinnam to napisać na początku:oops: :razz: .
Wobec tego macie znowu po ....3 trafienia!:lol:

Posted

A, skąd ! Gadasz ze mną...
Ja cały czas myślę o tym "cudaczku": ale jest to rasa wprowadzona przez Słowację czy nie? Bo nie wiem, jaką drogę poszukiwań wybrać. Chyba jednak nie Słowacja
...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, skąd ! Gadasz ze mną...
Ja cały czas myślę o tym "cudaczku": ale jest to rasa wprowadzona przez Słowację czy nie? Bo nie wiem, jaką drogę poszukiwań wybrać. Chyba jednak nie Słowacja
...
Pzdr.

No tak,gadam z Tobą!:lol: :loveu:
Cudak nie jest w FCI.z tego co wiem,to tylko Słowacy zajmują się w Europie hodowlą takowych,od niedawna wiem,że takie "cóś" istnieje,szukam tu i ówdzie info o nich....

Posted

[quote name='Asiaczek']I gdzie to cudo widziałaś? To znaczy, na jakiej wystawie?
pzdr.

Nie widziałam na wystawie:shake: .Dostałam zdjęcie i też mi kazano zgadywać.....i nie zgadłam:oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='mila_2']obejrzałam całą galerię - cudo:loveu::loveu::loveu::loveu: Baba i jej akity;)

kuzyn Czesiek - jak to swojsko brzmi:D:D

Cieszę się,że sie podobają!:loveu:
A swojskie nazwy ma wiele akit:ja mam Tośka,drugi Tosiek jest u Abigail w Szczecinie,w Łodzi jest Andzia,w Łodzi mieszka też Maniek.Mój Okii nazwany został przez papugę Franka ...Łokciem:evil_lol: ,a nasza staruszka sznaucerka zwana jest Ciotka Irą,no i mieszka z nami kopaczka Ziuta!;) :evil_lol:

Posted

Musha napisał(a):
ale wymyślasz!
mów tu szybko co to zacz toć nikt tu nie wie co to za stworek

Hiiihiiii!!!:evil_lol: A nie powiem:diabloti: podedukuj sobie,podpowiedzi dałam,szukaj duuużego kota,może byc też .....nazwa czołgu niemieckiego/Darek podpowiada,że to najszybszy czołg na świecie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /.Jak do tego czolgu dodasz dog....to będzie jedna z nazw tej rasy...:diabloti: