Matagi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 ktrebor napisał(a):Spóźnione życzenia! Wszystkiego najlepszego itd.. W te upały Amandil też odmawia współpracy przy jedzenie, jedyne na co jeszcze zwraca uwagę to surowe, zielone ogórki, które obecnie podkrada moim rodzicom na działce. Zanosi je do cienia i się delektuje. Dziękuję bardzo!:lol: Baba małosolne,Amandil surowe......znaczy mamy sezon ogórkowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matagi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Akegata']Lilcia 100lat od Mirki i odemnie! Zebys zawsze byla jaka jestes:loveu: szlona............! Patrycja,Mirka!:lol: Dzięki,dzięki!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Matagi napisał(a):Nieeee:shake: Dzisiaj zjadła kawalek suchego chleba,pogonila Okiiego i zabrała jego suchar:lol: O, rany! To ona naprawdę jest w ciąży i naprawdę jest nieprzewidywalna...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Asiaczek napisał(a):O, rany! To ona naprawdę jest w ciąży i naprawdę jest nieprzewidywalna...:evil_lol: Pzdr. Ona jest...okropna!!!!:evil_lol: Ciężarnym sie ponoc nie odmawia;) ,jadłam loda o smaku jagodowo-malinowym /kwaśne jak diabli:diabloti: /,przyszła Baba,wzrokiem sobie zażyczyła,że mam dać.:p Dałam.:cool1: Zeżarła półtorej gałki,resztę zabrałam:evil_lol: .Zaraz będe karmiła towarzystwo.Dla Baby mam gotowana pierś z kurczaka,ale czy ona nią nie wzgardzi ,to nie wiem:shake: :shake: :shake: Quote
Akitka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Spóźnione, ale szczere.... NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA LILKI!!! :BIG::tort: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Matagi - co do terminu porodu - podtrzymuję moje zdanie:25/26 lipca - to mój termin! A co Inni na to? Jakie macie typy? Aaaaa, rozumiem, że Baba będzie informowana na bieżąco co do typów wszystkich Ciotek/Wujków...I nie będzie żadnego kumoterstwa, prawda?:mad: pzdr. Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Akitka']Spóźnione, ale szczere.... NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA LILKI!!! :BIG::tort: Dziękuję,Kasiu!:lol: :loveu: :lol: :loveu: Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Matagi']Dziękuję,Kasiu!:lol: :loveu: :lol: :loveu: Proszę... ;) Jak tam Babiszonek? :cool3: Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Matagi - co do terminu porodu - podtrzymuję moje zdanie:25/26 lipca - to mój termin! A co Inni na to? Jakie macie typy? Aaaaa, rozumiem, że Baba będzie informowana na bieżąco co do typów wszystkich Ciotek/Wujków...I nie będzie żadnego kumoterstwa, prawda?:mad: pzdr. Co Ty,Asia!;) Baba leży od wczoraj jak szlauch na budowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Udaje,że jej nie ma;) Ziapie tylko:evil_lol: Chiba nie dotrzyma do 25/26:shake: Mnie się zdaje,że urodzą się Maryśki/im.22.07/,a nie Anki /im.26.07/:diabloti: . Poinformowalam,oczywiście Babę o Twoich typach,Asiu-łypnęła na mnie okiem nawet;) :evil_lol: A kumoterstwa nie będzie:shake: :evil_lol: Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Matagi']Co Ty,Asia!;) Baba leży od wczoraj jak szlauch na budowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Udaje,że jej nie ma;) Ziapie tylko:evil_lol: Chiba nie dotrzyma do 25/26:shake: Mnie się zdaje,że urodzą się Maryśki/im.22.07/,a nie Anki /im.26.07/:diabloti: . Poinformowalam,oczywiście Babę o Twoich typach,Asiu-łypnęła na mnie okiem nawet;) :evil_lol: A kumoterstwa nie będzie:shake: :evil_lol: Czekamy z niecierpliwością... I trzymamy kciuki! :kciuki: Proszę informować na bieżąco. :cool3: Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Akitka napisał(a):Czekamy z niecierpliwością... I trzymamy kciuki! :kciuki: Proszę informować na bieżąco. :cool3: Tak jest!!!!:)Na bieżąco!:)Obiecywujem!!!:) Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Matagi napisał(a):Tak jest!!!!:)Na bieżąco!:)Obiecywujem!!!:) No... To trzymamy za słowo!!! :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Matagi']Co Ty,Asia!;) Baba leży od wczoraj jak szlauch na budowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Udaje,że jej nie ma;) Ziapie tylko:evil_lol: Chiba nie dotrzyma do 25/26:shake: Mnie się zdaje,że urodzą się Maryśki/im.22.07/,a nie Anki /im.26.07/:diabloti: . Poinformowalam,oczywiście Babę o Twoich typach,Asiu-łypnęła na mnie okiem nawet;) :evil_lol: A kumoterstwa nie będzie:shake: :evil_lol: Baba- szlauch budowlany!!! Nonono, takiego określenia jeszcze nie słyszałam... NO i ciekawe, kiedy się urodzą... Pzdr. Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Asiaczek napisał(a):Baba- szlauch budowlany!!! Nonono, takiego określenia jeszcze nie słyszałam... NO i ciekawe, kiedy się urodzą... Pzdr. Hiiihiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam bogate słownictwo:diabloti: Zjadła dziś troszke gotowanej wołowiny,pokłapała na mnie zębolami i udała się spać za moim fotelem od komputera:lol: Temperatura dziś ok.11.00-37,5C,czyli: zgaduj-zgadula kiedy?:roll: Ja to się zastanawiam nad jeszcze jednym terminem:roll: -może Baba sprawi sobie dzieciaty prezent na swoje urodziny-23.07????;) To przewrotna Baba....:diabloti: Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Matagi napisał(a): Ja to się zastanawiam nad jeszcze jednym terminem:roll: -może Baba sprawi sobie dzieciaty prezent na swoje urodziny-23.07????;) To przewrotna Baba....:diabloti: Okaże się niebawem, kiedy to sobie Baba rodzić zamyśliła... :cool3: Widzisz Lila, to obie w tym tygodniu będziemy mieć małe dzieci w domu. Ty Babishonki, a ja... Heh. Jeszcze nie powiem co. :p:p Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Akitka napisał(a):Okaże się niebawem, kiedy to sobie Baba rodzić zamyśliła... :cool3: Widzisz Lila, to obie w tym tygodniu będziemy mieć małe dzieci w domu. Ty Babishonki, a ja... Heh. Jeszcze nie powiem co. :p:p A czytałam,Kasia,czytałam:eviltong: ;) ja cierpliwa jestem ,choć ciekawa tego Twego malucha:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: ;) Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Dzisiejsze: tak wygląda jedna z wersji szlaucha:evil_lol: to szlauch w swojej porodówce;) moja mała....menda:loveu: Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Szlauch:diabloti: Czy ja muszę TO jeść????:cool1: OHYDA!!! a może lepiej to zakopać...?:roll: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 "Szlauch" wygląda mi na termin 25/26.07.2007 r.... Pzdr. Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 a gdzie do tego ogóreczek małosolny????:roll: nooo dobra...zjem:p to za synka.... kochasz mnie???:roll: Mówisz,że TAK,więc po co mi tego Bibiego przywiozłaś!!!!?????:mad: :angryy: Noooo...grzecznie pytam????:mad: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Hahaha!!! A tak a propos ogóreczków - zrobiłaś?! Pzdr. Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Nooo,dobra,zgoda,ale....oddasz mi swoje kolczyki;) :eviltong: i znowu szlauch/teraz kuchenny/z podglądem na wszystko i wszystkich;) I czego się ślepisz????Zmęczłam się!:evil_lol: i ja też,tym wlepianiem....:diabloti: Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Asiaczek napisał(a):"Szlauch" wygląda mi na termin 25/26.07.2007 r.... Pzdr. Och!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Hahaha!!! A tak a propos ogóreczków - zrobiłaś?! Pzdr. Asia!:lol: Jakżeby nie!:diabloti: 12 kilo zrobiłam!!!!:stupid: W takich baniakach po mineralce pięciolitrowych!:D Jest ich...6!!!Na wystawę będzie jak znalazł!:ylsuper: Przyjdę z baniaczkiem!:eating: /dobrze,że one rączke mają/baniaki,nie ogórtasy:grin: /.!!! Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Mam wątpliwości, czy one wytrzymają do wystawy! Przecież to jeszcze ponad miesiąc... Może jeden taki baniaczek schowaj do lodówki, to z lekka wstrzymasz proces kiszenia się, co? Pzdr. Quote
Recommended Posts