bety Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 No i reszta fotek Lilkowych ;) z Gdyni [wedle życzenia :) ] Quote
Matagi Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='nice_girl']Ja pamiętam, że to miało być któregoś "nastego", a "naste" już nastały. 18.07 będzie 58 dzień ciąży Babowej.Ciężko Babie jest,upał jak diabli,już drugi dzień Babulka nie je:shake: .Mleka w cycach jeszcze niet,ale one już pokaźne;) Cisza w domu,jakby prawie Baby nie było w domu;) Napisałam prawie....bo dziś pobiła ....Okiiego:cool1: .Jak biedak wlazł do pokoju,to ta mała harpia tak z wiskiem go dopadła,zlapala za resztke kryzy i rwała:p .Okii stał z odwrocona głową,a ta menda żarła go!Doleciałam i odczepilam Babsztyla,zanim łokieć stracił cierpliwość.Mam złotego psa!!!!:loveu: i mendę szybowca:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Hihihi, Babus jest nieprzewidywalny... A co do porodu - to jeszcze czasu a czasu... :evil_lol: Pzdr. Quote
Akegata Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Lilcia! Specjalnie dla ciebie moje ulubione zdjecia z Gdyni;) Jak chcesz zobaczyc wiecej to ci przesle, Mirka robila fotoreportaz i mam 950 zdjec Shot with DiMAGE Z5 at 2007-07-16 Shot with COOLPIX L4 at 2007-07-16 Shot with NIKON D70s at 2007-07-16 Quote
Taq Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Asiaczek'] A co do porodu - to jeszcze czasu a czasu... :evil_lol: szkoda :shake: , liczyłam, że Baba się postara i oshibi się 18 bo fajnie shibki rodzą się 18.07 - Taq jurto (18.07) obchodzi 2 urodziny :eviltong: . drugi dzień Babulka nie je:shake: gruba Taq je za Babę i za siebie :evil_lol: Quote
lady_m Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Baba mamusia :roll: To dopiero wydarzenie! :eviltong: Quote
bety Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 lady_m napisał(a):Baba mamusia :roll: To dopiero wydarzenie! :eviltong: Hm, no ja jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić ;) ale może to wpływ upałów że moja wyobraźnia szwankuje ;) Pzdr Quote
Matagi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Patrycja!:lol: Jasne,że chcę fotki!!!!:multi: :lol: A to moje ulubione zdjęcie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: : http://img168.imageshack.us/img168/3803/bob1oe0.jpg Marmur wydaje zwycięski okrzyk!!!!:lol: Quote
Matagi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Taq napisał(a):szkoda :shake: , liczyłam, że Baba się postara i oshibi się 18 bo fajnie shibki rodzą się 18.07 - Taq jurto (18.07) obchodzi 2 urodziny :eviltong: . gruba Taq je za Babę i za siebie :evil_lol: Ja to bym chciała,żeby Baba rozsypala sie 17.07.:evil_lol: -szczeniorki obchodzilyby urodzinki razem ze mną;) :eviltong: /ale to niemożliwe:shake: ;) /. Baba jest młodsza od Taq o....5 dni:lol: Urodzila sie 23.07. Prosze jutro wyczochrać Taq od nas!!!:loveu: Quote
Matagi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 lady_m napisał(a):Baba mamusia :roll: To dopiero wydarzenie! :eviltong: Ojjjj mnie to ...przeraża! Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Matagi']Ja to bym chciała,żeby Baba rozsypala sie 17.07.:evil_lol: -szczeniorki obchodzilyby urodzinki razem ze mną;) :eviltong: /ale to niemożliwe:shake: ;) /. A to dzisiaj jest 17-go i w związku z tym Dużo i Najlepszego Pzdr. Quote
Matagi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Asiaczek']A to dzisiaj jest 17-go i w związku z tym Dużo i Najlepszego Pzdr. Asiaczku!!!:lol: Dziękuję ślicznie!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bety Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 NOOOOOO JAK LILKA MA DZISIAJ URODZINY :tort: TO OCZYWIŚCIE ŻE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ (np: najzłośliwszych małych babishonów pod słońcem :eviltong: ) :new-bday: :drink1: :cunao: :drink1: :new-bday: Pzdr Quote
lady_m Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Lilka Babo Ty jedna!!!! :diabloti: Wszystkiego naj naj naj!!!!! Zyj nam dlugo i szczesliwie razem ze swoja wesola zwierzeca gromadka! :multi: Zlozylabym Ci zyczenia telefonicznie ale pewne okolicznosci mi to uniemozliwiaja :angryy: Quote
Matagi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='bety']NOOOOOO JAK LILKA MA DZISIAJ URODZINY :tort: TO OCZYWIŚCIE ŻE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ (np: najzłośliwszych małych babishonów pod słońcem :eviltong: ) :new-bday: :drink1: :cunao: :drink1: :new-bday: Pzdr Kasia!!!!:lol: Dziękuję,dziękuje baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A Babiszony niech będą jak najbardziej złośliwe i charakterne:evil_lol: -takie lubię:diabloti: ,tylko niech się zdrowo urodza i odchowają!:lol: Dzienkujem!!!!!!!:lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu: Quote
Taq Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :new-bday: Wszystkiego najlepszego! Sto lat!!! :tort: Quote
Matagi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='lady_m']Lilka Babo Ty jedna!!!! :diabloti: Wszystkiego naj naj naj!!!!! Zyj nam dlugo i szczesliwie razem ze swoja wesola zwierzeca gromadka! :multi: Zlozylabym Ci zyczenia telefonicznie ale pewne okolicznosci mi to uniemozliwiaja :angryy: Paulina!!!:lol: Dziękuję BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matagi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Taq']:new-bday: Wszystkiego najlepszego! Sto lat!!! :tort: Taq!!!:lol: Dziękuję ślicznie!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Zapewne już pieczecie specjalny tort dla Taq:lol: ,jak będzie go jadła,to mowcie jej:to dla Baby,to za jej męża,to za dziecko Babowe...itd.:evil_lol: Baba maupa zjadła dziś....3 szprotki z konserwy,nic jej nie smakuje,ciekawe co jutro?może ogorki malosolne,albo jakie brzoskwinie:roll: Nic już nie rozumiem-ale to pierwsza nasza shiba,choć będzie ich więcej,to sie może nauczę.....;) :roll: Quote
nice_girl Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ha! Jeszcze zdążyłam! Ciotka, wszystkiego dobrego! :) Quote
Asiaczek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A sledzia z cukrem nie chce?:evil_lol: Pzdr. Quote
ktrebor Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Spóźnione życzenia! Wszystkiego najlepszego itd.. W te upały Amandil też odmawia współpracy przy jedzenie, jedyne na co jeszcze zwraca uwagę to surowe, zielone ogórki, które obecnie podkrada moim rodzicom na działce. Zanosi je do cienia i się delektuje. Quote
Akegata Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Lilcia 100lat od Mirki i odemnie! Zebys zawsze byla jaka jestes:loveu: szlona............! Quote
Matagi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='nice_girl']Ha! Jeszcze zdążyłam! Ciotka, wszystkiego dobrego! :) Justynka!!!:lol: Dziękujem baaardzo!!!:loveu: Quote
Matagi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Asiaczek napisał(a):A sledzia z cukrem nie chce?:evil_lol: Pzdr. Nieeee:shake: Dzisiaj zjadła kawalek suchego chleba,pogonila Okiiego i zabrała jego suchar:lol: Quote
Recommended Posts