Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nice_girl']Ja pamiętam, że to miało być któregoś "nastego", a "naste" już nastały.

18.07 będzie 58 dzień ciąży Babowej.Ciężko Babie jest,upał jak diabli,już drugi dzień Babulka nie je:shake: .Mleka w cycach jeszcze niet,ale one już pokaźne;) Cisza w domu,jakby prawie Baby nie było w domu;) Napisałam prawie....bo dziś pobiła ....Okiiego:cool1: .Jak biedak wlazł do pokoju,to ta mała harpia tak z wiskiem go dopadła,zlapala za resztke kryzy i rwała:p .Okii stał z odwrocona głową,a ta menda żarła go!Doleciałam i odczepilam Babsztyla,zanim łokieć stracił cierpliwość.Mam złotego psa!!!!:loveu: i mendę szybowca:evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']
A co do porodu - to jeszcze czasu a czasu... :evil_lol:

szkoda :shake: , liczyłam, że Baba się postara i oshibi się 18 bo fajnie shibki rodzą się 18.07 - Taq jurto (18.07) obchodzi 2 urodziny :eviltong: .

drugi dzień Babulka nie je:shake:

gruba Taq je za Babę i za siebie :evil_lol:

Posted

lady_m napisał(a):
Baba mamusia :roll:
To dopiero wydarzenie! :eviltong:

Hm, no ja jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić ;) ale może to wpływ upałów że moja wyobraźnia szwankuje ;)

Pzdr

Posted

Taq napisał(a):
szkoda :shake: , liczyłam, że Baba się postara i oshibi się 18 bo fajnie shibki rodzą się 18.07 - Taq jurto (18.07) obchodzi 2 urodziny :eviltong: .

gruba Taq je za Babę i za siebie :evil_lol:

Ja to bym chciała,żeby Baba rozsypala sie 17.07.:evil_lol: -szczeniorki obchodzilyby urodzinki razem ze mną;) :eviltong: /ale to niemożliwe:shake: ;) /.
Baba jest młodsza od Taq o....5 dni:lol: Urodzila sie 23.07.
Prosze jutro wyczochrać Taq od nas!!!:loveu:

Posted

[quote name='Matagi']Ja to bym chciała,żeby Baba rozsypala sie 17.07.:evil_lol: -szczeniorki obchodzilyby urodzinki razem ze mną;) :eviltong: /ale to niemożliwe:shake: ;) /.

A to dzisiaj jest 17-go i w związku z tym

Dużo i Najlepszego

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A to dzisiaj jest 17-go i w związku z tym

Dużo i Najlepszego

Pzdr.

Asiaczku!!!:lol: Dziękuję ślicznie!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

NOOOOOO JAK LILKA MA DZISIAJ URODZINY :tort: TO OCZYWIŚCIE ŻE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ (np: najzłośliwszych małych babishonów pod słońcem :eviltong: )
:new-bday: :drink1: :cunao: :drink1: :new-bday:
Pzdr

Posted

Lilka Babo Ty jedna!!!! :diabloti:

Wszystkiego naj naj naj!!!!! Zyj nam dlugo i szczesliwie razem ze swoja wesola zwierzeca gromadka! :multi:

Zlozylabym Ci zyczenia telefonicznie ale pewne okolicznosci mi to uniemozliwiaja :angryy:

Posted

[quote name='bety']NOOOOOO JAK LILKA MA DZISIAJ URODZINY :tort: TO OCZYWIŚCIE ŻE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ (np: najzłośliwszych małych babishonów pod słońcem :eviltong: )
:new-bday: :drink1: :cunao: :drink1: :new-bday:
Pzdr

Kasia!!!!:lol: Dziękuję,dziękuje baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A Babiszony niech będą jak najbardziej złośliwe i charakterne:evil_lol: -takie lubię:diabloti: ,tylko niech się zdrowo urodza i odchowają!:lol:
Dzienkujem!!!!!!!:lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu:

Posted

[quote name='lady_m']Lilka Babo Ty jedna!!!! :diabloti:

Wszystkiego naj naj naj!!!!! Zyj nam dlugo i szczesliwie razem ze swoja wesola zwierzeca gromadka! :multi:

Zlozylabym Ci zyczenia telefonicznie ale pewne okolicznosci mi to uniemozliwiaja :angryy:

Paulina!!!:lol: Dziękuję BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Taq']:new-bday: Wszystkiego najlepszego! Sto lat!!! :tort:

Taq!!!:lol: Dziękuję ślicznie!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Zapewne już pieczecie specjalny tort dla Taq:lol: ,jak będzie go jadła,to mowcie jej:to dla Baby,to za jej męża,to za dziecko Babowe...itd.:evil_lol: Baba maupa zjadła dziś....3 szprotki z konserwy,nic jej nie smakuje,ciekawe co jutro?może ogorki malosolne,albo jakie brzoskwinie:roll: Nic już nie rozumiem-ale to pierwsza nasza shiba,choć będzie ich więcej,to sie może nauczę.....;) :roll:

Posted

Spóźnione życzenia! Wszystkiego najlepszego itd.. W te upały Amandil też odmawia współpracy przy jedzenie, jedyne na co jeszcze zwraca uwagę to surowe, zielone ogórki, które obecnie podkrada moim rodzicom na działce. Zanosi je do cienia i się delektuje.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A sledzia z cukrem nie chce?:evil_lol:
Pzdr.

Nieeee:shake: Dzisiaj zjadła kawalek suchego chleba,pogonila Okiiego i zabrała jego suchar:lol: