Matagi Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Asiaczek napisał(a):A zauwazyłaś, że w temacie AJ pojawiła się dawno nie słyszana koleżanka? Ciekawe, czy ją jeszcze pamiętasz...?:evil_lol: pzdr. Oczywiście,że zauważyłam;) Pamiętam,pamiętam:diabloti: Quote
Matagi Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja też ją pamiętam... Pzdr. Nie jesteś w tym pamiętaniu osamotniona......:cool1: :p Quote
Musha Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Lilka witam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty to masz małe problemy :diabloti: z internetem inni mieli dużo poważniejsze Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jakie? Jakie? Ja też wczoraj miałam problemy, ale nie będę o nich pisać... Pzdr. Quote
bety Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No to ja znowu robię za "nadwornego wstawiacza fotek Lilkowych" - tym razem z wystawy w Brukseli. Na początek Akity Quote
bety Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Lilka jakbyś chciała żebym coś zmieniła w zdjęciach to mów - poprawię wedle życzenia. Pzdr :lol: Quote
bety Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Oooooooo zaginął post z druga częścią Shib :mad: No to jeszcze raz: Pzdr Quote
bety Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 I kolejna porcja fotek Lilki, tym razem z wystawy w Jeleniej Górze Nami-Go Matagiinu Quote
bety Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Yoritomo Matagiinu Lilka sprawdź czy dobrze przyporządkowałam zdjęcia do nazw psiaków. Pzdr Quote
Matagi Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Bardzo dobrze!!!!!:multi: :lol: Ślicznie dziękuję!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
lady_m Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Matagi napisał(a):Bardzo dobrze!!!!!:multi: :lol: Ślicznie dziękuję!!!:loveu: :loveu: :loveu: Matagi Ty to sie tak pojawiasz i znikasz... :diabloti: Quote
Matagi Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Panie,Panowie!!!!:loveu: :multi: :lol: Około 20 lipca BABA urodzi małe szybowce!!!:loveu: :lol: :loveu: :lol: Wczoraj widziałam na USG bijące serduszka maluszków:loveu: Jak sie zmobilizuję to wstawie w końcu zdjęcia Baby i jej małżonka.Dawno bym to zrobiła,ale jak ja miałam czas na wstawienie fot,to dogo pełzało i bym chyba musiała zdurnieć i wstawiać w tym momencie.:evil_lol: A później to ja czasu nie miałam....:shake: Quote
Matagi Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 lady_m napisał(a):Matagi Ty to sie tak pojawiasz i znikasz... :diabloti: Bo ja teraz mam cały dom na głowie:eviltong: Martyna w Belgii,Darek w pracy ,sama muszę walczyć z inwentarzem:evil_lol: A do tego lato jest ,więc jeszcze robię za ogrodnika:p I czasu niet....:shake: Quote
bety Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Matagi napisał(a):Bardzo dobrze!!!!!:multi: :lol: Ślicznie dziękuję!!!:loveu: :loveu: :loveu: Ufffffff to dobrze, bo się bałam że coś pokićkam. Nie za ma co :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Proszę bardzo :lol: Pzdr Quote
lady_m Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Matagi napisał(a):Bo ja teraz mam cały dom na głowie:eviltong: Martyna w Belgii,Darek w pracy ,sama muszę walczyć z inwentarzem:evil_lol: A do tego lato jest ,więc jeszcze robię za ogrodnika:p I czasu niet....:shake: Loj... To prawdziwy z Ciebie chlop feudalny :evil_lol::evil_lol: Czekamy z niecierpliwoscia na jakies fotki! :multi: Quote
Akitka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Matagi']Panie,Panowie!!!!:loveu: :multi: :lol: Około 20 lipca BABA urodzi małe szybowce!!!:loveu: :lol: :loveu: :lol: Wczoraj widziałam na USG bijące serduszka maluszków:loveu: Jak sie zmobilizuję to wstawie w końcu zdjęcia Baby i jej małżonka.Dawno bym to zrobiła,ale jak ja miałam czas na wstawienie fot,to dogo pełzało i bym chyba musiała zdurnieć i wstawiać w tym momencie.:evil_lol: A później to ja czasu nie miałam....:shake: No ja ciągle czekam na te zdjęcia z ciekawymi minami Babowymi... :evil_lol: Proszę je wstawić. :cool3: Quote
nice_girl Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Matagi']Panie,Panowie!!!!:loveu: :multi: :lol: Około 20 lipca BABA urodzi małe szybowce!!!:loveu: :lol: :loveu: :lol: Wczoraj widziałam na USG bijące serduszka maluszków:loveu: Jak sie zmobilizuję to wstawie w końcu zdjęcia Baby i jej małżonka.Dawno bym to zrobiła,ale jak ja miałam czas na wstawienie fot,to dogo pełzało i bym chyba musiała zdurnieć i wstawiać w tym momencie.:evil_lol: A później to ja czasu nie miałam....:shake: Dawaj, dawaj! Twoje szybowce nie mogą być pół-sierotami! :) Quote
Daisunia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Matagi']Panie,Panowie!!!!:loveu: :multi: :lol: Około 20 lipca BABA urodzi małe szybowce!!!:loveu: :lol: :loveu: :lol: Wczoraj widziałam na USG bijące serduszka maluszków:loveu: Jak sie zmobilizuję to wstawie w końcu zdjęcia Baby i jej małżonka.Dawno bym to zrobiła,ale jak ja miałam czas na wstawienie fot,to dogo pełzało i bym chyba musiała zdurnieć i wstawiać w tym momencie.:evil_lol: A później to ja czasu nie miałam....:shake: oho wchodze do Twojej galerii a tu taka niespodziewajka :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Lila, gdzie te zdjęcie Babiszonków?:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Mam chwilkę,więc pokażę Wam BABĘ i jej małżonka BIBIEGO / w rodowodzie SUNAMIE/ rodem z Holandii.Tak sobie pomyslałam teraz ...:cool1: dobra mieszanka wyjdzie z tego mariażu:roll: :Baby matka to Amerykanka,ojciec Węgier,małżonek Holender:roll: . Bibi przyjechał do mnie w voyagerze i w nim uwielbiał przesiadywać,za sąsiadke miał Babę /oczywiście nigdy nie zamykałam drzwiczek:shake: / Bibi w swoim apartamencie Shot with Digimax A40 / KENOX Q1 at 2007-07-04 Quote
Matagi Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Cos tu się zmieniło w tym ImageShacku,mam nadzieję,że mi fot nie wetnie:mad: Shot with Digimax A40 / KENOX Q1 at 2007-07-04 Musialam schować wszystkie zabawki do szafek.Bibi okazał się maniakiem piłeczkowym,jak dorwał piłkę,to niósł do swojej chałupy i z piłeczki zostawały strzępy.Któregos razu wyrywaliśmy mu piłke we trojkę:evil_lol: -trzymał ją w gębie i wisiał jak pittbull.No i do tego Baba wcale /jak to shiba:evil_lol: / się nie chciała dzielić zabawkami z małżonkiem,tłukli sie za te zabawki tak,że tylko futro sie sypało.Tu Bibi stoi przed szafką gdzie są zabawki pochowane. Shot with Digimax A40 / KENOX Q1 at 2007-07-04 upierdliwiec z niego okrutny;"oddaj piłkę,wiem,że tam jest!!!" Quote
Recommended Posts