Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
A zauwazyłaś, że w temacie AJ pojawiła się dawno nie słyszana koleżanka? Ciekawe, czy ją jeszcze pamiętasz...?:evil_lol:
pzdr.

Oczywiście,że zauważyłam;) Pamiętam,pamiętam:diabloti:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Bardzo dobrze!!!!!:multi: :lol: Ślicznie dziękuję!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Matagi Ty to sie tak pojawiasz i znikasz... :diabloti:

Posted

Panie,Panowie!!!!:loveu: :multi: :lol:

Około 20 lipca BABA urodzi małe szybowce!!!:loveu: :lol: :loveu: :lol:
Wczoraj widziałam na USG bijące serduszka maluszków:loveu:
Jak sie zmobilizuję to wstawie w końcu zdjęcia Baby i jej małżonka.Dawno bym to zrobiła,ale jak ja miałam czas na wstawienie fot,to dogo pełzało i bym chyba musiała zdurnieć i wstawiać w tym momencie.:evil_lol: A później to ja czasu nie miałam....:shake:

Posted

lady_m napisał(a):
Matagi Ty to sie tak pojawiasz i znikasz... :diabloti:

Bo ja teraz mam cały dom na głowie:eviltong: Martyna w Belgii,Darek w pracy ,sama muszę walczyć z inwentarzem:evil_lol: A do tego lato jest ,więc jeszcze robię za ogrodnika:p I czasu niet....:shake:

Posted

Matagi napisał(a):
Bardzo dobrze!!!!!:multi: :lol: Ślicznie dziękuję!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Ufffffff to dobrze, bo się bałam że coś pokićkam. Nie za ma co :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Proszę bardzo :lol:
Pzdr

Posted

Matagi napisał(a):
Bo ja teraz mam cały dom na głowie:eviltong: Martyna w Belgii,Darek w pracy ,sama muszę walczyć z inwentarzem:evil_lol: A do tego lato jest ,więc jeszcze robię za ogrodnika:p I czasu niet....:shake:

Loj... To prawdziwy z Ciebie chlop feudalny :evil_lol::evil_lol:

Czekamy z niecierpliwoscia na jakies fotki! :multi:

Posted

[quote name='Matagi']Panie,Panowie!!!!:loveu: :multi: :lol:

Jak sie zmobilizuję to wstawie w końcu zdjęcia Baby i jej małżonka.Dawno bym to zrobiła,ale jak ja miałam czas na wstawienie fot,to dogo pełzało i bym chyba musiała zdurnieć i wstawiać w tym momencie.:evil_lol: A później to ja czasu nie miałam....:shake:

No ja ciągle czekam na te zdjęcia z ciekawymi minami Babowymi... :evil_lol: Proszę je wstawić. :cool3:

Posted

Dawaj, dawaj! Twoje szybowce nie mogą być pół-sierotami! :)

Posted

oho wchodze do Twojej galerii a tu taka niespodziewajka :multi::multi::multi:

Posted

Mam chwilkę,więc pokażę Wam BABĘ i jej małżonka BIBIEGO / w rodowodzie SUNAMIE/ rodem z Holandii.Tak sobie pomyslałam teraz ...:cool1: dobra mieszanka wyjdzie z tego mariażu:roll: :Baby matka to Amerykanka,ojciec Węgier,małżonek Holender:roll: .
Bibi przyjechał do mnie w voyagerze i w nim uwielbiał przesiadywać,za sąsiadke miał Babę /oczywiście nigdy nie zamykałam drzwiczek:shake: /

Bibi w swoim apartamencie

Shot with Digimax A40 / KENOX Q1 at 2007-07-04

Posted

Cos tu się zmieniło w tym ImageShacku,mam nadzieję,że mi fot nie wetnie:mad:

Musialam schować wszystkie zabawki do szafek.Bibi okazał się maniakiem piłeczkowym,jak dorwał piłkę,to niósł do swojej chałupy i z piłeczki zostawały strzępy.Któregos razu wyrywaliśmy mu piłke we trojkę:evil_lol: -trzymał ją w gębie i wisiał jak pittbull.No i do tego Baba wcale /jak to shiba:evil_lol: / się nie chciała dzielić zabawkami z małżonkiem,tłukli sie za te zabawki tak,że tylko futro sie sypało.Tu Bibi stoi przed szafką gdzie są zabawki pochowane.

upierdliwiec z niego okrutny;"oddaj piłkę,wiem,że tam jest!!!"