Akitka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Ciekawe, jak wygląda sponiewierana i obrażona Baba...:crazyeye: Nie mogę sobie tego wyobrazić.:cool3: Pzdr. Ja też nie umiem. Muszę zobaczyć... :p Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 No to niech Matagi porobi fotki obrazónej i sponiewieranej Baby, a my je sobie później obejrzymy... Może nawet się pośmiejemy? Pzdr. Quote
Akitka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Asiaczek napisał(a):No to niech Matagi porobi fotki obrazónej i sponiewieranej Baby, a my je sobie później obejrzymy... Może nawet się pośmiejemy? Pzdr. Z tego co mówiła Lilka, to fotki zrobiła. Jestem ich strasznie ciekawa... :cool3: Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 No to teraz tylko czas, czas, czas... Ja już zaczynam odliczać do najbliższego wtorku... Pzdr. Quote
lady_m Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Niech ta Lilka przybywa to wstawie jej niespodzianke! ;) Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ooooo, ja też chcę niespodziankę. Lubię niespodzianki. Bardzo lubię niespodzianki! Uwielbiam niespodzianki!!!!! [SIZE=6]Niespodzianki to sens mojego życia!!!!! Spokojnie możesz wejść do mojej Galerii i tam wstawić jakąś niespodziankę dla mnie. To co? Robimy deal?:lol: Pzdr. Quote
lady_m Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Ooooo, ja też chcę niespodziankę. Lubię niespodzianki. Bardzo lubię niespodzianki! Uwielbiam niespodzianki!!!!! [SIZE=6]Niespodzianki to sens mojego życia!!!!! Spokojnie możesz wejść do mojej Galerii i tam wstawić jakąś niespodziankę dla mnie. To co? Robimy deal?:lol: Pzdr. Dla Ciebie tez mam wlasnie niespodzianke ;) Ale serio.... I mam ja juz od jakiegos czasu tylko, ze jeszcze nie zdazylam sie dokopac do tego, ale moze dzis wieczorem mi sie uda ;) Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 O, rrrrany! No to wpadaj z niespodzianką. Zapraszam!:lol: Pzdr. Quote
Akitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Halo, ale Lilka mówiła, żeby coś tu wklejać jak jej nie ma... LADY_M wstaw niespodziankę... :cool3: Quote
bety Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Akitka']Halo, ale Lilka mówiła, żeby coś tu wklejać jak jej nie ma... LADY_M wstaw niespodziankę... :cool3: PRZYŁACZAM SIĘ DO APELU :lol: :lol: :lol: - WKLEJAĆ WKLEJAĆ - JAK LILKA WRÓCI TO SIĘ UCIESZY. :cool3: :cool3: :cool3: Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ja jak wrócę z Budapesztu, to może coś dorzucę, ale nie obiecuję. Jak mi sie ringi z AA, AJ + Shibami zgodzą, to postaram się o parę fotek. Pzdr. Quote
bety Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja jak wrócę z Budapesztu, to może coś dorzucę, ale nie obiecuję. Jak mi sie ringi z AA, AJ + Shibami zgodzą, to postaram się o parę fotek. Pzdr. A Ty jak zwykle niezawodna kobitka i o wszystkich myślisz :loveu: Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Myśleć - myślę. Tylko nieraz z realizacją ciężko... No nic. Zobaczymy. Pzdr. Quote
bety Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Tydzień minął - mamy piątek, a Lilki wciąż brak :shake: :roll: :-( :crazyeye: Pzdr Quote
Akitka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 bety napisał(a):Tydzień minął - mamy piątek, a Lilki wciąż brak :shake: :roll: :-( :crazyeye: Pzdr Oj to się poważnie ten net zagubił Lilce... :roll: Quote
Daisunia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Lilkaaa następym razem proponuję ten net przwyiązać żeby się nie gubił... :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No właśnie. Ile ta nieobecność może trwac, co? Tak się nie robi!:mad: Pzdr. Quote
lady_m Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Trudno... Lilki nie ma... Ale biore sie za wstawianie nowych zdjec do siebie to i wstawie te dla Lilki... Nie bede taka jak ona :mad: :eviltong::eviltong: Quote
lady_m Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No to daje te zdjecia dla Lilki... Moskwa 12 Maja 2007 r. Suka (klasa mlodziezy) OHIANA DEL BIAGIO Piesek (klasa mlodziezy) WAGLER DEL BIAGIO Nie wiem czy dobrze podpisalam bo tak nie pamietam dokladnie juz pieskow, a pogoda byla kiepska ,wiec robilam tak, by bylo uchwycone "sedno sprawy"... Ale Shib sztuki dwie, wiec w razie czego pomylilam co pies, a co suka :evil_lol: I te same pieski na parze hodowlanej zajely 2gie miejsce :multi: A tu bonusik- przepiekne zdjecie(no mi sie bardzo podoba np. :evil_lol:), ktore pstryknelam przy ringu :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Hihihi, bonusik najpiękniejszy...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Maaaaaaaaaaaam neeeeeeeeeeeeeeettttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: Wyrwałam go nędznej telekomunie nazad!!!!:mad: :snipersm: :-x Dzięki,że podrzucaliście temat Babokowy do góry,dzięki za zdjęcia ,dzięki za pamięć!!!!Jesteście kochani okrutnie!!!!!:loveu: Lecę teraz skosić trawe w ogrodzie/rośnie jak jaka durna:p /,póxniej popedałuje do sklepiku ,nakarmie inwentarz i zasiąde przed komputerem!Ha,a co!!!!Mam tyle zaleglości do nadrobienia,chyba sie niedługo dorobię ukularów/tak mowi pewien młody człowiek :evil_lol: /.Zdjęcia jakoweś posiadam,jak obrobie to wstawię.Zajrzę tu wieczorową porą-stęskniłam się za Wami:oops: -nie ukrywam.....:roll: Quote
lady_m Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 O Lila... Ja juz nawet zapomnialam, ze to Twoja galeryjka :evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
Akitka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Matagi']Maaaaaaaaaaaam neeeeeeeeeeeeeeettttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: Wyrwałam go nędznej telekomunie nazad!!!!:mad: :snipersm: :-x Dzięki,że podrzucaliście temat Babokowy do góry,dzięki za zdjęcia ,dzięki za pamięć!!!!Jesteście kochani okrutnie!!!!!:loveu: Lecę teraz skosić trawe w ogrodzie/rośnie jak jaka durna:p /,póxniej popedałuje do sklepiku ,nakarmie inwentarz i zasiąde przed komputerem!Ha,a co!!!!Mam tyle zaleglości do nadrobienia,chyba sie niedługo dorobię ukularów/tak mowi pewien młody człowiek :evil_lol: /.Zdjęcia jakoweś posiadam,jak obrobie to wstawię.Zajrzę tu wieczorową porą-stęskniłam się za Wami:oops: -nie ukrywam.....:roll: Ooo... Lilka... :lol: nareszcie wróciłaś. :multi: Czekam aż nadrobisz zaległości i wstawisz tu zdjęcia jakieś. ;) Quote
bety Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Akitka']Ooo... Lilka... :lol: :crazyeye:[SIZE=2] :evil_lol: :eviltong: ;) :cool3: :diabloti: A KTO TO JEST LILKA???????? :crazyeye: :evil_lol: :eviltong: ;) :cool3: :diabloti: HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI WITAJ WŚRÓD INTERNETOMANIAKÓW. Pzdr Kaśka :lol: Quote
lady_m Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='bety'] [SIZE=2] A KTO TO JEST LILKA???????? Byla tu kiedys taka... Podobno zalozyla ten watek... Ale ja jestem za mloda by to pamietac :roll: Ludzie mowia, ze Lilka opuscila kiedys swoj watek, a wladze przejeli wszyscy, ktorzy chcieli- wklejali zdjecia, dystkutowali o czym popadnie... Tak slyszalam.. :roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts