Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ciekawe, jak wygląda sponiewierana i obrażona Baba...:crazyeye: Nie mogę sobie tego wyobrazić.:cool3:
Pzdr.

Ja też nie umiem. Muszę zobaczyć... :p

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to niech Matagi porobi fotki obrazónej i sponiewieranej Baby, a my je sobie później obejrzymy... Może nawet się pośmiejemy?
Pzdr.

Z tego co mówiła Lilka, to fotki zrobiła. Jestem ich strasznie ciekawa... :cool3:

Posted

Ooooo, ja też chcę niespodziankę. Lubię niespodzianki. Bardzo lubię niespodzianki! Uwielbiam niespodzianki!!!!! [SIZE=6]Niespodzianki to sens mojego życia!!!!!

Spokojnie możesz wejść do mojej Galerii i tam wstawić jakąś niespodziankę dla mnie. To co? Robimy deal?:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ooooo, ja też chcę niespodziankę. Lubię niespodzianki. Bardzo lubię niespodzianki! Uwielbiam niespodzianki!!!!! [SIZE=6]Niespodzianki to sens mojego życia!!!!!

Spokojnie możesz wejść do mojej Galerii i tam wstawić jakąś niespodziankę dla mnie. To co? Robimy deal?:lol:
Pzdr.

Dla Ciebie tez mam wlasnie niespodzianke ;) Ale serio.... I mam ja juz od jakiegos czasu tylko, ze jeszcze nie zdazylam sie dokopac do tego, ale moze dzis wieczorem mi sie uda ;)

Posted

[quote name='Akitka']Halo, ale Lilka mówiła, żeby coś tu wklejać jak jej nie ma... LADY_M wstaw niespodziankę... :cool3:

PRZYŁACZAM SIĘ DO APELU :lol: :lol: :lol: - WKLEJAĆ WKLEJAĆ - JAK LILKA WRÓCI TO SIĘ UCIESZY. :cool3: :cool3: :cool3:

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja jak wrócę z Budapesztu, to może coś dorzucę, ale nie obiecuję. Jak mi sie ringi z AA, AJ + Shibami zgodzą, to postaram się o parę fotek.
Pzdr.

A Ty jak zwykle niezawodna kobitka i o wszystkich myślisz :loveu:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Tydzień minął - mamy piątek, a Lilki wciąż brak :shake: :roll: :-( :crazyeye:
Pzdr

Oj to się poważnie ten net zagubił Lilce... :roll:

Posted

Trudno... Lilki nie ma... Ale biore sie za wstawianie nowych zdjec do siebie to i wstawie te dla Lilki... Nie bede taka jak ona :mad: :eviltong::eviltong:

Posted

No to daje te zdjecia dla Lilki...

Moskwa 12 Maja 2007 r.

Suka (klasa mlodziezy) OHIANA DEL BIAGIO

Piesek (klasa mlodziezy) WAGLER DEL BIAGIO

Nie wiem czy dobrze podpisalam bo tak nie pamietam dokladnie juz pieskow, a pogoda byla kiepska ,wiec robilam tak, by bylo uchwycone "sedno sprawy"... Ale Shib sztuki dwie, wiec w razie czego pomylilam co pies, a co suka :evil_lol:

I te same pieski na parze hodowlanej zajely 2gie miejsce :multi:

A tu bonusik- przepiekne zdjecie(no mi sie bardzo podoba np. :evil_lol:), ktore pstryknelam przy ringu :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Maaaaaaaaaaaam neeeeeeeeeeeeeeettttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao:
Wyrwałam go nędznej telekomunie nazad!!!!:mad: :snipersm: :-x Dzięki,że podrzucaliście temat Babokowy do góry,dzięki za zdjęcia ,dzięki za pamięć!!!!Jesteście kochani okrutnie!!!!!:loveu: Lecę teraz skosić trawe w ogrodzie/rośnie jak jaka durna:p /,póxniej popedałuje do sklepiku ,nakarmie inwentarz i zasiąde przed komputerem!Ha,a co!!!!Mam tyle zaleglości do nadrobienia,chyba sie niedługo dorobię ukularów/tak mowi pewien młody człowiek :evil_lol: /.Zdjęcia jakoweś posiadam,jak obrobie to wstawię.Zajrzę tu wieczorową porą-stęskniłam się za Wami:oops: -nie ukrywam.....:roll:

Posted

[quote name='Matagi']Maaaaaaaaaaaam neeeeeeeeeeeeeeettttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao:
Wyrwałam go nędznej telekomunie nazad!!!!:mad: :snipersm: :-x Dzięki,że podrzucaliście temat Babokowy do góry,dzięki za zdjęcia ,dzięki za pamięć!!!!Jesteście kochani okrutnie!!!!!:loveu: Lecę teraz skosić trawe w ogrodzie/rośnie jak jaka durna:p /,póxniej popedałuje do sklepiku ,nakarmie inwentarz i zasiąde przed komputerem!Ha,a co!!!!Mam tyle zaleglości do nadrobienia,chyba sie niedługo dorobię ukularów/tak mowi pewien młody człowiek :evil_lol: /.Zdjęcia jakoweś posiadam,jak obrobie to wstawię.Zajrzę tu wieczorową porą-stęskniłam się za Wami:oops: -nie ukrywam.....:roll:

Ooo... Lilka... :lol: nareszcie wróciłaś. :multi: Czekam aż nadrobisz zaległości i wstawisz tu zdjęcia jakieś. ;)

Posted

[quote name='Akitka']Ooo... Lilka... :lol:

:crazyeye:[SIZE=2] :evil_lol: :eviltong: ;) :cool3: :diabloti:
A KTO TO JEST LILKA????????
:crazyeye: :evil_lol: :eviltong: ;) :cool3: :diabloti:
HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI

WITAJ WŚRÓD INTERNETOMANIAKÓW.
Pzdr Kaśka :lol:

Posted

[quote name='bety']

[SIZE=2]
A KTO TO JEST LILKA????????

Byla tu kiedys taka... Podobno zalozyla ten watek... Ale ja jestem za mloda by to pamietac :roll: Ludzie mowia, ze Lilka opuscila kiedys swoj watek, a wladze przejeli wszyscy, ktorzy chcieli- wklejali zdjecia, dystkutowali o czym popadnie... Tak slyszalam.. :roll:

:evil_lol::evil_lol: