bety Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 SHIBY [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] Wybaczcie ale shibek nie podpiszę bo się na nich nie znam :roll: może Lilka powie nam wszystkim kto jest kim. Lilka czy tak może być, coś jeszcze mam wstawić, zmienić, poprawić??? Pozdrawiam Kaśka Quote
bety Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Asiaczek napisał(a):No to były dodatkowe atrakcje. I to za darmo!!! No,prawie za darmo...;):lol: Pzdr. Jak dla mnie super sceneria do wystawiania akit jakichkolwiek :evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No tak. Akity - proszę bardzo! Ale baski-bobaski ze słonecznej Afryki? Pzdr. Quote
bety Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Asiaczek napisał(a):No tak. Akity - proszę bardzo! Ale baski-bobaski ze słonecznej Afryki? Pzdr. Ale Twoje baski to już polskie/swojskie co to nie jedną zimę widziały. :p Co to dla nich taki mały śnieżek. ;) :razz: Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Fakt. Juz kilkakrotnie były wystawiane w śnieg z deszczem. Nie były zachwycone, o nie. Ale "jakoś" poszło... Grunt to... "rozgrzewka"...:evil_lol: Pzdr. Quote
bety Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ponieważ Lilka jest mocno zajęta to poprosiła mnie o dalsze wyręczanie jej we wstawianiu zdjęć. Tym razem są to fotki z wystawy łódzkiej oczywiście autorstwa Lilki/Matagi. ŁÓDŹ 5-6.V.2007 AKITY PSY Klasa szczeniąt YOSHITSUNE Matagiinu [SIZE=2] Klasa młodzieży TOGI Kagawa Klasa pośrednia ISSUN BOSHI Halne Wzgórze MONOYAWARAKE Tajgeta ISSUN & MONOYAWARAKE [SIZE=2] Klasa otwarta ASZTAR Imaginacja Klasa championów BOS Kumade BOS Kumade & CZENAJ Roal [SIZE=2] cdn Quote
bety Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ŁÓDŹ 5-6.V.2007 cd AKITY SUKI Klasa młodzieży AIDA Puchate Liski SUMIRE Co Ty Na To AIDA & SUMIRE [SIZE=2] Klasa pośrednia KONNICHI-WA Halne Wzgórze & KAJITSU NO OKASHI-GO & ARASHI Tajgeta Klasa otwarta U-SUSHI Rilaf & FUJIN Yamamoto & AIKO Tajgeta & BEJSHI Roal Klasa championów BU Yamamoto Quote
Akitka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='bety'] Klasa młodzieży TOGI Kagawa BOS Kumade & CZENAJ Roal [SIZE=2] Wow... :crazyeye: Jak rodzinnie... :loveu: Brat mojej Ambry (TOGI Kagawa) i Tatuś (CZENAJ Roal). :cool3: Lilka, jak już będzie luźno, to napisz proszę, czy Togi został u hodowców. ;) Jak on wyrósł... A pamiętam, że była z niego taka słodka kluseczka. :loveu: Na tym zdjęciu przypomina mi Ambrę z pyszczka. ;) Quote
Ania-shira Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Piękne fotki z wystawy :lol: a psiaki sa śliczne :multi: Quote
bety Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Tym razem moje fotki shibek :lol: ŁÓDŹ 5-6.V.2007 [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ PŁOCK 12.V.2007 [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] PZDR Quote
ktrebor Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 bety napisał(a):Tym razem moje fotki shibek :lol: [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] [SIZE=2]PŁOCK 12.V.2007 [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2]PZDR O matko, ale wypłosz!!! Szczudłowaty z chudą dupką :) Quote
bety Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 lady_m napisał(a):Lilka!!!!! Znowu cos Cie wszamalo? :razz::razz: Internet się na Lilkę obraził :evil_lol: i uciekł jej z komputera :evil_lol: Kiedy Lilka do nas zawita to wieeeeeeeeeeeelka niewiadoma. Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ło, matko! Nawet nakrzyczeć na Nią nie można... Lilka, leć szukać tego internetu. Może gdzies leży i czeka na Was, co? Jak tu żyć bez Internetu, a bez Lilki, to już wogóle...:placz: Pzdr. Quote
Akitka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Ło, matko! Nawet nakrzyczeć na Nią nie można... Lilka, leć szukać tego internetu. Może gdzies leży i czeka na Was, co? Jak tu żyć bez Internetu, a bez Lilki, to już wogóle...:placz: Pzdr. No właśnie kiepsko, kiepsko... Lepiej by było, żeby się szybko ten internet odnalazł. ;) Quote
bety Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wczoraj gadałam sobie z Lilką i mam chyba dobre wieści. ;) Po pierwsze macie wszyscy od Lilki pozdrowionka. :lol: Po drugie wszyscy mamy nakaz :eviltong: udzielania się w "Akitach Baby" tzn. mamy umieszczać fotki i inne takie tam pod nieobecność właścicielki blogu - co by jak wróci miała o czym czytać i na co się gapić :evil_lol: Po trzecie jest szansa, że jeszcze w tym tygodniu polowanie na internet zostanie zwieńczone sukcesem :multi: i szanowna Matagi wróci na łono Dogomanii co by se tu pyskować, plotkować itp., itd. :evil_lol: A o reszcie opowie nam sama Matagi jak nareszcie odzyska łącze ze światem. No i co dobre wieści czy nie bardzo? :eviltong: :evil_lol: Pozdrawiam Quote
Akitka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 bety napisał(a):Wczoraj gadałam sobie z Lilką i mam chyba dobre wieści. ;) Po pierwsze macie wszyscy od Lilki pozdrowionka. :lol: Po drugie wszyscy mamy nakaz :eviltong: udzielania się w "Akitach Baby" tzn. mamy umieszczać fotki i inne takie tam pod nieobecność właścicielki blogu - co by jak wróci miała o czym czytać i na co się gapić :evil_lol: Po trzecie jest szansa, że jeszcze w tym tygodniu polowanie na internet zostanie zwieńczone sukcesem :multi: i szanowna Matagi wróci na łono Dogomanii co by se tu pyskować, plotkować itp., itd. :evil_lol: A o reszcie opowie nam sama Matagi jak nareszcie odzyska łącze ze światem. No i co dobre wieści czy nie bardzo? :eviltong: :evil_lol: Pozdrawiam Dobre... :lol: Brakuje mi tego pyskowania jak nie wiem... :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No, dobra. To ja na razie podnoszę temat...:evil_lol: Pzdr. Quote
Akitka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Rozmawiałam właśnie z Lilką przez telefon. Baba dostała dziś łomot od swojego "męża" (interchampiona z Holandii) i w końcu została po raz Iszy pokryta. :cool3: Lilka mówi, że miała nieziemską minę... :evil_lol: Ale tak w ogóle to wcześniej Baba biła męża oczywiście... :diabloti: Quote
bety Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Akitka napisał(a):Rozmawiałam właśnie z Lilką przez telefon. Baba dostała dziś łomot od swojego "męża" (interchampiona z Holandii) i w końcu została po raz Iszy pokryta. :cool3: Lilka mówi, że miała nieziemską minę... :evil_lol: Ale tak w ogóle to wcześniej Baba biła męża oczywiście... :diabloti: No to Lilka chyba trochę odetchnęła - bo już się martwiła brakiem amorów ze strony "babowego mężusia" :evil_lol: No to już jeden sukces u Lilki - a gdzie drugi tzn. dostęp do interneciku????? Quote
Akitka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 bety napisał(a):No to Lilka chyba trochę odetchnęła - bo już się martwiła brakiem amorów ze strony "babowego mężusia" :evil_lol: No to już jeden sukces u Lilki - a gdzie drugi tzn. dostęp do interneciku????? Mówiła, że internet powinien się znaleźć do końca tygodnia. No ucieszyła się Lilka, ale baba chyba nie... :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Eeee, każda Baba ucieszyłaby się, gdy dostała męża z tytułem Ch. Holandii... :evil_lol: A ja jak wróce z maratonu wegierskiego (2xCACIB Budapeszt + Klubówka), to liczę, że Lilka już będzie on line... Pzdr. Quote
Akitka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Asiaczek']Eeee, każda Baba ucieszyłaby się, gdy dostała męża z tytułem Ch. Holandii... :evil_lol: A ja jak wróce z maratonu wegierskiego (2xCACIB Budapeszt + Klubówka), to liczę, że Lilka już będzie on line... Pzdr. Możliwe... :cool3: Quote
bety Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Akitka napisał(a):Mówiła, że internet powinien się znaleźć do końca tygodnia. No ucieszyła się Lilka, ale baba chyba nie... :evil_lol: Zobaczymy z tym internecikiem zobaczymy :evil_lol: No właśnie od Lilki usłyszałam, że Baba jest sponiewierana :evil_lol: i obrażona :evil_lol: - wreszcie trafiła na równego sobie jak nie na mocniejszego :cool3: Pzdr :lol: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ciekawe, jak wygląda sponiewierana i obrażona Baba...:crazyeye: Nie mogę sobie tego wyobrazić.:cool3: Pzdr. Quote
Recommended Posts