Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SHIBY

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

Wybaczcie ale shibek nie podpiszę bo się na nich nie znam :roll: może Lilka powie nam wszystkim kto jest kim.
Lilka czy tak może być, coś jeszcze mam wstawić, zmienić, poprawić???
Pozdrawiam Kaśka

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to były dodatkowe atrakcje. I to za darmo!!! No,prawie za darmo...;):lol:
Pzdr.

Jak dla mnie super sceneria do wystawiania akit jakichkolwiek :evil_lol:
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak. Akity - proszę bardzo! Ale baski-bobaski ze słonecznej Afryki?
Pzdr.

Ale Twoje baski to już polskie/swojskie co to nie jedną zimę widziały. :p Co to dla nich taki mały śnieżek. ;) :razz:
Pzdr

Posted

Ponieważ Lilka jest mocno zajęta to poprosiła mnie o dalsze wyręczanie jej we wstawianiu zdjęć. Tym razem są to fotki z wystawy łódzkiej oczywiście autorstwa Lilki/Matagi.

ŁÓDŹ 5-6.V.2007

AKITY

PSY

Klasa szczeniąt

YOSHITSUNE Matagiinu

[SIZE=2]

Klasa młodzieży

TOGI Kagawa

Klasa pośrednia

ISSUN BOSHI Halne Wzgórze

MONOYAWARAKE Tajgeta

ISSUN & MONOYAWARAKE

[SIZE=2]

Klasa otwarta

ASZTAR Imaginacja

Klasa championów

BOS Kumade

BOS Kumade & CZENAJ Roal

[SIZE=2]

cdn

Posted

ŁÓDŹ 5-6.V.2007 cd

AKITY

SUKI

Klasa młodzieży

AIDA Puchate Liski

SUMIRE Co Ty Na To

AIDA & SUMIRE

[SIZE=2]

Klasa pośrednia

KONNICHI-WA Halne Wzgórze & KAJITSU NO OKASHI-GO & ARASHI Tajgeta

Klasa otwarta

U-SUSHI Rilaf & FUJIN Yamamoto & AIKO Tajgeta & BEJSHI Roal

Klasa championów

BU Yamamoto

Posted

[quote name='bety']

Klasa młodzieży

TOGI Kagawa

BOS Kumade & CZENAJ Roal

[SIZE=2]

Wow... :crazyeye: Jak rodzinnie... :loveu: Brat mojej Ambry (TOGI Kagawa) i Tatuś (CZENAJ Roal). :cool3:

Lilka, jak już będzie luźno, to napisz proszę, czy Togi został u hodowców. ;) Jak on wyrósł... A pamiętam, że była z niego taka słodka kluseczka. :loveu: Na tym zdjęciu przypomina mi Ambrę z pyszczka. ;)

Posted

Tym razem moje fotki shibek :lol:

ŁÓDŹ 5-6.V.2007

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PŁOCK 12.V.2007

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

PZDR

Posted

bety napisał(a):
Tym razem moje fotki shibek :lol:

[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]
[SIZE=2]PŁOCK 12.V.2007

[SIZE=2]

[SIZE=2]
[SIZE=2]PZDR

O matko, ale wypłosz!!! Szczudłowaty z chudą dupką :)

Posted

lady_m napisał(a):
Lilka!!!!!

Znowu cos Cie wszamalo? :razz::razz:

Internet się na Lilkę obraził :evil_lol: i uciekł jej z komputera :evil_lol: Kiedy Lilka do nas zawita to wieeeeeeeeeeeelka niewiadoma.
Pzdr

Posted

Ło, matko! Nawet nakrzyczeć na Nią nie można...
Lilka, leć szukać tego internetu. Może gdzies leży i czeka na Was, co?

Jak tu żyć bez Internetu, a bez Lilki, to już wogóle...:placz:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ło, matko! Nawet nakrzyczeć na Nią nie można...
Lilka, leć szukać tego internetu. Może gdzies leży i czeka na Was, co?

Jak tu żyć bez Internetu, a bez Lilki, to już wogóle...:placz:
Pzdr.

No właśnie kiepsko, kiepsko... Lepiej by było, żeby się szybko ten internet odnalazł. ;)

Posted

Wczoraj gadałam sobie z Lilką i mam chyba dobre wieści. ;)

Po pierwsze macie wszyscy od Lilki pozdrowionka. :lol:

Po drugie wszyscy mamy nakaz :eviltong: udzielania się w "Akitach Baby" tzn. mamy umieszczać fotki i inne takie tam pod nieobecność właścicielki blogu - co by jak wróci miała o czym czytać i na co się gapić :evil_lol:

Po trzecie jest szansa, że jeszcze w tym tygodniu polowanie na internet zostanie zwieńczone sukcesem :multi: i szanowna Matagi wróci na łono Dogomanii co by se tu pyskować, plotkować itp., itd. :evil_lol:

A o reszcie opowie nam sama Matagi jak nareszcie odzyska łącze ze światem. No i co dobre wieści czy nie bardzo? :eviltong: :evil_lol:
Pozdrawiam

Posted

bety napisał(a):
Wczoraj gadałam sobie z Lilką i mam chyba dobre wieści. ;)

Po pierwsze macie wszyscy od Lilki pozdrowionka. :lol:

Po drugie wszyscy mamy nakaz :eviltong: udzielania się w "Akitach Baby" tzn. mamy umieszczać fotki i inne takie tam pod nieobecność właścicielki blogu - co by jak wróci miała o czym czytać i na co się gapić :evil_lol:

Po trzecie jest szansa, że jeszcze w tym tygodniu polowanie na internet zostanie zwieńczone sukcesem :multi: i szanowna Matagi wróci na łono Dogomanii co by se tu pyskować, plotkować itp., itd. :evil_lol:

A o reszcie opowie nam sama Matagi jak nareszcie odzyska łącze ze światem. No i co dobre wieści czy nie bardzo? :eviltong: :evil_lol:
Pozdrawiam

Dobre... :lol: Brakuje mi tego pyskowania jak nie wiem... :evil_lol:

Posted

Rozmawiałam właśnie z Lilką przez telefon. Baba dostała dziś łomot od swojego "męża" (interchampiona z Holandii) i w końcu została po raz Iszy pokryta. :cool3: Lilka mówi, że miała nieziemską minę... :evil_lol: Ale tak w ogóle to wcześniej Baba biła męża oczywiście... :diabloti:

Posted

Akitka napisał(a):
Rozmawiałam właśnie z Lilką przez telefon. Baba dostała dziś łomot od swojego "męża" (interchampiona z Holandii) i w końcu została po raz Iszy pokryta. :cool3: Lilka mówi, że miała nieziemską minę... :evil_lol: Ale tak w ogóle to wcześniej Baba biła męża oczywiście... :diabloti:

No to Lilka chyba trochę odetchnęła - bo już się martwiła brakiem amorów ze strony "babowego mężusia" :evil_lol: No to już jeden sukces u Lilki - a gdzie drugi tzn. dostęp do interneciku?????

Posted

bety napisał(a):
No to Lilka chyba trochę odetchnęła - bo już się martwiła brakiem amorów ze strony "babowego mężusia" :evil_lol: No to już jeden sukces u Lilki - a gdzie drugi tzn. dostęp do interneciku?????

Mówiła, że internet powinien się znaleźć do końca tygodnia. No ucieszyła się Lilka, ale baba chyba nie... :evil_lol:

Posted

Eeee, każda Baba ucieszyłaby się, gdy dostała męża z tytułem Ch. Holandii... :evil_lol:
A ja jak wróce z maratonu wegierskiego (2xCACIB Budapeszt + Klubówka), to liczę, że Lilka już będzie on line...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Eeee, każda Baba ucieszyłaby się, gdy dostała męża z tytułem Ch. Holandii... :evil_lol:
A ja jak wróce z maratonu wegierskiego (2xCACIB Budapeszt + Klubówka), to liczę, że Lilka już będzie on line...
Pzdr.

Możliwe... :cool3:

Posted

Akitka napisał(a):
Mówiła, że internet powinien się znaleźć do końca tygodnia. No ucieszyła się Lilka, ale baba chyba nie... :evil_lol:

Zobaczymy z tym internecikiem zobaczymy :evil_lol: No właśnie od Lilki usłyszałam, że Baba jest sponiewierana :evil_lol: i obrażona :evil_lol: - wreszcie trafiła na równego sobie jak nie na mocniejszego :cool3:
Pzdr :lol: