Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akitka napisał(a):
I znowu coś nam gospodynię wcięło... :roll: A może jakieś nowe fotencje mogłyby się pojawić? :cool3:

Mnie net wcięło!:angryy: Livebox padł:angryy: Jak nie komp to zawsze cos mnie padnie!:angryy: Dzisiaj neostrada pojawia sie i znika:angryy: :mad: .
Zdjęcia nowe mam,ale sa w aparacie.Nie mam jakoś czasu coby wrzucic do komputera i obrobić.Ale niebawem to uczynię,w weekend powinnam miec troszke czasu....

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mam trochę shib z Wieselburga, o i wyniki. Może zdążę dzisiaj...
Pzdr.

Poproszę baaaardzooooooooo ładnie!:lol: :lol: :lol:

Posted

Akitka napisał(a):
Czekamy! ;) Nie ma gospodyni, to same się zajmiemy galerią... :lol:

Zapraszam,zapraszam!:lol: :loveu: I napewno nie będe musiała nic sprzątać!;) :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Mnie net wcięło!:angryy: Livebox padł:angryy: Jak nie komp to zawsze cos mnie padnie!:angryy: Dzisiaj neostrada pojawia sie i znika:angryy: :mad: .
Zdjęcia nowe mam,ale sa w aparacie.Nie mam jakoś czasu coby wrzucic do komputera i obrobić.Ale niebawem to uczynię,w weekend powinnam miec troszke czasu....

Mnie też ostatnio net muli, ale jednak działa. Za to padła mi krtań i nos mi odmówił współpracy - oddychać przez niego nie mogę. A na dodatek Ambra mi dziś "zarysowała" pazurem wierzch prawej dłoni w trakcie zabawy... :diabloti: Nic to, gdyby nie to, że na lewej dłoni mam analogiczną bliznę po kundelku mojej babci. :p Pozdrawiam was i idę spać! :lol:

Posted

Akitka napisał(a):
Mnie też ostatnio net muli, ale jednak działa. Za to padła mi krtań i nos mi odmówił współpracy - oddychać przez niego nie mogę. A na dodatek Ambra mi dziś "zarysowała" pazurem wierzch prawej dłoni w trakcie zabawy... :diabloti: Nic to, gdyby nie to, że na lewej dłoni mam analogiczną bliznę po kundelku mojej babci. :p Pozdrawiam was i idę spać! :lol:

Ooooooo!:-( Wspólczuje!Znam ten ból,często miałam problemy z nosem i krtanią.Pomagało mi:do nosa-Xylometazolin 0,1% w kroplach +maść borna z mentolem.Na krtań:krople homeopatyczne R-45/2 dni i było cacy/.
To teraz jesteś obustronnie naznaczona...;) .
Zdrówka życzę!!!:lol: :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Ooooooo!:-( Wspólczuje!Znam ten ból,często miałam problemy z nosem i krtanią.Pomagało mi:do nosa-Xylometazolin 0,1% w kroplach +maść borna z mentolem.Na krtań:krople homeopatyczne R-45/2 dni i było cacy/.
To teraz jesteś obustronnie naznaczona...;) .
Zdrówka życzę!!!:lol: :lol:

Dziwna ta moja choroba... Od zeszłego czwartku biorę antybiotyk i wtedy tylko krtań miałam chorą. A teraz jestem (chyba) w najgorszym możliwym stanie - chyba zaatakowało mi również zatoki. Ech... :shake: Czekamy na te zdjęcia! :cool3:

Posted

Asiaczek chyba co zajęta,więc zanim zobaczymy shibki popatrzmy na akitki z Erfurtu:lol: .Sędziowała :Elina Tan -Finlandia.

For Bety:lol: -LORD Of ODATE`S INHERITANCE BO -BOB/dalej będzie lepsze zdjęcie tej suczki/

B`UNSEN GO of Kamino Ken -ocena obiecująca,bez lokaty

Posted

[quote name='Matagi']Asiaczek chyba co zajęta,więc zanim zobaczymy shibki popatrzmy na akitki z Erfurtu:lol: .Sędziowała :Elina Tan -Finlandia.

For Bety:lol: -LORD Of ODATE`S INHERITANCE BO -BOB/dalej będzie lepsze zdjęcie tej suczki/

Witam! Dzięki za jej "Lordowską mość" :evil_lol: Czekam na więcej :cool3:
Chyba rzeczywiście Asiaczek moooocno zajęty bo mi też fotki obiecała i na razie cisza. Ale znając ją to jak obiecała to w końcu kiedyś tam wstawi i AA i shiby i co tam jeszcze - trzeba być cierpliwym ;)
Pzdr
Kaśka

Posted

[quote name='Matagi']

KOJIRO GO Del Antaco Oriente -dosk.ZW.Mł./Jug.Cac/ śliczności!!!!:loveu:

O... W końcu jakieś zdjęciaa... :cool3: Ta akita piękniuteńka! :loveu:

Posted

Matagi napisał(a):
Cieszę się,że zdjęcia się podobają!!!:lol: Następna dostawa wieczorkiem,dokończę psy,suczki jutro.

No ja dostawę zdjęć do swojej galerii właśnie wrzucam, teraz czekam na Twoją. :) pozdrowienia! :hand:

Posted

Akitka napisał(a):
No ja dostawę zdjęć do swojej galerii właśnie wrzucam, teraz czekam na Twoją. :) pozdrowienia! :hand:

Zajrzę do Twojej galerii jutro z wieeeeelką przyjemnością!:lol: :lol: :lol: Niestety:-( ,jutro też wstawie resztę Erfurtu-byłam w ważnej sprawie u znajomych owczarkarzy,dopiero wlazłam do domu,a tu goście;) Ponieważ nieładnie przyjmować gości ,siedząc i dłubiąc w komputerze,przełoże to na jutro.Mam nadzieję,że wybaczycie.......:roll: :lol: .

Posted

Matagi napisał(a):
Zajrzę do Twojej galerii jutro z wieeeeelką przyjemnością!:lol: :lol: :lol: Niestety:-( ,jutro też wstawie resztę Erfurtu-byłam w ważnej sprawie u znajomych owczarkarzy,dopiero wlazłam do domu,a tu goście;) Ponieważ nieładnie przyjmować gości ,siedząc i dłubiąc w komputerze,przełoże to na jutro.Mam nadzieję,że wybaczycie.......:roll: :lol: .

No co Ty Lilka? :cool3: Tobie mamy nie wybaczyć? Spokojnie, jutro też jest dzień... ;)

Posted

Dalej Erfurt:

L`TOGHOKUUN,SEIKAN

ANZU GO ur.26.11.01,kl.O,lok.III BDB

BOTCHAN of Sakura Ken,kl.pośredn.lok.III BDB

czwarty pies poza katalogiem /z Włoch/ dyskwalifikacja

Kajitsu No ESASHIGON ,Champ.lok.IV

Posted

[quote name='Matagi']Dalej Erfurt:

L`TOGHOKUUN,SEIKAN

ANZU GO ur.26.11.01,kl.O,lok.III BDB

BOTCHAN of Sakura Ken,kl.pośredn.lok.III BDB

czwarty pies poza katalogiem /z Włoch/ dyskwalifikacja

Kajitsu No ESASHIGON ,Champ.lok.IV

Ładne zdjęcia z wystawy. :cool3: Lilka, sugerowałaś, że Ambra w okolicach spodziewanej kolejnej cieczki (tzn. tej teoretycznej, bo w końcu Ambra wysterylizowała) będzie szaleć... A co konkretnie miałaś na myśli? :cool3: Heh, bo normalnie Ambra mnie ostatnio zaskakuje... :evil_lol: Zresztą dowody zbrodnii znajdziesz w mojej galerii. Pozdrowionka! :hand:

Posted

ESASHIGON

kAJITSU No NIKKOTOSHI kl.O.lok.I ,ocena BDB

KENRYOKU SHIZUKI Yukimigata

KENRYOKU kl.pośr.lok.II na 4,ocena Dosk.

Trofea:lol: :lol: :lol:

lokaty:IV -ESASHIGON,I- L`TOGHOOKUN

reszta ciutkę później.....;)

Posted

Witam po długiej przerwie !!!
Lilka
proponuję zaprosić osobę sędziującą na wystawę do polski :evil_lol: to dopiero będzie zabawa!!!!:diabloti: :diabloti: