Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

śliczne psiaki :* wytarmos je ode mnie troche, a tak nie na temat to mam znajomą z hodowli Akit i Dogów Niemieckich, tzn. rozmawiałam z nim na forum. I jeszcze raz mówie psiaki śliczne

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pogrzebałam tu i tam i znalazłam czarne dzieci "małpy Yoko" /to jest rodzeństwo Babowe,młodsze o 2 lata/,jak ją Pola1 nazwała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /nawet ją widać na 1 focie,małpę oczywiście:diabloti: /;

Posted

Ja też dziękuję za zaproszenie do tematu :lol:
fotki super!!!
no i wiesz pewnie, czego najbardziej zazdroszczę :eviltong:
ach, te charakterki pt. "świat do nas należy" :cool3: - to jest to, co lubię najbardziej :loveu:

Posted

Eurasierka napisał(a):
Ja też dziękuję za zaproszenie do tematu :lol:
fotki super!!!
no i wiesz pewnie, czego najbardziej zazdroszczę :eviltong:
ach, te charakterki pt. "świat do nas należy" :cool3: - to jest to, co lubię najbardziej :loveu:

Ciesze się,że fotki sie podobają!:lol: Też lubie zarozumialstwo shib i dumę akit!:loveu:
Zaczynam wygrzebywać zdjęcia rodziny i przyjacioł Babowych.Niedługo tu wstawię....tylko film obejrzę:eviltong: :diabloti:

Posted

GR napisał(a):
zdjęcia super, czekam na inne :multi:
A tak przy okazji, Asiaczek zabierz się za Tę swoją skrzynkę:multi:

Cieszę się,że się podobają!:lol: Na razie wyszukuję w swoim archiwum rodzine Babową,ale za moment zabiore sie do akitowych przyjaciół:lol: ,zapraszam do współpracy!;) :lol:

Posted

Ta małpa Yoko nie zawsze ma same czarne dzieci:evil_lol: jak widać;) :evil_lol: .Na fotce młodsze o rok rodzeństwo Baby,jest tu Timon i czarne cudo Charlesa:lol:

Oooo,grzebałam,grzebałam i wygrzebałam kuzynowstwo:evil_lol: :lol: .Kto zgadnie kto to?;) :eviltong:

podrośnięty Timon z ciasteczkiem:loveu:

Proszę,proszę!!!!Nie każcie mi chodzic po tym ringu!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To miotowa siostra Baby,Miryoku,która nie lubi wystaw.Najlepiej sie czuje w domu,gdzie pomiata swoimi akitami!:evil_lol: :diabloti:
Mam gdzieś zdjęcie Migotka.To brat Baby i Miryoku.Znajdę je i wstawie,ale ...jutro!;)

Posted

Lila
dzięki za zaproszenie ale chiba-sziba :eviltong: zapomniałaś mojego imienia :evil_lol:
a może zmieniłem płeć i nic o tym nie wiem hii,hiiii
zdjęcia super postaram się poszukać :eviltong:

Posted

[quote name='Musha']Lila
dzięki za zaproszenie ale chiba-sziba :eviltong: zapomniałaś mojego imienia :evil_lol:
a może zmieniłem płeć i nic o tym nie wiem hii,hiiii
zdjęcia super postaram się poszukać :eviltong:

Zapomniałam....Twego imienia????:evil_lol: jakżebym mogła!!!!!:crazyeye: :roll: A z tą płecią :evil_lol: to sie Gosi zapytam.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak naprawdę to ja nie wiem co Ci napisałam....bo wykasowalam...:evil_lol:

Posted

[quote name='Musha']

latająca BABA

BABA z AKITAMI na urlopie

Baba szybować lubi!:evil_lol: Fajnie było w tych Międzyzdrojach,tylko wietrznie.....:lol:
Wstawiaj Krzysiu foteczki,wstawiaj!Wiem,że masz spore archiwum,podziel się!;) :lol:

Posted

[quote name='GR']zdjęcia super, czekam na inne :multi:
A tak przy okazji, Asiaczek zabierz się za Tę swoją skrzynkę:multi:
GR - moją skrzynkę?:crazyeye: Mówisz o mailowej? Działa...

[quote name='Matagi']Akity bedą,nawet dużo ich będzie...:evil_lol:
A teraz na dzień dobry kto zgadnie kto jest na focie poniżej?;) :eviltong:

Też mi się wydaje, że to jakiś gończy... Ale dziwoląg ekstra, prawda?
pzdr.

Posted

[quote name='Eurasierka']

gończy... yyyy... francuski?... :razz:
Nieee!:evil_lol: pudło!;) Monika masz jeszcze 2 próby.....do trzech razy sztuka!
Asiaczku!Tak samo,próbuj ,a nóż widelec...

PODPOWIEDŹ: to nie jest "jednorazowy wypust",takie cudactwo jest hodowane w Europie,nawet się nazywa....

Posted

Asiaczek napisał(a):
To może ustalmy, z jakiego kraju to "cudo" pochodzi, tzn. rasa (?). Francja, Włochy, Austria?
pzdr.

Bliżej,wystarczy dobrze świsnąć beretem....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: