kaskaSz Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 śliczne psiaki :* wytarmos je ode mnie troche, a tak nie na temat to mam znajomą z hodowli Akit i Dogów Niemieckich, tzn. rozmawiałam z nim na forum. I jeszcze raz mówie psiaki śliczne Quote
nice_girl Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Fajna Baba, fajna! I nawet miałam możliwość poznania jej osobiście. Zazdrościcie? Oj tak, za pewnością. :) Quote
Matagi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Pogrzebałam tu i tam i znalazłam czarne dzieci "małpy Yoko" /to jest rodzeństwo Babowe,młodsze o 2 lata/,jak ją Pola1 nazwała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /nawet ją widać na 1 focie,małpę oczywiście:diabloti: /; Quote
Eurasierka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja też dziękuję za zaproszenie do tematu :lol: fotki super!!! no i wiesz pewnie, czego najbardziej zazdroszczę :eviltong: ach, te charakterki pt. "świat do nas należy" :cool3: - to jest to, co lubię najbardziej :loveu: Quote
Matagi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Eurasierka napisał(a):Ja też dziękuję za zaproszenie do tematu :lol: fotki super!!! no i wiesz pewnie, czego najbardziej zazdroszczę :eviltong: ach, te charakterki pt. "świat do nas należy" :cool3: - to jest to, co lubię najbardziej :loveu: Ciesze się,że fotki sie podobają!:lol: Też lubie zarozumialstwo shib i dumę akit!:loveu: Zaczynam wygrzebywać zdjęcia rodziny i przyjacioł Babowych.Niedługo tu wstawię....tylko film obejrzę:eviltong: :diabloti: Quote
GR Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 zdjęcia super, czekam na inne :multi: A tak przy okazji, Asiaczek zabierz się za Tę swoją skrzynkę:multi: Quote
Matagi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 GR napisał(a):zdjęcia super, czekam na inne :multi: A tak przy okazji, Asiaczek zabierz się za Tę swoją skrzynkę:multi: Cieszę się,że się podobają!:lol: Na razie wyszukuję w swoim archiwum rodzine Babową,ale za moment zabiore sie do akitowych przyjaciół:lol: ,zapraszam do współpracy!;) :lol: Quote
Matagi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Ta małpa Yoko nie zawsze ma same czarne dzieci:evil_lol: jak widać;) :evil_lol: .Na fotce młodsze o rok rodzeństwo Baby,jest tu Timon i czarne cudo Charlesa:lol: Oooo,grzebałam,grzebałam i wygrzebałam kuzynowstwo:evil_lol: :lol: .Kto zgadnie kto to?;) :eviltong: podrośnięty Timon z ciasteczkiem:loveu: Proszę,proszę!!!!Nie każcie mi chodzic po tym ringu!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To miotowa siostra Baby,Miryoku,która nie lubi wystaw.Najlepiej sie czuje w domu,gdzie pomiata swoimi akitami!:evil_lol: :diabloti: Mam gdzieś zdjęcie Migotka.To brat Baby i Miryoku.Znajdę je i wstawie,ale ...jutro!;) Quote
Musha Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Lila dzięki za zaproszenie ale chiba-sziba :eviltong: zapomniałaś mojego imienia :evil_lol: a może zmieniłem płeć i nic o tym nie wiem hii,hiiii zdjęcia super postaram się poszukać :eviltong: Quote
Matagi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Musha']Lila dzięki za zaproszenie ale chiba-sziba :eviltong: zapomniałaś mojego imienia :evil_lol: a może zmieniłem płeć i nic o tym nie wiem hii,hiiii zdjęcia super postaram się poszukać :eviltong: Zapomniałam....Twego imienia????:evil_lol: jakżebym mogła!!!!!:crazyeye: :roll: A z tą płecią :evil_lol: to sie Gosi zapytam.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak naprawdę to ja nie wiem co Ci napisałam....bo wykasowalam...:evil_lol: Quote
Matagi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Musha'] latająca BABA BABA z AKITAMI na urlopie Baba szybować lubi!:evil_lol: Fajnie było w tych Międzyzdrojach,tylko wietrznie.....:lol: Wstawiaj Krzysiu foteczki,wstawiaj!Wiem,że masz spore archiwum,podziel się!;) :lol: Quote
Matagi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Dobraaaaaaaanoc!:lol: :lol: :lol: Jutro nowe zdjęcia!Zapraszamy!:multi: :lol: I do oglądania i do wstawiania!:lol: Quote
ewelinabuck Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 hehehehh ale swietne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ta ostatnia poprostu czadowa:multi: Quote
Jupi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 fajowe fotki, tylko więcej AKITT poproszę:lol: Pozdrawiam Quote
Matagi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Akity bedą,nawet dużo ich będzie...:evil_lol: A teraz na dzień dobry kto zgadnie kto jest na focie poniżej?;) :eviltong: Quote
Matagi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Jupi chciała akitę- prosze bardzo:lol: :mała makita Quote
Eurasierka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 gończy... yyyy... francuski?... :razz: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='GR']zdjęcia super, czekam na inne :multi: A tak przy okazji, Asiaczek zabierz się za Tę swoją skrzynkę:multi: GR - moją skrzynkę?:crazyeye: Mówisz o mailowej? Działa... [quote name='Matagi']Akity bedą,nawet dużo ich będzie...:evil_lol: A teraz na dzień dobry kto zgadnie kto jest na focie poniżej?;) :eviltong: Też mi się wydaje, że to jakiś gończy... Ale dziwoląg ekstra, prawda? pzdr. Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gastek zaprasza do oddania głosu :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39957 Quote
DiDDlina85 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 świetne zdjecia! Psiaki cudowne!! Pozdrowionka!! Quote
Matagi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Eurasierka'] gończy... yyyy... francuski?... :razz: Nieee!:evil_lol: pudło!;) Monika masz jeszcze 2 próby.....do trzech razy sztuka! Asiaczku!Tak samo,próbuj ,a nóż widelec... PODPOWIEDŹ: to nie jest "jednorazowy wypust",takie cudactwo jest hodowane w Europie,nawet się nazywa.... Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To może ustalmy, z jakiego kraju to "cudo" pochodzi, tzn. rasa (?). Francja, Włochy, Austria? pzdr. Quote
Matagi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Asiaczek napisał(a):To może ustalmy, z jakiego kraju to "cudo" pochodzi, tzn. rasa (?). Francja, Włochy, Austria? pzdr. Bliżej,wystarczy dobrze świsnąć beretem....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts