Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 pola.1 napisał(a):Lilka zdecia suuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szczegolnie to na ktorym Kona siedzi na bidaku Mushy:evil_lol: :evil_lol: No Krzysiu to jest caly Konowy charakterek:diabloti: :diabloti: Zalatwila Mushe bez mydla!!!!!! A to nie Kona.....;) :lol: :evil_lol: i nie Musha....;) :lol: :evil_lol: Quote
Akitka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Podstolina stała się podłożyną (od podłogi), choć kanapy też próbuje, mimo iż jej tam nie wolno przebywać. :mad: Ale poznaję, że tam była po np. resztkach jej kości albo po włosach... :diabloti: Quote
lady_m Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Akitka napisał(a): Ale poznaję, że tam była po np. resztkach jej kości albo po włosach... :diabloti: Ja poznawalam po ugnieconych poduszkach :eviltong: Po jakims czasie skapitulowalismy co do zabraniania suce wlazenia na fotele, kanapy itd... Nie wolno jej tylko wchodzic na loze moich rodzicow, a na reszte nie zwracamy uwagi :evil_lol: Quote
Musha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 pola.1 napisał(a):Lilka zdecia suuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szczegolnie to na ktorym Kona siedzi na bidaku Mushy:evil_lol: :evil_lol: No Krzysiu to jest caly Konowy charakterek:diabloti: :diabloti: Zalatwila Mushe bez mydla!!!!!! No i co ? trzeba iść do okulisty a na przyszłość proszę nie obrażać mojej laski ona jest bardzo grzeczna Quote
pola.1 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Musha napisał(a):No i co ? trzeba iść do okulisty a na przyszłość proszę nie obrażać mojej laski ona jest bardzo grzeczna Przepraszm:-( :-( :-( :-( :-( Ale tak na marginesie ........ta, Kona jest grzeczna ......a ja jestem szczupa tylko sie tak grubo ubieram:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lilka ,ty ......zwierzaku zwisajacy z drzewa i wielbiacy banany NABRALAS MNIE!!!!! Quote
lady_m Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 pola.1 napisał(a): Lilka ,ty ......zwierzaku zwisajacy z drzewa i wielbiacy banany NABRALAS MNIE!!!!! Piekna peryfraza :rolleyes: Quote
pola.1 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 lady_m napisał(a):Piekna peryfraza :rolleyes: Lady m jak powiem dokladnie ,to znowu bede musiala wrocic do kopania ziemianki:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Akitka napisał(a):Podstolina stała się podłożyną (od podłogi), choć kanapy też próbuje, mimo iż jej tam nie wolno przebywać. :mad: Ale poznaję, że tam była po np. resztkach jej kości albo po włosach... :diabloti: Moje maupy jedza suchary czy też kości na.....łóżku Martyny!:angryy: :mad: Ganiam je i ...co z tego...:mad: :p tam smakuje lepiej;) :lol: :evil_lol: Quote
lady_m Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Matagi napisał(a):Moje maupy jedza suchary czy też kości na.....łóżku Martyny!:angryy: :mad: Ganiam je i ...co z tego...:mad: :p tam smakuje lepiej;) :lol: :evil_lol: Bo generlanie z dywanow, kap, lozek i kocow smakuje po prostu lepiej... Nie probowalas nigdy ? :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Quote
Musha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 proszę,proszę nawet Lila nas zaszczyca ostatnio swoją obecnością na blogu:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 pola.1 napisał(a):Przepraszm:-( :-( :-( :-( :-( Ale tak na marginesie ........ta, Kona jest grzeczna ......a ja jestem szczupa tylko sie tak grubo ubieram:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lilka ,ty ......zwierzaku zwisajacy z drzewa i wielbiacy banany NABRALAS MNIE!!!!! Kona by się zapewne nie odważyła posiedziec na Muszynie!:eviltong: :diabloti: :evil_lol: Gosia!:lol: Ja wcale nie chciałam nikogo nabierać:lol: ;) .....:eviltong: Jak będe w Łodzi,poprosze o te banany!!!!!!!!!!!!!;) Ja je wielbię,choć niekoniecznie na drzewie...!:lol: ;) :evil_lol: Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 lady_m napisał(a):Piekna peryfraza :rolleyes: Ooooo,tak,z Gosi niedługo poetka jakowas będzie!:mad: :mad: :mad: Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 pola.1 napisał(a):Lady m jak powiem dokladnie ,to znowu bede musiala wrocic do kopania ziemianki:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Gosia!:mad: do łopaty!!!!!!!!!!! ZIEMIANKE KOP !!!!:mad: :ylsuper: Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Matagi napisał(a):Ooooo,tak,z Gosi niedługo poetka jakowas będzie!:mad: :mad: :mad: Zapomniałam dodać: konspiracyjna,będzie pisała w ukryciu -w ziemiance własnej produkcji!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 lady_m napisał(a):Bo generlanie z dywanow, kap, lozek i kocow smakuje po prostu lepiej... Nie probowalas nigdy ? :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Na jutrzejszy obiad zaplanowałam: zupa szczawiowa pieczona biala kiełbasa+opiekane ziemniaki+surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem,cebulką,marchewką z dodatkiem oliwy na deser stare lody:diabloti: Jak nagotuję,to piżgnę to na wykładzinę/dywanów ni mam:shake: :-( :evil_lol: / i niech rodzinka konsumuje!:multi: :multi: :multi: Może w końcu wszystko zjedzą i nie będzie zostawało na "później":crazyeye: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To jest może sposób!:lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Musha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 mam nadzieję że teraz wejdą huraaaaaaaaaaa!!! wchodzą fotki troszkę archiwum Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Musha napisał(a):proszę,proszę nawet Lila nas zaszczyca ostatnio swoją obecnością na blogu:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Ty nie proś:evil_lol: szlag mnie trafi bez ten komputer!:angryy: :mad: Tylko wieczorem zrisetował sie 3 razy,a Norton wyłapał tylko jeden zasyfiony plik pt;DOWNLOADER na dysku C :angryy: :mad: grrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Musha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Matagi napisał(a):Na jutrzejszy obiad zaplanowałam: zupa szczawiowa pieczona biala kiełbasa+opiekane ziemniaki+surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem,cebulką,marchewką z dodatkiem oliwy na deser stare lody:diabloti: Jak nagotuję,to piżgnę to na wykładzinę/dywanów ni mam:shake: :-( :evil_lol: / i niech rodzinka konsumuje!:multi: :multi: :multi: Może w końcu wszystko zjedzą i nie będzie zostawało na "później":crazyeye: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To jest może sposób!:lol: :evil_lol: :diabloti: na deser nie stare lody a pieczeń z AKITY no może być z BABY Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Musha napisał(a):mam nadzieję że teraz wejdą huraaaaaaaaaaa!!! wchodzą fotki troszkę archiwum Weszły,weszły!!!!:multi: Może troszke poopisujesz zdjęcia,co?Nie każdy wie,kto i co?plissss.........;) Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Musha napisał(a):na deser nie stare lody a pieczeń z AKITY no może być z BABY Wiesz,mój Drogi:diabloti: !U mnie pieczeń z akity nie byłaby tak wyborna ,jak u Ciebie!:evil_lol: :eviltong: Ja psów nie tuczę!:shake: :evil_lol: Baby jeszcze nie ukatrupiłam i nie zamroziłam/na razie:razz: /,ale wątpię,żeby ktos świadomie chciałby jeść COŚ aż tak jadowite,jak Baba!:diabloti: Masz pozamiatane u Martyny:diabloti: :diabloti: :mad: :mad: -przekazałam jej niezwłocznie Twoja propozycje menu:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Musha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Lilka jak byś miała takie dredy ? pomyśl jak by wyglądały w kolorze zajefajnistej czerwieni a może się skusisz? Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Musha napisał(a): Lilka jak byś miała takie dredy ? pomyśl jak by wyglądały w kolorze zajefajnistej czerwieni a może się skusisz? Hihihihi!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czemu niiii???:eviltong: :eviltong: :eviltong: Jak sobie takie sprawie ,to Cie nie opuszcze aż do śmierci Twojej!!!!:evil_lol: :diabloti: Nie wiesz chyba,jak to....hmmm..pachnie,szczególnie po deszczu????:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Musha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Lilka czy poszłaś spać ?że nie odpowiadasz na propozycję,hiiii,hiiiiiiiiiiiii jak widzę to powyższe nieaktualne Quote
Recommended Posts