Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pola.1 napisał(a):
Lilka zdecia suuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szczegolnie to na ktorym Kona siedzi na bidaku Mushy:evil_lol: :evil_lol: No Krzysiu to jest caly Konowy charakterek:diabloti: :diabloti: Zalatwila Mushe bez mydla!!!!!!

A to nie Kona.....;) :lol: :evil_lol: i nie Musha....;) :lol: :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Podstolina stała się podłożyną (od podłogi), choć kanapy też próbuje, mimo iż jej tam nie wolno przebywać. :mad: Ale poznaję, że tam była po np. resztkach jej kości albo po włosach... :diabloti:

Posted

Akitka napisał(a):
Ale poznaję, że tam była po np. resztkach jej kości albo po włosach... :diabloti:

Ja poznawalam po ugnieconych poduszkach :eviltong:
Po jakims czasie skapitulowalismy co do zabraniania suce wlazenia na fotele, kanapy itd... Nie wolno jej tylko wchodzic na loze moich rodzicow, a na reszte nie zwracamy uwagi :evil_lol:

Posted

pola.1 napisał(a):
Lilka zdecia suuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szczegolnie to na ktorym Kona siedzi na bidaku Mushy:evil_lol: :evil_lol: No Krzysiu to jest caly Konowy charakterek:diabloti: :diabloti: Zalatwila Mushe bez mydla!!!!!!

No i co ? trzeba iść do okulisty a na przyszłość proszę nie obrażać mojej laski ona jest bardzo grzeczna

Posted

Musha napisał(a):
No i co ? trzeba iść do okulisty a na przyszłość proszę nie obrażać mojej laski ona jest bardzo grzeczna

Przepraszm:-( :-( :-( :-( :-( Ale tak na marginesie ........ta, Kona jest grzeczna ......a ja jestem szczupa tylko sie tak grubo ubieram:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lilka ,ty ......zwierzaku zwisajacy z drzewa i wielbiacy banany NABRALAS MNIE!!!!!

Posted

lady_m napisał(a):
Piekna peryfraza :rolleyes:

Lady m jak powiem dokladnie ,to znowu bede musiala wrocic do kopania ziemianki:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Akitka napisał(a):
Podstolina stała się podłożyną (od podłogi), choć kanapy też próbuje, mimo iż jej tam nie wolno przebywać. :mad: Ale poznaję, że tam była po np. resztkach jej kości albo po włosach... :diabloti:

Moje maupy jedza suchary czy też kości na.....łóżku Martyny!:angryy: :mad: Ganiam je i ...co z tego...:mad: :p tam smakuje lepiej;) :lol: :evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Moje maupy jedza suchary czy też kości na.....łóżku Martyny!:angryy: :mad: Ganiam je i ...co z tego...:mad: :p tam smakuje lepiej;) :lol: :evil_lol:

Bo generlanie z dywanow, kap, lozek i kocow smakuje po prostu lepiej... Nie probowalas nigdy ? :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

Posted

pola.1 napisał(a):
Przepraszm:-( :-( :-( :-( :-( Ale tak na marginesie ........ta, Kona jest grzeczna ......a ja jestem szczupa tylko sie tak grubo ubieram:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lilka ,ty ......zwierzaku zwisajacy z drzewa i wielbiacy banany NABRALAS MNIE!!!!!

Kona by się zapewne nie odważyła posiedziec na Muszynie!:eviltong: :diabloti: :evil_lol:
Gosia!:lol: Ja wcale nie chciałam nikogo nabierać:lol: ;) .....:eviltong:
Jak będe w Łodzi,poprosze o te banany!!!!!!!!!!!!!;) Ja je wielbię,choć niekoniecznie na drzewie...!:lol: ;) :evil_lol:

Posted

pola.1 napisał(a):
Lady m jak powiem dokladnie ,to znowu bede musiala wrocic do kopania ziemianki:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

:obrazic: :obrazic: :obrazic: Gosia!:mad: do łopaty!!!!!!!!!!!
ZIEMIANKE KOP !!!!:mad: :ylsuper:

Posted

Matagi napisał(a):
Ooooo,tak,z Gosi niedługo poetka jakowas będzie!:mad: :mad: :mad:

Zapomniałam dodać: konspiracyjna,będzie pisała w ukryciu -w ziemiance własnej produkcji!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

lady_m napisał(a):
Bo generlanie z dywanow, kap, lozek i kocow smakuje po prostu lepiej... Nie probowalas nigdy ? :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

Na jutrzejszy obiad zaplanowałam:
zupa szczawiowa
pieczona biala kiełbasa+opiekane ziemniaki+surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem,cebulką,marchewką z dodatkiem oliwy
na deser stare lody:diabloti:
Jak nagotuję,to piżgnę to na wykładzinę/dywanów ni mam:shake: :-( :evil_lol: / i niech rodzinka konsumuje!:multi: :multi: :multi: Może w końcu wszystko zjedzą i nie będzie zostawało na "później":crazyeye: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To jest może sposób!:lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Musha napisał(a):
proszę,proszę nawet Lila nas zaszczyca ostatnio swoją obecnością na blogu:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Ty nie proś:evil_lol: szlag mnie trafi bez ten komputer!:angryy: :mad: Tylko wieczorem zrisetował sie 3 razy,a Norton wyłapał tylko jeden zasyfiony plik pt;DOWNLOADER na dysku C :angryy: :mad: grrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Matagi napisał(a):
Na jutrzejszy obiad zaplanowałam:
zupa szczawiowa
pieczona biala kiełbasa+opiekane ziemniaki+surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem,cebulką,marchewką z dodatkiem oliwy
na deser stare lody:diabloti:
Jak nagotuję,to piżgnę to na wykładzinę/dywanów ni mam:shake: :-( :evil_lol: / i niech rodzinka konsumuje!:multi: :multi: :multi: Może w końcu wszystko zjedzą i nie będzie zostawało na "później":crazyeye: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To jest może sposób!:lol: :evil_lol: :diabloti:

na deser nie stare lody a pieczeń z AKITY no może być z BABY

Posted

Musha napisał(a):
mam nadzieję że teraz wejdą

huraaaaaaaaaaa!!! wchodzą fotki

troszkę archiwum

Weszły,weszły!!!!:multi:
Może troszke poopisujesz zdjęcia,co?Nie każdy wie,kto i co?plissss.........;)

Posted

Musha napisał(a):
na deser nie stare lody a pieczeń z AKITY no może być z BABY

Wiesz,mój Drogi:diabloti: !U mnie pieczeń z akity nie byłaby tak wyborna ,jak u Ciebie!:evil_lol: :eviltong: Ja psów nie tuczę!:shake: :evil_lol: Baby jeszcze nie ukatrupiłam i nie zamroziłam/na razie:razz: /,ale wątpię,żeby ktos świadomie chciałby jeść COŚ aż tak jadowite,jak Baba!:diabloti:
Masz pozamiatane u Martyny:diabloti: :diabloti: :mad: :mad: -przekazałam jej niezwłocznie Twoja propozycje menu:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Musha napisał(a):

Lilka jak byś miała takie dredy ? pomyśl jak by wyglądały w kolorze zajefajnistej czerwieni a może się skusisz?

Hihihihi!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czemu niiii???:eviltong: :eviltong: :eviltong: Jak sobie takie sprawie ,to Cie nie opuszcze aż do śmierci Twojej!!!!:evil_lol: :diabloti: Nie wiesz chyba,jak to....hmmm..pachnie,szczególnie po deszczu????:diabloti: :diabloti: :diabloti: