M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Hello:) mam nadzieje, że u Was wszystko ok?! Jedziecie do Rzeszowa? Quote
mychaaaaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 M&S napisał(a):Jakieś foty może...... Oj, ja bym się nie nastawiała :diabloti: Lilka taka zabiegana, nawet na dogo chyba nie zagląda ;) To ja zdradzę, że w Rzeszowie będzie z pannicami :eviltong: może się nie obrazi za odpowiadanie za nią :evil_lol: Quote
M&S Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 mychaaaaa napisał(a):Oj, ja bym się nie nastawiała :diabloti: Lilka taka zabiegana, nawet na dogo chyba nie zagląda ;) To ja zdradzę, że w Rzeszowie będzie z pannicami :eviltong: może się nie obrazi za odpowiadanie za nią :evil_lol: to się spotkamy!!!! Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 mychaaaaa napisał(a):Oj, ja bym się nie nastawiała :diabloti: Lilka taka zabiegana, nawet na dogo chyba nie zagląda ;) To ja zdradzę, że w Rzeszowie będzie z pannicami :eviltong: może się nie obrazi za odpowiadanie za nią :evil_lol: My tez będziemy w Rz.:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Wczoraj rozmawiałam z Lilką - żyje, ale - tradycyjnie - jest zarobiona. Nie wypytywałam zbytnio...nie było czasu;) pzdr. Quote
M&S Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Asiaczek napisał(a):Wczoraj rozmawiałam z Lilką - żyje, ale - tradycyjnie - jest zarobiona. Nie wypytywałam zbytnio...nie było czasu;) pzdr. Dobrze, że żyje..... Quote
mychaaaaa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Drobna niespodziewajka na ożywienie wątku :eviltong: Lilka ma nowego domownika :) mały nazywa się [FONT=lucida grande]NAKATAKE MATAGIINU NO KATAI GO Zara [/FONT]i przyjechał do Lilki wczoraj z Litwy :) Imienia domowego jeszcze nie ma, Darek mówi, że będzie "Naki", ale Lilka się nie zgadza :eviltong: Kilka fotek z naszej dzisiejszej wizyty u Lilki :loveu: Quote
mychaaaaa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Tu postanowił cioci wyciągnąć telefon z kieszeni :eviltong: Quote
mychaaaaa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ogólnie mały ma boski przytulaśny charakter, merda cały czas ogonkiem, nas na przywitanie zalizał prawie na śmierć :loveu: Jest bardzo grzeczny :) Na sesję załapała się też Misaki Załapał się także Franio, którego obecność aparatu bardzo ciekawiła ;) I to tyle z dzisiaj ;) Lilka jak zwykle ma problemy z internetem :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Mały to też hokka? Świetny jest! PS. Michał jaki biceps, jestem w szoku! ;) Quote
mychaaaaa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Mały to też hokka? Świetny jest! PS. Michał jaki biceps, jestem w szoku! ;) Mały to Shiba :) A Michała biceps paskudnie wytatuowany :eviltong::evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 No widzisz, ja tych psów za szczeniaczka nie rozróżnię. ;) Quote
Recommended Posts