Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Hej, odezwij się do nas w Nowym 2012 Roku:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Asiaczek napisał(a):Hej, odezwij się do nas w Nowym 2012 Roku:) Pzdr. No własnie, jest już Nowy Rok!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
M&S Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Asiaczek napisał(a):Matagi chyba została zjedzona ... Pzdr. Obawiam się, że to może być prawda......... Quote
Matagi Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Nieeeee,żyje /jeszcze:evil_lol:/mam jakieś wariackie dni,latam jak kot z pecherzem tu i taaaam-jutro wszystko napiszę!!!!!!Buzzzzziaki,kochane!!!!!!!!!!:loveu: Quote
M&S Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Lila, Kochana żyjesz!!!!!! I masz nowy banerek:) ładny Quote
mychaaaaa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 M&S napisał(a):I masz nowy banerek:) ładny A, dziękuję :evil_lol: Stronę też ma nową :diabloti: tylko jeszcze nie dokończoną ;) Quote
M&S Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 mychaaaaa napisał(a):A, dziękuję :evil_lol: Stronę też ma nową :diabloti: tylko jeszcze nie dokończoną ;) Bardzo proszę, brawo dla autorki!!!! Quote
Asiaczek Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No to ja chciałabym poczytac sobie, co tez u Lilki się stało ostatnio, że tak lata... Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Asiaczek napisał(a):No to ja chciałabym poczytac sobie, co tez u Lilki się stało ostatnio, że tak lata... Pzdr. a ja wiem :diabloti: ale nie powiem :evil_lol: poczekam aż Lilka sama napisze ;) Quote
Asiaczek Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 W NDM cos wspominała o nowym domku, może to zakup nowego domku tak ja absorbuje...? pzdr. Quote
mychaaaaa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Asiaczek napisał(a):W NDM cos wspominała o nowym domku, może to zakup nowego domku tak ja absorbuje...? pzdr. ciepło, ciepło 8) Quote
Asiaczek Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ...ale nie gorąco...? To nie wiem, co jeszcze mogłoby byc... Może przeprowadzka? pzdr. Quote
M&S Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Mam nadzieję, że po wszystkim przyjdzie i nam opowie... Quote
Hayne Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Hmm, dopominam się o zdjęcia... Choćby jedno, ale nowe ;) Lila, wiesz o co chodzi. Quote
mychaaaaa Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Ja też, małą wrzuć! A ja widziałam małą niedawno :diabloti: Zadziora niesamowita, oskubała mi palce - taki gryzoń zaczepny :evil_lol: a jak ładnie "śpiewa" :diabloti: Asiaczku, nawet Twoje baski tak nie potrafią hihihi :eviltong: I taka mała już nie jest, równa z shibą ;) Quote
M&S Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Lilka no daj foty!!!!!! Pewnie przekarmia małą i tak rośnie;) Quote
mychaaaaa Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Lilka nie ma czasu - taka zabiegana :) załatwia formalności związane z działką i domkiem :) Ale mała niespodziewajka dla Was :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='mychaaaaa']A ja widziałam małą niedawno :diabloti: Zadziora niesamowita, oskubała mi palce - taki gryzoń zaczepny :evil_lol: a jak ładnie "śpiewa" :diabloti: Asiaczku, nawet Twoje baski tak nie potrafią hihihi :eviltong: I taka mała już nie jest, równa z shibą ;) Przy najbliższej okazji musze Małą przetestowac w temacie spiewu;) Ale fajna relacja z Małą w roli głównej:) pzdr. Quote
Recommended Posts