Matagi Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Serka juz na próbę zostawiłam samego z Romka i było OK. A Dżez jest niezmordowany, wrrrrrrr..... A co u Lilki? Ona jest anie do zdarcia;) pzdr. http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=KP&Date=20111104&Category=galeria01&ArtNo=221257059&Ref=PH&Params=Itemnr=1 Czasami sie "zdzieram":-(.....w tle nasz samochód i dom.BMW wylądowało /bo on leciał kawałek w powietrzu/ 2 metry od naszego samochodu,stało na 2 kołach,potem je postawili.Samochód pogrzebowy przyjechał po 17,teraz pala sie tam znicze......smutno mi......siedział sobie starszy człowiek na murku,czekał na autobus.....może na niego tez ktoś w domu czekał.....ech..............:-( Quote
Asiaczek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Matagi']http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=KP&Date=20111104&Category=galeria01&ArtNo=221257059&Ref=PH&Params=Itemnr=1 Czasami sie "zdzieram":-(.....w tle nasz samochód i dom.BMW wylądowało /bo on leciał kawałek w powietrzu/ 2 metry od naszego samochodu,stało na 2 kołach,potem je postawili.Samochód pogrzebowy przyjechał po 17,teraz pala sie tam znicze......smutno mi......siedział sobie starszy człowiek na murku,czekał na autobus.....może na niego tez ktoś w domu czekał.....ech..............:-( Z art. wynika, że to jakis młodziak wjechał w tego starszego mężczyzne....eh.... Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 O Matko, znowu wypadek... W Szczecinie też był przedwczoraj śmiertelny, ktoś wjechał w nocy na kogoś na ulicy. PS. Poza tematem, też mieszkam na Wiejskiej, w Nowogardzie. ;) Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 FredziaFredzia napisał(a):O Matko, znowu wypadek... W Szczecinie też był przedwczoraj śmiertelny, ktoś wjechał w nocy na kogoś na ulicy. PS. Poza tematem, też mieszkam na Wiejskiej, w Nowogardzie. ;) A ja wiem, gdzie w W-wie jest ulica Wiejska, hahahaha.... pzdr. Quote
M&S Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Asiaczek napisał(a):A ja wiem, gdzie w W-wie jest ulica Wiejska, hahahaha.... pzdr. Ja też wiem:eviltong::evil_lol: Cześć Lilka:lol: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Witam się i dzisiaj, poniedziałkowo:) pzdr. Quote
mychaaaaa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 A ja widziałam wczoraj małą hokkę :loveu: wyściskałam małą Sabi do granic możliwości :loveu: rozkoszna jest ta mała :) a zadziooora... chyba w Lilkę się udała tą zadziornością hihihihi :evil_lol: Śliczności :loveu: oficjalnie możecie mi zazdrościć :evil_lol: Quote
M&S Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 mychaaaaa napisał(a):A ja widziałam wczoraj małą hokkę :loveu: wyściskałam małą Sabi do granic możliwości :love: rozkoszna jest ta mała :) a zadziooora... chyba w Lilkę się udała tą zadziornością hihihihi :evil_lol: Śliczności :loveu: oficjalnie możecie mi zazdrościć :evil_lol: No wiesz:mad::mad: Lila poka sunię!!!!!! Quote
M&S Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='asiaczek']my chcemy sabi!!!!!!!!! pzdr. tak< tak< tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Matagi Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 SABI będzie w Kielcach:lol: Asiaczek ufoci i fotki będą,ja nie mam kiedy robić.....:lol: Do zobaczenia w Kielcach:multi:za moment wyjeżdżam:lol: Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Mam nadzieję, że będzie czas i sposobność do fotek:) Spokojnej drogi do Kielc:) Pzdr. Quote
M&S Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Asiu, nie masz wyjścia, musisz focić....;) Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Widziaam. Głaskałam. Buzi dałam. I tokilka razy... Ale.... fotek nie mam. M&S - Ty tez nie masz wyjscia.Musisz wpaść do NDM w grudniu;) pzdr. Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Widziaam. Głaskałam. Buzi dałam. I tokilka razy... Ale.... fotek nie mam. M&S - Ty tez nie masz wyjscia.Musisz wpaść do NDM w grudniu;) pzdr. Zazdraszczam...... Na to wygląda;) Cześć Lilka!!!!! Quote
mychaaaaa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 To ja pokażę... małą Sabi, która kocha Haniska :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jeeeeeee, jakie cudne zdjęcie:) http://i1104.photobucket.com/albums/h339/paulinkax89/kielce/DSC02814.jpg?t=1321830175 Pzdr. Quote
M&S Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Milczą.... ciekawe, dlaczego? pzdr. Sprzątają, pieką, gotują.....? Quote
Recommended Posts