Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Matagi napisał(a):Taaak:multi: -Hokkaido!:loveu:moja dziewczynka-SABI MATAGIINU Hakugetsu:loveu: Noooooo,ciekawe kiedy się pozagryzają w szybowcami;) Gratulacje, gdzie będzie można zobaczyć Maleńtasa? pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Anko, a co Ty tu jeszcze robisz...?!?!? Ja juz ledwo na oczy patrze, Musiałkowa mnie przetrzymała przy kompie, lecę spać... pzdr. Quote
M&S Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Anko, a co Ty tu jeszcze robisz...?!?!? Ja juz ledwo na oczy patrze, Musiałkowa mnie przetrzymała przy kompie, lecę spać... pzdr. Czytam sobie......ale tez powoli idę do łóżeczka:) Quote
FredziaFredzia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 O, dopiero doczytałam że hokka będzie! U nas też nowy domownik. ;) Gratuluję, hokkaido to chyba jak duża shiba, co? Quote
Asiaczek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 A do przyjazdu Małej jeszcze ok. 3 tygodni....... Pzdr. Quote
M&S Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Asiaczek napisał(a):A do przyjazdu Małej jeszcze ok. 3 tygodni....... Pzdr. Strasznie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo....... Quote
mychaaaaa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Matagi napisał(a):Haaahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no co to może być.....:roll:...pewnie jakis szpic.....;) bierz samojeda :diabloti: a ja widziałam fotki Sabiii! :loveu: Quote
lolka75 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 japierdziu ale njusy:multi:!!!!!! gratulacje z powiekszenia rodzinki:multi::loveu:!!!!!!!!!!!! co u mojego ulubienca "czarnego inteligentnego inaczej":loveu:? jak Twoj ogon:shake:? jak sie wlasny popsul to pozycz od futrzastych...masz ich tyle ze nawet nie zauwaza:eviltong: pozdrowki z nadmorskiej miejscowosci;) Quote
Matagi Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 M&S napisał(a):Mam siódmy zmysł......:evil_lol::evil_lol: Masz,fakt!!!:lol: Asiaczek napisał(a):Noooooo,ciekawe kiedy się pozagryzają w szybowcami;) Gratulacje, gdzie będzie można zobaczyć Maleńtasa? pzdr. Iiiiii taaaam,nie pozagryzaja się:evil_lol: co prawda szybów więcej,ale hokki to jeszcze lepsze dranie.....akity przy jednych i drugich to łowieczki:diabloti: SABI będzie jako baby w grudniu w NDM FredziaFredzia napisał(a):O, dopiero doczytałam że hokka będzie! U nas też nowy domownik. Gratuluję, hokkaido to chyba jak duża shiba, co? Dzieki i wzajemnie:lol:Widziałam ,widzialam nowego nabytku foteczkę:eviltong:-niech sie zdrowo chowa.Hokka to jak...2 shiby w jednym ciałku... M&S napisał(a):Lilu, a masz foteczki małej? mam,ale nie mam za bardzo czasu,ale zapewne będą /albo już są na stronie Hakugetsu/. Asiaczek napisał(a):A do przyjazdu Małej jeszcze ok. 3 tygodni....... Pzdr. Nooooo.....a juz tak bardzo bym chciala ja mieć... mychaaaaa napisał(a):bierz samojeda :diabloti: a ja widziałam fotki Sabiii! :loveu: Samoyed nudny....no i ja za wiele tapczanów nie mam,coby sie nie zanudzil podczas mojej nieobecności....:diabloti: lolka75 napisał(a):japierdziu ale njusy:multi:!!!!!! gratulacje z powiekszenia rodzinki:multi::loveu:!!!!!!!!!!!! co u mojego ulubienca "czarnego inteligentnego inaczej":loveu:? jak Twoj ogon? jak sie wlasny popsul to pozycz od futrzastych...masz ich tyle ze nawet nie zauwaza:eviltong: pozdrowki z nadmorskiej miejscowosci Łomatkoooooooooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:LOLKAAAAAAAAAAAA:crazyeye::loveu:-a gdzieżeś Ty bywała:roll::lol: Dzieki,dzieki,kochana:lol: Mój ogon dalej popsuty,wczoraj połazilam,to dzisiaj pokutuję:pA co do pożyczki....akity moze by i pozyczyły,ale one za wielkie mają i bardzo okudłacone...ciężko by bylo taki chwost na tyłku taszczyćA szyby skape-nie pozyczaja NIC:diabloti: No może właśnie goopek by pozyczył,ale jemu bym musiała ze 2 lata tłumaczyc o co mnie chodzi:evil_lol: A co u niego....nie zmądrzał,ale nabrał jakiegos poczucia ważności /musiał sie długo skupiać/,bo potrafi naburczeć na mamusie i siostrzenicę.Tak mu sie zrobilo od czasu powrotu z Niemiec,gdzie w hotelach spał ze mna w łózku-nawet sam tam sie gramolił.Wystawowo tez mu dobrze poszlo w 2011 roku,oprócz BOB-ów,Cac-ów i cacibów zgarnał Zwycięstwo Klubu Litwy 2011 i Zwyciestwo Klubu Polski 2011....a taki goopol...haahhaaaaa:evil_lol: Mam nadzieje,że cos popisałaś u siebie w galerii,jestem bardzo ciekawa,zaraz tam podążam:lol:Buziaki,Lolencjo miła:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Oooooo, ja tez będę w NDM w grudniu!!!! Super, widzimy się:) pzdr. Quote
Matagi Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Tak,tak-ciesze się:loveu:Będe tez w Kielcach,ale Ty chyba odpusciłaś,będziesz dzieciata ,doczytałam gdzies tam....:lol:A nie wiesz czy w 2012 będzie Presov,chodzi mi o luty,bo planuje Rzeszów,chętnie bym wyskoczyła za płot....;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Matagi napisał(a):Tak,tak-ciesze się:loveu:Będe tez w Kielcach,ale Ty chyba odpusciłaś,będziesz dzieciata ,doczytałam gdzies tam....:lol:A nie wiesz czy w 2012 będzie Presov,chodzi mi o luty,bo planuje Rzeszów,chętnie bym wyskoczyła za płot....;) Eeeee, ja tak łatwo nie odpuszczam:) W Kielcach będę (zgłoszeni i opłaceniu). Rzeszów juz podał info o wystawie. A Presova jeszcze nie widziałam. Trencina tez jeszcze nie ma... Jakbys coś wiedziała o Presovie - daj znac, OK? Pzdr. Quote
Matagi Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Oooo,to fajnie,że bedziesz w Kielcach:lol:Zaraz popatrze na ten Rzeszów:razz: Ok,będe sprawdzac ten Presov:lol: Quote
psyja Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Matagi napisał(a):Masz,fakt!!!:lol: SABI będzie jako baby w grudniu w NDM to my chcemy z Wami jechać do NDM :multi::multi: Quote
M&S Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Asiaczek napisał(a):Oooooo, ja tez będę w NDM w grudniu!!!! Super, widzimy się:) pzdr. My pewnie też będziemy:):) Quote
Matagi Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 psyja napisał(a):to my chcemy z Wami jechać do NDM :multi::multi: Cuś sie pomysli.....;):lol: M&S napisał(a):My pewnie też będziemy:):) I TO jest fajna wiadomość:multi::lol:. Quote
M&S Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Już się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
M&S Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Będzie nas tam trochę;) Pzdr. I to sie liczy;) Quote
Matagi Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 No to juz mam zgłoszone:lol:Nocleg w lesniczówce w Świętej Katarzynie zarezerwowany:lol:,wypadało by jeszcze...zapłacić:roll::evil_lol: Quote
M&S Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Matagi napisał(a):No to juz mam zgłoszone:lol:Nocleg w lesniczówce w Świętej Katarzynie zarezerwowany:lol:,wypadało by jeszcze...zapłacić:roll::evil_lol: Gdzie zgłoszone? Quote
Matagi Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Nooo do Kielc:lol:-dzis se przypomniałam,że jade,ale nie mialam zgloszonego Koczkodana...:evil_lol:nocleg to mam od miesiaca zaklepany...:lol: Quote
Recommended Posts