Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):
Hej!:multi: Dzieki:lol: Oj to popołudnie,jak i ostatnie dni leca tak szybko,ja mam tyle roboty,ciągle jestem gdzies rozjechana,że na nic nie mam czasu,dzis od piątku odpaliłam dopiero komputer....a zaraz ide zjeśc pierwszy posilek dzisiaj....MASAKRA !!!!:p

Ty idź wreszcie coś zjeść, a nie wisisz na komputerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I grzecznie spać, a nie po nocach horrory oglądać - hi hi hi hi.

Pzdr

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bety']A takie miny strzela Matagiskowe dziecię - hi hi hi :diabloti:

ciekawe po kim to ma? :cool3::evil_lol:

Pzdr

Hahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: drugie ciekawe zdjecie moich shibutów:diabloti: To MAKI,siostra Koczkodana:lol:Miny to ma po mamusi Haniusi zwanej Gryzeldą:eviltong:Maki łagodna dziewczynka,myslę,ze wypowiadała sie tutaj na temat swojej obecnosci na wystawie....:evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pozwól, że do juz istniejących obowiązków dorzuce jeszcze jeden: obetnij Misiakowi pazurki;)

pzdr.

A obciełam:eviltong: tuz przed Klubówką;) krócej sie nie da-ona ma długą miazgę:shake:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Zawsze można pomalować na różowo :cool3:

Hahaaaa:evil_lol: ona to wolała by....różowe pantofelki,a jakby jeszcze kto dołozył torebusie do kompletu to byłaby przeszczęśliwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaaa no i jedzenie w tej torebusi koniecznie:evil_lol: w którymś tam opisie ma napisane,ze..."lubi dobrze zjeść":diabloti:-trzymam ja na diecie,ona ciągle głodna.....:diabloti:

Posted

Ja tu pisze o pantofelkach i inszych dodatkach,a zapomniałam sie pochwalić:eviltong:

Na Jubileuszowej Klubowej Wystawie Szpiców i Ras Pierwotnych w Łodzi 18.09.2011:

córka Hanki i Nobu - klasa pośrednia :I doskonała,CWC:multi::loveu:
Misaki -klasa championów :I doskonała CWC:multi::loveu:
a inteligentny "inaczej":evil_lol: Mł.Ch.Pl.Ch.Pl.Zwycięzca Klubu Litwy 2011 dołożył tytuł Zwycięzca Klubu Szpiców i Ras Pierwotnych 2011 i został II Najpiękniejszym Szpicem Japońskim:multi::loveu: /nie wiem czy dotarlo do niego co .
osiągnął:evil_lol:,ale jego rozumek sie nie zmienił....:diabloti:/

Posted

Matagi napisał(a):
trzymam ja na diecie,ona ciągle głodna.....:diabloti:

Znam to! :lol:

Matagi napisał(a):
a inteligentny "inaczej":evil_lol: Mł.Ch.Pl.Ch.Pl.Zwycięzca Klubu Litwy 2011 dołożył tytuł Zwycięzca Klubu Szpiców i Ras Pierwotnych 2011 i został II Najpiękniejszym Szpicem Japońskim:multi::loveu: /nie wiem czy dotarlo do niego co .

Brawo! Gratuluję!

Posted

Matagi napisał(a):
Ja tu pisze o pantofelkach i inszych dodatkach,a zapomniałam sie pochwalić:eviltong:

Na Jubileuszowej Klubowej Wystawie Szpiców i Ras Pierwotnych w Łodzi 18.09.2011:

Gratulacje:multi::multi::multi::multi: