Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja wczoraj po powrocie do domu wypiłam 3 szklanki wody i.... całą noc przespałam, a rano to wcale nie tak duzy był ten zrzut...;)

pzdr.[/QUOTE]

Haahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czarny wypil ze 2 dwulitrowe miski w niecałe 3 godziny:diabloti:Żeby "zrzutu" nie było w domu,to zostawiliśmy drzwi otwarte;),a ten tankował i latał na podwórko...na szczęście:evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
No jasne :) :)
Pzdr

Hahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dla niego to i tak ciemne,on ciemna masa haahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

M&S napisał(a):
Cześć:)
Heloł:multi:

Miłego czwartku.

Dzięki:lol:

Asiaczek napisał(a):
To juz nas som dwie sztuki:)

To ja trzecia:eviltong:....hahahaa..on to nawet i do 3 nie zliczy:diabloti:Aaaaa...cos mu sie we łbie poprzewracało-dzis pół nocy przespał w łóżku i....nie spadł haahhaaaa!!!!:lol:

pzd.

Posted

[quote name='Matagi']To ja trzecia[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/eviltongue.gif[/IMG]....hahahaa..on to nawet i do 3 nie zliczy[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/diablotin.gif[/IMG]Aaaaa...cos mu sie we łbie poprzewracało-dzis pół nocy przespał w łóżku i....nie spadł haahhaaaa!!!![IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG]
[/QUOTE]

A co się tak dziwisz, nie pamiętasz jak ze mną spał prawie całą noc.

[quote name='mychaaaaa']Ja nie wiem Lilka co Ty się Hoshiego czepiasz :) bardzo miły, wesoły i mądry piesek :)[/QUOTE]

No właśnie czepia się go i czepia - żeby wszystkie "szyby" były takie jak Hoshi :lol:, Baba i Hanka to powinny się od niego uczyć dobrych manier.:eviltong::eviltong::eviltong:
Pzdr

Posted

[quote name='mychaaaaa']Ja nie wiem Lilka co Ty się Hoshiego czepiasz :) bardzo miły, wesoły i mądry piesek :)[/QUOTE]

Hiihiiiiii.....wszystko sie zgadza,oprócz tej mądrości..hahaaaa:evil_lol:

[quote name='bety']A co się tak dziwisz, nie pamiętasz jak ze mną spał prawie całą noc.

No właśnie czepia się go i czepia - żeby wszystkie "szyby" były takie jak Hoshi :lol:, Baba i Hanka to powinny się od niego uczyć dobrych manier.:eviltong::eviltong::eviltong:
Pzdr[/QUOTE]

Pamiętam,nawet nie spadł z łóżka-chyba zesztywniał ze szczęścia:diabloti:

Taaaa,Baba i Hanka powinny sie uczyć od niego:crazyeye:...nie mów ,że szczać z wrażenia,bo on to uwielbia:mad::diabloti:

Posted

[quote name='mychaaaaa']Poznajecie co to za akrobatka? :loveu:

Hahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a gdzie żeś ucapiła taka pokręcona Misiakową????:evil_lol:

Posted

M&S napisał(a):
Hello:)

Dobrego popołudnia!!!!

Hej!:multi: Dzieki:lol: Oj to popołudnie,jak i ostatnie dni leca tak szybko,ja mam tyle roboty,ciągle jestem gdzies rozjechana,że na nic nie mam czasu,dzis od piątku odpaliłam dopiero komputer....a zaraz ide zjeśc pierwszy posilek dzisiaj....MASAKRA !!!!:p