Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Matagi, w końcu was znalazłam. I zostanę, podoba mi się tu!:cool3:

Hiiihiiii:lol: a długo szukałaś?;)
Zostawaj-zapraszam!!!!:loveu:

Posted

o! a mi Lilka kazała ze wszystkich zdjęć siebie pousuwać i poprzycinać tak, żeby jej nie było widać :evil_lol: a Asiaczek mogła takie wstawić! brak sprawiedliwości, oj brak :evil_lol:

Posted

Córeczki Baby:loveu:
Są młodsze od Hankowych o 5 dni,w dniu robienia fotek niektóre to jeszcze klapouszki:evil_lol:

biała

żółta

te panienki będą zapewne czerwone z sezamem:eviltong:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
o! a mi Lilka kazała ze wszystkich zdjęć siebie pousuwać i poprzycinać tak, żeby jej nie było widać :evil_lol: a Asiaczek mogła takie wstawić! brak sprawiedliwości, oj brak :evil_lol:

Haahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a czego ja na zdjeciach mam być?:roll::eviltong: to nie moja galeria:evil_lol:

Posted

mychaaaaa napisał(a):

Hm, uczciwie mówiąc, to ja się Matagi wcale nie pytałam o zgodę;)

Pzdr.

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Ale śliczne maluszki! Wesoło będziesz miała z tyloma. :lol:

Ja JUŻ mam z nimi wesolo:evil_lol:Nauczyły sie szczekać i wyć....a teraz doskonalą te umiejętności:diabloti: Mój Franek bierze w tym czynny udział ,oczywiście:mad:

[quote name='M&S']Hello,

Cieszę się, ża udało nam się wreszcie osobiście spotkać:)

Cuuudne maleństwa!!!!!! głaski dla wszystkich futrzastych.

Ja tez sie cieszę:lol:Dłuuuuugo żeśmy sie spotykały...tak ze dwa lata zeszły:evil_lol:Ale w końcu sie udało:multi:

[quote name='HelloKally']Ale słodziaki, juz były jakieś rezerwacje?
A jak się wybawi o to: http://i56.tinypic.com/2cnjxur.jpg?
Połowa szczeniąt jest juz zarezerwowana,starsze dzieci maja 5 tygodni,młodsze 4 tygodnie...za niedługo rozjada sie :-(
Ta dziewczynka będzie czerwona z sezamem,tak jak jej mamusia Baba:eviltong: Sezam po trzech latach...wyparował:pi została ceglasta czerwień:eviltong:

[quote name='Asiaczek']Może sezamek...?
Niech no lepiej Matagi wstanie i cos napisze o wystawie;)

pzdre.

Matagi wstała,oporządziła inwentarz i własnie zakończyła spożywać śniadanko:diabloti:
Wystawa.....UDANA:lol: Atmosfera.....rodzinna/to sa oczywiście moje wrazenia z okolic ringu 13 i 14 czyli z tak zwanej Piątki/,do tego stopnia,że momentami miałam odczucie,że część ludzi przyszła tu pogadać,posmiac sie a nie rywalizowac na smierć i życie:lol:Upał był niesamowity,słoneczko nie odpuszczało aż do końca.No i tradycyjnie można było sobie podjeść;)był tradycyjny smalczyk,chlebek poligonowy,ogóreczki,zawsze obecna sałatka z prawdziwków,kurek i kołpaków a na deser Asiaczkowe rożki/właśnie je kończę w tej chwili:eviltong:/ i śliweczki rodem z pod Olsztyna:eviltong:Pifko tyz było;) Sukcesy wystawowe też były:
"inteligentny inaczej" czarny Hoshi-CWC,Zwycięzca,Cacib,BOB:lol:
śmieszna Czeszka Misaki-CWC,Zwycięzca,Cacib:lol:
oprócz moich szybów była tylko jedna suczka w otwarte/bliska kuzynka,bo dziecie miotowej siostry Baby,Miryoku/ ,dostała CWC.Konkurencja nie chce do nas przyjeżdżać...:diabloti:
Następna wystawa za rok.....;)

Posted

Dziekuję:lol: -postaram sie przekazać ,tylko nie wiem w jakiej formie...coby dotarlo:evil_lol:...on zyje w innym wymiarze:diabloti:
Wiesz,ze on na ŻADNEJ wystawie nie pije wody?ani kropli:shake: Przyjeżdża do domu i zaczyna tankować:evil_lol:....a potem jest zrzut:mad:

Posted

Oj, Darek tyle tej cudownej sałatki mi nałożył, żem nie dała rady do końca zjeść... Pod koniec to już wybierałam grzybki, a cebulkę zostawiałam, hahaha...
Posiłek regeneracyjny był składkowym posiłkiem. Tak, moje były rożki i chlebek, śliweczki - zielonej, a sałatka, smalczyk - Matagi i Darka:) Ale ż jaka to była przyjemnośc widziec te ruszające sie buźki...;)

A ja wczoraj po powrocie do domu wypiłam 3 szklanki wody i.... całą noc przespałam, a rano to wcale nie tak duzy był ten zrzut...;)

pzdr.