FredziaFredzia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Matagi, w końcu was znalazłam. I zostanę, podoba mi się tu!:cool3: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Obiecane fotki szibalonów z Sopotu.Sorki, że z takim opóźnieniem... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Cd. Sopot, 13.08.2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I kilka zdjęć w normalnej kolorystyce:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Matagi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Matagi, w końcu was znalazłam. I zostanę, podoba mi się tu!:cool3: Hiiihiiii:lol: a długo szukałaś?;) Zostawaj-zapraszam!!!!:loveu: Quote
Matagi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Asiaczku:lol: bardzo dziękuję za foteczki!!!:loveu: Quote
mychaaaaa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 o! a mi Lilka kazała ze wszystkich zdjęć siebie pousuwać i poprzycinać tak, żeby jej nie było widać :evil_lol: a Asiaczek mogła takie wstawić! brak sprawiedliwości, oj brak :evil_lol: Quote
Matagi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Nowe pokolenie w Matagiinu Pl:lol: dzieci Hanki i Nobu pani szyba pan szyba a to Babowe dziewczę Quote
Matagi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Córeczki Baby:loveu: Są młodsze od Hankowych o 5 dni,w dniu robienia fotek niektóre to jeszcze klapouszki:evil_lol: biała żółta te panienki będą zapewne czerwone z sezamem:eviltong: Quote
Matagi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Różowa panienka i moja ulubienica:loveu: pomarańczowa:loveu:/pojedzie na Łotwę/ Quote
Matagi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 mychaaaaa napisał(a):o! a mi Lilka kazała ze wszystkich zdjęć siebie pousuwać i poprzycinać tak, żeby jej nie było widać :evil_lol: a Asiaczek mogła takie wstawić! brak sprawiedliwości, oj brak :evil_lol: Haahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a czego ja na zdjeciach mam być?:roll::eviltong: to nie moja galeria:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Mała prywata: ZAPRASZAM!!!!!! Bazarek,który trochę pomogłam zrobić:) dla Suzi i Rudaska. Proszę, pomóżcie, jak Wam się coś spodoba - policytujcie, podnoście bazarek, reklamujcie... http://www.dogomania.pl/threads/213486-KOLCZYKI-KOLCZYKI-I....-JESZCZE-RAZ-KOLCZYKI!-Do-8.9.2011-g.-24.00?p=17510586#post17510586 Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 mychaaaaa napisał(a):o! a mi Lilka kazała ze wszystkich zdjęć siebie pousuwać i poprzycinać tak, żeby jej nie było widać :evil_lol: a Asiaczek mogła takie wstawić! brak sprawiedliwości, oj brak :evil_lol: Hm, uczciwie mówiąc, to ja się Matagi wcale nie pytałam o zgodę;) Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ale śliczne maluszki! Wesoło będziesz miała z tyloma. :lol: Quote
M&S Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Hello, Cieszę się, ża udało nam się wreszcie osobiście spotkać:) Cuuudne maleństwa!!!!!! głaski dla wszystkich futrzastych. Quote
anorektyczna.nerka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ale słodziaki, juz były jakieś rezerwacje? A jak się wybawi o to: http://i56.tinypic.com/2cnjxur.jpg? Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='HelloKally']Ale słodziaki, juz były jakieś rezerwacje? A jak się wybawi o to: http://i56.tinypic.com/2cnjxur.jpg? Może sezamek...? Niech no lepiej Matagi wstanie i cos napisze o wystawie;) pzdre. Quote
Matagi Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Ale śliczne maluszki! Wesoło będziesz miała z tyloma. :lol: Ja JUŻ mam z nimi wesolo:evil_lol:Nauczyły sie szczekać i wyć....a teraz doskonalą te umiejętności:diabloti: Mój Franek bierze w tym czynny udział ,oczywiście:mad: [quote name='M&S']Hello, Cieszę się, ża udało nam się wreszcie osobiście spotkać:) Cuuudne maleństwa!!!!!! głaski dla wszystkich futrzastych. Ja tez sie cieszę:lol:Dłuuuuugo żeśmy sie spotykały...tak ze dwa lata zeszły:evil_lol:Ale w końcu sie udało:multi: [quote name='HelloKally']Ale słodziaki, juz były jakieś rezerwacje? A jak się wybawi o to: http://i56.tinypic.com/2cnjxur.jpg? Połowa szczeniąt jest juz zarezerwowana,starsze dzieci maja 5 tygodni,młodsze 4 tygodnie...za niedługo rozjada sie :-( Ta dziewczynka będzie czerwona z sezamem,tak jak jej mamusia Baba:eviltong: Sezam po trzech latach...wyparował:pi została ceglasta czerwień:eviltong: [quote name='Asiaczek']Może sezamek...? Niech no lepiej Matagi wstanie i cos napisze o wystawie;) pzdre. Matagi wstała,oporządziła inwentarz i własnie zakończyła spożywać śniadanko:diabloti: Wystawa.....UDANA:lol: Atmosfera.....rodzinna/to sa oczywiście moje wrazenia z okolic ringu 13 i 14 czyli z tak zwanej Piątki/,do tego stopnia,że momentami miałam odczucie,że część ludzi przyszła tu pogadać,posmiac sie a nie rywalizowac na smierć i życie:lol:Upał był niesamowity,słoneczko nie odpuszczało aż do końca.No i tradycyjnie można było sobie podjeść;)był tradycyjny smalczyk,chlebek poligonowy,ogóreczki,zawsze obecna sałatka z prawdziwków,kurek i kołpaków a na deser Asiaczkowe rożki/właśnie je kończę w tej chwili:eviltong:/ i śliweczki rodem z pod Olsztyna:eviltong:Pifko tyz było;) Sukcesy wystawowe też były: "inteligentny inaczej" czarny Hoshi-CWC,Zwycięzca,Cacib,BOB:lol: śmieszna Czeszka Misaki-CWC,Zwycięzca,Cacib:lol: oprócz moich szybów była tylko jedna suczka w otwarte/bliska kuzynka,bo dziecie miotowej siostry Baby,Miryoku/ ,dostała CWC.Konkurencja nie chce do nas przyjeżdżać...:diabloti: Następna wystawa za rok.....;) Quote
bety Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Gratulacje dla czarnego diabła - naszego ulubieńca. :) Pzdr Quote
Matagi Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Dziekuję:lol: -postaram sie przekazać ,tylko nie wiem w jakiej formie...coby dotarlo:evil_lol:...on zyje w innym wymiarze:diabloti: Wiesz,ze on na ŻADNEJ wystawie nie pije wody?ani kropli:shake: Przyjeżdża do domu i zaczyna tankować:evil_lol:....a potem jest zrzut:mad: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Oj, Darek tyle tej cudownej sałatki mi nałożył, żem nie dała rady do końca zjeść... Pod koniec to już wybierałam grzybki, a cebulkę zostawiałam, hahaha... Posiłek regeneracyjny był składkowym posiłkiem. Tak, moje były rożki i chlebek, śliweczki - zielonej, a sałatka, smalczyk - Matagi i Darka:) Ale ż jaka to była przyjemnośc widziec te ruszające sie buźki...;) A ja wczoraj po powrocie do domu wypiłam 3 szklanki wody i.... całą noc przespałam, a rano to wcale nie tak duzy był ten zrzut...;) pzdr. Quote
Recommended Posts