Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak,w Lublinie były tylko szyby,nasze akitasy sa już na emeryturze,jeździły kiedyś i jedne i drugie razem.Zapewne na cacibie w Białymstoku pokażemy obie rasy z naszym przydomkiem;-)

A to nie planujecie, żadnej świeżej krwii do hodowli? Jakiejś przeuroczej akitki?

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

HelloKally napisał(a):
A to nie planujecie, żadnej świeżej krwii do hodowli? Jakiejś przeuroczej akitki?

Ha!:p Oczywiście,że planujemy,ale.....powoli:cool3:.W domu mam 10 psów,z czego :najstarsza akita ma 12 lat,młodsza od niej 10,małolaty hiiihiiii akity to ośmioipółlatki.Nie sprowadze do domu młodej akity,która będzie sie usiłowała "wwalczyć w panujące w domu układy.Mam dwie pary akit i nie mam miejsca na nową makitkę.Moje psy nie mieszkaja w kojcach,wyjątek stanowi mix schroniskowy/chow-chow i o.n./,która domu nie znosi-wejdzie,ale jej nie pasuje.Nie będe dla moich aspiracji wystawowych czy też hodowlanych ,niszczyła spokojnej starości moich akit.Mam plany odnośnie akit,wiem,co chcę mieć,ale ....:razz:
Na razie oczekuję "nowej krwi" shibowej i chyba doczekam sie w tym roku:multi:;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Też tak mam: chciałoby się coś nowego do hodowli sprowadzić, ale.... miejsca niet...

Pzdr.

Zawsze można z kimś na współwłasność :cool3:

Posted

Matagi napisał(a):
Ha!:p Oczywiście,że planujemy,ale.....powoli:cool3:.W domu mam 10 psów,z czego :najstarsza akita ma 12 lat,młodsza od niej 10,małolaty hiiihiiii akity to ośmioipółlatki.Nie sprowadze do domu młodej akity,która będzie sie usiłowała "wwalczyć w panujące w domu układy.Mam dwie pary akit i nie mam miejsca na nową makitkę.Moje psy nie mieszkaja w kojcach,wyjątek stanowi mix schroniskowy/chow-chow i o.n./,która domu nie znosi-wejdzie,ale jej nie pasuje.Nie będe dla moich aspiracji wystawowych czy też hodowlanych ,niszczyła spokojnej starości moich akit.Mam plany odnośnie akit,wiem,co chcę mieć,ale ....:razz:
Na razie oczekuję "nowej krwi" shibowej i chyba doczekam sie w tym roku:multi:;)

Asiaczek napisał(a):
Też tak mam: chciałoby się coś nowego do hodowli sprowadzić, ale.... miejsca niet...

Pzdr.

Jakie obie zachłanne :diabloti: - a dwie sztuki to nie wystarczą?! :eviltong::evil_lol:
Pzdr

Posted

ostatnio zdjęć tu brakuje więc ja wstawie coś z Radomia :D:D mam nadzieje że mnie Lilka nie zabije :diabloti:

shibkowe

:loveu:

Koko na finałach, super dziewczynka stoi!!

i akit-wnuczek (o ile dobrze zrozumiałam haha)

Posted

Iza. napisał(a):

O nieeee:shake:ja juz raz to przerabiałam:angryy:

bety napisał(a):
Jakie obie zachłanne :diabloti: - a dwie sztuki to nie wystarczą?! :eviltong::evil_lol:
Pzdr

Nie wystarczą:shake::eviltong: Japończyków zawszeć małoooooo:eviltong::eviltong::eviltong:

psyja napisał(a):
ostatnio zdjęć tu brakuje więc ja wstawie coś z Radomia :D:D mam nadzieje że mnie Lilka nie zabije :diabloti:

shibkowe

:loveu:

haaahhaaa-super fotka Misiakowej:evil_lol:
Koko na finałach, super dziewczynka stoi!!

Dzielna dziewczynka z Koczkodana:lol:
i akit-wnuczek (o ile dobrze zrozumiałam haha)

Tak,tak:lol: To mój wnuczek Tsugi:eviltong:Jego mama to NAMI-GO Matagiinu PL,córka mojej nieżyjącej SAKE Fukura i OKIIego Matagiinu PL.

Nie zabije Cię Aniu-baaardzo Ci dziękuję:loveu:

Posted

Iza. napisał(a):

Tak czy siak, potrzeba kasy...

bety napisał(a):
Pzdr

Nieeeee.......

Pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Koko ma na zdjęciu b.powazny wyraz pyszczka....Ciekawe, co ją tak zaciekawiło?
pzdr.[/QUOTE]

Ja ją wołałam, cmokałam i piszczałam do niej :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Matagi obiecała, że dzisiaj zajrzy tutaj.... może co ciekawego napisze;)?
Pzdr.

Matagi nie ma chwilowo internetu, stąd jej nieobecność ;) jest odcięta od świata i nie wie co wyczyniamy w jej galerii :evil_lol:

Posted

Jeju, Koko jest urocza. Ale Misaki i tak mi się bardziej podoba :D
Na czym konkretnie polega taka współwłasność? W sensie, że prawnym właścicielem jesteś Ty i masz kasę np. za krycie i wykładasz kasę na wystawy, a resztę, utrzymanie, dach nad głową zapewnia ktoś inny?

Posted

[quote name='mychaaaaa']Matagi nie ma chwilowo internetu, stąd jej nieobecność ;) jest odcięta od świata i nie wie co wyczyniamy w jej galerii :evil_lol:[/QUOTE]
Juz ma dostęp do neta. Słyszałam to osobiście na własne uszy:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Juz ma dostęp do neta. Słyszałam to osobiście na własne uszy:)
Pzdr.[/QUOTE]

A ja jestem niedoinformowana w takim razie bo dzisiaj wyjątkowo z nią nie rozmawiałam :evil_lol: hihihihi :)

Posted

Już WSZYSTKO widze i WSZYSTKO słyszę:diabloti::multi:
Ale cóś mnie ten net ślimaczy wlączyli,więc kumentowac będe jutro,muszę cosik zdziałać z tym albo netem,albo złomem:shake:szlag jasny mnie trafia:angryy:
Dzięki za fotencje Koczkodana,ktory wygląda jak ...koczkodan:evil_lol:Zmienia sie w tempie expresowym i jestem baaardzo cikawa,czy kiedyś wypieknieje dla mnie,bo teraz to Koczkodan.......za długie rączki,za długie nóżki i główka jak ..makówka:diabloti:I rozumku tyle też co w makowce:evil_lol:
Dzięki Paulina i Ania:loveu: