Matagi Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dzięki:lol: No to zgłosilam:eviltong: ....nawet 3 sztuki:lol::lol::lol: Małą też!;) Quote
Matagi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 A jakie ciężkie:roll::roll::roll: KOKO waży juz 2,5 kg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ja chcialam tylko zapytac pania Lilke dlaczego zdjec jest tak malo?... czyzby byly na kartki:roll:................:eviltong::evil_lol: ale to sssssssssssssstrrrrrrrrrasznie malo zdjec ale moze i to lepiej:roll:... nie bedzie mnie tak bolalo ze nie moge miec cudnego szybowca:placz: co tam u Was ciekawego? Jak sie czuje Darek? pozdrowki z wiosennej Hagi Quote
Matagi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 lolka75 napisał(a):ja chcialam tylko zapytac pania Lilke dlaczego zdjec jest tak malo?... czyzby byly na kartki:roll:................:eviltong::evil_lol: ale to sssssssssssssstrrrrrrrrrasznie malo zdjec ale moze i to lepiej:roll:... nie bedzie mnie tak bolalo ze nie moge miec cudnego szybowca:placz: co tam u Was ciekawego? Jak sie czuje Darek? pozdrowki z wiosennej Hagi Taaaaaaaaa,na kartki!!!:evil_lol: Kochana,Ty myślisz ,że szybie to łatwo sie fotki pstryka????:diabloti: Wierci sie toto jak bąk,przemieszcza sie z prędkościa prawie ponaddźwiękową ,zwala wszystko ze stołu/juz umie wtarabanic sie /,zakopuje sie w narzutę na łóżku ekspresem i weź tu rób fotki:roll:.Na podwórku jeszcze sie nie da.....ogród zaminowany po zimie,śnieg dopiero zszedł,ale miejscami jest lód.Trzeba będzie odkupić pod koniec tygodnia,jak podeschnie.I wtedy fotków więcej będzie:eviltong:No i będa z wystawy,ale to jeszcze za miesiąc prawie.` A u nas trwaja ...poszukiwania działki,niestety w Białymstoku:-(,ale kiedys wyniesiemy sie w końcu na wieś:pNa razie szukamy niedużej działki na obrzeżach miasta,powstanie na niej nieduży domek:eviltong:A Darek...jak to Darek....czuje sie nieźle i mnie wkurza:diabloti:,czyli wsio normalno!:lol: A szybowca kiedys będziesz miała....w swoim czasie..mówie Ci;) Buzzzzzziaczki i pozdrówka dla Waszej dwójki i mizianka dla ogonów:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No, nastepna ryża shiba w domku:) KOKOKU-Na (a nie Kuku na ....?). Wstępnie odzyłam po awariach komputerowych, ale czeka mnie jeszcze jedna wizyta fachowca w poniedziałek...:) Pzdr. Quote
Matagi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Asiaczek napisał(a):No, nastepna ryża shiba w domku:) KOKOKU-Na (a nie Kuku na ....?). Wstępnie odzyłam po awariach komputerowych, ale czeka mnie jeszcze jedna wizyta fachowca w poniedziałek...:) Pzdr. Ano następna;)Mnie ich ciągle mało i mało.....może i w tym roku zawita do mnie mały ryży chłopczyk:roll::eviltong: Nie KUKU:shake: /choć Darek jak sie dowiedział o jej imieniu to kukał sie w głowę:evil_lol:/ tylko KOKO:diabloti: Fajnie sie woła:KOKO..KO..KOKOKO....KO...można jajo znieść:evil_lol::evil_lol: Ojjjj,awarie komputerowe to ...gorzej wojny:angryy: No,ale jeszcze jedna wizyta i będzie ok?tak? Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No widzisz, pochwaliłam się, że jeszcze TYLKO jedna wizyta, a tu.... zonk! W niedzielę - niestety jeszcze jedna, bo zainstalowane programy ACDSee nie działają i blokuja inne.... eh... A w poniedziałek to bedzie fachowiec z UPC. Pzdr. Quote
Matagi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Asiaczek napisał(a):No widzisz, pochwaliłam się, że jeszcze TYLKO jedna wizyta, a tu.... zonk! W niedzielę - niestety jeszcze jedna, bo zainstalowane programy ACDSee nie działają i blokuja inne.... eh... A w poniedziałek to bedzie fachowiec z UPC. Pzdr. Ujjjjjjjjjj,to niefajnie masz:shake: Ja mam to szczęście ,że mam fachowca w domu:eviltong:Robi jak sie coś zawali i niestety....zrzędzi:angryy: Najlepiej wtedy wyjść z domu:eviltong: Fachowiec z UPC ...brzmi dobrze:lol:,aby zrobił tylko co trzeba solidnie!:lol: Tego Ci życzę!:lol: Quote
Matagi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 A to przytaszczyłam od balerones:evil_lol:: http://www.youtube.com/watch?v=-S5MXOpIufc&feature=player_embedded Te dwa pierwsze ogony to takie szybopodobne:diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Matagi']Ujjjjjjjjjj,to niefajnie masz:shake: Ja mam to szczęście ,że mam fachowca w domu:eviltong:Robi jak sie coś zawali i niestety....zrzędzi:angryy: Najlepiej wtedy wyjść z domu:eviltong: Fachowiec z UPC ...brzmi dobrze:lol:,aby zrobił tylko co trzeba solidnie!:lol: Tego Ci życzę!:lol: Oj, ja juz tez chciałabym, aby wszystko wróciło do normy, bo mam dosyć. Fachowiec zrobi jedno, a następnego dnia - wychodzi drugi problem... [quote name='Matagi']A to przytaszczyłam od balerones:evil_lol:: http://www.youtube.com/watch?v=-S5MXOpIufc&feature=player_embedded Te dwa pierwsze ogony to takie szybopodobne:diabloti: Filmik super! Wygladało niesamowicie... Pzdr. Quote
psyja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 ahahahahahhaha ale sie uśmiałam, niemożliwe te psy:D hop hop czy możliwość wypożyczenia Misaki na mp jest ciągle aktualna? bo dzisiaj chce wysyłać zgłoszenie jakby co:eviltong: musze wszystko poopłacać i jeszcze pozgłaszać troche Quote
Matagi Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 psyja napisał(a):ahahahahahhaha ale sie uśmiałam, niemożliwe te psy:D hop hop czy możliwość wypożyczenia Misaki na mp jest ciągle aktualna? bo dzisiaj chce wysyłać zgłoszenie jakby co:eviltong: musze wszystko poopłacać i jeszcze pozgłaszać troche Aktualne,oczywiście:)Masz do wyboru:shiba Misaki albo akita amerykańska koleżanki.Pies lubi sie pokazywać,sam sie ustawia-wybieraj:roll::razz::lol: Quote
psyja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 szczerze to chyba wolałabym większego piesa:D chociaż jeśli obie dziewczyny lubią się pokazywać i pięknie stoją to bez większej różnicy;) chciałabym tylko bardzo co nie co posłuchać o rasie i spróbować się przebiec przed wystawą coby całkowitego wstydu sobie nie narobić hihi hmm dopiero sobie uświadomiłam mase akity amerykańskiej (źle przeczytałam i myślałam że chodzi o japońską) i teraz sama nie wiem co lepsze haha mogę zdać się na Ciebie? Quote
Matagi Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 psyja napisał(a):szczerze to chyba wolałabym większego piesa:D chociaż jeśli obie dziewczyny lubią się pokazywać i pięknie stoją to bez większej różnicy;) chciałabym tylko bardzo co nie co posłuchać o rasie i spróbować się przebiec przed wystawą coby całkowitego wstydu sobie nie narobić hihi hmm dopiero sobie uświadomiłam mase akity amerykańskiej (źle przeczytałam i myślałam że chodzi o japońską) i teraz sama nie wiem co lepsze haha mogę zdać się na Ciebie? Akita jest chłopakiem:evil_lol: Fajnie sie pokazuje,lubi ta robotę:diabloti: Myslę,że na początek ....AKITA:eviltong:!Misaki czasami sie wierci,a ten jak statua....;) Quote
psyja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 oo tak to takiego chłopca poprosze:D moge prosić o imię akity (i inne potrzebne do zgłoszenia na mp dane) na pw? i będzie możliwość poćiwczenia z nim przed wystawą? czy nie bardzo? ale wymagająca jestem:diabloti: Quote
Darius Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Lilka, jakby tak jeszcze trochę mniejsze, to mógłbym takiego szczyla do biura w kieszeni nosić:evil_lol: Ja już starszy pan, więc mnie nieokrzesane dźwięki denerwują. Jakby szybalony były cichutkie jak Akity, to może bym się zastanowił:painting: Serwus Darius Quote
Asiaczek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Koko wygląda jak sztuczny pluszak...:) http://i51.tinypic.com/2zzrof4.jpg Pzdr. Quote
lolka75 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 http://i56.tinypic.com/35mnu6d.jpg ale wzrok... patrzy sie tym okiem co na psa:evil_lol::evil_lol: Quote
Matagi Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='Darius']Lilka, jakby tak jeszcze trochę mniejsze, to mógłbym takiego szczyla do biura w kieszeni nosić:evil_lol: Ja już starszy pan, więc mnie nieokrzesane dźwięki denerwują. Jakby szybalony były cichutkie jak Akity, to może bym się zastanowił:painting: Serwus Darius Ojjjjjj,poproś Marysię-doszyje Ci taka ciutke większą kieszeń;),ale może tez byc jakies nosidełko:eviltong:Szybia suczka waży z 10 kg-tylko:diabloti: A gęby nie drze za bardzo,a jak już, to nie więcej niz akita:evil_lol: Mały piesek musi musi czyms nadrabiać;) Starszy pan......ot,wymyślił:roll::cool3::lol: [quote name='Asiaczek']Koko wygląda jak sztuczny pluszak...:) http://i51.tinypic.com/2zzrof4.jpg Pzdr. Tylko wygląda....;):diabloti: [quote name='lolka75']http://i56.tinypic.com/35mnu6d.jpg ale wzrok... patrzy sie tym okiem co na psa:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Matagi napisał(a): Tylko wygląda....;):diabloti: Prosze uprzejmie o rozwinięcie tematu:) Pzdr. Quote
Matagi Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Asiaczek napisał(a):Prosze uprzejmie o rozwinięcie tematu:) Pzdr. Hahahaaaa....;) a kto widział pluszaka ,który jest miszczem:evil_lol: w ściąganiu ludziom portek z tyłka:roll:a TEN niby pluszaczek:diabloti: tak potrafi sie zębiszczami wczepic w nogawkę,,że galoty zjeżdżaja do kostek:evil_lol: i można sobie feee kać i nieeee kać-będzie darła aż z tyłka zlezą:p Pluszaczki można posadzic na tyłku i podziwiać,a TEGO sie nie da:shake::evil_lol:.Zaiwania 24 na dobe po chałupie,lata albo po podlodze albo górą:łóżko-fotel-pufa-sofa-kanapa-regał i nazad.Czasami rusza za nia pogoń,czyli fiśnięta ciotka Misiaki z wujkiem idiotą Hoshim.Lecą dokładnie za nią ,czyli wierzchem po meblach.Kiedys jeszcze mordę darli,ale jak przywaliłam blaszana miska w podłogę,to teraz cichcem latają.Jak dopadną "pluszaczka",to każdy ciągnie w swoja stronę-Misaiaki za łeb,czarny za ogon.Jak im zdobycz się omsknie w pysku,to drze dzioba i wyrywa im kudły gdzie popadnie.Mamusia podróby pluszaczka od dawna ma juz dosyc macierzyństwa i jak tylko widzi,że zaczyna sie "zabawa":p spierdziela albo do kuchni w ciemny kąt,albo robi podkop i wpełza pod koc,narzutę i kołdre .Gdzie Gryzeldy azyl widać po kopczyku na łóżku.Babcia tej tam,czyli Baba siedzi w rogu kanapy i udaje,że śpi.Jak przelatują obok,to otwiera paszczę,wydaje dźwięk szakalopodobny i trzaska zębami gdzie popadnie.Najczęściej dostaje sie czarnemu goopiemu,on zawsze ofiara. Pluszczaczek cierpi tez na bezsenność:pNajlepiej jej sie zabawiać na łóżku śpiącego Darka /a musi on wstac o 6.00 rano/.Zaczyna od kończyn dolnych,najpierw je poleruje /jej zdaniem nieczyste one:diabloti:/,a potem usiłuje ogryzać paznokcie:evil_lol:.Jak zaliczy kopniaka,leci z drugiej strony,włazi na stół,ze stołu sruuuuuuuuu na Darkową głowę i myje mu oblicze,wyrywa włosy,gryzie za uszy,wciągnięta pod kołdrę awanturuje sie ,wyrywa sie i wychodzi dołem.Znajduje sobie inna rozrywke ,tak na 15 minut i wraca do obrabiania kochanego pańcia!:angryy:Ja mam spokój,bo mam w łóżku swego killera:diabloti: -Babę.Kiedys gawniara zrobiła napad na mnie i podeptała śpiacą jak zwykle babcie.Babcia jak jaszczurka wypaliła spod kołdry,spuściła małej łomot i ja mam spokój!:eviltong:Pluszaki służą do przytulania i całowania -ale nie ten mój szybi:shake:To protestuje,warczy,ryczy i macha kończynami na prawo i lewo.Gryzienie jeszcze jej nie przyszło do mozgownicy-i ma szczęście....:mad::diabloti: Ona tylko wygląda jak pluszak...-naprawdę;) Quote
Recommended Posts