Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']No ładnie. Straszysz małe szybalonki ciotką Aśką...

A propos. Kupiłaś Kurier?

Pzdr.[/QUOTE]

One nie takie strachliwe:shake:,jak je przewracałam w tym legowisku,to wkurzone burczały na mnie:evil_lol:

Kuriera nie kupiłam....bo ....sie pizdłam wczoraj w łeb:diabloti: Wczoraj bolało,a dziś....od nosa zachodza mi sinawe obwódki pod oczami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:-więc nie bardzo ja wyjściowa:p
Siedziałam wczoraj pod klatka u szczeniaków i patrzyłam co kombinują.Podnosiłam sie z kolan i wyrżnęłam sie w nos,między oczami!!!:diabloti: Bo na klatce leżał blat zdjęty ze stołu /stół złozony został,bo miejsca mało/.Przykładałam wczoraj kompres,ale quwno to dało....sine obwódki rosną:evil_lol:
Tak sobie myslę...może jutro iść na jaka ...obdukcję:roll:,powiem,że chłop mnie bije...:diabloti:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

NOnono, i tak Ci nikt nie uwierzy, że to Darka sprawa. On przeca chlop po zawale...
Juz prędzej Tobie postawią zarzut znęcania isę nad .... chłopem;)

A słyszałas o kuracji wołowiną...? przykłada się plaster wołowiny na to sine miejsce i... ma byc lepiej;) Tak robią na zachodnich filmach...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']NOnono, i tak Ci nikt nie uwierzy, że to Darka sprawa. On przeca chlop po zawale...
Juz prędzej Tobie postawią zarzut znęcania isę nad .... chłopem;)

A słyszałas o kuracji wołowiną...? przykłada się plaster wołowiny na to sine miejsce i... ma byc lepiej;) Tak robią na zachodnich filmach...

Pzdr.[/QUOTE]

Łomatkooooooo:crazyeye: no co Ty chcesz żeby mnie jeszcze razem z tą leczniczą wołowina gębę obgryźli????:evil_lol: Niechby tylko wyczuli mięcho,gdziekolwiek by było,czy na stole czy na głowie,to żyć by mi nie dali:evil_lol:Latali by za mna jak goopie,skakali,jęczeli,złorzeczyli i w końcu by sie pobili:diabloti: Tak więc okłady jadalne odpadają:evil_lol:
A co do bicia mnie przez zawałowca:diabloti:-właśnie może bije,bo nikt mu nie uwierzy:eviltong:

Posted

Lilka... przyznaj sie ze impreza byla czadowa a nie ze sie walnelas deska:diabloti:

zartuje:shake:...wspolczuje, bo pewnie nochala zlamalas albo rozpeklas. Idz lepiej na kontrole jakas do lekarza:roll:

Posted

[quote name='Asiaczek']E, tam.... takie tam gadanie;)

Gadaj, co u szczylków:)

Pzdr.[/QUOTE]

Szczyle ucza sie ...szczać na czterech łapach:diabloti:Potrafia juz wyć,jęczęć,warczeć i szczekać!Niestety,papuga też!:angryy::diabloti:/poza szczaniem:evil_lol:/

[quote name='M&S']Cześć:)

Na siniaki i stłuczenia....liście kapusty

Głaski dla brzdąców!!![/QUOTE]

Wygłaskane,a siniki złażą powoli:eviltong:ale dzięki za radę!:lol:

[quote name='lolka75']Lilka... przyznaj sie ze impreza byla czadowa a nie ze sie walnelas deska:diabloti:

zartuje:shake:...wspolczuje, bo pewnie nochala zlamalas albo rozpeklas. Idz lepiej na kontrole jakas do lekarza:roll:[/QUOTE]

Hiihiii:evil_lol:Ja właśnie miałam iśc na imprezę /bal noworoczny organizowany przez nasz ZK/,ale ....skutecznie sobie wybiłam:evil_lol: z głowy:diabloti:
I nie deskom,tylko blatem stołowym:evil_lol:,deskami to Ty zatykasz to i owo-widziałam na zdjęciu nawet:evil_lol:.
Połamac to chyba nie połamałam,ale kinol z lekka spuchnięty jeszcze,sinawe obwódki schodzą,więc przeżyję:lol:
Do lekarzy raczej nie chodzę/wtedy to już bym była ciężko chora/,a moje leki wypisuje mi przeważnie..weterynarz:diabloti:

[quote name='malawaszka']poka foteeeee :diabloti:[/QUOTE]

Niech poczeka ze dwa dni,dzieci mężnieją:eviltong:

Posted

[quote name='Matagi']Szczyle ucza sie ...szczać na czterech łapach:diabloti:Potrafia juz wyć,jęczęć,warczeć i szczekać!Niestety,papuga też!:angryy::diabloti:/poza szczaniem:evil_lol:/
[/QUOTE]
Hahaha, znaczy rosną;)
No, a papuga - widać - pilna uczennica, zdolna językowo;)

Pzdr.

Posted

Matagi napisał(a):
Szczyle ucza sie ...szczać na czterech łapach:diabloti:Potrafia juz wyć,jęczęć,warczeć i szczekać!Niestety,papuga też!:angryy::diabloti:/poza szczaniem:evil_lol:/

Łał, to super............:evil_lol:;)

Miłej niedzieli:)

Posted

andromeda napisał(a):
[FONT=MS Shell Dlg 2]Śliczne łobuzy, aż chciałoby się takie diablątko :)[/FONT]

Księciunio by sie obraził na śmierć gdybys mu takiego brzdąca przyniosła:roll::lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Ooooo zmieniło im się już te wredne spojrzenie :diabloti:

http://i55.tinypic.com/1tty4m.jpg
te ostatnie wygląda na ciapę :lol:

I tu się ...mylisz:diabloti:Ta ostatnia zostaje w hodowli,jest wredna:diabloti:,warcząca,obrażona jak sie ją przewraca /ja lubie takie charakterki:eviltong:/.Pierwsza z tego zdjęcia to najmilsza suczka,taka wiecznie zadowolona:loveu:,druga jaśniejsza siedząca obok,to szalona krzykaczka,wyjec nr.1,ma temperament ,że hohoo:diabloti:,chłopczyk zaś, to juz facio pełna gębą,jak mu cos nie pasuje,to burczy/to on nawarczał na mnie jak jeszcze był ślepowaty,a ja robiłam zdjęcia.On po jedzeniu udaje sie na drzemkę,a jak sie go zaczepia wtedy,to jest baaardzo niezadowlony i burczy:diabloti:.Wszystkie dzieci,oprócz mojej pojada do Warszawy-fajnie,bo blisko:lol:

Posted

mhihihi tej co zostaje kolorek najbardziej mi się podobał i podoba:loveu: nie wygląda na tych fotach na taką temperamentną dziewczyne...:diabloti::diabloti:

Posted

psyja napisał(a):
mhihihi tej co zostaje kolorek najbardziej mi się podobał i podoba:loveu: nie wygląda na tych fotach na taką temperamentną dziewczyne...:diabloti::diabloti:

One wszystkie będa czerwone /jak Misaki/,może te ciemne troszkę bardziej;)
A ona nie wygląda-cichociemna:evil_lol: Jak poszczepię,to przywioze ja do Aliny:lol:

Posted

haha cicha woda brzegi rwie:D...:diabloti:

suuuuper, nie widziałam nigdy na żywo małych szybek! tylko uprzedzaj jak będziesz sie wybierała:evil_lol:
bo my od przyszłego weekendu najprawdopodobniej będziemy chodzić tylko w sob i niedz

Posted

Matagi napisał(a):
I tu się ...mylisz:diabloti:Ta ostatnia zostaje w hodowli,jest wredna:diabloti:,warcząca,obrażona jak sie ją przewraca /ja lubie takie charakterki:eviltong:/.Pierwsza z tego zdjęcia to najmilsza suczka,taka wiecznie zadowolona:loveu:,druga jaśniejsza siedząca obok,to szalona krzykaczka,wyjec nr.1,ma temperament ,że hohoo:diabloti:,chłopczyk zaś, to juz facio pełna gębą,jak mu cos nie pasuje,to burczy/to on nawarczał na mnie jak jeszcze był ślepowaty,a ja robiłam zdjęcia.On po jedzeniu udaje sie na drzemkę,a jak sie go zaczepia wtedy,to jest baaardzo niezadowlony i burczy:diabloti:.Wszystkie dzieci,oprócz mojej pojada do Warszawy-fajnie,bo blisko:lol:

To mówisz, że prawie wszystkie w W-wie będą zyc, tak...? No to trzeba będzie uważać na ulicach;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To mówisz, że prawie wszystkie w W-wie będą zyc, tak...? No to trzeba będzie uważać na ulicach;)

Pzdr.

Tak,tak!!!hahahaaaa:evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):

Ooo a nie wygląda :lol:
Intrygują mnie te Twoje szybalony :razz:

Posted

Iza. napisał(a):
Ooo a nie wygląda :lol:
Intrygują mnie te Twoje szybalony :razz:

Nie wygląda,bo kamuflaż robi swoje:evil_lol:
Nie jestes samotna:eviltong:,mnie też:evil_lol:

Posted

No to po trudach i cierpieniach wróciłam z Rzeszowa :D Jestem zadowolona :D :D :D

wyniki:
psy
szczenięta
RIPPA-NA Matagiinu PL - WO,NSZwR

otwarta
ARGUS KAI Ulubieńcy Kasi - I dosk,CWC (?),res.CACIB(?)
championy
S`HOSHI Matagiinu PL -I dosk,CWC,Zwycięzca,CACIB

suki
młodzież
KOI Matagiinu PL - I dosk,ZW.MŁ.NJwR /ukończony Młodzieżowy Championat/
pośrednia
MEA PREATORIA Leo Libra - III dosk
Mł.Ch.PL.MISAKI Hneda Tvrz - I dosk.CWC,Zwycięzca,CACIB,BOB /łysa :twisted: /
MIWAKU Leo Libra -II dosk.,res.CACIB
otwarta
KAZUMI z Grodzkiego Zakątka- II dosk (?)
YUZUKI Gamron -I dosk.CWC (?)

Plan wykonałam
:D najbardziej mi zależało na CWC dla Misaki,ma juz wszystkie potrzebne do dorosłego championatu,brakuje jej tylko czasu,zamknać będzie mogła dopiero po 10 kwietnia,wystarczy więc krajówka w Lublinie.Intera zaczęła w Wilnie,więc juz ma na koncie caciba litewskiego,rezerwę i caciba z Polski.....gówniara ma 19 miesięcy :wink:
Czarny miał stresa na wystawie,nie podobały mu sie tabliczki lokatowe w ringu,zielony dywan tez niekoniecznie,a stolik sędziowski też uważał za wrogi :twisted: Biegać biegał,piruety kręcił,ale wszystko to jakos bez przekonania... :lol:
Bardzo mnie też ucieszyły sukcesy moich dzieci :D :D :D Koi zamkneła championat,Rippo mial udany debiut w szczeniaczkach :D -ech....żeby tak zawsze było :roll: :lol:
A małe rosną,skończyły 6 tygodni,rozrabiają,gęby drą,piora się czyli standarcik:diabloti:Jutro obfocę;)