Matagi Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='Asiaczek']No ładnie. Straszysz małe szybalonki ciotką Aśką... A propos. Kupiłaś Kurier? Pzdr.[/QUOTE] One nie takie strachliwe:shake:,jak je przewracałam w tym legowisku,to wkurzone burczały na mnie:evil_lol: Kuriera nie kupiłam....bo ....sie pizdłam wczoraj w łeb:diabloti: Wczoraj bolało,a dziś....od nosa zachodza mi sinawe obwódki pod oczami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:-więc nie bardzo ja wyjściowa:p Siedziałam wczoraj pod klatka u szczeniaków i patrzyłam co kombinują.Podnosiłam sie z kolan i wyrżnęłam sie w nos,między oczami!!!:diabloti: Bo na klatce leżał blat zdjęty ze stołu /stół złozony został,bo miejsca mało/.Przykładałam wczoraj kompres,ale quwno to dało....sine obwódki rosną:evil_lol: Tak sobie myslę...może jutro iść na jaka ...obdukcję:roll:,powiem,że chłop mnie bije...:diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 NOnono, i tak Ci nikt nie uwierzy, że to Darka sprawa. On przeca chlop po zawale... Juz prędzej Tobie postawią zarzut znęcania isę nad .... chłopem;) A słyszałas o kuracji wołowiną...? przykłada się plaster wołowiny na to sine miejsce i... ma byc lepiej;) Tak robią na zachodnich filmach... Pzdr. Quote
Matagi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='Asiaczek']NOnono, i tak Ci nikt nie uwierzy, że to Darka sprawa. On przeca chlop po zawale... Juz prędzej Tobie postawią zarzut znęcania isę nad .... chłopem;) A słyszałas o kuracji wołowiną...? przykłada się plaster wołowiny na to sine miejsce i... ma byc lepiej;) Tak robią na zachodnich filmach... Pzdr.[/QUOTE] Łomatkooooooo:crazyeye: no co Ty chcesz żeby mnie jeszcze razem z tą leczniczą wołowina gębę obgryźli????:evil_lol: Niechby tylko wyczuli mięcho,gdziekolwiek by było,czy na stole czy na głowie,to żyć by mi nie dali:evil_lol:Latali by za mna jak goopie,skakali,jęczeli,złorzeczyli i w końcu by sie pobili:diabloti: Tak więc okłady jadalne odpadają:evil_lol: A co do bicia mnie przez zawałowca:diabloti:-właśnie może bije,bo nikt mu nie uwierzy:eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 E, tam.... takie tam gadanie;) Gadaj, co u szczylków:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Cześć:) Na siniaki i stłuczenia....liście kapusty Głaski dla brzdąców!!! Quote
lolka75 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Lilka... przyznaj sie ze impreza byla czadowa a nie ze sie walnelas deska:diabloti: zartuje:shake:...wspolczuje, bo pewnie nochala zlamalas albo rozpeklas. Idz lepiej na kontrole jakas do lekarza:roll: Quote
Matagi Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Asiaczek']E, tam.... takie tam gadanie;) Gadaj, co u szczylków:) Pzdr.[/QUOTE] Szczyle ucza sie ...szczać na czterech łapach:diabloti:Potrafia juz wyć,jęczęć,warczeć i szczekać!Niestety,papuga też!:angryy::diabloti:/poza szczaniem:evil_lol:/ [quote name='M&S']Cześć:) Na siniaki i stłuczenia....liście kapusty Głaski dla brzdąców!!![/QUOTE] Wygłaskane,a siniki złażą powoli:eviltong:ale dzięki za radę!:lol: [quote name='lolka75']Lilka... przyznaj sie ze impreza byla czadowa a nie ze sie walnelas deska:diabloti: zartuje:shake:...wspolczuje, bo pewnie nochala zlamalas albo rozpeklas. Idz lepiej na kontrole jakas do lekarza:roll:[/QUOTE] Hiihiii:evil_lol:Ja właśnie miałam iśc na imprezę /bal noworoczny organizowany przez nasz ZK/,ale ....skutecznie sobie wybiłam:evil_lol: z głowy:diabloti: I nie deskom,tylko blatem stołowym:evil_lol:,deskami to Ty zatykasz to i owo-widziałam na zdjęciu nawet:evil_lol:. Połamac to chyba nie połamałam,ale kinol z lekka spuchnięty jeszcze,sinawe obwódki schodzą,więc przeżyję:lol: Do lekarzy raczej nie chodzę/wtedy to już bym była ciężko chora/,a moje leki wypisuje mi przeważnie..weterynarz:diabloti: [quote name='malawaszka']poka foteeeee :diabloti:[/QUOTE] Niech poczeka ze dwa dni,dzieci mężnieją:eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Matagi']Szczyle ucza sie ...szczać na czterech łapach:diabloti:Potrafia juz wyć,jęczęć,warczeć i szczekać!Niestety,papuga też!:angryy::diabloti:/poza szczaniem:evil_lol:/ [/QUOTE] Hahaha, znaczy rosną;) No, a papuga - widać - pilna uczennica, zdolna językowo;) Pzdr. Quote
M&S Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Matagi napisał(a):Szczyle ucza sie ...szczać na czterech łapach:diabloti:Potrafia juz wyć,jęczęć,warczeć i szczekać!Niestety,papuga też!:angryy::diabloti:/poza szczaniem:evil_lol:/ Łał, to super............:evil_lol:;) Miłej niedzieli:) Quote
Matagi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Niedzielne dzieci :D : chłopczyk chłopczyk z kawałkiem siostry i sam Wasia-patrzaj i podziwiaj:lol: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ajajaj, jaka sielanka;) http://i55.tinypic.com/1tty4m.jpg Pzdr. Quote
Iza. Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ooooo zmieniło im się już te wredne spojrzenie :diabloti: http://i55.tinypic.com/1tty4m.jpg te ostatnie wygląda na ciapę :lol: Quote
andromeda Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2]Śliczne łobuzy, aż chciałoby się takie diablątko :)[/FONT] Quote
Matagi Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 andromeda napisał(a):[FONT=MS Shell Dlg 2]Śliczne łobuzy, aż chciałoby się takie diablątko :)[/FONT] Księciunio by sie obraził na śmierć gdybys mu takiego brzdąca przyniosła:roll::lol: Quote
Matagi Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Iza. napisał(a):Ooooo zmieniło im się już te wredne spojrzenie :diabloti: http://i55.tinypic.com/1tty4m.jpg te ostatnie wygląda na ciapę :lol: I tu się ...mylisz:diabloti:Ta ostatnia zostaje w hodowli,jest wredna:diabloti:,warcząca,obrażona jak sie ją przewraca /ja lubie takie charakterki:eviltong:/.Pierwsza z tego zdjęcia to najmilsza suczka,taka wiecznie zadowolona:loveu:,druga jaśniejsza siedząca obok,to szalona krzykaczka,wyjec nr.1,ma temperament ,że hohoo:diabloti:,chłopczyk zaś, to juz facio pełna gębą,jak mu cos nie pasuje,to burczy/to on nawarczał na mnie jak jeszcze był ślepowaty,a ja robiłam zdjęcia.On po jedzeniu udaje sie na drzemkę,a jak sie go zaczepia wtedy,to jest baaardzo niezadowlony i burczy:diabloti:.Wszystkie dzieci,oprócz mojej pojada do Warszawy-fajnie,bo blisko:lol: Quote
psyja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 mhihihi tej co zostaje kolorek najbardziej mi się podobał i podoba:loveu: nie wygląda na tych fotach na taką temperamentną dziewczyne...:diabloti::diabloti: Quote
Matagi Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 psyja napisał(a):mhihihi tej co zostaje kolorek najbardziej mi się podobał i podoba:loveu: nie wygląda na tych fotach na taką temperamentną dziewczyne...:diabloti::diabloti: One wszystkie będa czerwone /jak Misaki/,może te ciemne troszkę bardziej;) A ona nie wygląda-cichociemna:evil_lol: Jak poszczepię,to przywioze ja do Aliny:lol: Quote
psyja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 haha cicha woda brzegi rwie:D...:diabloti: suuuuper, nie widziałam nigdy na żywo małych szybek! tylko uprzedzaj jak będziesz sie wybierała:evil_lol: bo my od przyszłego weekendu najprawdopodobniej będziemy chodzić tylko w sob i niedz Quote
Asiaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Matagi napisał(a):I tu się ...mylisz:diabloti:Ta ostatnia zostaje w hodowli,jest wredna:diabloti:,warcząca,obrażona jak sie ją przewraca /ja lubie takie charakterki:eviltong:/.Pierwsza z tego zdjęcia to najmilsza suczka,taka wiecznie zadowolona:loveu:,druga jaśniejsza siedząca obok,to szalona krzykaczka,wyjec nr.1,ma temperament ,że hohoo:diabloti:,chłopczyk zaś, to juz facio pełna gębą,jak mu cos nie pasuje,to burczy/to on nawarczał na mnie jak jeszcze był ślepowaty,a ja robiłam zdjęcia.On po jedzeniu udaje sie na drzemkę,a jak sie go zaczepia wtedy,to jest baaardzo niezadowlony i burczy:diabloti:.Wszystkie dzieci,oprócz mojej pojada do Warszawy-fajnie,bo blisko:lol: To mówisz, że prawie wszystkie w W-wie będą zyc, tak...? No to trzeba będzie uważać na ulicach;) Pzdr. Quote
Matagi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Asiaczek napisał(a):To mówisz, że prawie wszystkie w W-wie będą zyc, tak...? No to trzeba będzie uważać na ulicach;) Pzdr. Tak,tak!!!hahahaaaa:evil_lol: Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Matagi napisał(a):I tu się ...mylisz:diabloti:Ta ostatnia zostaje w hodowli,jest wredna:diabloti:,warcząca,obrażona jak sie ją przewraca /ja lubie takie charakterki:eviltong:/.Pierwsza z tego zdjęcia to najmilsza suczka,taka wiecznie zadowolona:loveu:,druga jaśniejsza siedząca obok,to szalona krzykaczka,wyjec nr.1,ma temperament ,że hohoo:diabloti:,chłopczyk zaś, to juz facio pełna gębą,jak mu cos nie pasuje,to burczy/to on nawarczał na mnie jak jeszcze był ślepowaty,a ja robiłam zdjęcia.On po jedzeniu udaje sie na drzemkę,a jak sie go zaczepia wtedy,to jest baaardzo niezadowlony i burczy:diabloti:.Wszystkie dzieci,oprócz mojej pojada do Warszawy-fajnie,bo blisko:lol: Ooo a nie wygląda :lol: Intrygują mnie te Twoje szybalony :razz: Quote
Matagi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Iza. napisał(a):Ooo a nie wygląda :lol: Intrygują mnie te Twoje szybalony :razz: Nie wygląda,bo kamuflaż robi swoje:evil_lol: Nie jestes samotna:eviltong:,mnie też:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Hej, Babo, co tam u Was? Jak małe szybalonki? Pzdr. Quote
Matagi Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 No to po trudach i cierpieniach wróciłam z Rzeszowa :D Jestem zadowolona :D :D :D wyniki: psy szczenięta RIPPA-NA Matagiinu PL - WO,NSZwR otwarta ARGUS KAI Ulubieńcy Kasi - I dosk,CWC (?),res.CACIB(?) championy S`HOSHI Matagiinu PL -I dosk,CWC,Zwycięzca,CACIB suki młodzież KOI Matagiinu PL - I dosk,ZW.MŁ.NJwR /ukończony Młodzieżowy Championat/ pośrednia MEA PREATORIA Leo Libra - III dosk Mł.Ch.PL.MISAKI Hneda Tvrz - I dosk.CWC,Zwycięzca,CACIB,BOB /łysa :twisted: / MIWAKU Leo Libra -II dosk.,res.CACIB otwarta KAZUMI z Grodzkiego Zakątka- II dosk (?) YUZUKI Gamron -I dosk.CWC (?) Plan wykonałam :D najbardziej mi zależało na CWC dla Misaki,ma juz wszystkie potrzebne do dorosłego championatu,brakuje jej tylko czasu,zamknać będzie mogła dopiero po 10 kwietnia,wystarczy więc krajówka w Lublinie.Intera zaczęła w Wilnie,więc juz ma na koncie caciba litewskiego,rezerwę i caciba z Polski.....gówniara ma 19 miesięcy :wink: Czarny miał stresa na wystawie,nie podobały mu sie tabliczki lokatowe w ringu,zielony dywan tez niekoniecznie,a stolik sędziowski też uważał za wrogi :twisted: Biegać biegał,piruety kręcił,ale wszystko to jakos bez przekonania... :lol: Bardzo mnie też ucieszyły sukcesy moich dzieci :D :D :D Koi zamkneła championat,Rippo mial udany debiut w szczeniaczkach :D -ech....żeby tak zawsze było :roll: :lol: A małe rosną,skończyły 6 tygodni,rozrabiają,gęby drą,piora się czyli standarcik:diabloti:Jutro obfocę;) Quote
Recommended Posts