Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):
Zdjęcia w następnym poście-jak usmażę Darkowi kotleta /mam nowy sposób:eviltong:/.

Tylko jednego kotleta? :-o Głodzisz człowieka.:p:evil_lol:
Pzdr

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
Tylko jednego kotleta? :-o Głodzisz człowieka.:p:evil_lol:
Pzdr

No patrzajta,jak ta Kaśka dzisiaj pyskata:evil_lol: -a ja zamiast smażyć to odpyskowuję:evil_lol:noooo...może ten Darek coś dzisiaj i zje....:roll::evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
No patrzajta,jak ta Kaśka dzisiaj pyskata:evil_lol: -a ja zamiast smażyć to odpyskowuję:evil_lol:noooo...może ten Darek coś dzisiaj i zje....:roll::evil_lol:

No martwię się, że go zagłodzisz, bo kto nam zrobi smaczną sałatkę grzybową na Białystok (drobno pokrojoną nie to co Ty - całe grzyby grubaśne).:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Trochę na wieczór odżyłam to se mogę popyskować, a co. :cool3::cool3::cool3:
Pzdr

Posted

Darek postanowił poczekać,a więc świeże dzieci:

mówiłam,że szybują:diabloti:

a tu nastąpiła pomyłka:evil_lol: -Misaki mleczka nie ma:evil_lol:

Posted

dalej marzyciel

Baba doszła do wniosku,że dzieci zgłodniały i tak sie w domu wydzierała,że musiałam pójść po mleczarnię:evil_lol:

i to było by na tyle:eviltong:
Idę eksperymentować z kotletem /jak Darek przeżyje,to sobie też takiego zrobię:diabloti:/

Posted

Ojejejejeej!!!!!:loveu::loveu::loveu: Kochana Gabryśka przytuliła ślepaczka:multi::loveu:.Super!!!Jednak bassety,oprócz wielkiego tyłka maja jeszcze większe serduszka!!!:loveu:Mam nadzieję,że malec zjadł...bo u Gabi to na mleczko liczyc nie można:lol:.No to będzie /jak wyrośnie/...KICIOBASIOREK!:evil_lol:

Posted

Dziś Gabrynia się wypięła na funkcję opiekunki hihi. Muszę ja robić za kocią mamkę. Trzymajcie kciuki za wrzaskuna. A zachodu z takim srajdkiem o matko.:roll: Nakarm, wymasuj, wysikaj, wysraj

Posted

joi napisał(a):
Dziś Gabrynia się wypięła na funkcję opiekunki hihi. Muszę ja robić za kocią mamkę. Trzymajcie kciuki za wrzaskuna. A zachodu z takim srajdkiem o matko.:roll: Nakarm, wymasuj, wysikaj, wysraj

Tak, tak, tak.... Nigdy, co prawda, nie byłam kocią mamą, ale mogę się domyślać, ile to roboty... szczególnie z tym wysikaniem i wysraniem:):evil_lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, tak, tak.... Nigdy, co prawda, nie byłam kocią mamą, ale mogę się domyślać, ile to roboty... szczególnie z tym wysikaniem i wysraniem:):evil_lol:

Pzdr.

Byłam kocią mama......i roboty multum, a to takie malutkie :diabloti:

Ale ile radosci że sie udało takiego szkraba odchowac.

Posted

Pewnie już wiecie, że Darek jest bardzo chory. Mam prośbę wysyłajcie mu wszyscy dobrą energię to bardzo pomaga. Dziękuje

Posted

Gadałam dzisiaj z Lilką.
Lilka na razie nie ma internetu, więc robię za pośrednika.
Z Darkiem już jest lepiej, ale jeszcze potrzeba czasu aby było zupełnie dobrze. Także dalej ślijcie pozytywne emocje i trzymajcie kciuki za wyzdrowienie Darka.
Lilka jest strasznie zaganiana ma kooopę spraw do załatwienia, nie ma prawie na nic czasu. No i jest zmęczona i niewyspana, także i dla niej przyda się wsparcie.
Macie wszyscy pozdrowienia i buziaki. Jeśli Lilka o kimś zapomniała i nieoddzwoniła albo coś w tym stylu to się nie gniewajcie, ale ona ma urwanie głowy teraz.
Dziękuje wszystkim tym którzy nie zapomnieli o niej i Darku.
Chyba o niczym nie zapomniałam.
Pzdr