Asiaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Wiem, że juz jestescie w domku. prosimy o fotki, relację z wystawy i ze spraw domowych:) pzdr. Quote
Matagi Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Frytela napisał(a):Ojojoj jak dawno mnie tu nie było :oops::oops::oops::oops: Gratuluje osiągnięć no i oczywiście SZCZENIACZKÓW :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrowienia od corgowego stada ;) Cześć!!!:multi:Noooo,faktycznie,dawno Cie tu nie było;)Dzieki za gratki!:loveu:Będziesz z corgasami w Bialymstoku? Asiaczek napisał(a):Bawcie się dobrze, ładnej pogody zyczę i czekamy na relację:) pzdr. Ooooo...pogoda była jak diabli:evil_lol: wróciłam ugotowana,ale...warto było pojechać;) Maks i Spark napisał(a):Cześć!!!! Żyjecie?, jak malce.... Żyjemy,żyjemy:multi:szybko żyjemy,czasu troszku brak,takie tempo:lol:Maluchy okiej,dzis może zdąże je ufocić....:lol: Asiaczek napisał(a):Wiem, że juz jestescie w domku. prosimy o fotki, relację z wystawy i ze spraw domowych:) pzdr. Jesteśmy w chałupie od niedzieli wieczorem.Przytaszczyłam z Legnicy akitaska chłopczyka:loveu:Zamieszkał pod Białymstokiem u naszego kolegi,który czekał na małego ponad rok...ale warto było poczekać-jest boooski:loveu: Zdjeć oczywiście nie mam:oops:w drodze był padnięty od upału,a po przyjeździe jakos nie bylo okazji,bo grillowaliśmy i opijalismy malego przybycie Ale fotki będą;) We Wrocławiu było fajnie i upalnie,latalismy pomiędzy Wrocławiem a Legnicą,jestem pod wielkim wrażeniem tego,co zobaczylismy u Janka w Namitori.Żeby wszystkie akity tak miały dobrze,jak tam mają....:lol: O moje względy zabiegała Keiko DBV i .....udało jej się:eviltong: Jest wspaniała z wyglądu,ale jej charakter powalił mnie dosłownie na kolana,ach...żeby akity urodzone u nas taki temperament i charakter miały:lol:. A w domu...jak ...w domu...nie było mnie chwilę,a po powrocie dzieci Baby mnie obszczekały i nawarczały na mnie:diabloti:Musze zacząć im sie podlizywać chyba....Dzis planuje pierwszy spacerek w ogródku,zapewne będa fotki;):eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Lila dawaj zdjecia maluszkow...aa warczaly mowisz...hm pewnie "intruza" przegonic chcialaly he he he Quote
Matagi Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Ok;)-prosze bardzo-świeżutkie,prosto z krzaka:evil_lol:,dzieci Baby i Harweya na swoim pierwszym wietrzeniu: Quote
Shirai - Koki Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Hm...jakie pulpeciki do schrupania :loveu:...ten czy ta MOJE !!!! http://i32.tinypic.com/n1w70p.jpg przesylke poprosze ekspres !!! Quote
Matagi Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 I ostatnie: dzieci dzisiaj maja 24 dni:lol: Chłopcy pojadą do Warszawy i do Krakowa,a dziewczynka /jej zdjęcia sa ostatnie:eviltong:/ jest jeszcze nie zarezerwowana...;) Quote
M&S Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ale cudna mina http://i26.tinypic.com/2nc2yl1.jpg i to http://i28.tinypic.com/x581o8.jpg i to też http://i29.tinypic.com/35c1v88.jpg pięęękne!!!!! Fajnie, że będzie mieszkał chłopak w Warszawie, może nawiążemy znajomość;) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Widać, że to ich pierwsze wietrzenie, bo fotki takie bardziej statyczne...:) ale maluchy - piękne Kluski, wierzę, że i domek dla Panienki się znajdzie. A jak z imionami? Masz już wymyślone? Pzdr. Quote
Shurai Ćwokiem Go Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Tak,wymyśliła:Pic,Pic na Wode i Pic na wode fotomontaż!:evil_lol: Quote
Matagi Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='Asiaczek']Widać, że to ich pierwsze wietrzenie, bo fotki takie bardziej statyczne...:) ale maluchy - piękne Kluski, wierzę, że i domek dla Panienki się znajdzie. A jak z imionami? Masz już wymyślone? Pzdr. Jakos nie było czasu na wymyślanie imion,ale....chyba juz czas;) dzis postaram sie zrobic nowe zdjęcia maluchom i jeżeli Darek będzie miał nabożeństwo,to zainstaluje w komputerze jakis program zdjęciowy,bo kompa mam gołego po formacie C. A TO powyżej to produkcja właścicielki hodowli akit,cziłałek i do niedawno bullterrierów CO TY NA TO czyli Agnieszki Rymarczyk-matki dzieciom,kobiety po 40-tce,która ma nierówno pod sufitem ,loguje sie pod różnymi dziwnymi nickami i co chwila jest zbanowana,ale dalej z uporem maniaka loguje sie ,mąci i jest wywalana.Ignorujcie jej wywody,olewanie jej sprawia jej najwiekszy ból,nie ma juz sposobu na ta babę:shake::p Quote
Kateczka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Matagi a chociaż jakaś koncepcja co do tych imion powstała....:) kluski fajowe będą z nich jeszcze fajniejsze szybowce :) Quote
Matagi Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Kateczka napisał(a):Matagi a chociaż jakaś koncepcja co do tych imion powstała....:) kluski fajowe będą z nich jeszcze fajniejsze szybowce :) Koncepcja mówisz....:razz: ....będą na literkę R:diabloti: Quote
M&S Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Matagi napisał(a):Koncepcja mówisz....:razz: ....będą na literkę R:diabloti: ....to może "Rozbój";) Cześć:) Quote
Matagi Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='Maks i Spark']....to może "Rozbój";) Cześć:) Cześć:) No,qurde przez ten upał na warszawskiej znowu sie nie spotkałyśmy....:shake:-ale co sie odwlecze ,nie uciecze;) Jeden z przyszłych właścicieli szczeniaczkow miał jakieś pomysły na literke R,ja jeszcze nie mam pomysłu,musze pogrzebać w japońskijm słowniku:lol:. Program zdjęciowy juz mam wgrany,poszłam z dzieciami do ogrodu,aparatczyk zabrałam,ale....akumulatorów nie sprawdziłam:oops: więc zdjęć dzisiaj niet:shake: :oops: Zrobie jutro,bo codziennie je wypasam w ogrodzie:eviltong:. A,że program wgrany,to przejrzałam co mam w nokii i znalazłam skarbusia,którego pokochałam od pierwszej sekundy:loveu:przywiozłam go do Białegostoku trzy tygodnie temu.Jego pierwsze chwile na smyczy uwieczniłam właśnie komórką: Quote
Darius Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Lilka, to absolutny brak odpowiedzialności taką bestię na ulicę wyprowadzać! Niedopuszczalne!!! Jeszcze kto ukradnie.. :painting:.:cooldevi: Serwus Darius Quote
M&S Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ale fajna kitka:):) http://i30.tinypic.com/nb2pv4.jpg a reszta sfoty jak to małe drapieżne zwerzę przyjęła? Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Rrrrrany, jaki tu ruch... A to zbanowana paniusia... A to nowe drapiezne zwierzę... A to imionka na lit. "R" - Raban, Rozbój, Rapt... Pzdr. Quote
bety Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Patrzcie jaka Lilka cwana oddała "drapieżnika na sznurku" swojej drugiej połowie a sama stanęła w bezpiecznej odległości. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klucha kudłata całkiem fajna. Pzdr Quote
Matagi Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='Kateczka']jejku...jaka wielka groźna kita :D :lol: [quote name='Darius']Lilka, to absolutny brak odpowiedzialności taką bestię na ulicę wyprowadzać! Niedopuszczalne!!! Jeszcze kto ukradnie.. :painting:.:cooldevi: Serwus Darius Hiihiii:evil_lol: -pilnowałam:eviltong: [quote name='Maks i Spark']Ale fajna kitka:):) http://i30.tinypic.com/nb2pv4.jpg a reszta sfoty jak to małe drapieżne zwerzę przyjęła? Słodki malec,nie?:loveu:Moje tałatajstwo go nie widziało:shake: zaraz po moim powrocie przygalopował jego pańcio,malec był dłuuuugooo wyczekiwany,i zabrał go do swojego domku:lol: [quote name='Asiaczek']Rrrrrany, jaki tu ruch... A to zbanowana paniusia... A to nowe drapiezne zwierzę... A to imionka na lit. "R" - Raban, Rozbój, Rapt... Pzdr. Rrrrrrrrrrrrrrr.....ozruch nastąpił:evil_lol: Zbanowana na razie siedzi cicho,zapewne obmysla nowy,wyszukany:evil_lol: nick Drapieżnik nie ma nowych fotek,musze to naprawic chyba:roll: Żeby to te propozycje mozna było przetłumaczyć na japan jazyk:roll: - to czemu ni...:evil_lol: [quote name='bety']Patrzcie jaka Lilka cwana oddała "drapieżnika na sznurku" swojej drugiej połowie a sama stanęła w bezpiecznej odległości. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klucha kudłata całkiem fajna. Pzdr Hm...nie tylko moja Baba cwana:eviltong: Quote
bety Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Matagi napisał(a): Hm...nie tylko moja Baba cwana:eviltong: Ciekawe która się od której tego nauczyła. Hi hi hi hi. Pzdr Quote
Matagi Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Moi Drodzy:lol:!Ponieważ dzisiaj poszłam focic shibusie z naładowanymi juz akumulatorami,to patrzajcie i podziwiajcie!:eviltong:Niestety,zdjęcia sa nieostre,bo shiby,jak to shiby-zamiast pozować to szybowały z prędkościa światła:diabloti:,czołowym szybownikiem jest ciemniejszy piesek-lata jak nakręcony,w nosie miał moje prośby i groźby o chwile spokoju:evil_lol:Czy tylko mnie sie zdaje,że ten mały ma diabełki w oczach?Bo jego brat to raczej typ marzyciela,on sie nie spieszy,ma czas,ale...jak go rodzeństwo pierze,to odzywa sie w nim charakter mamusi...:diabloti:.Dziewczynka zaś to taka...ciepła kluseczka-ostrożna,delikatna i ....cwana;) zawsze pierwsza przy mleczarni:eviltong:.Zdjęcia w następnym poście-jak usmażę Darkowi kotleta /mam nowy sposób:eviltong:/. Quote
Recommended Posts