Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Frytela napisał(a):
Ojojoj jak dawno mnie tu nie było :oops::oops::oops::oops:

Gratuluje osiągnięć no i oczywiście SZCZENIACZKÓW :) :loveu::loveu::loveu::loveu:

Pozdrowienia od corgowego stada ;)

Cześć!!!:multi:Noooo,faktycznie,dawno Cie tu nie było;)Dzieki za gratki!:loveu:Będziesz z corgasami w Bialymstoku?

Asiaczek napisał(a):
Bawcie się dobrze, ładnej pogody zyczę i czekamy na relację:)

pzdr.

Ooooo...pogoda była jak diabli:evil_lol: wróciłam ugotowana,ale...warto było pojechać;)

Maks i Spark napisał(a):
Cześć!!!!

Żyjecie?, jak malce....

Żyjemy,żyjemy:multi:szybko żyjemy,czasu troszku brak,takie tempo:lol:Maluchy okiej,dzis może zdąże je ufocić....:lol:

Asiaczek napisał(a):
Wiem, że juz jestescie w domku. prosimy o fotki, relację z wystawy i ze spraw domowych:)

pzdr.

Jesteśmy w chałupie od niedzieli wieczorem.Przytaszczyłam z Legnicy akitaska chłopczyka:loveu:Zamieszkał pod Białymstokiem u naszego kolegi,który czekał na małego ponad rok...ale warto było poczekać-jest boooski:loveu: Zdjeć oczywiście nie mam:oops:w drodze był padnięty od upału,a po przyjeździe jakos nie bylo okazji,bo grillowaliśmy i opijalismy malego przybycie Ale fotki będą;)
We Wrocławiu było fajnie i upalnie,latalismy pomiędzy Wrocławiem a Legnicą,jestem pod wielkim wrażeniem tego,co zobaczylismy u Janka w Namitori.Żeby wszystkie akity tak miały dobrze,jak tam mają....:lol: O moje względy zabiegała Keiko DBV i .....udało jej się:eviltong: Jest wspaniała z wyglądu,ale jej charakter powalił mnie dosłownie na kolana,ach...żeby akity urodzone u nas taki temperament i charakter miały:lol:.
A w domu...jak ...w domu...nie było mnie chwilę,a po powrocie dzieci Baby mnie obszczekały i nawarczały na mnie:diabloti:Musze zacząć im sie podlizywać chyba....Dzis planuje pierwszy spacerek w ogródku,zapewne będa fotki;):eviltong:

Posted

I ostatnie:

dzieci dzisiaj maja 24 dni:lol: Chłopcy pojadą do Warszawy i do Krakowa,a dziewczynka /jej zdjęcia sa ostatnie:eviltong:/ jest jeszcze nie zarezerwowana...;)

Posted

Widać, że to ich pierwsze wietrzenie, bo fotki takie bardziej statyczne...:)
ale maluchy - piękne Kluski, wierzę, że i domek dla Panienki się znajdzie. A jak z imionami? Masz już wymyślone?

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Widać, że to ich pierwsze wietrzenie, bo fotki takie bardziej statyczne...:)
ale maluchy - piękne Kluski, wierzę, że i domek dla Panienki się znajdzie. A jak z imionami? Masz już wymyślone?

Pzdr.

Jakos nie było czasu na wymyślanie imion,ale....chyba juz czas;) dzis postaram sie zrobic nowe zdjęcia maluchom i jeżeli Darek będzie miał nabożeństwo,to zainstaluje w komputerze jakis program zdjęciowy,bo kompa mam gołego po formacie C.

A TO powyżej to produkcja właścicielki hodowli akit,cziłałek i do niedawno bullterrierów CO TY NA TO czyli Agnieszki Rymarczyk-matki dzieciom,kobiety po 40-tce,która ma nierówno pod sufitem ,loguje sie pod różnymi dziwnymi nickami i co chwila jest zbanowana,ale dalej z uporem maniaka loguje sie ,mąci i jest wywalana.Ignorujcie jej wywody,olewanie jej sprawia jej najwiekszy ból,nie ma juz sposobu na ta babę:shake::p

Posted

Kateczka napisał(a):
Matagi a chociaż jakaś koncepcja co do tych imion powstała....:) kluski fajowe będą z nich jeszcze fajniejsze szybowce :)

Koncepcja mówisz....:razz: ....będą na literkę R:diabloti:

Posted

[quote name='Maks i Spark']....to może "Rozbój";)

Cześć:)

Cześć:)
No,qurde przez ten upał na warszawskiej znowu sie nie spotkałyśmy....:shake:-ale co sie odwlecze ,nie uciecze;)
Jeden z przyszłych właścicieli szczeniaczkow miał jakieś pomysły na literke R,ja jeszcze nie mam pomysłu,musze pogrzebać w japońskijm słowniku:lol:.
Program zdjęciowy juz mam wgrany,poszłam z dzieciami do ogrodu,aparatczyk zabrałam,ale....akumulatorów nie sprawdziłam:oops: więc zdjęć dzisiaj niet:shake: :oops: Zrobie jutro,bo codziennie je wypasam w ogrodzie:eviltong:.
A,że program wgrany,to przejrzałam co mam w nokii i znalazłam skarbusia,którego pokochałam od pierwszej sekundy:loveu:przywiozłam go do Białegostoku trzy tygodnie temu.Jego pierwsze chwile na smyczy uwieczniłam właśnie komórką:

Posted

Lilka,

to absolutny brak odpowiedzialności taką bestię na ulicę wyprowadzać! Niedopuszczalne!!!

Jeszcze kto ukradnie.. :painting:.:cooldevi:

Serwus
Darius

Posted

Patrzcie jaka Lilka cwana oddała "drapieżnika na sznurku" swojej drugiej połowie a sama stanęła w bezpiecznej odległości. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Klucha kudłata całkiem fajna.
Pzdr

Posted

[quote name='Kateczka']jejku...jaka wielka groźna kita :D

:lol:

[quote name='Darius']Lilka,

to absolutny brak odpowiedzialności taką bestię na ulicę wyprowadzać! Niedopuszczalne!!!

Jeszcze kto ukradnie.. :painting:.:cooldevi:

Serwus
Darius

Hiihiii:evil_lol: -pilnowałam:eviltong:

[quote name='Maks i Spark']Ale fajna kitka:):)
http://i30.tinypic.com/nb2pv4.jpg

a reszta sfoty jak to małe drapieżne zwerzę przyjęła?

Słodki malec,nie?:loveu:Moje tałatajstwo go nie widziało:shake: zaraz po moim powrocie przygalopował jego pańcio,malec był dłuuuugooo wyczekiwany,i zabrał go do swojego domku:lol:

[quote name='Asiaczek']Rrrrrany, jaki tu ruch...
A to zbanowana paniusia...
A to nowe drapiezne zwierzę...
A to imionka na lit. "R" - Raban, Rozbój, Rapt...

Pzdr.

Rrrrrrrrrrrrrrr.....ozruch nastąpił:evil_lol:
Zbanowana na razie siedzi cicho,zapewne obmysla nowy,wyszukany:evil_lol: nick
Drapieżnik nie ma nowych fotek,musze to naprawic chyba:roll:
Żeby to te propozycje mozna było przetłumaczyć na japan jazyk:roll: - to czemu ni...:evil_lol:

[quote name='bety']Patrzcie jaka Lilka cwana oddała "drapieżnika na sznurku" swojej drugiej połowie a sama stanęła w bezpiecznej odległości. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Klucha kudłata całkiem fajna.
Pzdr

Hm...nie tylko moja Baba cwana:eviltong:

Posted

Moi Drodzy:lol:!Ponieważ dzisiaj poszłam focic shibusie z naładowanymi juz akumulatorami,to patrzajcie i podziwiajcie!:eviltong:Niestety,zdjęcia sa nieostre,bo shiby,jak to shiby-zamiast pozować to szybowały z prędkościa światła:diabloti:,czołowym szybownikiem jest ciemniejszy piesek-lata jak nakręcony,w nosie miał moje prośby i groźby o chwile spokoju:evil_lol:Czy tylko mnie sie zdaje,że ten mały ma diabełki w oczach?Bo jego brat to raczej typ marzyciela,on sie nie spieszy,ma czas,ale...jak go rodzeństwo pierze,to odzywa sie w nim charakter mamusi...:diabloti:.Dziewczynka zaś to taka...ciepła kluseczka-ostrożna,delikatna i ....cwana;) zawsze pierwsza przy mleczarni:eviltong:.Zdjęcia w następnym poście-jak usmażę Darkowi kotleta /mam nowy sposób:eviltong:/.