Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lolka75']hejka!!!! gdzie Was wywialo?:shake:
tesknimy:roll:

chocta do mnie na zdjecia szybowcow z wystawy:p

już za moment podażam!

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry Wam:)

Oooo:lol: Cześć:lol:

[quote name='Shirai - Koki']He he jak grubiuski baleronik z Baby sie zrobil !!! I jak sie cieszy ze mamusia bedzie usmiech od ucha do ucha !!!!!!!!!

Nooo grubiutka ona,nigdy taka nie była:cool3: na tym zdjęciu to ona na mnie kłapała,jęczała i cos chciała mówić...

[quote name='lolka75']http://i46.tinypic.com/mlqqlk.jpg
kocham Babe i jej usmiechy:loveu:..... przyjade i zwine:diabloti:

Hiiihiiii:lol: akity przypilnują;):lol: a Baba skąpa,nie odda:evil_lol:

Posted

Babiszonek jak się patrzy! Grubiutka, jest w co klepnąć...;)
To mówisz, że PO 13 czerwca, tak? A ile PO...?
Bo dzisiaj to juz jest 9 czerwca, jeśli przez te remonty, naprawy, malowanie nie straciłam rachuby...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Babiszonek jak się patrzy! Grubiutka, jest w co klepnąć...;)
To mówisz, że PO 13 czerwca, tak? A ile PO...?
Bo dzisiaj to juz jest 9 czerwca, jeśli przez te remonty, naprawy, malowanie nie straciłam rachuby...

pzdr.

No mnie wychodzi,że po 13:roll:;),a kiedy to pewnie i sama Baba nie wie....jeżeli liczyć od 1 krycia,to będzie w niedzielę 61 dzień.Sprawdziłam kiedy rodziła poprzednie 2 razy i było to na 63 dzień.Baba kilka dni przed porodem zaczyna sie wiercić,jest niespokojna a dziś ma wsio w nosie i śpi jak zabita.
Łojejuuuuuuuu,a u Ciebie dalej modernizacja chałupy:shake:-nie zazdraszczam:p

[quote name='Maks i Spark']cuuuudo:loveu:
http://i46.tinypic.com/mlqqlk.jpg

Słonecznego dnia:p
I był słoneczny;)-dzięki!:lol:

Posted

Tak, u mnie nadal remont.
Ale zrobiłam nastepne 2 kroki w tych sprawach, tzn. mam ustalona datę malowania kuchni i dzisiaj był demontaz starych szafek w kuchni:)
Ciesze się jak cholera! (jak mawiał Olsen...)

pzdr.

Posted

Cześć Kochani:loveu:

Znalazłam chwilke czasu,bo miotam sie jak g... w przeręblu/może to nie najlepsze na lato określenie:roll::diabloti:/.
Jaśnie Miłościwie Panująca w moim domu BABA wczoraj o 6.30 postanowiła wyrzucic z siebie zbędny balast,czyli dzieci.Zajęło jej to 1,5 godziny:evil_lol:.Na świat przyszło troje szybowców/Babowy standard:eviltong:,ona sie nie wysila/,wsie czerwone,dwóch chłopaków po ...30 dkg i dziewuszka waząca 35 dkg :-o.Wszystko odbyło sie migusiem ,dzieci i mamusia zdrowa.Dwójka chłopaków jest juz zaklepana,laska do wziecia....;)Baba z przychówkiem urzęduje w dużej klatce,jak reszta rodzinki usiłuje zajrzeć,to Baba prezentuje swój słynny usmiech nr,1:diabloti:.Siedział zamknieta,ale jak tak mozna zamknąc DYREKTORA?:crazyeye:Zaprotestowała dzis rano szakalim glosem,i chcac nie chcać musielismy drzwiczki uchylić;).Najgorzej to ma Misaki,jest bardzo ciekawa co tam sie dzieje,ale wyszczerzone zębiszcza Baby ją powstrzymuja.
Baba dobra dziewczynka,bo poczekała z porodem do poniedziałku:lol:

W niedziele byłam w Lublinie na wystawie,zabrałam goopolka i Misaki.Misaki łysa,sierść na korpusie jak u jamnika szorściaka,albo i mniej,za to na tyłku obfite portki,na główce zaś została czuprynka:evil_lol:.Jak ja czesałam na wystawie,to stała cichutko i tylko szczerzyła zęby:diabloti:-drapałam ja po łysościach:evil_lol:.Hoshi też zaczał sie sypać,ale z nim nie ma problemu,on nigdy nie jest łysy,ale jak linieje,to mu fruwa szary podszerstek i nie wygląda to fajnie.Jakos sobie z tym poradziłam i poszło dobrze:loveu::

MISAKI Hneda Tvrz-ZW.MŁ.NJwR
Mł.Ch.Pl.Ch.Pl.S`HOSHI Matagiinu PL -CWC,Zwycięzca,BOB

shib było tylko 3,była też suczka w pośredniej,dostała CWC.Sędzia mogła nie dać Misaki i czarnemu tego co dała,ale dostalismy :eviltong::loveu::lol:.
W finałach Hoshi na Best of Group Vgr wybiegał /a to umie oprócz sikania najlepiej:evil_lol:/
BOG I:multi::loveu: z czego baaardzoooo sie cieszę,bo z 1071 psów zgłoszonych na tą wystawę został wybrany do pierwszej dziesiątki najpiekniejszych psów,był najlepszym przedstawicielem V grupy,a shiby czy też akity rzadko są wybierane/niestety:angryy:/.Jestem więc .....happyyyyyyyyy:loveu::loveu::loveu:
Zdjęcia są,zrobił je Włodek od Tsugiego /dzięki!!!!!:loveu:/,a ponieważ ja mam tyci czasu,to wstawi je kochana Kasieńka:loveu::lol:.

Posted

Hohoho, jakie wieści!!!
Gratulacje dla Baby za wytrzymanie do poniedziałku, za Trójkę dzieci, za szybki poród...

Gratulacje za cudne informacje z wystawy w Lublinie:) BOG dla shiby to rzeczywiście ewenement... pewnie nie było ani Nitor Nivalis ani nikogo z tej wyższej półki z SH...;)

I czytam, że BAba b.szybko doszła do swojej kondycji psychicznej PO porodzie:)

Pzdr.

Posted

Matagi napisał(a):
...........a ponieważ ja mam tyci czasu,to wstawi je kochana Kasieńka:loveu::lol:.

U której też z czasem krucho :roll: - ale znaj moje dobre serce. Wazelinką rzuciłaś, że ooooooooooo rany. :eviltong::diabloti::evil_lol:

[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]cdn[/FONT]

Posted

[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]Pzdr[/FONT]

Posted

Super wiadomości!!! Wieelkie gratulacje dla mamuśki, za sprawny poród:lol:

i równie wieeelkie za osiągi w Lublinie:multi::multi::multi::multi:

uściski dla maluszków:loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']A na IV miejscu widzę - szpicek wilczy...
Nonono...

Pzdr.[/QUOTE]

Asiu, to jest kees nie wolf:shake: (znam go)

Dzień dobry:)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak go zwał, reprezentuje szpice wilcze...

Pzdr.[/QUOTE]

To jest zasadnicza różnica:diabloti:, niestety reprezentuje:shake: