Matagi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Babuleńka moja....:-( Iza......chyba nie...:shake: Quote
Matagi Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 joi napisał(a):niestety tak :-( ech:-(.......za krótko one żyją,za krótko....:-( poszła biegać z Dodo...:-( Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Judi odeszła...? Jeślitak to dla Babuleńki ["]... Pzdr. Quote
Matagi Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Jestem szczęśliwa tak,że przypomniałam sobie o AB:evil_lol: /żartuję:lol:/. Dzisiaj na wystawie w Grudziądzu wnuczka Baby,a córka Hanki ,czyli KOI Matagiinu PL została wybrana na Najpiekniejsze Baby Wystawy:lol::multi::loveu: Gratulacje dla Swobodziaka czyli dla Mariusza i jego żony,której to tez był debiut wystawowy:lol::loveu::multi: A to Koi przed wystawa ,po praniu: Quote
Angelika_Roser Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]BARDZO BARDZO BARDZO GRATULUJEMY :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Matagi Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]BARDZO BARDZO BARDZO GRATULUJEMY :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Dzięki:lol: Czekam na zdjęcia-jak dostane to wstawię. Quote
Matagi Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 revii:lol: dziękuje baaardzoooo!!!!!:multi: Czy możesz podesłac mi na maila?-bardzo prosze:lol: matagiinu@interia.pl Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jeeeeee, jaka piękna KOI:) I to jest ten Naj Baby Wystawy??? No, to pewnie Małą jeszcze gdzieś zobaczymy, prawda? pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Gratulujemy...ach tak bylismy zajeci ze nawet nidzie nie zagladalam a tutaj taka niespodzianka !!!! Serdecznie gratulacje jeszcze raz...!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Matagi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='revii']Prosić zawsze można... :eviltong: Poszło... Noooo...niby taak:roll: -dzięki:lol: [quote name='Asiaczek']Jeeeeee, jaka piękna KOI:) I to jest ten Naj Baby Wystawy??? No, to pewnie Małą jeszcze gdzieś zobaczymy, prawda? pzdr. Tak,to te baby;) Może będzie na krajówce V gr we Wrocławiu:roll: [quote name='Shirai - Koki']Gratulujemy...ach tak bylismy zajeci ze nawet nidzie nie zagladalam a tutaj taka niespodzianka !!!! Serdecznie gratulacje jeszcze raz...!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki,dzieki:lol::lol: A tut pudełkowe fotki malej KOI Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 A kto to za sędzia? http://i47.tinypic.com/15ytdtf.jpg Mała pobiła SH Nitor Nivalis! Brawo!!! http://i46.tinypic.com/2dgnseq.jpg Pzdr. Quote
Matagi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Znasz dobrze Asiu tego sędziego-to p.Kasia Boryczko :) Quote
lolka75 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 :loveu::multi:gratulki:multi::multi:... piekne osiagniecie:multi: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Matagi']Znasz dobrze Asiu tego sędziego-to p.Kasia Boryczko :)[/QUOTE] Chodzi mi o sędziego na BOG; tam na fotce jest jakis facet... Pzdr. Quote
Matagi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 A ....no jest jakis facet...:roll: ponoć baby miał wybierac pan Boryczko,ale ten na focie to nie on....:crazyeye:może to ktoś z ZK Grudziądz?:cool3: nooo...noo...tejemnicza sprawa...tajemniczy gość....trza to rozszyfrować...:roll::cool3:. Quote
Matagi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='lolka75']:loveu::multi:gratulki:multi::multi:... piekne osiagniecie:multi:[/QUOTE] Dziękuje bardzo!!!:lol::loveu: Quote
lolka75 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 hejka!!!! gdzie Was wywialo?:shake: tesknimy:roll: chocta do mnie na zdjecia szybowcow z wystawy:p Quote
Matagi Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 No czas chyba nastał coby pokazać Wam jak wygląda Baba po kwietniowej randce:eviltong:Pierwszy raz jej małzonek przypasował,widać woli Czechów od Holendrów:cool3: Dzieci powinny przyjść na świat po 13 czerwca...:loveu: zdjęcie zostało zrobione komórka jakies 8 dni temu,teraz juz jest więcej Baby:lol: a tak sie Baba cieszy z przyszłego macierzyństwa:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 He he jak grubiuski baleronik z Baby sie zrobil !!! I jak sie cieszy ze mamusia bedzie usmiech od ucha do ucha !!!!!!!!! Quote
Recommended Posts