Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bety napisał(a):
Paulina nie dawaj jej tych fotek :p :eviltong: - niech się najpierw pochwali wynikami. :diabloti:
A mi miała podać finały i nie podała :shake: :mad: - czyli zaczynam kompletować rózgi dla Matagiski. :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

:oops::oops::oops: wydawało mi sie,że podałam później te finały....wracalismy inna drogą niz przyjechaliśmy,jechaliśmy przez jakies ...wysranki,kupę krzaczorów tam było i zasięg był do bani,z kims gadałam alfabetem Morse`a,az sie wkurzyłam i zaprzestałam dzwonienia:angryy:

BOG V wyglądał przewidywalnie:evil_lol:;
1.szpic miniaturowy /później 2 na BIS/
2.AA-;)
3.Haskacz
4.Basek z Kaliningradu

A moje szyby:
S`HOSHI Matagiinu PL -dosk,CWC,Zwycięzca,BOB
MISAKI Hneda Tvrz- dosk.ZW.Mł.NJwR

Czylim zadowolona:lol: Szybów było sztuk 3 ,więc wielkich zasług tu nie było,ale fakt-sedzia mógł różnie dać,ale dał dla mnie dobrze:eviltong:.
Aaaaa w karcie u Hoshiego na samym końcu sędzia napisał:"pies bardzo ładnie pokazywany na ringu":eviltong:
a u Misiaczki jest tak: "perfekcyjnie pokazywana na ringu":eviltong:

I co?:diabloti: Nie ma to jak handling by Lilka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
:oops::oops::oops: wydawało mi sie,że podałam później te finały....wracalismy inna drogą niz przyjechaliśmy,jechaliśmy przez jakies ...wysranki,kupę krzaczorów tam było i zasięg był do bani,z kims gadałam alfabetem Morse`a,az sie wkurzyłam i zaprzestałam dzwonienia:angryy:

2.AA-;)
3.Haskacz
4.Basek z Kaliningradu

A moje szyby:

Czylim zadowolona:lol: Szybów było sztuk 3 ,więc wielkich zasług tu nie było,ale fakt-sedzia mógł różnie dać,ale dał dla mnie dobrze:eviltong:.
Aaaaa w karcie u Hoshiego na samym końcu sędzia napisał:"pies bardzo ładnie pokazywany na ringu":eviltong:

No i żeby mi to było ostatni raz. :angryy::evil_lol:

Takiej ważnej informacji dla mnie nie podać, eh. :shake:

A ten handling to na fotkach "kulawo wygląda" :eviltong: - shiba albo fruwa albo kuper pokazuje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Matagi napisał(a):
Aaa...i rózgów nie chcem:shake::diabloti: ja grzeczna;)

Pomyślimy nad anulowaniem tej rózgi - zbierzemy komisję i poddamy wniosek pod głosowanie.:diabloti:

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
No i żeby mi to było ostatni raz. :angryy::evil_lol:

Takiej ważnej informacji dla mnie nie podać, eh. :shake:

A ten handling to na fotkach "kulawo wygląda" :eviltong: - shiba albo fruwa albo kuper pokazuje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pomyślimy nad anulowaniem tej rózgi - zbierzemy komisję i poddamy wniosek pod głosowanie.:diabloti:

Pzdr

Nic nie kulawo:mad:Tak ładnie prezentowałam,że fotoreporterzy z zachwytu zamarli z aparatami w rękach:roflt::roflt::roflt:

Konsylium zwołajta:shiny: ładniej brzmi od komisji:D

Posted

[QUOTE=Matagi;14650979
2.AA-;)
3.Haskacz
4.Basek z Kaliningradu

Ta suka z Kaliningradu to chyba jakies nieporozumienie... tragedia...
A kto robił BOG? Czy tez p. M.B-G?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ta suka z Kaliningradu to chyba jakies nieporozumienie... tragedia...
A kto robił BOG? Czy tez p. M.B-G?

Pzdr.

A jakże...:razz:;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm, to tu mnie Pan Sędzia zmartwił...
No, chyba, że NAPRAWDĘ nie było nic ładniejszego na BOG...

Pzdr.

Było,było....;)Asiaczki były:eviltong: ale cóż....mnie ten wybór w grupie nie zdziwił;) wiedziałam,że tak będzie,nooo...może stawiałam na inną kolejnośc...:razz: hiiihiiii:diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Było,było....;)Asiaczki były:eviltong: ale cóż....mnie ten wybór w grupie nie zdziwił;) wiedziałam,że tak będzie,nooo...może stawiałam na inną kolejnośc...:razz: hiiihiiii:diabloti:

Na ringu to wygrana suczki z kl.championów to tez nieporozumienie. Może wygrała tylko dlatego, że championka...? Trudno zgadnąć. No i to BOG4...
Eh, chyba w następnym roku pojedziemy do Dobrego Miasta:)

A Haneczka to ładna i z przodu i z tyłu:)

Chłopaczysko tez niczego sobie.:)

Eh, ładne te Twoje shiby, ładne, ale ja mam baski i to mi musi wystarczyć;)

Pzdr.

Posted

Kateczka napisał(a):
no no gratulujemy :)

Dziękujemy:lol:

Asiaczek napisał(a):
Na ringu to wygrana suczki z kl.championów to tez nieporozumienie. Może wygrała tylko dlatego, że championka...? Trudno zgadnąć. No i to BOG4...
Eh, chyba w następnym roku pojedziemy do Dobrego Miasta:)

A Haneczka to ładna i z przodu i z tyłu:)

Chłopaczysko tez niczego sobie.:)

Eh, ładne te Twoje shiby, ładne, ale ja mam baski i to mi musi wystarczyć;)

Pzdr.

Nooo...staram się coby te moje szyby coraz lepsze były:razz: Dzięki!:lol:

bety napisał(a):
A dlaczego piszecie "Haneczka" - przecież tam była "Misaki" vel. Misiaczka, vel. Miśka?
Pzdr

Tak jest;)Hanka z upasionym tyłkiem siedziała w domu,a po ringu latała Misiaczka:evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Dla mnie wszystkie shiby Lilkowe to Hanki. I tak juz zostanie.
No, może oprócz czarnego faceta:)

Pzdr.

Baba też Hanka?:crazyeye:hiihiii :evil_lol: a czarnemu to bez różnicy jak go zwać:diabloti: może być i Hanką....:roll::evil_lol:

Posted

Paulina!:lol: Baaardzo,bardzo dziękuję!!!!:multi::loveu::multi: I czekam na maila,nareszcie będe mogła wysłać zdjęcia Misaki do Czech:lol:

Posted

Matagi napisał(a):

2.AA-;)
3.Haskacz
4.Basek z Kaliningradu

A moje szyby:

Gratukcje juz byly, hm ale nie zaszkodzi jeszcze raz Lila gratulacje dla banby Baby !!!!

Posted

lady_m napisał(a):
Bo mnie się jakoś trudno przyzwyczaić do nowej shiby :eviltong:

Jak dobrze pójdzie,to niedługo będa jeszcze nowsze....;):eviltong:

Shirai - Koki napisał(a):
Gratukcje juz byly, hm ale nie zaszkodzi jeszcze raz Lila gratulacje dla banby Baby !!!!

Dziekujem bardzo!:multi::loveu:

Tattoi napisał(a):
Misiek lepiej wygląda taki podliniały- nogi jej się wydłużyły. A jaki ona ma cyc :-o

Nóżki ma bose-włoski wypadły:evil_lol:.Ojjj..ona to taka solidna holka,nie ułomek:diabloti: