Matagi Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 bety napisał(a):Paulina nie dawaj jej tych fotek :p :eviltong: - niech się najpierw pochwali wynikami. :diabloti: A mi miała podać finały i nie podała :shake: :mad: - czyli zaczynam kompletować rózgi dla Matagiski. :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr :oops::oops::oops: wydawało mi sie,że podałam później te finały....wracalismy inna drogą niz przyjechaliśmy,jechaliśmy przez jakies ...wysranki,kupę krzaczorów tam było i zasięg był do bani,z kims gadałam alfabetem Morse`a,az sie wkurzyłam i zaprzestałam dzwonienia:angryy: BOG V wyglądał przewidywalnie:evil_lol:; 1.szpic miniaturowy /później 2 na BIS/ 2.AA-;) 3.Haskacz 4.Basek z Kaliningradu A moje szyby: S`HOSHI Matagiinu PL -dosk,CWC,Zwycięzca,BOB MISAKI Hneda Tvrz- dosk.ZW.Mł.NJwR Czylim zadowolona:lol: Szybów było sztuk 3 ,więc wielkich zasług tu nie było,ale fakt-sedzia mógł różnie dać,ale dał dla mnie dobrze:eviltong:. Aaaaa w karcie u Hoshiego na samym końcu sędzia napisał:"pies bardzo ładnie pokazywany na ringu":eviltong: a u Misiaczki jest tak: "perfekcyjnie pokazywana na ringu":eviltong: I co?:diabloti: Nie ma to jak handling by Lilka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matagi Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Aaa...i rózgów nie chcem:shake::diabloti: ja grzeczna;) Quote
bety Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Matagi napisał(a)::oops::oops::oops: wydawało mi sie,że podałam później te finały....wracalismy inna drogą niz przyjechaliśmy,jechaliśmy przez jakies ...wysranki,kupę krzaczorów tam było i zasięg był do bani,z kims gadałam alfabetem Morse`a,az sie wkurzyłam i zaprzestałam dzwonienia:angryy: BOG V wyglądał przewidywalnie:evil_lol:; 1.szpic miniaturowy /później 2 na BIS/ 2.AA-;) 3.Haskacz 4.Basek z Kaliningradu A moje szyby: S`HOSHI Matagiinu PL -dosk,CWC,Zwycięzca,BOB MISAKI Hneda Tvrz- dosk.ZW.Mł.NJwR Czylim zadowolona:lol: Szybów było sztuk 3 ,więc wielkich zasług tu nie było,ale fakt-sedzia mógł różnie dać,ale dał dla mnie dobrze:eviltong:. Aaaaa w karcie u Hoshiego na samym końcu sędzia napisał:"pies bardzo ładnie pokazywany na ringu":eviltong: a u Misiaczki jest tak: "perfekcyjnie pokazywana na ringu":eviltong: I co?:diabloti: Nie ma to jak handling by Lilka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i żeby mi to było ostatni raz. :angryy::evil_lol: Takiej ważnej informacji dla mnie nie podać, eh. :shake: A ten handling to na fotkach "kulawo wygląda" :eviltong: - shiba albo fruwa albo kuper pokazuje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matagi napisał(a):Aaa...i rózgów nie chcem:shake::diabloti: ja grzeczna;) Pomyślimy nad anulowaniem tej rózgi - zbierzemy komisję i poddamy wniosek pod głosowanie.:diabloti: Pzdr Quote
Matagi Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 bety napisał(a):No i żeby mi to było ostatni raz. :angryy::evil_lol: Takiej ważnej informacji dla mnie nie podać, eh. :shake: A ten handling to na fotkach "kulawo wygląda" :eviltong: - shiba albo fruwa albo kuper pokazuje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pomyślimy nad anulowaniem tej rózgi - zbierzemy komisję i poddamy wniosek pod głosowanie.:diabloti: Pzdr Nic nie kulawo:mad:Tak ładnie prezentowałam,że fotoreporterzy z zachwytu zamarli z aparatami w rękach:roflt::roflt::roflt: Konsylium zwołajta:shiny: ładniej brzmi od komisji:D Quote
Asiaczek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [QUOTE=Matagi;14650979 BOG V wyglądał przewidywalnie:evil_lol:; 1.szpic miniaturowy /później 2 na BIS/ 2.AA-;) 3.Haskacz 4.Basek z Kaliningradu Ta suka z Kaliningradu to chyba jakies nieporozumienie... tragedia... A kto robił BOG? Czy tez p. M.B-G? Pzdr. Quote
Matagi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Ta suka z Kaliningradu to chyba jakies nieporozumienie... tragedia... A kto robił BOG? Czy tez p. M.B-G? Pzdr. A jakże...:razz:;) Quote
Asiaczek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Hm, to tu mnie Pan Sędzia zmartwił... No, chyba, że NAPRAWDĘ nie było nic ładniejszego na BOG... Pzdr. Quote
Matagi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Hm, to tu mnie Pan Sędzia zmartwił... No, chyba, że NAPRAWDĘ nie było nic ładniejszego na BOG... Pzdr. Było,było....;)Asiaczki były:eviltong: ale cóż....mnie ten wybór w grupie nie zdziwił;) wiedziałam,że tak będzie,nooo...może stawiałam na inną kolejnośc...:razz: hiiihiiii:diabloti: Quote
lady_m Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Wyspowiadała się już Lilka z tych wyników? :diabloti: No to Haneczka Quote
lolka75 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/dwa/DSC03561.jpg boszsz jakie pieknosci:loveu: http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/dwa/DSC03529.jpg cudownosci:loveu: ja chce shibe:placz: Quote
lady_m Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Porównanie Na maila wyślę Ci jutro, bo na tym komputerze mam tylko pomniejszone zdjęcia. Quote
lolka75 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/dwa/DSC03566.jpg buhahahah a co sie tak wara zadarla?:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Matagi napisał(a):Było,było....;)Asiaczki były:eviltong: ale cóż....mnie ten wybór w grupie nie zdziwił;) wiedziałam,że tak będzie,nooo...może stawiałam na inną kolejnośc...:razz: hiiihiiii:diabloti: Na ringu to wygrana suczki z kl.championów to tez nieporozumienie. Może wygrała tylko dlatego, że championka...? Trudno zgadnąć. No i to BOG4... Eh, chyba w następnym roku pojedziemy do Dobrego Miasta:) A Haneczka to ładna i z przodu i z tyłu:) Chłopaczysko tez niczego sobie.:) Eh, ładne te Twoje shiby, ładne, ale ja mam baski i to mi musi wystarczyć;) Pzdr. Quote
bety Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 A dlaczego piszecie "Haneczka" - przecież tam była "Misaki" vel. Misiaczka, vel. Miśka? Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dla mnie wszystkie shiby Lilkowe to Hanki. I tak juz zostanie. No, może oprócz czarnego faceta:) Pzdr. Quote
Matagi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 lolka75 napisał(a):http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/dwa/DSC03566.jpg buhahahah a co sie tak wara zadarla?:evil_lol: Hiiihiii:razz:on zagryzł wargi i pomyslał:"i tak wygram boba,i tak wygram Boba,jestem lepszy od Misiaczki,musze wygrac...":evil_lol: Quote
Matagi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Kateczka napisał(a):no no gratulujemy :) Dziękujemy:lol: Asiaczek napisał(a):Na ringu to wygrana suczki z kl.championów to tez nieporozumienie. Może wygrała tylko dlatego, że championka...? Trudno zgadnąć. No i to BOG4... Eh, chyba w następnym roku pojedziemy do Dobrego Miasta:) A Haneczka to ładna i z przodu i z tyłu:) Chłopaczysko tez niczego sobie.:) Eh, ładne te Twoje shiby, ładne, ale ja mam baski i to mi musi wystarczyć;) Pzdr. Nooo...staram się coby te moje szyby coraz lepsze były:razz: Dzięki!:lol: bety napisał(a):A dlaczego piszecie "Haneczka" - przecież tam była "Misaki" vel. Misiaczka, vel. Miśka? Pzdr Tak jest;)Hanka z upasionym tyłkiem siedziała w domu,a po ringu latała Misiaczka:evil_lol: Asiaczek napisał(a):Dla mnie wszystkie shiby Lilkowe to Hanki. I tak juz zostanie. No, może oprócz czarnego faceta:) Pzdr. Baba też Hanka?:crazyeye:hiihiii :evil_lol: a czarnemu to bez różnicy jak go zwać:diabloti: może być i Hanką....:roll::evil_lol: Quote
Matagi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Paulina!:lol: Baaardzo,bardzo dziękuję!!!!:multi::loveu::multi: I czekam na maila,nareszcie będe mogła wysłać zdjęcia Misaki do Czech:lol: Quote
lady_m Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bo mnie się jakoś trudno przyzwyczaić do nowej shiby :eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Matagi napisał(a)::oops::oops::oops: wydawało mi sie,że podałam później te finały....wracalismy inna drogą niz przyjechaliśmy,jechaliśmy przez jakies ...wysranki,kupę krzaczorów tam było i zasięg był do bani,z kims gadałam alfabetem Morse`a,az sie wkurzyłam i zaprzestałam dzwonienia:angryy: BOG V wyglądał przewidywalnie:evil_lol:; 1.szpic miniaturowy /później 2 na BIS/ 2.AA-;) 3.Haskacz 4.Basek z Kaliningradu A moje szyby: S`HOSHI Matagiinu PL -dosk,CWC,Zwycięzca,BOB MISAKI Hneda Tvrz- dosk.ZW.Mł.NJwR Czylim zadowolona:lol: Szybów było sztuk 3 ,więc wielkich zasług tu nie było,ale fakt-sedzia mógł różnie dać,ale dał dla mnie dobrze:eviltong:. Aaaaa w karcie u Hoshiego na samym końcu sędzia napisał:"pies bardzo ładnie pokazywany na ringu":eviltong: a u Misiaczki jest tak: "perfekcyjnie pokazywana na ringu":eviltong: I co?:diabloti: Nie ma to jak handling by Lilka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratukcje juz byly, hm ale nie zaszkodzi jeszcze raz Lila gratulacje dla banby Baby !!!! Quote
Tattoi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Misiek lepiej wygląda taki podliniały- nogi jej się wydłużyły. A jaki ona ma cyc :-o Quote
Matagi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 lady_m napisał(a):Bo mnie się jakoś trudno przyzwyczaić do nowej shiby :eviltong: Jak dobrze pójdzie,to niedługo będa jeszcze nowsze....;):eviltong: Shirai - Koki napisał(a):Gratukcje juz byly, hm ale nie zaszkodzi jeszcze raz Lila gratulacje dla banby Baby !!!! Dziekujem bardzo!:multi::loveu: Tattoi napisał(a):Misiek lepiej wygląda taki podliniały- nogi jej się wydłużyły. A jaki ona ma cyc :-o Nóżki ma bose-włoski wypadły:evil_lol:.Ojjj..ona to taka solidna holka,nie ułomek:diabloti: Quote
Recommended Posts