Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matagi']Nooo tak:cool3:chwile mnie nie było i już kociarstwo sie wmeldowało:evil_lol:
A,że to to nie wymarzło zimą:diabloti: może taka jedna na litere H tu nie zagląda i mnie nie ubije....?[SIZE=2]
A Lilka taaak,taak,baaaaaardzoooo sie ucieszy jak zobaczy :evil_lol:
Ale chyba najbardziej ,tak na prawde ,to sie Baba ucieszy:diabloti:Tylko musze ja posadzic przed monitorem:eviltong:
O tak wczoraj oglądała film o zwierzętach Kamczatki/najbardziej jej sie podobały pliszki i prawierodzina czyli ...[SIZE=4]lisy
:

Bo Babuska wiec co dobre :) :)

Dawno tu nie zaglądałam i żałuje, bo u Ciebie jak zwykle duzo sie dzieje fajnego :) Pozdrowionka !!!

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiunia02 - włąśnie u Matagi nic się ostatnio nie dzieje na DGM. Może w domu - tak. Baba, Hanka, Hoshi i inne na pewno niexle dają popalic. Ale info o tych wyczynach to tutaj nie uświadczysz...
Szkoda wielka, bo ja tez uwielbiałam wchodzić tutaj i sobie poczytac cudowne opowiadanka Matagi...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To dzisiaj jest już jutro i trzeba powstać i iść do celu! Zanczy - pisać na DGM./..

pzdr.

Asia dla Lilki ta godzina to jest ciemna noc.:diabloti: Ona pewnie się jeszcze z boku na bok przekręca - nie to co my "ranne ptaszki".:evil_lol:
Pzdr

p.s. Lilka wczoraj miałam Ci przypomnieć ale sama zapomniałam (hi hi) - dziś mi się przypomniało.

Posted

Asia:lol: Kaśka ma świętą rację:evil_lol:co Ty chcesz żebym ja w nocy wstawała i pisała:crazyeye:A gdybym nawet i wylazła z wyra i zaczęła pisać,to ciiikawe co bym takiego napisała i w jakim jezyku:roll:;) by to było:roll:.Kiedys zadzwoniła do mnie koleżanka tak po 8.00 w nocy:evil_lol:.gadała do mnie i gadała,oczywiście nic z tego nie pamiętałam.Potem dowiedziałam się,że powiedziałam tylko 1 słowo:"dobranoc":diabloti:.Obraziła sie na mnie i długo musiałam przepraszać,że nic nie pamietam.

A ja ostatnio mało tutaj zaglądałam,bo czasu nie było,albo mnie nie było;) Wszystko sie jakies pokomplikowane zrobilo i cud,że od poniedziałku zycie sie toczy normalnie /jak dla moich norm oczywiście:diabloti:/.
W zeszłym tygodniu byłam na ...weselu:diabloti: Baby.Poniewaz Baba dwa razy była zamężna z Holendrem,to postanowiłam jej znaleźć innego,padło na Czecha,czyli na Harweya u forumowej Gosi.Pojechałam pociągiem,z duszą na ramieniu,w trakcie podróży już widziałam oczami wyobraźni jatkę jaka Baba na miejscu zrobi.Zastanawiałam sie czy faktycznie Gosia ma gumowy:evil_lol:młotek coby Babę w narkoze wprowdzić / takie cos proponowała mi zrobic Iwona z Tajgety:evil_lol:/.Przy wyjeździe okazało się,że taki sprzęt jest obecny,leżał sobie na półeczce przy domu:eviltong:.Przyjechałam do Gosi i ......TOTALNY SZOK:crazyeye:.Baba odpowiedziała na zaloty Harweya baaardzoooo pozytywnie,zaświeciły sie jej oczy i ruszyła w tany.Cos tam od czasu do czasu sie wydzierała i kłapała paszczęką,ale była w siódmym niebie.Po nastu minutach małżeństwo zostało skonsumowane i spacerowało złączone węzłem małżeńskim:evil_lol: po podwórku.Powtórzone to zostało 3 razy,a inicjatorka była ...Baba:eviltong:.Trzy dni byłam u Gosi,w piatek postanowiłam przerwac tą idylle i wracać do domu.I tu dzwoni do mnie Darek i mówi,że niekoniecznie wrócę:razz:,bo na dworcu wykoleiła się cysterna z gazem propan butan i dzworzec zamknięty:p.Tak mi przez myśl przeszło,że chyba chłop niekoniecznie chce żebym do domu wracała i mnie gazem straszy,ale zadzwoniłam tu i tam wyszło,że nie łże.Miałam to szczęście,że zanim ten mój pociąg dojechał,to skończyli przepompowywać,widziałam leżącą cysterną,część dworca była jeszcze zablokowana,ale przelazłam i do domu trafiłam.
W sobote musiałam dom odkopac po Darkowym urzędowaniu,więc znowu czasu niet na DGM:p.W niedziele zaś ruszyłam na...Kowno!:diabloti:Stuletnim polonezem /ale na gaz:evil_lol:/dotelepaliśmy sie w tempie 70 km/godzine,czyli tyle ile życzą sobie Litwini do w/w Kowna.Sprawe załatwiłam i pojechalismy do mojej ulubionej,z XIX wieku pochodzącej karczmy.Tam pożarłam /dosłownie:loveu:/ moje ukochane kołduny i ruszylismy na Łomże.Słonko świeciło,cieplutko,a tu trzeba zasuwać w tempie ślimaka te 70....tragedia!!!!!A tym bardziej,że po tych kołdunach spać sie chciało.....:placz:Aby zlikwidowac te sennośc postanowiłam sie czegos zimnego napić i wymyśliłam,że najlepiej zimnej coli z lodem w McDonaldzie w Suwałkach.Ale nie dane mi było:angryy:wszystkie okoliczne wioski zjechały sie na hamburgiery,kafkie i hierbatkie:angryy:Jakos przeżyłam i dojechalismy i do tej Łomży i do domu.Do dzisiaj sie zastanawiam czy na tyłku nie wylaza mi jakie modzole od niewygodnego polonezowego siedzenia:razz:.
W poniedziałek odsypiałam wojaże,we wtorek wziełam sie za gary,a dzisiaj byłam w gościnie u baleronesów,i za moment wmelduje tu zdjecia;).No i sami widzicie jaka to ja zajęta bywam:eviltong:;).

Posted

a to Babe wzieno na amory:loveu::loveu::multi:

ale to fajnie miec takie ciekawe i urozmaicone zycie: sluby, konsumpcje, gazowanie, wojaze zagraniczne, wschodnie potrawy, najazdy chlopstwa na McDonalda.... hahahahha:evil_lol::loveu::evil_lol:

Posted

Dziwne stwory otoczyły Misiaki

hahaha...ale śmieszne:evil_lol:

i namolne:evil_lol:

wszędzie chcą zajrzeć:cool3:

a bierzcie co chcecie tylko sie odczepcie:evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
a to Babe wzieno na amory:loveu::loveu::multi:

ale to fajnie miec takie ciekawe i urozmaicone zycie: sluby, konsumpcje, gazowanie, wojaze zagraniczne, wschodnie potrawy, najazdy chlopstwa na McDonalda.... hahahahha:evil_lol::loveu::evil_lol:

A wzięło Babę,wzięło,jak przyjechała do domu to sobie używała jeszcze na Misaki i na czarniawym entelegencie:evil_lol:

Ja juz nie chce urozmaicone,ja chce szarości zwykłej,no....tak choćby do końca tygodnia;)może uda mi sie w spokojności okna wymyć.....chyba,że przez nie wylecę,uprzednio popchnięta przez jakąwąś szybe niemytą /to chytre i podstepne konusy:cool3:/ i znowu będe miała usztywnione gipsem życie....:pa,odpukać dawno nie było gipsiaka:roll::diabloti:

Posted

Darius napisał(a):
Lilka,

pomyśl, jakie ja Ci tajemnice beczkowych smakołyków zdradzić mogę:loveu: Już nie mówiąc o innych, akitowych tajemnicach z naszych stron:evil_lol:

Serwus
Darius

Nie będe myśleć!!!! Bo mnie szlag trafi:-(:diabloti: Buuuuuuuuuuuu.....:placz::placz::placz:

Asiunia02 napisał(a):
Bo Babuska wiec co dobre :) :)

Dawno tu nie zaglądałam i żałuje, bo u Ciebie jak zwykle duzo sie dzieje fajnego :) Pozdrowionka !!!

Cześć Asia!:lol:

Posted

no to zycze spokojnosci:loveu:

a co do baleronow... widzialam na jednej wystawie sunie baleronowa w zaawansowanej ciazy:crazyeye:...do dzis nie moge wyjsc z szoku. Biedaczka szorowala (doslownie) brzuchem po podlodze, miala biedne wielgachne poobcierane sutki, lazla lapka za lapka ledwo sie przesuwajac. Czy tak wyglada ciezarna baleronka czy to bylo jakies ekstremum?

a Misiaki miala radoche...usmiech mowil wszystko:loveu:. A mowia ze samojedy sie usmiechaja a szyby fffcale nie gorsze:multi::loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
no to zycze spokojnosci:loveu:

a co do baleronow... widzialam na jednej wystawie sunie baleronowa w zaawansowanej ciazy:crazyeye:...do dzis nie moge wyjsc z szoku. Biedaczka szorowala (doslownie) brzuchem po podlodze, miala biedne wielgachne poobcierane sutki, lazla lapka za lapka ledwo sie przesuwajac. Czy tak wyglada ciezarna baleronka czy to bylo jakies ekstremum?

a Misiaki miala radoche...usmiech mowil wszystko:loveu:. A mowia ze samojedy sie usmiechaja a szyby fffcale nie gorsze:multi::loveu:

Noo...może sie uda;)

Biedna bassecica:-( Możliwe,że była w ciąży,ale one tak też wyglądac moga w ciązy urojonej,przechodza to strasznie,ale kto mądry by wlókł taka dziewuche na wystawę?:shake::roll:
Na tych moich zdjęciach biega rodzeństwo balerones,to dzieci Arii ,a urodziło sie ich...12 !!!:evil_lol: I w tym 10 chłopaków:cool3: Szczęśliwym tatusiem jest Charli,który jak "zasieje" ,to konkretnie;),teraz na Litwie urodziła sie po nim dziewiątka:evil_lol:

Tylko Misiaczka u mnie ma taki usmiech od ucha do ucha:lol: Baba do usmiechu pokazuje uzębienie:diabloti:,Hanka robi to półgębkiem,a głupolek to wywala jęzor i ma "inaczej" inteligentny wyraz twarzy:evil_lol:

Posted

nie dosc ze przywlekli na wystawe psice w takim stanie to jeszcze prowadzali na sile po hali:-(... inni sie za glowe lapali:shake:... czasem ma sie ochote kopnac jednego z drugim tam gdzie plecy przestaja miec swoja szlachetna nazwe

a Baby usmiech bardzo nam sie podoba. Eryk wraca czesto do historii fotograficznych jak Baba siedzi za Twoimi plecami i klapie szczeka i sie usmiecha:evil_lol::roflt::roflt:...albo jak prosi o kolczyki:evil_lol:... Normalnie rechoczemy jak ropuchy:evil_lol:.
Misiaki ma naprawde szeroki i szczery usmiech:loveu:

Posted

Ja bassety bardzo kocham i jak bym cos takiego zobaczyła,to na BANK bym poszła i tych tam zj...a od góry do dołu!:angryy:

Hm....ja nie dawno zaobserwowałam,że Baba zaczyna kłapac i gadać wtedy,kiedy albo:ma miec dzieci,jest tuz po cieczce,albo tuz przed cieczka;) czyli jej hormony sa kłapiace!:evil_lol: dzis juz na mnie nakłapała ,a kłapiąc wydała takie jęki:'aj...ajjjj,ajajajjjj" i to piskliwym tonem....więc powinnam byc chyba dobrej mysli:roll:;).
Kolczyków przez nia nie nosze,zeżre jak nic:evil_lol:
Mam gdzies filmik,jak udaję,że Babie odgryze pazurki,biore jej łape,przyblizam do swoich ust i Baba zaczyna lamentować:evil_lol:qrde,ale jakim głosem....:evil_lol: postaram sie to wsadzic na wrzutę albo youtube kiedyś;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ty zapracowana, ja - w niedoczasie...
To jak my mamy rozmawiać?

pzdr.

Może na migi;) a dlaczemu Ty w niedoczasie?:roll:

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Ale ona wyrosła, od kiedy ją miziałam i głaskałam... taka była kulka, a teraz panienka śliczna :loveu: [/FONT]http://i44.tinypic.com/23stb7k.jpg

Babsko sie robi z Misiaczki:evil_lol:

Posted

A bo tyle mam różnych zajęć, spraw do załatwienia...
Jutro znowu do piwnicy robić porzadek, w sobote przyjeżdża OFIk-Tofik na kilka godzin, niedziela - wystawa...
W poniedziałek - piwnica - wymiana poziomów CO, wtorek - pewnie tez...
A tu jeszcze nogami przytupuje remont kuchni i wymiana szafek... W caym domu bajzel będzie, kto to potem posprząta...?

pzdr.