joi Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Piekny kicio... Pzdr. Dziękuję bardzo mi miło :lol: Lilki nie ma :diabloti: Mogę jeszcze, trochę przedwiośnia Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Takie foteczki to ja mogę godzinami oglądać! Uwielbiam kicie:) Pzdr. Quote
joi Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Takie foteczki to ja mogę godzinami oglądać! Uwielbiam kicie:) Pzdr. Ależ proszę bardzo. Lilka jak zobaczy też na pewno się ucieszy. Ona tak uwielbia koty :lol: Quote
Matagi Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Nooo tak:cool3:chwile mnie nie było i już kociarstwo sie wmeldowało:evil_lol: A,że to to nie wymarzło zimą:diabloti: może taka jedna na litere H tu nie zagląda i mnie nie ubije....?[SIZE=2] A Lilka taaak,taak,baaaaaardzoooo sie ucieszy jak zobaczy :evil_lol: Ale chyba najbardziej ,tak na prawde ,to sie Baba ucieszy:diabloti:Tylko musze ja posadzic przed monitorem:eviltong: O tak wczoraj oglądała film o zwierzętach Kamczatki/najbardziej jej sie podobały pliszki i prawierodzina czyli ...lisy: Quote
joi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Nie wymarzło, ma się świetnie ;) Desantuje:diabloti: A filmy też sobie lubi pooglądać. Strzeżcie się shiby :eviltong:. Nie znacie dnia ni godziny kocich desantów:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Taaaa, tak się ucieszyła, że nas szibami postraszyła... Pzdr. Quote
Matagi Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [quote name='joi']Nie wymarzło, ma się świetnie ;) Desantuje:diabloti: A filmy też sobie lubi pooglądać. Strzeżcie się shiby :eviltong:. Nie znacie dnia ni godziny kocich desantów:evil_lol: No,proszę:evil_lol: kociamber komputerowiec:evil_lol:Może chciał maila do szybów wysłać?A może chciał zajrzeć na jakąś matrymonialna www....:cool3: wszak marzec mamy...:diabloti: Desantuje:cool3: chyba w poszukiwaniu partnerów,albo na jakis koci,marcowy festiwal:razz: [quote name='Asiaczek']Taaaa, tak się ucieszyła, że nas szibami postraszyła... Pzdr. Noooo...bardzom szczęśliwa z kocich obrazków:eviltong:trzeba z wrogiem sie zapoznać:diabloti: Quote
joi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ach to moja przyjaciółka, najpiękniejszy, najmądrzejszy, najwspanialszy pies świata :lol: Quote
Matagi Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='joi']Rozejrzę się... ooo ktoś pędzi Chytry kociamber i to z jaka miną:) I moja kochana Gabrysia!!!Cóż za galop:) [quote name='joi']ach to moja przyjaciółka, najpiękniejszy, najmądrzejszy, najwspanialszy pies świata :lo I tu sie musze zgodzić z...KOTEM :) Quote
Shirai - Koki Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Matagi napisał(a): Aaaa......już wiem dlaczego ta pani na rogu tak sie na mnie patrzyła:evil_lol::na głowie miałam nie czesaną od dnia poprzedniego koafiurę/sterczą te włosy jak na żelu jakim/,spodnie od dresu miały artystycznie niemal wypchane kolana,te spodnie wepchnęłam ,ale nie do końca w kozaki,kozaki mają z boku zamek,ale taki tylko pośrodku,z dziury tej wystawała mi goła ,bez skarpety łydka,a w kurteczce ,w kapturze odpięło mi sie futerko i radośnie powiewało jak leciałam po ulicach:diabloti: Super!Już kiedys w dziwnym stroju przemierzałam okoliczne ulice ,szłam wtedy po Okiiego ,który poszedł na kury,nie sądziłam,że jeszcze raz to powtórzę.....:p Tak sie cofnelam troszke do tylu...i coz...:-)...Matagi ja to tez w dziwnym stroju biegalam nad ranem w szlafroku...za Shirai'em co mial silne parcie !!!! Quote
Matagi Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Hahahaaa:diabloti: też dobrze;) Ja znam jedną taką ,co to swoje shiby goła ganiała:evil_lol: /po swoim podwórku latała/:evil_lol::evil_lol: Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Hahaha:evil_lol:A ja dziś o Tobie myslałam;)Ja mam jeszcze twoje żaby z tamtego roku:eviltong: Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dzisiejsze ,świeżutkie ,moje szyby: gryziemyyyyyyyyyy... zabijęęęęęęęęęęęę.... co by tu zmalować.... a ta stoi z tym aparatem i podgląda jakby nie miała co robić przed świętami Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Misaki zwana Misiaki,czyli Czeszka z urodzenia,ale Polka z ...łapanki mam dziurkę!a Baba mi zazdrości no zrób coś pańcia!ja też chce tam grzebać! no i Baba podgwiździła dziurkę teraz Misaki i Hanka zazdraszczają Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Och,moja tylko moja cudowna dziurka... gwiazda świata i powiata czyli Misiaczka stać kazali,to i stoję... daj buzzzi... super holka jestem Quote
joi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Żaby świeżutkie, tegoroczne :lol: Śliczne dziurki, pokazałam Halince :diabloti: hihi, dobrze, że nie słyszysz Quote
bety Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ale się rozszalałaś z fotkami - no no no. :) Pzdr Quote
Shirai - Koki Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Sliczniusia...!!! http://i39.tinypic.com/2z3p7bn.jpg Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 W piątek byłam na wystawie w Katowicach z głupolkiem:lol: Na zdjęciach poniżej są: PRUNUS CHILI z Zakątka Izi Mara-Shimas ICHI KANA YUUSHI /czyli Katai/ MŁ.CH.PL.CH.PL.S`HOSHI Matagiinu PL /czyli Goopolek / Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 u: tutaj dalej Hoshi Multi.Ch.Mara -Shimas KOKI`S KIME WAZA /czyli Koki/ córeczka Kokiego KATSURA GO KOKI No Zara Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 A tutaj: PHOENIX KOMETA z Zakątka Izi ABRA KAI Ulubieńcy Kasi YOKO z Grodzkiego Zakątka Ch.Lt.EHAGAKI ATATAKAI Zara Quote
Recommended Posts