Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mała KOI Matagiinu PL zamieszkała w Zgierzu koło Łodzi w hodowli berneńczyków

Pańcio KOI jest zalogowany na dogo,więc mam nadzieję,że sam sie tutaj odezwie i coś napisze o swojej shibie.
Zdjęć czwartego dziecka Gryzeldy na razie nie mam,mieszka on w Wilnie,nazywa sie KIREI Matagiinu PL

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Jaka sliczniusia hm...*******eczka...fajne te male szybalony...
http://i48.tinypic.com/2432u82.jpg

Szybalon jak to szybalon wszedzie wlezie hi hi hi...a te to takie europejski szybalon...a czemu bedzie kursowal ?
http://i48.tinypic.com/5pipzm.jpg

Bo rodzina Szybusia/tak sie w domu nazywa:lol:/ mieszka troche w Polsce a trochę w Brukseli;)

A dogo to ma swoja cenzurę:evil_lol: i dziwna ona czasami:roll::diabloti:

Posted

Darius napisał(a):
Lilka,

Oki niewinny, jestem absolutnie pewny! Jak ta mała zaraza M dała dyla, chłopak na 100% poszedł ją chronić. W nagrodę każdy z futrzaków winien coś dostać!

Oki pęto kiełbasy (polecam krakowską suchą, może mu będzie smakować!)

Misaki to:

Słyszałem kiedyś od jakiejś znajomej pani z B., że według wszystkich przepowiedni będą się niektóre pluszowe Czeszki w kierunku przyczyn zawałów serca rozwijały... Początek jest:evil_lol:

Poważniej - nie zazdroszczę Ci tego Stresu. Jak kiedyś moja ruda poszła w długą, to mi się teściowa przez trzy tygodnie nie przyznała, dopiero powiedział mi sąsiad, który rudzielca przyprowadził.
Serwus
Darius

Taak,Okii poleciał chronić:p Ten chytrus jej zazdrościł,że wylazła,nie wytrzymał i poleciał,łotr jeden:mad:Krakowską...yhy....chyba kaszę:diabloti:
A taka kula to może by sie i dla Misaki przydała.....ale ona też cwana-Czeszka przecież:evil_lol:,zaraz by namówiła czarnego debilka żeby ja za nia ponosił....:evil_lol:

Daruś....;) a co powiedziałeś teściowej,jak sie już dowiedziałeś....:roll::diabloti:

Posted

Boziu dobrze ze wrociły przytargane do domu :) tylko sie cieszyc.

Co do stroju to przypomniało mi sie jak to Quest dał noge przez dziure w płocie, ktora wczesniej zrobiła mała Kersi!! A ja w bamboszach w gatkach do spania, w podartej bluzie, roszczochrana - i do tego zaspana darłam przez płot za małym, a pozniej zasuwałam znim pod pacha przez ulice!! w dzien targowy!!!! Ludzie mieli ubaw jestem tego pewna na 100% wskazywaly na to ich miny!!

A maluszki slicznosci :)

Posted

andromeda napisał(a):
Boziu dobrze ze wrociły przytargane do domu :) tylko sie cieszyc.

Co do stroju to przypomniało mi sie jak to Quest dał noge przez dziure w płocie, ktora wczesniej zrobiła mała Kersi!! A ja w bamboszach w gatkach do spania, w podartej bluzie, roszczochrana - i do tego zaspana darłam przez płot za małym, a pozniej zasuwałam znim pod pacha przez ulice!! w dzien targowy!!!! Ludzie mieli ubaw jestem tego pewna na 100% wskazywaly na to ich miny!!

A maluszki slicznosci :)

Hahhhhaaa:evil_lol:Znaczy sie nie jestem samotna w swoim szale szukania;) Ale nasze "stroje" i tak nie przebija Gośki z Hanibala:diabloti: tato ganiała swoje shiby ...goła:evil_lol:

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Czyżby szybalonek na swoim centrum dowodzenia?! :loveu: rozkoszne rude maleństwo :loveu:
[/FONT]
http://i48.tinypic.com/5pipzm.jpg

Tak,na swoim stanowisku!:lol:Shiby uwielbiaja zajmować takie miejsca,są wtedy "panami na gospodarstwie":lol:

Kateczka napisał(a):
jakie cuda.....Moim pierwszym marzeniem była Shiba właśnie ..od niej sie zaczęło...a tu coś wielkiego rudego leży mi teraz na łóżku :)

No to może i niedługo wlezie Ci do łózia jakaś mniejsza,ruda istotka?:eviltong:;)

Posted

nie no ziarno jakieś się juz pląta pod nogami...ale warunkó na razie brak...i mi sie waha...druga akita....mastif...dobek...(z braku czasu szukam psiego ideału :P) Shiba najbardziej kompaktowa :)

Posted

..się rozpisałaś, droga koleżanko!:)

Tak sobie oglądam miot "K" i musze przyznac, że mi się podobuje. Ładne Ci one; napisz, proszę, jeszcze raz, kto ojciec, kto matka, OK?

A co zrobiliście z dziura w płocie? Załatana juz?

Pzdr.

Posted

Pzdr.

Tak jakoś mi sie popisało...;)A płot...:pto nie jest właściwie dziura w płocie,z drugiej strony płotu obniżyli sobie teren /o jakiś metr/i ziemia się obsunęła,tak,że w kojcu zrobiła sie dziura,przez którą i koń by wypadł/Tak powiedział Darek:evil_lol:/.Z mojej strony wystarczyło zamknąć bramkę do kojca i wsio,czekam na fachowców z budowy i oni będą to klajstrowac ze swojej strony,ale kiedy...:roll::angryy:

Maks i Spark napisał(a):
jaki fajny :lol::loveu:
http://i47.tinypic.com/2e5meqo.jpg

urocze szybalony :p

Dzięki:lol:

Posted

Matagi napisał(a):

Daruś....;) a co powiedziałeś teściowej,jak sie już dowiedziałeś....:roll::diabloti:

Nic nie powiedziałem, święcie przysięgam! Nie miałem okazji, przez cztery dni nie wychodziła z pokoju...

:diabloti:

Pytanie dla znawców akit: co może akitę doprowadzić do takiego stanu wyczerpania?

Proszę zwrócić uwagę na położenie tylnych łap...

Serwus
Darius

Posted

Darius:lol: czyżbyś teściowej zabił gwoździami drzwi do pokoju na 4 dni:evil_lol::roll:

Qrde,ja twoje zdjęcia jak chcę zobaczyć,to musze z mozilli wleźć na explorera :angryy:
Hahaha:evil_lol: czyżby Kari zmęczyła się siedzeniem?Wygląda na strasznie spracowaną...:diabloti:

Posted

Nieeee, nooo.... przecież nie będę niszczył własnych drzwi i framug... Ona tak "domślnie" sama z siebie...

:diabloti::diabloti:

A co do Kari - wykończyła ją kolacja.... Przecież tak się leży z pełnym brzucholem:evil_lol:

Serwus
Darius

Posted

Darius napisał(a):
Nieeee, nooo.... przecież nie będę niszczył własnych drzwi i framug... Ona tak "domślnie" sama z siebie...

:diabloti::diabloti:

A co do Kari - wykończyła ją kolacja.... Przecież tak się leży z pełnym brzucholem:evil_lol:

Serwus
Darius

Jak nie gwoździami to zapewne jakimś superglutem:razz: A po 4 dniach teściowa klej wyskrobała i wylazła....hiiihiii samoistnie....;)

Bieeeeedna Kari....:evil_lol: