Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm, to ktoś chciał zabrać jej ukradzione wcześniej kolczyki...?

pzdr.

Hiiihiii....te kolczyki,które mi ukradła to jej wyszły ...drugim końcem-zapewne sama Baba nie wie gdzie wypadły....a tutaj szczerzy sie z innego powodu.....:evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Kto zgadnie do kogo i dlaczego Baba się "uśmiecha"?

"Uśmiecha się" do Hanki albo Misaki - bardziej stawiam na tą drugą i broni dostępu do kanapy.
Pzdr

Posted

Hiihiii:evil_lol: wszyscy po kawalku cuś nazgadywali;) Nawet Edyta była blisko....:evil_lol:
Baba czyli NAJWIĘKSZY SKAPIEC ŚWIATA :diabloti: szczerzyła zębiszcza do WSZYSTKICH mieszkających u mnie shib:diabloti: A wszystko to dlatego,że ....na stół/którego na zdjęciu nie widać/ wjeżdżała kolacja wigilijna /karp z ościami tyż:eviltong:/.Baba zasiadła na kanapie i nie pozwalała nikomu zajrzeć na stół,a tak wszystkim pachniało......każde zerknięcie=kłapanie zębami i złowieszcze jęki.bo Baba sama zeżreć tez tego nie mogła,a jej wredny charakter nakazywał pilnowanie,to pilnowała ,kłapała i jęcazła:diabloti:.

Iza:lol: gdzie widziałaś shibę?Z tego co wiem,to w Białymstoku jest pies niezarejestrowany w ZK,a reszta to ...moje:eviltong: Pod Augustowem są dwie shiby,miały miot na początku tego roku,może cos trafiło do B-stoku?:razz:No i we wrześniu przyjechała ze Szczecina suczka,mieszka w hodowli Rosołowe Gwiazdki pod Białymstokiem,o tych wiem,dlatego ciekawam gdzie widziałaś....:roll::lol:

Posted

Matagi napisał(a):

Iza:lol: gdzie widziałaś shibę?Z tego co wiem,to w Białymstoku jest pies niezarejestrowany w ZK,a reszta to ...moje:eviltong: Pod Augustowem są dwie shiby,miały miot na początku tego roku,może cos trafiło do B-stoku?:razz:No i we wrześniu przyjechała ze Szczecina suczka,mieszka w hodowli Rosołowe Gwiazdki pod Białymstokiem,o tych wiem,dlatego ciekawam gdzie widziałaś....:roll::lol:

Pod rossmanem widziałam, jakoś z półtora tygodnia temu.
Nie przyjrzałam sie dokładnie, ale chyba był to pies, rudy ;)

Posted

Iza. napisał(a):
Pod rossmanem widziałam, jakoś z półtora tygodnia temu.
Nie przyjrzałam sie dokładnie, ale chyba był to pies, rudy ;)

Ooooo...widzisz:roll: jak wypatrzysz następnym razem,to łap za fraki właściciela i niech zeznaje!!!!:diabloti: jak na spowiedzi!:evil_lol:

Posted

Rany boskie, co sie dzieje???
Probowalem wpisac dzis kolo poludnia posta ze zdjeciem, zdjecie nie wchodzilo. Dalem spokoj.

Przed chwila (po rejestracji!) dostalem info, ze musze sie zarejestrowac jeszcze raz. No to sie zarejestrowalem ponownie. Jako cukierek dostalem prawo edytowania ostaniego postu, czyli od Maks i Spark! Ale numery... Chyba jakis Admin musi zadzialac, przygoda "na co dzien"...:shake:

Serwus
Darius

Posted

[quote name='Maks i Spark']

Od Wilczych :)

A.

Dzięki,dzięki i wzajemnie!!!:multi::lol::multi:

[quote name='Darius']Rany boskie, co sie dzieje???
Probowalem wpisac dzis kolo poludnia posta ze zdjeciem, zdjecie nie wchodzilo. Dalem spokoj.

Przed chwila (po rejestracji!) dostalem info, ze musze sie zarejestrowac jeszcze raz. No to sie zarejestrowalem ponownie. Jako cukierek dostalem prawo edytowania ostaniego postu, czyli od Maks i Spark! Ale numery... Chyba jakis Admin musi zadzialac, przygoda "na co dzien"...:shake:

Serwus
Darius

Znaczy się jakaś Sodoma i Gomoria tu panują:razz::angryy: Będzie dobrze,Daruś,musi być dobrze:lol:A ja juz się doczekać nie mogę Twoich fotek:eviltong: Na AWP chciałam zobaczyć akitowe tropy i q....o widzę:-(Poskarże sie Edycie,może naprawi moja widzialność:razz::eviltong:.

Posted

[quote name='Matagi'] Będzie dobrze,Daruś,musi być dobrze:lol:A ja juz się doczekać nie mogę Twoich fotek:eviltong: Na AWP chciałam zobaczyć akitowe tropy i q....o widzę:-(Poskarże sie Edycie,może naprawi moja widzialność:razz::eviltong:.

Ha, no to sprobujmy...

Hurraaaa! Udalo sie!

Trop akity - popatrz Lilka, tu moj rudzielec normalnie szedl, zupelnie lazegowato, nie starala sie o nic. Stad te pociagniecia tylna lapa, przed wlozeniem w slady przedniej. Mimo to interesujace, co? Jak Kari zaczyna sie skradac, np. do myszy pod sniegiem, podnisi swoje szczudla wysoko i stawia precyzyjnie, zupelnie bez innych sladow dokladnie w miejsce przednich:lol: Co wiecej... Rownomierny krok jest dla ofiary zawsze oznaka o zblzajacym sie niebezpieczenstwie. Dlatego ruda stawia kroki niezwykle nierownomiernie w czasie, wtedy myszy nie kapuja, ze lowca sie zbliza:loveu:

Serwus
Darius

Posted

Dobrze mówię:Sodomia i Gomoria na DGM!!!!:angryy: Zdjęć nie widze jak używam Mozilli:angryy:,jak wtarabaniłam apiać explorera to zdjęcia obaczyłam!:p To ja już nie wiem z czego mam korzystać:shake::roll:

Dzięki,Darek !:lol: Ot i całe życie człowiek sie uczy:roll:;)Chitre te akitasy,musze zobaczyć wobec tego jak chodza shiby:roll:

Posted

Matagi napisał(a):
Dobrze mówię:Sodomia i Gomoria na DGM!!!!:angryy: Zdjęć nie widze jak używam Mozilli:angryy:,jak wtarabaniłam apiać explorera to zdjęcia obaczyłam!:p To ja już nie wiem z czego mam korzystać:shake::roll:

Dzięki,Darek !:lol: Ot i całe życie człowiek sie uczy:roll:;)Chitre te akitasy,musze zobaczyć wobec tego jak chodza shiby:roll:

Shibaki pozostawiaja eleganckie stempelki :evil_lol:

Posted

Lilka twierdzi, ze moj rudzielec niesamowite miny tnie. Cos w tym chyba jest, tutaj udaje urodzona Japoneczke:

:lol:

Na AwP tez wstawilem jej grymasy...

Serwus
Darius

Posted

Darius napisał(a):
Lilka twierdzi, ze moj rudzielec niesamowite miny tnie. Cos w tym chyba jest, tutaj udaje urodzona Japoneczke:

:lol:

Na AwP tez wstawilem jej grymasy...

Serwus
Darius

I Lilka rację ma!:eviltong:;)A tutaj chyba co śnieg Kari w oczy sypał,albo.....o czymś zawzięcie myslała....

• 3 weeks later...
Posted

Galeria opuszczona, więc czas ją zaanektować
narada wojenna

desant

zwycięstwo !!!

od dziś to Galeria Baby i Akit bassetowych

Posted

[quote name='joi']Galeria opuszczona, więc czas ją zaanektować
narada wojenna

........

od dziś to Galeria Baby i Akit bassetowych[/QUOTE]

Juz slysze z daleka, jak Lilka wszystkie noze i jezyk ostrzy:diabloti:

Posted

[quote name='Darius']Juz slysze z daleka, jak Lilka wszystkie noze i jezyk ostrzy:diabloti:[/QUOTE]

hihihi nieobecni nie mają głosu
W związku ze zwycięstwem ogłaszam, że basset to najwspanialsza rasa na świecie. A akity i shiby istnieją na tym forum aby wiernie służyć bassetom :evil_lol: