Darius Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Matagi napisał(a): Fakt!:eviltong: Darius....jutro jest dziewiętnastego grudnia.....:razz:;) Fakt, dzisiaj jest 19-go grudnia. Tylko tak mysle i mysle, do czego ta date przywiazac... Serwus Darius Quote
Matagi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Swobodziak']Tak moje kudłacze a w szcególności Gusiu muszą swoje wyszaleć na spacerku:) To Gusiu tytła Ciebie w śniegu;)? [quote name='Darius']Fakt, dzisiaj jest 19-go grudnia. Tylko tak mysle i mysle, do czego ta date przywiazac... Serwus Darius Daruś,Ty nie myśl juz bo sie spocisz:evil_lol: Ja Ci podpowiem CO jest 19 grudnia;) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DARIUS !!! [SIZE=3]DZIŚ SĄ TWOJE IMIENINY!!!!! Quote
Shirai - Koki Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Matagi']To Gusiu tytła Ciebie w śniegu;)? Daruś,Ty nie myśl juz bo sie spocisz:evil_lol: Ja Ci podpowiem CO jest 19 grudnia;) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DARIUS !!! [SIZE=3]DZIŚ SĄ TWOJE IMIENINY!!!!! :oops::oops::oops:troche pozno sie zorientowalam, e imprezka sie szukuje...ale na zyczenia zawsze jest czas i dla wszystkich !!! To ja tez sie przylaczam do zyczen Dariusz wszystkiego najlepszego !!!! Quote
Darius Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Matagi'] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DARIUS !!! [SIZE=3]DZIŚ SĄ TWOJE IMIENINY!!!!! Suuuuper dzieki. I za zyczenia i za kwiatki:lol: Tak samo wszystkiego najlepszego dla akitowo-szybowego Darka z B. :Rose: PS. Przypomnialem mojej slubnej o moich imieninach. Dostalem OPR. Gdzies chyba w zyciu zrobilem pare bledow... :ices_bla: PSS. Wlasnie wprobowalem wkleic foto mojego rudzielca. Nie wychodzi. Jak to teraz, po zmianie software na dogomanii zrobic, wie ktos? Serwus Darius Quote
Shirai - Koki Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Darius napisał(a): PSS. Wlasnie wprobowalem wkleic foto mojego rudzielca. Nie wychodzi. Jak to teraz, po zmianie software na dogomanii zrobic, wie ktos? Serwus Darius U mnie jedynie pomogla zmiana przegladaki ... Quote
Darius Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Psia kostka, dostaje ciagle odpowiedz "undefined"! Probuje wprowadzac zdjecia przez icon "Insert image", obrazek na 100% ma URL. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:snipersm: Quote
Shirai - Koki Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 "Retrieve remote file and reference locally" a probwales zeby "to" nie bylo zaznaczone ? Quote
Darius Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Shirai - Koki']"Retrieve remote file and reference locally" a probwales zeby "to" nie bylo zaznaczone ? No teraz juz zupelnie zglupialem:crazyeye: Probuje wkleic jak poprzednio opisalem, i naraz funkcjonuje:comp26: Dla powtorzenia mojej opinii: :comp26::comp26::comp26: Quote
Angelika_Roser Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Zdrowych i wesołych świąt, wielkiego białego puchu i wielu przentów pod choinką :loveu: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 bety napisał(a):Zamień baski na akity to z nadworza zimą nie wyjdziesz, za łeb je do domu trza ciągnąć - czym więcej śniegu tym większa frajda. :) Pzdr Tak miałam ze sznaucerami. Uwielbiały śnieg i śniegowe spacerki... Imieninowe serdeczności dla Dariusa! Pzdr. Quote
Szybowiec Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku składają Szybowce. [/FONT] Quote
Swobodziak Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja też życzę spokojnych z uśmiechem Świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Mariusz z rodziną Quote
bety Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dawno mnie nie było i ominęła mnie Darkowa imprezka. No to spóźnione WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJJJJJJ i WESOŁYCH ŚWIĄT Pzdr Quote
Matagi Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Moi mili PRZYJACIELE Baby i jej akit:loveu: Quote
Shirai - Koki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ZYCZENIA SWIATECZNE I NOWOROCZNE !!! http://www.dogomania.pl/threads/176140-Swieta-Bozego-Narodzenia-i-Nowy-Rok-2010?p=13742719#post13742719 Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Wstawać, hop hop, pobudka! Taki piekny deszczowy dzionek w W-wie... pzdr. Quote
Matagi Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Wstawać, hop hop, pobudka! Taki piekny deszczowy dzionek w W-wie... pzdr. Wstałam....o 13.00:diabloti: u mnie też leje,nic sie nie chce,tylko spać....:p już wolę te minus 20 i furę śniegu:p Quote
Shirai - Koki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Matagi napisał(a):Wstałam....o 13.00:diabloti: u mnie też leje,nic sie nie chce,tylko spać....:p już wolę te minus 20 i furę śniegu:p A ja wstalam o 7.40 i od razu spacerek :lol:, a tutaj 23 na plusie dla odmiany :diabloti: Quote
Matagi Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Shirai - Koki napisał(a):A ja wstalam o 7.40 i od razu spacerek :lol:, a tutaj 23 na plusie dla odmiany :diabloti: O 7.40 to ja sie raczej na spacerki nie nadaję...:shake::evil_lol:,chyba ,że mnie ktoś z łóżkem powlecze:diabloti:.Te 23 plus mogą być,czemu nie:roll:do tego dodać słoneczko i mozna żyć;):lol: Quote
Matagi Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Kto zgadnie do kogo i dlaczego Baba się "uśmiecha"? Quote
Asiaczek Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Pewnie ktoś chciał wejść na łóżko Babowe... Pzdr. Quote
Matagi Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Pewnie ktoś chciał wejść na łóżko Babowe... Pzdr. nieee....:shake: Quote
Recommended Posts