Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Czyli nowy domek to gdzie bedzie ???[/QUOTE]

Aaaaa....tego nie powiem:eviltong: przyszła właścicielka czasami zagląda na DGM,sama niech napisze,nie mogę jej wyprzedzać;)

Posted

[quote name='Matagi']Aaaaa....tego nie powiem:eviltong: przyszła właścicielka czasami zagląda na DGM,sama niech napisze,nie mogę jej wyprzedzać;)[/QUOTE]

Co racja to, racja bede czekac cierpliwie, az sie sama ujawni ... a narazie czekam na wiecej zdjec rosnacych maluszkow, tym bardziej, ze nigdy nie widzialam zupelnie malych i kilku tygoniowych shibek !!!

Guest Madziadalena
Posted

Fantastyczne są te maleństwa, a już ciemna dziewczynka wyjątkowo śliczna :loveu:

Posted

Swobodziak napisał(a):
A mnie się podoba bardzo 'Jasna".Witam i pozdrawiam:)

Ciekawe dlaczego mnie nie dziwi,że podoba Ci sie Jasna?;):evil_lol:
Witaj w AB!!!:multi::lol::multi: Zapraszam do pisania,czytania,wklejania,klejenia:razz:,marudzenia czyli wszystko można,poza jednym.....nie można źle pisać i źle mówić o szybalutach i akitach:diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Ciekawe dlaczego mnie nie dziwi,że podoba Ci sie Jasna?;):evil_lol:
Witaj w AB!!!:multi::lol::multi: Zapraszam do pisania,czytania,wklejania,klejenia:razz:,marudzenia czyli wszystko można,poza jednym.....nie można źle pisać i źle mówić o szybalutach i akitach:diabloti:

To jasne dlaczego podoba mi się Jasna bo...będzie u nas:lol:

Posted

Matagi napisał(a):
.... czyli wszystko można,poza jednym.....nie można źle pisać i źle mówić o szybalutach i akitach:diabloti:

Straszne, cenzura nawet u akit Baby!!!
Newet nie wolno wspomniec, ze to wszystko cwane, chytre i podstepne japonce??? Wstydz sie Lilka, ze prawdy biednym kupcom Twoich potomstw nie powiesz! Straszne!

:loveu:

Posted

Matagi napisał(a):
... czyli wszystko można,poza jednym.....nie można źle pisać i źle mówić o szybalutach i akitach:diabloti:

Darius napisał(a):
Newet nie wolno wspomniec, ze to wszystko cwane, chytre i podstepne japonce??? Wstydz sie Lilka, ze prawdy biednym kupcom Twoich potomstw nie powiesz! Straszne!

Eeeeeeeee tam a kto by się tam przejmował słowami Lilki :eviltong::diabloti:, jak będzie trzeba to same złe rzeczy będziemy pisać.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr

Posted

Darius napisał(a):

Iiiiiiiii taaaam:roll:jaka cenzura:cool3:
A te cechy charakteru japońców to same.....superlatywy:diabloti: Nastały takie czasy,że trza być i chytrym i podstępnym,a o cwaności to nie wspomnę....:evil_lol:
I nie będę sie wstydzić:eviltong:
A prawdę "biednym kupcom" mówię,bo te moje szybaluty to .....podwójnie takie,jak je określiłeś:diabloti::diabloti::diabloti:.Kocham je za to i spadam do wyra,które mi grzeje Misaki i Baba:lol:/na zewnątrz jest już u mnie -17..../

Posted

bety napisał(a):
Eeeeeeeee tam a kto by się tam przejmował słowami Lilki :eviltong::diabloti:, jak będzie trzeba to same złe rzeczy będziemy pisać.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr

Eeeee.....:mad:ja Ci dam trzeba!:mad:,ja Ci popiszę !:mad:....same złe rzeczy...patrzcie no :razz:!

Posted

[quote name='Matagi']Eeeee.....:mad:ja Ci dam trzeba!:mad:,ja Ci popiszę !:mad:....same złe rzeczy...patrzcie no :razz:!

Bo ja "zła kobieta" jestem przecież :evil_lol: (przynajmniej tak niektórzy uważają - pewnie wiesz którzy ;))

[quote name='Asiaczek']Aaaaaaa, i wszystko jasne!
Gratuluję nowego nabytku i współczuwam;)

pzdr.

Oooooooo właśnie dobrze to ujęłaś. :evil_lol:;)

Pzdr

Posted

Spokojnie :),gdybym był strachliwy pomyślałbym sobie,że to nie shiba tylko bomba zegarowa z opóźnionym zapłonem:),ale szczęśliwie raczej przemyślalem moje a właściwie nasze calej rodziny decyzje i mam nadzieję,że sprostamy temu aby sunia miala u nas najlepsze warunki do życia a my bedziemy czerpali radość z obcowania na codzien z tą rasą,....ale wszystkim zapobiegliwym dziękuję za cenne rady zawsze chętnie z każdej mądrej rady skorzystam:)

Pozdrawiam serdecznie:)

Mariusz z rodziną

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaaaa, i wszystko jasne!
Gratuluję nowego nabytku i współczuwam;)

pzdr.

:obrazic:o żesz Ty.....:diabloti:

bety napisał(a):
Bo ja "zła kobieta" jestem przecież :evil_lol: (przynajmniej tak niektórzy uważają - pewnie wiesz którzy ;))

Oooooooo właśnie dobrze to ujęłaś. :evil_lol:;)

Pzdr

Uważają,bo goopie /mówię o tych tam.../:stupid:
A ja to ujme tak::obrazic::eviltong:

Uruwashii napisał(a):
Straszne słodziaki:loveu::loveu::loveu: jak wyrosną to napewno pokaża japoński charakterek:diabloti::evil_lol:

Na pewno pokażą:evil_lol:=> ugryzą Asiaczka i Kaśke w tyłek:turn-l:

Swobodziak napisał(a):
Spokojnie :),gdybym był strachliwy pomyślałbym sobie,że to nie shiba tylko bomba zegarowa z opóźnionym zapłonem:),ale szczęśliwie raczej przemyślalem moje a właściwie nasze calej rodziny decyzje i mam nadzieję,że sprostamy temu aby sunia miala u nas najlepsze warunki do życia a my bedziemy czerpali radość z obcowania na codzien z tą rasą,....ale wszystkim zapobiegliwym dziękuję za cenne rady zawsze chętnie z każdej mądrej rady skorzystam:)

Pozdrawiam serdecznie:)

Mariusz z rodziną

A Ty ich,Mariusz nie słuchaj:hmmmm: one żyją w nudnym świecie,nie mają szybowych rozrywek,to i ...zazdraszczają:grin::cool:8)

Posted

Matagi napisał(a):
:
Uważają,bo goopie /mówię o tych tam.../:stupid:
A ja to ujme tak::obrazic::eviltong:

Na pewno pokażą:evil_lol:=> ugryzą Asiaczka i Kaśke w tyłek:turn-l:

A Ty ich,Mariusz nie słuchaj:hmmmm: one żyją w nudnym świecie,nie mają szybowych rozrywek,to i ...zazdraszczają:grin::cool:8)

Ja wiem że ci "ten teges" :stupid:są "mądrzy inaczej" :diabloti:

A Kaśka się nie boi bo na takie gady ma swoje sposoby. :eviltong:

Nudny świat :crazyeye:(dobre sobie) - ja mam rozrywkę amerykańską - znaczy rodeo na śniegu bo moje psy dostały właśnie głupawki.:p

Pzdr

Posted

...taaaa, zazdraszczam jak chol...era!
Ja z kolei mam rozrywkę solną, bo u mnie na osiedlu sypią solą bez opamiętania. Do tego kilka stopni poniżej zera i ze spacerów - nici... Baski zaraz podnoszą nogi do góry i piiiiiiiiszczą..... A ja, niedobra włąścicielka, czyszczę im poduszeczki. i tak co kilka metrów:mad:...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja z kolei mam rozrywkę solną, bo u mnie na osiedlu sypią solą bez opamiętania. Do tego kilka stopni poniżej zera i ze spacerów - nici... Baski zaraz podnoszą nogi do góry i piiiiiiiiszczą..... A ja, niedobra włąścicielka, czyszczę im poduszeczki. i tak co kilka metrów:mad:...

Pzdr.

Zamień baski na akity to z nadworza zimą nie wyjdziesz, za łeb je do domu trza ciągnąć - czym więcej śniegu tym większa frajda. :)
Pzdr

Posted

Swobodziak napisał(a):
Spokojnie :),gdybym był strachliwy pomyślałbym sobie,że to nie shiba tylko bomba zegarowa z opóźnionym zapłonem:),

Drobna poprawka - bomba to to jest, tylko nie zegarowa i nie z opoznionym zaplonem:evil_lol: Funkcjonuje z nienacka i od zaraz!

Moja ruda akitowa zezarla mi od pierwszego dnia tyle, ze niezly samochod mozna by kupic. Mariusz, to jednak szybko mija, gwarantuje. Za dwa lata uspokoi sie...:diabloti:

Powaznie - zycie Wam sie zmieni, nudno juz nie bedzie nigdy. One zawsze cos wymysla:p

Serwus
Darius

Posted

Nie liczymy na nudę ,wręcz przeciwnie :)w innym przypadku nie logowalbym się na tym forum tylko na takim w którym watkiem głównym byłoby gderanie o tym jak to jest źle a może byc jeszcze źle i żle....ale coż skoro chcecie wylac na mnie kubeł zimnej wody w ten mróz:)to niepotrzebnie bo po spacerku z moimi psami i tak jestem mokry:)

pozdrawiam:)

Posted

bety napisał(a):
Ja wiem że ci "ten teges" :stupid:są "mądrzy inaczej" :diabloti:

A Kaśka się nie boi bo na takie gady ma swoje sposoby. :eviltong:

Nudny świat :crazyeye:(dobre sobie) - ja mam rozrywkę amerykańską - znaczy rodeo na śniegu bo moje psy dostały właśnie głupawki.:p

Pzdr

Hiiihiii:evil_lol: A bałwana z Ciebie nie robią te amerykańce?:diabloti:

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Oooo,to pracowite masz spacery, nie zazdraszczam:shake: nic tylko kamasze trza baskom obstalować:eviltong:

bety napisał(a):
Zamień baski na akity to z nadworza zimą nie wyjdziesz, za łeb je do domu trza ciągnąć - czym więcej śniegu tym większa frajda. :)
Pzdr

Ja na moją trzode to sie wydzieram z domu,coby łaskawie nawrociły sie z podwórka,ale one to mają głęboko w duszy,a najgorzej to z mendą Misaki:mad:ją to trzeba ganiać po ogrodzie/najlepiej to wychodzi Darkowi:evil_lol:,nie napisze co on do niej krzyczy;):diabloti:/

Darius napisał(a):
Drobna poprawka - bomba to to jest, tylko nie zegarowa i nie z opoznionym zaplonem:evil_lol: Funkcjonuje z nienacka i od zaraz!

Moja ruda akitowa zezarla mi od pierwszego dnia tyle, ze niezly samochod mozna by kupic. Mariusz, to jednak szybko mija, gwarantuje. Za dwa lata uspokoi sie...:diabloti:

Powaznie - zycie Wam sie zmieni, nudno juz nie bedzie nigdy. One zawsze cos wymysla:p

Serwus
Darius

Fakt!:eviltong: Darius....jutro jest dziewiętnastego grudnia.....:razz:;)

Swobodziak napisał(a):
Nie liczymy na nudę ,wręcz przeciwnie :)w innym przypadku nie logowalbym się na tym forum tylko na takim w którym watkiem głównym byłoby gderanie o tym jak to jest źle a może byc jeszcze źle i żle....ale coż skoro chcecie wylac na mnie kubeł zimnej wody w ten mróz:)to niepotrzebnie bo po spacerku z moimi psami i tak jestem mokry:)

pozdrawiam:)

Oni tak zawsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To te Twoje kudłacze też Ci robią rodeo?:roll::evil_lol: