Asiaczek Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Kochana, gratuluję wyników. Misaki dała czadu, a i Czarny nie był gorszy:) Sukcesy dzieciaków zawsze cieszą podwójnie, pamiętaj:) My wybralismy Presov i wrócilismy baaaardzo zadowoleni, chociaz na hali było moc zimno;) Pzdr. Quote
lolka75 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 pieknie kochani:multi:... jestescie the best mimo zlego dywanu, beznadziejnych tabliczek i innych bzdetow:evil_lol: pozdrowki dla wszystkich i miziaki dla ogonow (pierzastych tez;):evil_lol:) Quote
joi Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec :modla: głosujcie na Pipi warta jest tego i tak pięknie się cieszy http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-(Posty-inf.-1-6)/page168 Quote
Iwona&Wiki Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='joi']http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec :modla: głosujcie na Pipi warta jest tego i tak pięknie się cieszy http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-(Posty-inf.-1-6)/page168 Juz zagłosowałam. Kilka dni temu. Na Radomsko. W tym jedynym przypadku nawet ten lokalny milczał jak zaklęty:p PS. Nie wypowiadam się nigdy w sprawie forumowej Pipi, bo każdy swój rozum ma, a mnie nic do tego na co inni chcą wydawać swoje prywatne pieniądze. Ale pomoc z Krakvetu? No to już przegięcie. Chociaż... po tym jak DGM-ania łyknęła tego Jej szczeniaka palonego w piecu to już w sumie nic mnie nie zdziwi:p W każdym razie, tak już poważnie, gdybym musiała umieścić psa i musiałabym wybierać między Pipi a białostockim schroniskiem, bez wahania wybrałabym schronisko. Sorry Lilka za takiego długaśnego offa. Quote
joi Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Iwona&Wki Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Pewnie się nawzajem nie przekonamy. Z całym szacunkiem niech tak zostanie Nadal proszę o głosy na Pipi :modla::saint1::modla: Quote
Evelin Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Nie wiesz za wiele o przejściach tych konkretnych szczeniaków,więc nie pisz głupot. Pipi jest informowana przez inne osoby o różnych zdarzeniach- i o tym pisze na dogo. Kazdy swój rozum ma-co chciałas przez to powiedzieć???? Widzisz ,mam szacunek do wszystkich kandydatów do Krakvetu. Wiesz dlaczego? Dlatego,że tak czy inaczej wygrają bezdomne zwierzaki..czy w Radomsku,czy w Poznaniu,czy te podlaskie u Pipi... Uważam,że Twoja wypowiedź jest napastliwa i żenująca.Wstyd. Quote
Matagi Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 A co tu za zadyma:crazyeye: Nie kłócić sie mnie tut!:mad:Zagłosowałam-nie znam Pipi co prawda,ale chyba ona tych pieniędzy nie trwoni:cool3:Jeżeli kasa jest spozytkowana zgodnie z przeznaczeniem to chyba wszystko jest ok?:roll: Czy ja o czyms nie wiem?:roll: A jak juz tu przyszłam,to sie pochwalę-mam ogonów więcej:loveu:Dziesiąta jest KOKO:loveu:Mała śliczna glizda,której nowych zdjeć nie mam....sama nie wiem dlaczego:oops::diabloti:.Ale zrobię i tu wstawię niebawem....;) Czy u Was już wiosna?:razz: Quote
joi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 dziękuję i przepraszam za zamieszanie. Pipi jest tego naprawdę warta, sama wiesz że ja głupot nie opowiadam Quote
Erin32 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Iwona&Wiki napisał(a):Juz zagłosowałam. Kilka dni temu. Na Radomsko. W tym jedynym przypadku nawet ten lokalny milczał jak zaklęty:p PS. Nie wypowiadam się nigdy w sprawie forumowej Pipi, bo każdy swój rozum ma, a mnie nic do tego na co inni chcą wydawać swoje prywatne pieniądze. Ale pomoc z Krakvetu? No to już przegięcie. Chociaż... po tym jak DGM-ania łyknęła tego Jej szczeniaka palonego w piecu to już w sumie nic mnie nie zdziwi:p W każdym razie, tak już poważnie, gdybym musiała umieścić psa i musiałabym wybierać między Pipi a białostockim schroniskiem, bez wahania wybrałabym schronisko. Sorry Lilka za takiego długaśnego offa. Po prostu brak mi słów :-o :shake: Quote
enia Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='Matagi']A co tu za zadyma:crazyeye: Nie kłócić sie mnie tut!:mad:Zagłosowałam-nie znam Pipi co prawda,ale chyba ona tych pieniędzy nie trwoni:cool3:Jeżeli kasa jest spozytkowana zgodnie z przeznaczeniem to chyba wszystko jest ok?:roll: Czy ja o czyms nie wiem?:roll: A jak juz tu przyszłam,to sie pochwalę-mam ogonów więcej:loveu:Dziesiąta jest KOKO:loveu:Mała śliczna glizda,której nowych zdjeć nie mam....sama nie wiem dlaczego:oops::diabloti:.Ale zrobię i tu wstawię niebawem....;) Czy u Was już wiosna?:razz: to ja w skrócie w obronie dogomaniaczki Pipi: oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-(Posty-inf.-1-6) Iwona&Wiki ma za złe tej kobiecie , że robi to co do tozu należy, przygarnia psy w potrzebie, interweniuje, walczy z oszołomstwem na wsi, czasami siła zabiera maltretowane zwierzęta..... a może chodzi też o to , że jest sama z tym wszystkim, a dogo utrzymuje jej psy i koty tymczasowane? a może chodzi o to, że tyle osób tu widzi ile robi samotna kobieta a nie prężna organizacja?? a może zwykła zawiść? a może........? ps. I&W czy w końcu wiesz co z tymi szczeniakami z pieca? gdzie są? uratowane czy siedzą u tych zwyrodnialców...... przepraszam za off, ale to zwykłe szkalowanie... Quote
evita. Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Matagi - piękne te Twoje akity :loveu: Jestem pierwszy raz na Twoim wątku, ale będę regularnie go odwiedzać, bo oglądanie fotek Twoich akitek to sama przyjemność :lol: A teraz z góry przepraszam wszystkich za offa :roll:. Przepraszam, ale nie mogę przejść obojętnie obok takich wypowiedzi: Iwona&Wiki napisał(a): PS. Nie wypowiadam się nigdy w sprawie forumowej Pipi, bo każdy swój rozum ma, a mnie nic do tego na co inni chcą wydawać swoje prywatne pieniądze. Ale pomoc z Krakvetu? No to już przegięcie. Chociaż... po tym jak DGM-ania łyknęła tego Jej szczeniaka palonego w piecu to już w sumie nic mnie nie zdziwi:p W każdym razie, tak już poważnie, gdybym musiała umieścić psa i musiałabym wybierać między Pipi a białostockim schroniskiem, bez wahania wybrałabym schronisko. Sorry Lilka za takiego długaśnego offa. Oj Iwono widzę, że nie wytrzymałaś ciśnienia i ulało Ci się jadem... No cóż zdarza się- zwłaszcza w kręgach osób związanych z białostockim TOZem... Iwono- czy Ty kiedykolwiek byłaś osobiście u Pipi i widziałaś jak ona żyje ? Co robi dla okolicznych zwierząt ? Pewnie nie... Z tego co widzę opierasz się tylko i wyłącznie na jakiś plotkach zawistnych ludzi. No cóż Twoja sprawa... A w sprawie przegięć ? Mnie też już nic nie zdziwi- nawet to, że białostocki TOZ- organizacja która ma fundusze, zbiera m.in 1 % podatku- żebrze od dogomaniaków na kojec, który ma stanąć u jednej z wysoko postawionych członkiń TOZ, która jednak nie ma odwagi cywilnej żeby się do tego przyznać. Mam pisać dalej ? Ale w jednym się z Tobą zgadzam- każdy swój rozum ma... pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Matagi za zaśmiecanie jej wątku, ale dyskusję rozpoczęła sama Iwona swoim wpisem. Quote
Matagi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [quote name='joi'] dziękuję i przepraszam za zamieszanie. Pipi jest tego naprawdę warta, sama wiesz że ja głupot nie opowiadam Nie masz za co dziękować;) Zamieszaniem sie nie przejmuję-przynajmniej tu przyszłam:evil_lol: No i wiem,wiem,że goopot nie gadasz:diabloti::lol: [quote name='enia']to ja w skrócie w obronie dogomaniaczki Pipi: oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-(Posty-inf.-1-6) Iwona&Wiki ma za złe tej kobiecie , że robi to co do tozu należy, przygarnia psy w potrzebie, interweniuje, walczy z oszołomstwem na wsi, czasami siła zabiera maltretowane zwierzęta..... a może chodzi też o to , że jest sama z tym wszystkim, a dogo utrzymuje jej psy i koty tymczasowane? a może chodzi o to, że tyle osób tu widzi ile robi samotna kobieta a nie prężna organizacja?? a może zwykła zawiść? a może........? ps. I&W czy w końcu wiesz co z tymi szczeniakami z pieca? gdzie są? uratowane czy siedzą u tych zwyrodnialców...... przepraszam za off, ale to zwykłe szkalowanie... Ja często zaglądam do PWP na wątek białostocki,więc wiem co robi Pipi.Nie wczytywalam sie tylko w wielostronne kłótnie,bo na plaster mi to....:mad:wole konkretne informacje.Nie bardzo tylko wiedziałam o co chodzi w wojnie Pipi z Tozem,ale faktycznie wierze Izie,nie chce mi sie dochodzic przyczyn dlaczego Iwona pisze tak,a nie inaczej.mam to w ...poważaniu.Zagłosowałam i tyle.Moja wola. [quote name='evita.']Matagi - piękne te Twoje akity :loveu: Jestem pierwszy raz na Twoim wątku, ale będę regularnie go odwiedzać, bo oglądanie fotek Twoich akitek to sama przyjemność :lol: A teraz z góry przepraszam wszystkich za offa :roll:. Przepraszam, ale nie mogę przejść obojętnie obok takich wypowiedzi: Oj Iwono widzę, że nie wytrzymałaś ciśnienia i ulało Ci się jadem... No cóż zdarza się- zwłaszcza w kręgach osób związanych z białostockim TOZem... Iwono- czy Ty kiedykolwiek byłaś osobiście u Pipi i widziałaś jak ona żyje ? Co robi dla okolicznych zwierząt ? Pewnie nie... Z tego co widzę opierasz się tylko i wyłącznie na jakiś plotkach zawistnych ludzi. No cóż Twoja sprawa... A w sprawie przegięć ? Mnie też już nic nie zdziwi- nawet to, że białostocki TOZ- organizacja która ma fundusze, zbiera m.in 1 % podatku- żebrze od dogomaniaków na kojec, który ma stanąć u jednej z wysoko postawionych członkiń TOZ, która jednak nie ma odwagi cywilnej żeby się do tego przyznać. Mam pisać dalej ? Ale w jednym się z Tobą zgadzam- każdy swój rozum ma... pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Matagi za zaśmiecanie jej wątku, ale dyskusję rozpoczęła sama Iwona swoim wpisem. Nie musisz mnie za nic przepraszać:lol: Jak działa TOZ doskonale wiem.....swego czasu wylądowałam w Zarządzie Głownym .....ale wyniosłam sie stamtąd wraz z kilkunastoma osobami i wtedy powstał OTOZ:lol: Ciesze się,że podobaja Ci sie moje akity i mam nadzieję,że shiby też....:eviltong: W Mińsku Mazowieckim mieszka shiba ode mnie,nazywa sie ...Shibuś:lol: Quote
evita. Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Matagi napisał(a): W Mińsku Mazowieckim mieszka shiba ode mnie,nazywa sie ...Shibuś:lol: Tak ??? Ale fajnie- może kiedyś będę miała okazję takie cudo gdzieś przylookac :). Będę się od dziś rozglądała za Shibiątkiem :loveu: pozdrawiam Ciebie i całą Twoją zgraję ;) Quote
Matagi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Dzięki za pozdrowienia:multi::lol: A teraz obiecane foty : KOKOKU-NA Matagiinu PL : tłucze sie z ciocią Misaki Quote
Randa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Akity piękne, poczytam sobie o nich w wolnej chwili. A te wynurzenia Iwona&Wiki - naprawdę ŻENADA!!! Quote
Matagi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Randa:lol: zapraszam do poczytania:lol: Quote
psyja Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 gratuluje rzeszowskich sukcesów!!! a maluchy cudowne, wyglądają przepięknie:loveu: uwielbiam szczeniaki w tym wieku! chociaż dokazują pewnie nieźle..:diabloti: haha Quote
Matagi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Erin32 napisał(a):Ale fajne psiaczki :) :lol: psyja napisał(a):gratuluje rzeszowskich sukcesów!!! a maluchy cudowne, wyglądają przepięknie:loveu: uwielbiam szczeniaki w tym wieku! chociaż dokazują pewnie nieźle..:diabloti: haha Dziękuję:lol: Mała jest fajna tylko......dzień zaczyna zabawą w nocy o.....7.00:p:mad: Jak tam Ania z Lublinem?Zgłoszona? ja zgłaszam w tym tygodniu /jeżeli nie zapomnę:evil_lol:/. Quote
psyja Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 haha zazdroszcze jeśli o 7:00 to u Was jest noc!:D przesłodka z niej dziewczynka do Lublina zgłoszona. teraz czekam tylko na dokładniejsze info, koszty etc dotyczące drogi:cool3: no i jeśli chcesz moge przypilnować żebyś nie zapomniała o Waszym zgłoszeniu hahah ahh no i chciałam sie tak ładnie po cichutku uśmiechnąć.. może... chciałabyś ewentualnie jakiegoś doświadczonego szybowca mi, niedoświadczonej do mp pożyczyć tak przy okazji.........?:D Quote
Matagi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Ja chodze spać o 3.00-4.00,więc 7.00 to nocna godzina dla mnie:evil_lol: Nooooo...dobrze by było żebyś mi przypomniała:eviltong: Mała Koko pojedzie też,ale towarzysko,nie będe szkraba ganiac po ringu,jej czas przyjdzie;) A jak z Twoja koleżanka od BIG dziewczynki Bahii?Jedzie z nami?Jeżeli ona pojedzie,to wyjdzie wszystkim po jakies góra 50 zł /w te i nazad/. Moge Ci dać szybę na MP-czemu nie:roll::lol: Dla Misaki ring sie bardzo podoba,chętnie chodzi,nie ściąga na boki,jak złapiesz z nia kontakt /a to nie problem/,to mozecie stworzyc fajna parę....:lol: Quote
psyja Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 jeśli sama nie zapomne (:diabloti:) to moge w piątek czy w sobotę przypomnieć:D koleżanka od Bahii zdecydowała że nie jedzie, m.in. ma mature i przygotowania wzięły góre. jakby coś jest jeszcze Iza od Buenoska:) byłoby super:D właśnie dlatego pytam o szybkę bo sobie pomyślałam że łatwiej pójdzie mi debiut z psem lubiącym i potrafiącym sie wystawiać niż z takim, gdzie to ja musze być ta bardziej doświadczona i jeszcze przekonywać psa żeby poszedł po ringu (czyt. z Ulim:D) :eviltong: w takim razie czekam na info kiedy pojawicie sie w alpi (no i czy planujecie w ogóle), chętnie zaprzyjaźnie sie z Misaki i posłucham co nie co o wystawianiu szybalonów Quote
Matagi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 No to przypomnij mi w piątek czy w sobotę,ja niby pamiętam,że mam zgłosić,ale nie lubię tego robic i wciąż odkładam...:diabloti: Iza odezwała sie do mnie ,ma jechać z nami:lol: Jakos nie mam czego jechac do Aliny,ale jak mi przypomnisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: za jakies 2 tygodnie,to sie umowimy i przyjadę ,poćwiczysz sobie z Misiakową.Wezme też mała na ręce,ona jeszcze nie poszczepiona,ale niech oglada świat z wysokości:lol: To nie zapomnij mi przypomnieć:eviltong::evil_lol: Quote
psyja Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 przypominam o zgłoszeniu!!!!!!!! pamiętałam:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts