Asiaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Jak Matagi się ocknie, to wieczorem pewnie pijemy;) Pzdr. Quote
Matagi Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 No odespałam:lol: Dzieci zaczęły sie pchać na świat o 1.00 w nocy,a o 2.30 juz było po wszystkim:lol: Urodziły sie cztery szybalonki,wszystkie czerwone.Trzy dziewuszki i jeden chłopak.Zdrowe,żwawe,kumate,gęby darły doputy sobie nie podjadły,potem zacichły i poszły spać.Budzi je mamusia,baaardzo nadgorliwa,wylizuje,poleruje i zezuje krzywo jak sie dzieciami za bardzo zaczynami interesować:diabloti:. Jak sie domyslacie- rączki mam,choc Gryzelda starała sie bardzo mi je ukrócić:evil_lol:.Niestety-byłam szybsza:eviltong:.Hanka też szybka jaszczurka,chciała nam chałupe ...spalić:pPodawałam jej dużą,metalową michę z bawarką,ale jej to sie wydało mocno podejrzane ,więc tak pirzgnęła micha z zawartością,że micha leciała lotem koszącym przez poł pokoju,a bawarka bryzgała na boki radosnie:p Papug również został oblany,ale chyba sie mu to podobało,bo trzepał skrzydłami i mówił zadowolony:"Oooo",modulując wesoło.Sprzątając z podłogi i mebli lepki napitek usłyszeliśmy trzaski:pTo trzeszczał rozgałęziacz /taki duży,na kilka gniazdek/ i błyskał sobie ....cholerne zwarcie,2 .00 w nocy:angryy:Na szczeście Darek chłop kumaty,cos tam obiął,poizolował ,wymienił rozgałęziacz i pożaru nie było. Poszłam spać o 6.00,przy dzieciach dyżurował Darek,który teraz właśnie "poległ'. Gryzelda z dzieciami ,Baba w moim łóżku,reszta szybów i akitów po kątach gdzieś tam odsypia,a ja niedawno zjadłam śniadanko:eviltong:Teraz moja kolej dyżurowania. Asia cos mówiła o piciu....:lol: Więc: za zdrowe i szczęśliwe życie małych shibutków::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Matagi Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Kateczka napisał(a):impreza :D gratuluję :D a dzięki,dzięki:lol: Quote
lolka75 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 GRATULACJE!!! Sa szybalonki:multi::multi::loveu: Nie zapomnij o fotaskach:loveu: Quote
Matagi Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 lolka75 napisał(a):GRATULACJE!!! Sa szybalonki:multi::multi::loveu: Nie zapomnij o fotaskach:loveu: Dzięki,kochana!:lol: Nie zapomnę,trzeba poczekac kilka dni,bo teraz to takie małe kijanki,podobne do siebie :lol: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Matagi napisał(a):No odespałam:lol: Dzieci zaczęły sie pchać na świat o 1.00 w nocy,a o 2.30 juz było po wszystkim:lol: Urodziły sie cztery szybalonki,wszystkie czerwone.Trzy dziewuszki i jeden chłopak.Zdrowe,żwawe,kumate,gęby darły doputy sobie nie podjadły,potem zacichły i poszły spać.Budzi je mamusia,baaardzo nadgorliwa,wylizuje,poleruje i zezuje krzywo jak sie dzieciami za bardzo zaczynami interesować:diabloti:. Jak sie domyslacie- rączki mam,choc Gryzelda starała sie bardzo mi je ukrócić:evil_lol:.Niestety-byłam szybsza:eviltong:.Hanka też szybka jaszczurka,chciała nam chałupe ...spalić:pPodawałam jej dużą,metalową michę z bawarką,ale jej to sie wydało mocno podejrzane ,więc tak pirzgnęła micha z zawartością,że micha leciała lotem koszącym przez poł pokoju,a bawarka bryzgała na boki radosnie:p Papug również został oblany,ale chyba sie mu to podobało,bo trzepał skrzydłami i mówił zadowolony:"Oooo",modulując wesoło.Sprzątając z podłogi i mebli lepki napitek usłyszeliśmy trzaski:pTo trzeszczał rozgałęziacz /taki duży,na kilka gniazdek/ i błyskał sobie ....cholerne zwarcie,2 .00 w nocy:angryy:Na szczeście Darek chłop kumaty,cos tam obiął,poizolował ,wymienił rozgałęziacz i pożaru nie było. Poszłam spać o 6.00,przy dzieciach dyżurował Darek,który teraz właśnie "poległ'. Gryzelda z dzieciami ,Baba w moim łóżku,reszta szybów i akitów po kątach gdzieś tam odsypia,a ja niedawno zjadłam śniadanko:eviltong:Teraz moja kolej dyżurowania. Asia cos mówiła o piciu....:lol: Więc: za zdrowe i szczęśliwe życie małych shibutków::drinking::drinking::drinking::drinking: Gratuluję Czwórki młodych rozrabiaków:) Hanka - cffffana gapa... Ja już PO spacerach, tak więc pijmy! Pzdr. Quote
Kateczka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 :smilecol::drinka::knajpa::drinking::popcorn::beerchug: Quote
Argun Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 powinniśmy chyba przybyć z tortem z okazji powiększenia rodziny, ale znając Gryzeldę zakładam, że jej zdanie będzie takie: :evil_lol: Gratulacje Lila - Nobutek zaszalał i zwiał - mądry chłop :roll: Quote
Shirai - Koki Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Lila gratulacje maluszkow, az sie musialam w koncu zalogowac !!!!!!! Kateczka napisał(a)::smilecol::drinka::knajpa::drinking::popcorn::beerchug: Aaaa Katka a ty jak to wszytsko wypijesz to jutro bedzie niedziela ciezka bedzie :diabloti: Quote
Matagi Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Argun']powinniśmy chyba przybyć z tortem z okazji powiększenia rodziny, ale znając Gryzeldę zakładam, że jej zdanie będzie takie: :evil_lol: Gratulacje Lila - Nobutek zaszalał i zwiał - mądry chłop :roll: Hahahaha!!!!:lol: Wiesz co....ta shiba to i podobna do Gryzeldy:evil_lol: I masz rację,jej reakcja zapewne byłaby taka własnie:diabloti: Dzięki!:lol: A Nobutek chitry szibas,teraz gania swoja prawowitą małżonkę:evil_lol: [quote name='Shirai - Koki']Lila gratulacje maluszkow, az sie musialam w koncu zalogowac !!!!!!! Aaaa Katka a ty jak to wszytsko wypijesz to jutro bedzie niedziela ciezka bedzie :diabloti: Dziękuje bardzo,Sylwia:lol: Quote
Matagi Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Asiaczek napisał(a):Gratuluję Czwórki młodych rozrabiaków:) Hanka - cffffana gapa... Ja już PO spacerach, tak więc pijmy! Pzdr. Dzięki Asiu Kochana!!!!:lol: Zdrówko małych czworaczków::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jak mineła noc? Jak maluchy i mamuśka? Jak Matagi? Pzdr. Quote
Matagi Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Wszystko okiej!:lol: Cieszymy sie życiem!:loveu: Quote
Matagi Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 M&S napisał(a):Cześć:) Gratuluję nowych szybowców!!!! Witaj:multi::lol: A dzięki,dzięki:lol: Dzieci maja juz całe 10 dni,grubaśne są ,waża po 75 dkg:eviltong: Jedno jest szczekate /nie wiem które/,szczeka i to wyraźne od drugiej doby życia.Czyżby rosła mi Gryzelda II:roll:? Myślę,że jutro,pojutrze, obfocę towarzystwo;) Zrobie też fotke mojej najstarszej,jedenastoletniej akity-AKIRY.Trzyma sie całkiem nieźle,najlepiej...miski:diabloti:Cały czas musze kontrolować jej wagę,ona kocha jeść!!!:lol: Quote
Asiaczek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Czekamy na fotki małych szybolotów:) No i dawaj tę weterankę:) Pzdr. Quote
Matagi Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Mam już zrobione,wybrane i obrobione,ale dzis nie dam już rady wetknąć:shake:Zrobiłam same małe,starszą panią obfoce w dziennym świetle,bo małe robiłam wieczorowa porą przy świetle z lampów.Ide jutro do radia pobredzić,jak wrócę to zapodam:lol: Quote
Asiaczek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Zapodasz, gdzie i kiedy będziesz bredzić czy zapodasz fotki...? pzdr. Quote
lolka75 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a co to za bredzenie i o czym?... opowiadaj pozdrowki Quote
Matagi Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Bredzę co jakiś czas w Radio Białystok:lol:,audycja nazywa się "Zielone oko".No i oczywiście mówie na temat psów;) Dziś było o wyborze szczeniaka,psach i dzieciach,jaki pies dla kogo ,odpowiadałam też na telefony słuchaczy,oczywiście zadzwoniła/:diabloti: jak zwykle zreszta /jakaś baba i zapytała się mnie co z kufnami na trawnikach:evil_lol:.O czym by nie była audycja,to temat goowniany zawsze wyjdzie,dzwonia "miłośnicy" psów:p. Zdjęcia,zdjęcia!!!:lol:Jedenastodniowe dzieci Hanki: suczka chłopczyk /szczyl jeden nawarczał na mnie/ Quote
Recommended Posts