Asiaczek Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Charakterystyka bardzo trafna:), szczególnie Hoshiego;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Hej, akitowa Babo, odezwiesz się do nas...? Pzdr. Quote
Matagi Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Asiaczek napisał(a):Hej, akitowa Babo, odezwiesz się do nas...? Pzdr. Odezwe się jak mi tepsa neta zwróci:placz::placz::placz:Na tą chwilę nic nie mowią kiedy oddadzą:angryy: Trzymajcie kciuki-dziś w nocy albo jutro Hanka będzie rodziła;) Quote
Asiaczek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jasne, pewnie, że będziemy trzymac:) Ciesze się, że będa małe babiszonki:) Odezwij się, jak juz będziesz PPO porodzie:) Pzdr. Quote
Matagi Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 No to net juz mam:multi:,ale małych sziboków nie mam jeszcze:shake:.To bedą wnuki Babowe:lol: Jak na razie Hanka mości sobie porodówkę i....zezuje na mnie krzywo...:diabloti: Mam juz rękawiczki porodowe=> grube,kuchenne rękawice:evil_lol::diabloti::evil_lol:Może tym razem Gryzelda mnie nie potraktuje zębem matczynym...:roll:;) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A na kiedy typujesz poród małych szybolotów? Pzdr. Quote
lolka75 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ooo, ale sie obija z tym rodzeniem Gryzeldzisko:evil_lol: pozdrowki dla Was wszystkich i trzymam kciuki za szczesliwe rodzenie:loveu::multi: Quote
Matagi Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Asiaczek napisał(a):A na kiedy typujesz poród małych szybolotów? Pzdr. Myślę,że w nocy albo nad ranem.Teraz przekopuje swoją porodówkę i zaczyna cos bołbotac pod nosem:lol: lolka75 napisał(a):ooo, ale sie obija z tym rodzeniem Gryzeldzisko:evil_lol: pozdrowki dla Was wszystkich i trzymam kciuki za szczesliwe rodzenie:loveu::multi: Obija się,ledwo łazi,stęka zamiast wywalic to całe tałatajstwo na świat:evil_lol: Buzzziaki,Loluś:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Matagi napisał(a):Myślę,że w nocy albo nad ranem.Teraz przekopuje swoją porodówkę i zaczyna cos bołbotac pod nosem:lol: Obija się,ledwo łazi,stęka zamiast wywalic to całe tałatajstwo na świat:evil_lol: Buzzziaki,Loluś:loveu: Hahaha, znam to, znam... No to zyczę spokojnej nocy;) (cokolwiek by to miało znaczyć;) Kateczka napisał(a):ja cie maleństwa beda :) zimową porą ;> A to w szybolotach sa jakies wyznaczone pory? Zimą nie może byc miot...? Pzd. Quote
Matagi Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Kateczka napisał(a):ja cie maleństwa beda :) zimową porą ;> a będą bedą:eviltong: ja bardzo lubie zimowe dzieci:loveu:niektórzy zima nie maja szczeniąt,bo im....przeszkadzają,bo to niby na podwóreczko nie wyjdą,bo słonko nie takie.....:piiii,bzdury.Dzieciaki jak podrosna to pójdą na krótkie spacery ,nie straszny im śnieg i mróz,gorzej szkodzi wilgoć. Asiaczek napisał(a):Hahaha, znam to, znam... No to zyczę spokojnej nocy;) (cokolwiek by to miało znaczyć;) A to w szybolotach sa jakies wyznaczone pory? Zimą nie może byc miot...? Pzd. Hahahaaa,dzieki Asiu!:lol: Siedze i czekam, a Hanka....drzemie sobie.....:roll: Nie ma żadnych porów na szyby-szyba dobra i pożądana caluśki roczek:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No to niech śpi, nabierze sił i.... urodzi:) Pzdr. Quote
Matagi Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Asiaczek napisał(a):No to niech śpi, nabierze sił i.... urodzi:) Pzdr. Ojjj,ona to silna.....najbardziej w ...zębach:) Quote
Kateczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 jak dla mnie fajnie :) futerko zimowe od razu :) i kluski znów po domu bedą wymiatac ;D Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Matagi napisał(a):Ojjj,ona to silna.....najbardziej w ...zębach:) Masz rękawice, to się ochronisz:) Pzdr. Quote
Matagi Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 A to świeżutkie fotki synka Baby i Harweya:lol:.Rippo ma 6 miesięcy,mieszka w Krakowie,chyba na poprzedniej stronie sa jego zdjęcia jak był malutki:loveu: Quote
Matagi Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Asiaczek napisał(a):Masz rękawice, to się ochronisz:) Pzdr. Mam ...nadzieję...:) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jeeee, Rippo supr macho:) http://i54.tinypic.com/2j1sq3l.jpg Pzdr. Quote
Matagi Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Na tym zdjęciu Rippo ma mine swojej mamusi-Baby:eviltong:Martyna obejrzała zdjęcia małego i nie poznała go,dopiero ta fotka przyblizyła jej pochodzenie shibuta:evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [FONT=Comic Sans MS]są już szybalonki? :loveu:[/FONT] Quote
bety Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Chodzą słuchy że SĄ :) Szczegóły niech poda Lilka (jak wstanie - pewnie tak gdzieś wieczorem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Znaczy Matagi odsypia nocne przeboje... Pzdr. Quote
Recommended Posts