Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moi mili.....kocham Was!!!!:loveu:dzięki,dzięki,dzięki za ciepłe słowa i mysli:loveu:Jest już duuużo lepiej!:loveu::multi::lol:Jutro napisze więcej/jak znajde chwilę,bo latam jak kot z pęcherzem/,net już mam :lol:,znalazłam dziś chwilę coby poużerać sie z tepsą i mam!:diabloti:Spadam spać,bo jutro nowy/jeszcze lepszy !:lol:/ dzień i trza siły mieć;).Buziaki wszystkim!!!!:loveu:I raz jeszcze-dziękuję!!!!/Darek też tu zagląda;)/

• 2 months later...
Posted

:oops::oops::oops:....jakościk zaniedbałam AB.....ale naprawimy,oprawimy i będzie oki;)
Jutro zabiore sie za pisanie sprawozdawcze,dzis juz późnawo,poczytam sobie tylko dogo.

No i nie powiem....stęskniłam sie za zaglądającymi tutaj...:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Wszystkich zainteresowanych informuję, że Matagi żyje, ma się dobrze, Darek chodzi na rehabilitację i puchnie;), akity i szybalony są...
Plany wystawowe też są. Ale nie mnie o tym pisać.

W oczekiwaniu na Królowa Matagi,
pzdr.

Posted

Czesc czolem:p
uprzejmie prosze o nie gniewanie sie na mnie za brak odzywania sie (mimo ze obiecalam:oops:), ale mam wytlumaczenie ktore przekaze telefonicznie jak pozbieram swoje resztki z podlogi:roll::shake:.

pozdroweczki dla Was, szczegolne usciski dla Darka ("czym" sie Darku) i przytulasy dla futrzastych i pierzastych, szczegolnie dla "mojej" Baby bo kocham ja nieograniczenie:loveu:

• 1 month later...
Posted

:multi: witaj Lilka po wielu próbach udało mi się zalogować na dogo, pozdrowienia dla Ciebie Darka i całego stada od mojej hałastry wszystkiego na i smacznego karpia życzą Jarek Jola Antosia I ogoniasty Tobi

Posted

Noooo,jak teraz nie napisze,to już nie wiem kiedy....:oops:

Długo nie pisałam,ale naprawdę czasu nie miałam.Czytać -czytałam....to wychodzi szybciej;)
To teraz kawałek życiorysu mego od lata do teraz:
Darek miał zawał 27 lipca,ze szpitali wyszedł 13 sierpnia,jakos go udało sie zreperować.Rehabilitacja dłuuuuuga była,ale sie przydała-chłop wiele sie nauczył.
W sierpniu była wystawa w Białymstoku,udana dla mnie bo:
Czeszka Misaki skończyła młodziezowy championat,suczka od nas w pośredniej CWC,a Boba wziął mój czarniawy głupolek:lol:.W początkach września siostra "inteligenta"czyli Hanka dostała cieczkę.Skrupulatnie policzyłam kiedy niby to ma sie kryć i pojechalismy do Szczecina do NOBU av Enerhaugen.Na miejscu okazało sie ,że Hanki cieczki...ni ma:crazyeye:.No cóż,nie pozostało sie nam nic innego tylko zasuwac z powrotem do domu,ale taszczyłam tyz ze soba meża Hankowego czyli Nobutka.Po równo 3 tygodniach Hanki cieczka powróciła i pokryła sie akuratnie:evil_lol:.Potem była wystawa w Legionowie,obecna była Misaki-zaczęła karierę w pośredniej i zaczęła dorosły championat:lol:.Żyło mi sie w tym czasie świetnie-Darek był w domu na zwolnieniu więc mogłam robic to co lubie i spać do popołudnia:eviltong:.W grudniu wystawa w NDM z Misaki,CWC połucziła:lol:.Ale bardzo mnie ucieszyło to,że córka Hanki i Nobu z poprzedniego miotu Zw.Mł.,a Boba wzięła córeczka Baby i Sunamie,O`Satsuki :multi:.W tym czasie już Darek poszedł do pracy,więc standard mego życia sie lekko popsuł-musze wstawac wcześniej:p:-(.17 grudnia przez lody i śniegi wyruszyliśmy do Wilna,jakos udało sie nam dojechać,nie polegliśmy w rowie,z reszta tam miejsca było mało-leżały tam tiry:pZabraliśmy ze sobą Misaki i gościa w naszym domu Nobu.Wywojowaliśmy :I dnia z Misaki-I ex,CAC,BOS,Cacib,z Nobu:Iex,CAC,BOS,Cacib,BOB.II dnia Misaki I ex,CAC,res.Cacib /sędzia Duńczyk wymacał jej odstające cycki i ciaża urojona stała sie jawna:evil_lol:/,Nobu -I ex,CAC,BOS,Cacib,BOB.W naszej ekipie było też z Magdą hokkaido/bardzo szczególnie hokkaido,które kocha świat cały i najbardziej Magdę,którą uważa za swego guru:evil_lol:/ Ursa.Ta pannica /na stałe mieszkająca w Finlandii/ zgarnęła w oba dni wszystko co można w rasie i do tego BOG 2.Magdy AA w oba dni CAC i res.Cacib:lol:.Była tez z nami Kasia z King Charlesem - I ex,CAC,BOS,Cacib.Obecne tez były polskie akitasy z Akogareno /w "dwóch" rękach:evil_lol:/ i Nikobayashi .Poszło im świetnie,w oba dni Boby i Caciby.Powrót z Wilna był całkiem dobry,tylko miejscami jeździliśmy "od lewego do prawego".Po powrocie nastąpiły świąteczne przygotowania ,które dalej trwają:p.Hanka w ciązy-rodzic będzie ok.5-8 stycznia:loveu: Zdjęć posiadam dużo,tylko porozrzucane tu i tam-padły mi w niedługim odstepie 2 dyski:angryy:.Aaaaa....i jeszcze ledwo łażę,chodze tak jakby mi ktos doope przetrącił-dopadła mnie rwa kulszowa:angryy::angryy::angryy:
Nooo... to sie wyspowiadałam:lol: Teraz będe pisać regularnie / tzn.jak na mnie;)/.

Norishige:lol: -fajnie Cie tu widzieć:lol::multi::loveu:.Zaglądaj,pochwal sie ogonem;)

Posted

Do tych swoich wypocin dodaj jeszcze, że zapomniałas adresu wystawy w Wilnie a będzie komplet nowości;)

Gratuluje wyników. Juz to, co prawda, zrobiłam wczesniej, ale co tam, będzie na później:)

Pzdr.

Posted

Zapomniałam jeszcze o jednym napisać::evil_lol:
Niech sie co poniektórzy nie martwią-Jan nie sprzedał mi Keiko:evil_lol:-ona dalej Janowa;),a to,że jej głowa widnieje w banerze tworzonej mojej strony,to tylko chwilowe;) Jan o "wypozyczeniu" głowy poinformowany:eviltong:,a pisze tu o tym,bo Ci w/w może oszczędzą na telefonie....:diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Do tych swoich wypocin dodaj jeszcze, że zapomniałas adresu wystawy w Wilnie a będzie komplet nowości;)

Gratuluje wyników. Juz to, co prawda, zrobiłam wczesniej, ale co tam, będzie na później:)

Pzdr.

Hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nie zapomniałam adresu:diabloti: ja go po prostu nie znałam:oops: Potwierdzenia nie miałam,a do głowy mi nie przyszło zajrzeć na ichniejsza stronę:diabloti: Dopiero jak na miejscu trzeba było wieczorkiem ustawic GPS,to wyszło,że NIKT z nas adresu ...nie zna:diabloti: Ale cóż.....zaradna jestem i mam koleżanke ,która NA BANK będzie wiedziała gdzież ta wystawa bedzie;)Dzięki Asiu!:loveu:

I dzięki za gratki!!!:lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matkoooo, ci inni nadal istnieją? Nie spasowali...?

pzdr.

No co Ty;) Oni jak ..Lenin:evil_lol: i jak ta durna baba z Holandii co do mnie dzwoni,"błogosławi" i doładowauje mi telefon:evil_lol: tacy to nieśmiertelni:diabloti: