Angelika_Roser Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Matagi'] Babsko sie robi z Misiaczki:evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]A tam babsko od razu :evil_lol:[/FONT],[FONT=Comic Sans MS] Panienka, Panienka urodziwa do tego :razz:[/FONT] Quote
Matagi Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Asiaczek']A bo tyle mam różnych zajęć, spraw do załatwienia... Jutro znowu do piwnicy robić porzadek, w sobote przyjeżdża OFIk-Tofik na kilka godzin, niedziela - wystawa... W poniedziałek - piwnica - wymiana poziomów CO, wtorek - pewnie tez... A tu jeszcze nogami przytupuje remont kuchni i wymiana szafek... W caym domu bajzel będzie, kto to potem posprząta...? pzdr. No to faktycznie masz jak zawiazać:pAle złapiesz świeży oddech na wystawie i nabierzesz ochoty na poniedziałkowe prace:lol:.Będzie dobrze;) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]A tam babsko od razu :evil_lol:[/FONT],[FONT=Comic Sans MS] Panienka, Panienka urodziwa do tego :razz:[/FONT] Zobaczymy co sędziowie powiedzą....:roll:;) Quote
bety Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Matagi napisał(a): Zobaczymy co sędziowie powiedzą....:roll:;) Ty się sędziów nie słuchaj oni g......... się znają - Ty się słuchaj nas bo my mamy racje. :) Pzdr Quote
Matagi Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I znowu macie rację!:diabloti: Kasia,dobrze to ujęłaś:loveu:hihihihiiii:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ohohoooo Matagi będzie babcią :bigcool: Dzień Dobry :grins: :eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Jak widac Misia lubi meskie towarzystwo :diabloti:... http://i39.tinypic.com/1qlk02.jpg Quote
Matagi Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 malawaszka napisał(a):ohohoooo Matagi będzie babcią :bigcool: Dzień Dobry :grins: :eviltong: Noooo...mam nadzieję,że babcią będę :cool3::eviltong: Cześc Waszencjo!:lol: Shirai - Koki napisał(a):Jak widac Misia lubi meskie towarzystwo :diabloti:... http://i39.tinypic.com/1qlk02.jpg Ona najbardziej to lubi czarnego jentelegenta:evil_lol: Na podwórko wyjeżdża na jego grzbiecie wczepiona zębami w policzek:diabloti: A jak on sie tarabani na jakis mebel,to ta pepiczka odgryza mu nóżki:evil_lol: Quote
lady_m Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Cześć Lilka! Jak tam się miewają Twoje zwierzaki? Chałupy Ci jeszcze nie rozniosły? :diabloti: Quote
Matagi Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 lady_m napisał(a):Cześć Lilka! Jak tam się miewają Twoje zwierzaki? Chałupy Ci jeszcze nie rozniosły? :diabloti: Ooooo:multi:Cześć Paulina!!!:loveu: No chałupa jeszcze stoi....:diabloti: A my sie widzimy za kilka dni zdaje się;) Już sie cieszę:lol::loveu: Quote
lolka75 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 fotki!!! fotki!!!! fotki!!! fotki!!! ja moge tak dlugo:diabloti: ale przydalo by sie kilka foteczek:loveu: pozdrowienia z mokrej Holandii:loveu: Quote
Matagi Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='lolka75']fotki!!! fotki!!!! fotki!!! fotki!!! ja moge tak dlugo:diabloti: ale przydalo by sie kilka foteczek:loveu: pozdrowienia z mokrej Holandii:loveu:[/QUOTE] Jakoś nie mam jak i kiedy pofocić ...ale:eviltong: w niedzielę ruszam do Dobrego Miasta,zabieram sikuna I Misiaczkę,więc fotki będą!!!:lol: u mnie też pada:p bleeeeeeeeee:angryy: Quote
joi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Muszę się pochwalić, mamy nowych lokatorów :multi: [IMG]http://i43.tinypic.com/28guk47.jpg[/IMG] Quote
Matagi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Hahaha:multi: satelitarny szpak:lol::lol::lol: A co on tam taszczy w dziobie?:roll: I co, kocia mafia chodzi szpakować?;) Quote
Angelika_Roser Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]To pewnie jakiś szpieg :diabloti: ,,, nie zdziwie się jak nagle :diabloti:satelita przestanie działać [/FONT] Quote
joi Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 W dobie wszelakich teorii spiskowych i szpaki są podłączone... :evil_lol: Kocia mafia będzie musiała być spacyfikowana w tym obrębie:diabloti: Quote
joi Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Matagi']A co on tam taszczy w dziobie?[/QUOTE] Taszczy super hiper wyposażenie do apartamentu Quote
Angelika_Roser Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]To na pewno antena szpiegowska :diabloti:[/FONT] Quote
joi Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]To na pewno antena szpiegowska :diabloti:[/FONT] Jasne Szpak-Bond kontra Kocia Mafia:cool1: Quote
Angelika_Roser Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nakręć film dokumentalny, będzie hit :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
Matagi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Hiihiii:evil_lol: Tam to same hity sa kręcone:diabloti: Toż to Królowy Most:eviltong: Tam powstało:"U Pana Boga za piecem","U Pana Boga w ogródku" i "U Pana Boga za miedzą":lol: A teraz kolejny Bond-SzpakBond contra Kocia Mafia,w roli głównej Balerones and Łaciaty Wycior:diabloti: hiihiiii:evil_lol: Quote
lady_m Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dowód, że shiby latają! I tutaj super handling by Lilka :diabloti: Mam też ładniejsze zdjęcia, jak chcesz :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ja tez chcę! ja też!!! Bom okrutnie stęskniona za Lilką:) Pzdr. Quote
Matagi Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='lady_m']Dowód, że shiby latają! I tutaj super handling by Lilka :diabloti: Mam też ładniejsze zdjęcia, jak chcesz :evil_lol: Hiiihiiii:diabloti: Pewnie,że shiby latają:eviltong: a już w szczególności mała mendowata Misiaczka w ringu:evil_lol: To latawica:evil_lol: No cooooooo:evil_lol: cos się zadek nie podoba?:diabloti:tłuściutki,puchaciutki:evil_lol: Qurde,jak jak swoje wystawiam to zawsze jakos tak:cool3::evil_lol: Ale jak mnie Patryśka wzięła z łapanki do pokazywania dzieciaków,to jakos lepiej mi wyszło:lol: [quote name='Asiaczek']Ja tez chcę! ja też!!! Bom okrutnie stęskniona za Lilką:) Pzdr. Ja się za Toba też stęsniłam Asiu:lol: I bardzo sie cieszę,że już jestes z powrotem na dogo.Zaglądałam do Ciebie,po feralnej Łodzi i dowiadywałam się co sie z Toba dzieje.Mam nadzieję,że juz wsio ok,wiem co to jest ból kolana-kilka lat temu miałam złamane w dwóch miejscach,gdyby nie tramal,to bym chyba nie wytrzymała bólu-to był najwiekszy w moim zyciu ból...:placz: Paulinaaaa!:lol: Ty mnie nie nerwuj!!!!dawaj mi tu te ładniejsze foty!!!!:lol: Oczywiście bardzooo,bardzooo ładnie proszę:loveu:i na maila też poproszę: matagiinu@interia.pl Quote
bety Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Matagi']Paulinaaaa!:lol: Ty mnie nie nerwuj!!!!dawaj mi tu te ładniejsze foty!!!!:lol: Oczywiście bardzooo,bardzooo ładnie proszę:loveu:i na maila też poproszę: matagiinu@interia.pl Paulina nie dawaj jej tych fotek :p :eviltong: - niech się najpierw pochwali wynikami. :diabloti: A mi miała podać finały i nie podała :shake: :mad: - czyli zaczynam kompletować rózgi dla Matagiski. :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Recommended Posts