Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A bo tyle mam różnych zajęć, spraw do załatwienia...
Jutro znowu do piwnicy robić porzadek, w sobote przyjeżdża OFIk-Tofik na kilka godzin, niedziela - wystawa...
W poniedziałek - piwnica - wymiana poziomów CO, wtorek - pewnie tez...
A tu jeszcze nogami przytupuje remont kuchni i wymiana szafek... W caym domu bajzel będzie, kto to potem posprząta...?

pzdr.

No to faktycznie masz jak zawiazać:pAle złapiesz świeży oddech na wystawie i nabierzesz ochoty na poniedziałkowe prace:lol:.Będzie dobrze;)

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]A tam babsko od razu :evil_lol:[/FONT],[FONT=Comic Sans MS] Panienka, Panienka urodziwa do tego :razz:[/FONT]

Zobaczymy co sędziowie powiedzą....:roll:;)

Posted

Matagi napisał(a):

Zobaczymy co sędziowie powiedzą....:roll:;)

Ty się sędziów nie słuchaj oni g......... się znają - Ty się słuchaj nas bo my mamy racje. :)

Pzdr

Posted

malawaszka napisał(a):
ohohoooo Matagi będzie babcią :bigcool:

Dzień Dobry :grins: :eviltong:

Noooo...mam nadzieję,że babcią będę :cool3::eviltong:
Cześc Waszencjo!:lol:

Shirai - Koki napisał(a):
Jak widac Misia lubi meskie towarzystwo :diabloti:...
http://i39.tinypic.com/1qlk02.jpg

Ona najbardziej to lubi czarnego jentelegenta:evil_lol: Na podwórko wyjeżdża na jego grzbiecie wczepiona zębami w policzek:diabloti: A jak on sie tarabani na jakis mebel,to ta pepiczka odgryza mu nóżki:evil_lol:

Posted

lady_m napisał(a):
Cześć Lilka!

Jak tam się miewają Twoje zwierzaki?
Chałupy Ci jeszcze nie rozniosły? :diabloti:

Ooooo:multi:Cześć Paulina!!!:loveu:
No chałupa jeszcze stoi....:diabloti:

A my sie widzimy za kilka dni zdaje się;) Już sie cieszę:lol::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']fotki!!! fotki!!!! fotki!!! fotki!!!

ja moge tak dlugo:diabloti:
ale przydalo by sie kilka foteczek:loveu:

pozdrowienia z mokrej Holandii:loveu:[/QUOTE]

Jakoś nie mam jak i kiedy pofocić ...ale:eviltong: w niedzielę ruszam do Dobrego Miasta,zabieram sikuna I Misiaczkę,więc fotki będą!!!:lol:

u mnie też pada:p bleeeeeeeeee:angryy:

Posted

Muszę się pochwalić, mamy nowych lokatorów :multi:
[IMG]http://i43.tinypic.com/28guk47.jpg[/IMG]

Posted

W dobie wszelakich teorii spiskowych i szpaki są podłączone... :evil_lol:
Kocia mafia będzie musiała być spacyfikowana w tym obrębie:diabloti:

Posted

[quote name='Matagi']A co on tam taszczy w dziobie?[/QUOTE]
Taszczy super hiper wyposażenie do apartamentu

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]To na pewno antena szpiegowska :diabloti:[/FONT]

Jasne Szpak-Bond kontra Kocia Mafia:cool1:

Posted

Hiihiii:evil_lol: Tam to same hity sa kręcone:diabloti: Toż to Królowy Most:eviltong: Tam powstało:"U Pana Boga za piecem","U Pana Boga w ogródku" i "U Pana Boga za miedzą":lol:
A teraz kolejny Bond-SzpakBond contra Kocia Mafia,w roli głównej Balerones and Łaciaty Wycior:diabloti: hiihiiii:evil_lol:

Posted

[quote name='lady_m']Dowód, że shiby latają!

I tutaj super handling by Lilka :diabloti:

Mam też ładniejsze zdjęcia, jak chcesz :evil_lol:

Hiiihiiii:diabloti: Pewnie,że shiby latają:eviltong: a już w szczególności mała mendowata Misiaczka w ringu:evil_lol: To latawica:evil_lol:

No cooooooo:evil_lol: cos się zadek nie podoba?:diabloti:tłuściutki,puchaciutki:evil_lol:
Qurde,jak jak swoje wystawiam to zawsze jakos tak:cool3::evil_lol:
Ale jak mnie Patryśka wzięła z łapanki do pokazywania dzieciaków,to jakos lepiej mi wyszło:lol:

[quote name='Asiaczek']Ja tez chcę! ja też!!!
Bom okrutnie stęskniona za Lilką:)

Pzdr.

Ja się za Toba też stęsniłam Asiu:lol: I bardzo sie cieszę,że już jestes z powrotem na dogo.Zaglądałam do Ciebie,po feralnej Łodzi i dowiadywałam się co sie z Toba dzieje.Mam nadzieję,że juz wsio ok,wiem co to jest ból kolana-kilka lat temu miałam złamane w dwóch miejscach,gdyby nie tramal,to bym chyba nie wytrzymała bólu-to był najwiekszy w moim zyciu ból...:placz:

Paulinaaaa!:lol: Ty mnie nie nerwuj!!!!dawaj mi tu te ładniejsze foty!!!!:lol: Oczywiście bardzooo,bardzooo ładnie proszę:loveu:i na maila też poproszę:
matagiinu@interia.pl

Posted

[quote name='Matagi']Paulinaaaa!:lol: Ty mnie nie nerwuj!!!!dawaj mi tu te ładniejsze foty!!!!:lol: Oczywiście bardzooo,bardzooo ładnie proszę:loveu:i na maila też poproszę:
matagiinu@interia.pl

Paulina nie dawaj jej tych fotek :p :eviltong: - niech się najpierw pochwali wynikami. :diabloti:
A mi miała podać finały i nie podała :shake: :mad: - czyli zaczynam kompletować rózgi dla Matagiski. :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr